BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
За новия клуб Кавалер
thunderchief
Давах аз преди време май една идея за устройването на чутовен салса кьотек(не следва да се разбира като танци, а по-скоро като стабилно налагане с възпитателна цел) та да може всеки да направи на когото каквото иска и нещо ми се струва, че идеята отново е актуална та да може да се разберете аджеба кой е по- по- най-
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Helios
Не влизам много често във форума, но при свободно време следя новостите и бих искала да питам нещо.
Не мога да си обясня следния факт - след като е толкова талантлив този Атила, плюе, изявява се като корифей-организатор Grin, не се ли намери някой, който случайно да увековечи този виртуоз дори за минутка. Това би му дало широко поле за изява в България и по света, което заслужава великата владетелка „вождка” или може би това е проява на скромност “вече”. Cool
Не мисля, че форумът е място за обиди и празни приказки, както и изказване на мнения кой може да танцува и кой не, без връзка по темите тук във форума.
Успехът е въпрос на време и е напълно закономерен и всеки рано или късно ще покаже какво може! Smile

tanyatasheva
Не е нужно да си виртуоз, за да видиш уменията на този “инструктор” Хората с по-голям опит просто искат да ви предупредят. Но щом това не ви ви интересува, ОК. Всеки има право да си дава парите за каквото си иска.
Редактирана от tanyatasheva на 27.10.2009 в 17:47
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

thunderchief
Не мисля, че форумът е място за обиди и празни приказки, както и изказване на мнения кой може да танцува и кой не, без връзка по темите тук във форума.

Не е. Аз за това ви предлагам да се сбиете съвсем на живо ма никой не ще да му се не види.

lazorini
Явно няма да дочакам появата Ви във форума чрез клип и не желая да се появявате инкогнито! Затова Ви предлагам да изберете една двойка от всички по-горе пишещи „професионалисти-критици” - Танчета, лелки, вождове и пр. и да се състезавате с партньорка срещу мен на парти в клуб Кавалер с осем различни танца - Салса LA, Салса Cuban, Мамбо, Бачата, Ча-ча, Регетон, Кизомба, Джайв. Журито ще бъде независимо и уточнено чрез взаимно споразумение. При победа от моя страна заплащате хонорара на журито и входа на публиката, а при победа от ваша страна обратното - аз заплащам.
Очаквам да се чуем и да се видим.

http://chicdance.com/
Rumbinho
lazorini написа:
...Джайв....

Защо не и грузински народни танци?!

castro
Аз също залагам на юмручното право. Претендентите застават един срещу друг в центъра на дансинга и се състезават в осем различни стила - бокс, кикбокс, карате, кунг-фу, айкидо, джудо, тайбокс и капуейра. Нека двубоя бъде придружен от лумпенски подвиквания от страна на публиката за по-голяма автентичност. Забраняват се скубането за косата и ухапването на противника. Жури няма да има, защото се играе до смърт, а оцелелия незабавно ще се накичи с титлата "салса терминатор"
Аз лично препоръчвам на г-н лазорини час по-скоро да започва тренировките, защото, познавайки някои от опонетите, никак няма да му бъде лесно.

P.S. лазорини, не ставаш брат. И сто различни танца да танцуваш, пак ще си същия калпав танцьор. Разбира се, ако си решил да ни забавляваш с изказванията си тук - ну давай.
Редактирана от castro на 28.10.2009 в 08:23
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!

tino1904
YesЛазорини - отпусни се , имаш клуб - супер , правиш парти - кеф , но щом толкова РАЗЛИЧНИ хора са ти казали в тази тема , че не ставаш , значи наистина си го мислят , а щом ти си мислиш , че ставаш - ами - знамето ти в ръцете , вятъра ти в гърба ! Един танцьор не се доказва с думи , а със способността си да танцува - при мен с теб не се получава , просто не става , няма какво да ти показвам какво мога - повечето ме знаят , а и знам , че и на теб ти харесва как танцувам . Много хора смятат , че танцувам относително добре , за себе си знам , обаче , че имам още много да копам , докато постигна връх в салсата и то пак не се знае , дали ще стане . Възхищавам ти се на самочуствието , но моля те - спри да приказваш и както каза великия Ленин - работи , работи и пак работи ! С най - приятелските чуства - Елена .
Редактирана от tino1904 на 28.10.2009 в 08:48

Vrab4eto
Защо не и грузински народни танци?!

Не разбрах иронията в поста на Rumbinho.
В състезателен вариант там е джайв, той е в групата на латино - винаги.
На някои хора тук, липсва и този вид култура! Smile

tanyatasheva
Всички трябва да се учим от Елена на скромност, а тя е една от най-добрите и го е доказала. Браво Елена!Smile SmileSmileНаистина всеки има шанс, стига да се труди непрекъснато.

tanyatasheva
castro написа:
Забраняват се скубането за косата и ухапването на противника. .

Извинявай много но ти искаш да ни лишиш от най-сладкото!Box

castro
Танче, ще обмисля отново правилата. Възможно е в бързината да съм направил някои пропуски.Smile

А за Ели се съгласявам моментално.

Макар че, акцентът на темата не е толкова за това кой колко може или не може, а редно ли е да предлагаш калпав продукт, представяйки го за качествен.

няма открити,
няма открити!

tino1904
Таня - мерси , скъпа , ама не е скромност , а реализъм , който в момента май липсва на Лазорини . Дано след всички мнения все пак да разбере какво се опитват да му кажат хората . Успех !

Helios
На Eлена, която цитира Ленин ще кажа, че заради залповете на Аврора кънтящи още в ушите й, не разбра, че никъде по-нагоре не е поканена на танц, тоест да не се самоухажва. Wink Доколкото разбирам е поканена да направи двойка с "вождката" и да се състезават срещу другите, ама май тя не го иска Атила!... Grin Grin Grin

tino1904
В грешка си , скъпи , Атила си го искам за партньор в танците и това могат да го подтвърдят много хора - виждат ни колко танцуваме по партитата , иначе имам чуството , че искуственно си поддържате приказките в тази тема и упорито не искате да разберете какво се опитват да ви кажат хората тук . Не е в характера ми да обиждам никого , но вече започвам да мисля , че сме на различно и умственно ниво и определенно ми ставате безинтересни . Съжалявам , ако бях груба и всичко най !

Helios
Елена, първо – не съм СКЪПИ и второ и ти си в голяма грешка! Откакто следя форума постовете ти са пълни с правописни грешки – интервал не се слага преди препинателен знак, а след него и не се пише всяка дума с двойно "Н". В последния ти пост има 5 грешни думи и отделно интервалите. Не го приемай лично, не искам да се заяждам, просто ако пишеш нещо ново, моля те, не допускай чак толкова фрапантни грешки – дразнят ме, а може би не само мен. Не знам как танцуваш, но писането ти……… Ако и на състезание могат да се допускат такива грешки, леле……………Shock
А относно - “Атила си го искам за партньор в танците и това могат да го подтвърдят много хора - виждат ни колко танцуваме по партитата” – въпросът не е в количеството, а в качеството и като гледам писанията ти………, да си призная честно, въобще не ми се гледа и танца ти!
Sorry за откровеността Booble

castro
Хелиос(лазорини), или там който техен клонинг си - относно писането на Елена: да, има тук-там някоя грешка, но предвид факта, че българския не и е роден език, мисля че това е повече от добре. Относно танците ще си замълча, защото изказването ти е повече от смешно.
И сега какво, големи "Кавалер"-и се извъдихте - оказа се, че сте калпави не само като танцьори, но и като личности. Голямо постижение е да се заяждаш на дребно за правописните грешки, браво.

ПП и ако има нещо, което трябва да те дразни, това е танцуването ти. Смятам за по-удачно да впрегнеш силите си в тази насока, вместо да забавляваш аудиторията тук.
Редактирана от castro на 28.10.2009 в 17:16
няма открити,
няма открити!

tino1904
Ама, Хелиос, аз не се обиждам - приемам градивната критика и същото ти пожелавам и на теб !

thunderchief
Helios написа:
Елена, първо – не съм СКЪПИ и второ и ти си в голяма грешка! Откакто следя форума постовете ти са пълни с правописни грешки – интервал не се слага преди препинателен знак, а след него и не се пише всяка дума с двойно "Н". В последния ти пост има 5 грешни думи и отделно интервалите. Не го приемай лично, не искам да се заяждам, просто ако пишеш нещо ново, моля те, не допускай чак толкова фрапантни грешки – дразнят ме, а може би не само мен. Не знам как танцуваш, но писането ти……… Ако и на състезание могат да се допускат такива грешки, леле……………Shock
А относно - “Атила си го искам за партньор в танците и това могат да го подтвърдят много хора - виждат ни колко танцуваме по партитата” – въпросът не е в количеството, а в качеството и като гледам писанията ти………, да си призная честно, въобще не ми се гледа и танца ти!
Sorry за откровеността Booble

Чудо големо дето пишела колежката думите с двойно н. Мене дето българския ми е роден след 11 години в руска гимназия и две години руски в университета едвам се отървах от навика(по същия начин в момента се случва да ми бягат подходящи думи на български като водя професионални разговори. И кво от това?), та тия грешки те дразнят само и единствено тебе, и това си единствено и само твой проблем.

Кастро,
Ти уби целото удоволствие за публиката да му се не види. Аз имах идеята да се заформи един хубав, особено масов побой(даже на входа на заведението може да се подписват декларации че нямаш претенции за телесните повреди, които ще понесеш и да се внася скромен депозит за евентуални щети на инвентара), а ти публиката щяла да гледа, че де е кефа за публиката?

Иначе другари от Шик Денс,
Тая тема отдавна можеше да е приключила ако бяхте проявили известна доза здравословно високомерие и бяхте подминали приказките, за това какво ви е нивото(идея си нямам какво е точно - ваша си работа и на хората дето ви се връзват да са ви клиенти). Ама пусто да е, някой трябваше да се сети от вас, че колкото повече се задълбавате в обяснения, толкова повече ще ви дразнят(от опит мога да кажа, че лично на мене най ми е гот да се заяждам с хора дето се връзват). Ама не би...

П.с. Правописа ми е съвсем умишленGrin

echi
castro написа:
Хелиос(лазорини), или там който техен клонинг си - относно писането на Елена: да, има тук-там някоя грешка, но предвид факта, че българския не и е роден език, мисля че това е повече от добре. Относно танците ще си замълча, защото изказването ти е повече от смешно.
И сега какво, големи "Кавалер"-и се извъдихте - оказа се, че сте калпави не само като танцьори, но и като личности. Голямо постижение е да се заяждаш на дребно за правописните грешки, браво.

ПП и ако има нещо, което трябва да те дразни, това е танцуването ти. Смятам за по-удачно да впрегнеш силите си в тази насока, вместо да забавляваш аудиторията тук.

Вижте за каква СВЕТЛА ЛИЧНОСТ става въпрос и ще разберете защо се е превърнал в поредния лакей и шут на царицата, която била проста. Поредният истерик не допускащ чуждо мнение или хронично поведение за дружината.
ТУК: http://www.bgsals...d&id=8

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.21 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,535 уникални посещения