Управление
Вход
Потребител

ПаролаЗабравена парола?
BGSalsa in Facebook
• • • Реклама • • •
Кой е на линия
Нови потребители:
» Днес: 0
» Последните 7 дни: 0
» Последните 30 дни: 0

· Гости: 6
· Потребители: 0
· Общо активни: 3599
· Добре дошъл, umawodax

  
ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРАВИЛНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО САЛСА ОБЩЕСТВО

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРАВИЛНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО САЛСА ОБЩЕСТВО

 

Съвети за безопасна употреба.

Моля, преди да използвате продукта прочетете внимателно упътването.

 

1.      Изберете си инструктор. Само един!

2.      Нека за Вас той стане ИДОЛ – наместник на Бога!

3.      Ходете само при него!

4.      Повтарям – само при него! Отиването на чужд урок или парти си е чиста изневяра.

5.      Разберете, че в салсата има два лагера – добрите и лошите. Вашият инструктор /независимо кой е той/ е от добрите...ВИНАГИ! Онези, с които работи – също! Останалите са от групата на лошите, тъпите, грозните, не добре танцуващите, подлите, злите, алчните, завистливите...и...нататък...

6.      Не се учудвайте ако някой „лош” стане „добър” или обратното – това е нормална честа практика...нали уж хората се променят/?!?/. Или нещо друго се променя?! /това не сте го прочели/

7.      Защитавайте Вашият инструктор независимо от кого, за какво става дума, какви са обстоятелствата, кой е прав и кой е крив...ВИНАГИ!

8.      Редовно искайте обяснение от своя инструктор относно личния му живот – ТОВА Е НАПЪЛНО В ПРАВАТА ВИ! Питайте го как върви личния му живот, всичко наред ли е със секса/колко пъти го е прави/а последната седмица/,  посещавал ли е личния си лекар скоро, какъв сапун за ръце използва, откъде има пари за новата си кола..ИСКАЙТЕ СМЕТКА ЗА ВСИЧКО! ВИЕ ИМАТЕ ПРАВО НА ТОВА! ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ СВОБОДНО И НЕОГРАНИЧЕНО!

9.      Не пропускайте организирано събитие или мероприятие – било то уикенд, фестивал или състезание. Няма значение от кого е организирано – дали от вашата партия или от противниковия отбор – трябва да сте там! Разберете – там става най-интересното, развръзката...или завръзката...или средата на интригата....но става нещо...публично..сеир! Иначе после ще гледате като пукали по форумите и ще се чудите какво става. Ама нали знаете – никой не обича вечно не разбралите. Важно е да сте в час с нещата! Нали трябва после да се изкажете.

10.  Тази точка е най, ама най-важната. Няма значение колко сте предан на даден инструктор, ако не го защитите публично/припомнете си точка 7./. Вие трябва да се изкажете, дори и в случай на точка 9. – т.е. пропуснали сте за какво става въпрос – това не е от значение.

11.  Дори и на не сте предан на някой определен инструктор, ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКАЖЕТЕ! Не забравяйте, че сте предан на едно салса общество и трябва да работите постоянно за неговия прогрес!!!

12.  Няма нужда да давате съвети, предложения, идеи...достатъчно е само да се оплачете.

13.  Ако няма от какво да се оплачете – събитието е пълен провал! Организаторите са направо за затвора – обмисляме специална клауза в Наказателния кодекс по този въпрос -  как са могли да организират събитие без да ви дадат изконното право да намерите нещо в него, което да коментирате до следващото такова мероприятие. Намерете веднага нещо!

14.  Намерете нещо, за което да се хванете!

15.  Отчаяно Ви молим – намерете нещо! Животът е толкова сив и скучен без това! Всичко е толкова розово – ужасно е! Трябва да има някъде нещо, което да не е както трябва! Даваме по 100$ на всеки, който открие такова нещо.

16.  Задължително изисквайте отговори от виновниците за вашия дискомфорт!

17.  Не! Изисквайте обезщетения! /приемаме всякакви предложения за обезщетения/.

18.  Ако Ви се отговори в опит да Ви се даде обяснение – стремете се да НЕ взимате  предвид какво Ви се казва, дори направо – не четете какво са Ви писали /отговорили/ - ОПОНИРАЙТЕ!!! Важното е да им скъсаме нервите! Нали затова им плащаме?!?

19.  Разберете, че в салсата нещата седят като в политиката /защо като?/ - партии много, няколко по-влиятелни, постоянно се прегрупират, главно поради смяна на интереси. Не можете да искате от ДСБ да работи със СДС или обратното. И дори и привидно да Ви изглежда, че сътрудничат – не се лъжете, не сме толкова наивни.

20. По-важното за Вас е следното – дали сте от ДСБ или от СДС. Не може и от двете! Всъщност...може да пробвате, ама нали знаете – от два стола на земята. Най-много да Ви сметнат за шпионин с разузнавателна мисия.

21. Както знаем всички никога няма една истина по един въпрос. Дори...истините не са две...на двата преки участника, извършващи конфликта-сблъсък..истините са дори повече – на съседа, дето е дочул нещо, на чистачката в тоалетната, на момчето с уникалния слух от съседната маса...а и все пак всички сме учили как да правим преразказ...понякога и с елементи на фантастика, за да е по-интересно, разбира се. Та истината не е една. Тя е за всеки отделно. И моля – всеки трябва да си я стиска със зъби и нокти и да се бие за нея!!!

 

ВНИМАНИЕ: При неспазване на горните правила на употреба, потребителят го грози огромна опасност – ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА ИСТИНСКИ!...обръщайки внимание на танца и на музиката...на себе си и другия танцуващ.

 

Моля, вземете предвид този риск!

 

 

След прочит на тази употреба пакетът „BG SALSA COMMUNITY” е готов за експлоатация!

 

От Министерството на Здравеопазването

• • • Реклама • • •
Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 37,098,553 уникални посещения