Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
LIVE FROM BUENA VISTA – THE HAVANA LOUNGE – за първи път във Варна!
гр. Варна
Кубинското шоу LIVE FROM BUENA VISTA – THE HAVANA LOUNGE – за първи път във Варна!
Идват на 11-ти февруари 2010г – билетите в продажба от утре!

LIVE FROM BUENA VISTA – THE HAVANA LOUNGE ще стъпи за първи път във Варна на 11-ти февруари 2010 г, в ДКС Варна, “Зала Конгресна”. За първи път варненци ще се насладят на най-успешното кубинско шоу - LIVE FROM BUENA VISTA – THE HAVANA LOUNGE, което ще стъпи в морската ни столица по покана на Лауд Консертс /Loud Concerts/. На 11-ти февруари 2010г., Конгресната зала ще се превърне в истински кубински клуб от 50-те години на миналия век. Шоуто LIVE FROM BUENA VISTA – THE HAVANA LOUNGE ще разпали страстите и емоциите на публиката в ритъма на салса и чан-чан, и няма да е нужно да знаеш стъпките, за да танцуваш. Артистите, които се радват на огромна популярност навсякъде по света и “да се раздадат до край на сцената” е тяхна запазена марка, пристигат в България в познатия звезден състав. С централна роля в шоуто ще разпознаем уникалната Teresa Garcia Caturla (от групата Afro-Cuban All Stars) и Julio Alberto Fernandez (от Buena Vista Social Club). Младата Maria Viktoria Rodriguez ще ги подкрепи с глас и танци, а зад рояла ще седне Rodolfo “Peruchin” Argudin.

Организаторите на шоуто LIVE FROM BUENA VISTA – THE HAVANA LOUNGE във Варна, на 11-ти февруари, пускат билетите в продажба от утре /27.10.09г/. Цената им ще бъде от 20 до 45 лв., като ще има и огреничен брой ВИП билети. Те ще могат да се поръчат единствено от централния офис на Eventim.bg. Местата за продажба на билетите във Варна, са: Касата на ДКС “Зала Конгресна” и в мрежата на Eventim.bg, магазините на Germanos, Пикадили и Техномаркет.
LIVE FROM BUENA VISTA – THE HAVANA LOUNGE се заражда през 2003г като проект-продължение на сагата Buena Vista Social Club, интегрирайки музиканти, принадлежащи на първоначалната група на Buena Vista Social Club (Пио Лейва, Хулио Алберто Фернандес, Хулиен Овиедо, Янко Писако) и на Afro-Cuban All Stars (Тереса Гарсия Катурла, Гийермо „Рубалкаба” Гонсалес) заедно с още други чудесни инструменталисти и певци, като Томас „Панга” Рамос, Адалберто „Канделита” Авила, Родолфо „Перучин” Аргудин, и др. От тогава формацията прави по две турнета на година из Европа и в различни точки на света. От началото на 2010-та програмата на неуморните артисти е запълнена с участия в Европа и Азия. Очакваме ги с нетърпение отново в София на 10-ти февруари и за първи път във Варна на 11-ти февруари 2010г!КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.05 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 40,001,358 уникални посещения