BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Летен сезон - "Мансардата"-2009
castro
С това свое изказване, нарушаваш правилата на сайта, а именно:
"Обиждането или заяждането с останалите участници не се допуска. При заяждане или обиждане на модератор следва едноседмичен БАН без предупреждение или друго наказание по преценка на модераторите/администраторите на сайта."

А за напляскване на администратор/модератор, какво е наказанието? И зависят ли неговото количество и качество(на пляскането) върху продължителността на присъдата?
Редактирана от castro на 18.06.2009 в 17:31
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!

Cleopatra
Атила, ти да не се изживяваш като владетел на хуните?!
Доктора е много свестен човек. Няма как да настроиш останалите срещу него, защото всички го обичаме и уважаваме!

Cleopatra
Доктора е много свестен човек. Няма как да настроиш останалите срещу него, защото всички го обичаме и уважаваме!

Cleopatra
Който няма 2 лв., да не ходи. Вие за 2 лв ли сте?????

vanko1
Ужас... Едно време си мислех, че само аз като пиша, стават такива дивни скендълиSmile! Даже по едно време и на мен ми се щеше да нашамаря един елемент...
Да не се отплесвам в спомени!
Пичове- визирам доктори, фелдшери, хуни и кубински лидери- вземайте се в ръце, да не ви взема аз! Познавам ви добре и ще ми е трудно да реша кой да бия пръв! Айде стига сте се дърляли! Ако толкова ви стяга чепика- винаги има кого да биете- примерно ДесиSmile! Шегичка- Деси не я бийте!

Nesquik_85
Cleopatra написа:

Разбира се, че няма как да настроят някого срещу доктора. Единственото, което стана ясно от изказванията на Атила и Кастро, е , че са едни тъжни хора, които си нямат друга работа и търсят под вола телеGrin
...И как няма да се дразните като има позитивни хора, които за разлика от Вас намират за какво да се зарадват и да кажат на някого Браво!
Каквато ни държавата, такива и форумите...пълни с комплексари! Аман!Shock

thunderchief
castro написа:
"Обиждането или заяждането с останалите участници не се допуска. При заяждане или обиждане на модератор следва едноседмичен БАН без предупреждение или друго наказание по преценка на модераторите/администраторите на сайта."

А за напляскване на администратор/модератор, какво е наказанието? И зависят ли неговото количество и качество(на пляскането) върху продължителността на присъдата?

Боя частен ли ще е или може и други да се включат?
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

castro
thunderchief написа:
castro написа:

Боя частен ли ще е или може и други да се включат?

Хахаха, както се разбра по-късно, боят ще бъде публичен и ще се изразява с надпиване с бира! Разбира се, в тази дисциплина, мога да напляскам всеки Smile
няма открити,
няма открити!

thunderchief
Такива като мене със сигурност можеш да ги победиш в пиенето на бира, щото аз не обичам бира
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

castro
thunderchief написа:
Такива като мене със сигурност можеш да ги победиш в пиенето на бира, щото аз не обичам бира

Жалко. Значи не отговаряш на условията...
Редактирана от castro на 19.06.2009 в 00:55
няма открити,
няма открити!

rumberitarita
Хванала съм се за главата.Дойдох в салсата с цел да избегна разни неадерталци ...ама и тук се срещат.
Абе, хуните ако и в танците сте толкова агресивни, арогантни, истерични и невъзпитани, чудно кой ще се върже да танцува с вас...по-споко и без вдигане на гири

melody
Някой помни ли за какво беше темата?

п.п. Тези емотиконки са ми малко Pfft
Редактирана от melody на 19.06.2009 в 09:54
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

admin
melody написа:
п.п. Тези емотиконки са ми малко Pfft

Дадено ... сега по добре ли е ? Good Est
Редактирана от admin на 19.06.2009 в 10:39

http://www.bgsalsa.info
atila
castro ще представи боя с бирите Smile
тъндъра ще бъде към английската шльокавица Smile
през това време аз ще давам уроци по салса на rumberitarita ако е готина мацка и има потенциал Smile)) първия урок ще е безплатен, останалите ще се заплащат на другаря кастро Smile)

desir
Партито днес 20. юни се отменя, поради поредният каприз на времето да завали дъжд точно преди партито, а и светкавиците мисля ни идват в повече! Smile
Деси Андреева

rumberitarita
atila написа:
castro ще представи боя с бирите Smile
тъндъра ще бъде към английската шльокавица Smile
през това време аз ще давам уроци по салса на rumberitarita ако е готина мацка и има потенциал Smile)) първия урок ще е безплатен, останалите ще се заплащат на другаря кастро Smile)

Не е нескромно, но съм и готина и млада...Wink
Обичам да танцувам обаче с възпитани кавалери,които не се перчат,които са силни, сдържани и не самовлюбени, които не ми правят забележки, както и аз не им правя...WinkА понякога би трябвало...
Така че до Мансардата, само да не вали пакShock

atila
значи имам късмет Smile))) с млада и готина ..... леле леле !!! само ми намигни за да те позная в навалицата..... или табелка с името - на гърдите и на гърба ...... ако се сетиш за друг знак ... пиши Smile)))

rumberitarita
atila написа:
значи имам късмет Smile))) с млада и готина ..... леле леле !!! само ми намигни за да те позная в навалицата..... или табелка с името - на гърдите и на гърба ...... ако се сетиш за друг знак ... пиши Smile)))

Ааа, тебе май те зная,ако не се лъжа нещо, абе не си много мой тип, ама айде от мен да мине...
Да не те изпотя, ей?!Wink
Мога ЕлЕй, Он 2 и още неща, ама първо пробвам мачовците с нещо за класическия мачо - кюбанWink, Хайде на меренге няма да те мъча... FrownАко си сложа табелка на гърдите, няма как да я прочетеш , че се изкривяват буквите.Не искам да ставаш разноглед и после да се проснеш на дансинга преплетен...Pfft

rara
И днес беше разкошно на Мансарда!
Благодаря на всички, които имат принос това парти да се състои и го правят толкова хубаво, на всички, с които танцувах тази вечер и на тези, с които не танцувах, но бяха там и с усмивките си допринасяха за чудесната атмосфера Smile

melody
Днес...днес...
дали ще вали?
Мислех да потанцувам
под рояк красиви звезди...
Но пелена е загърнала в сиво небето
и гръм се дочува там нейде... далеко...
А вятърът тихо сред липите шепти
и за дъжд ми нашепва...уви...

SmileПоетично ми е някакво такова,
и не ми се смейте много, моля Grin

Заваля и отмина,
и отново слънчице грее
в нашта градина Smile

Дано довечера да не вали!
Редактирана от melody на 27.06.2009 в 12:14
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.10 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,536 уникални посещения