BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Годишни салса награди-впечатления
desir
justtin,благодаря за съветите,много добре са формулирани!
Годишни Салса Награди ще се правят от един екип от 10 човека- bg salsa awards-
хората са от салса средата,доброволци ще се поканят за по-голяма прозрачност от всяка школа ,като нейни представители,ще има още много категории,както и нов начин на
провеждане и номинации с цел да се сведат грешките до минимум,ще се допитваме до хората,защото тяхното мнение е важно,самата публика ще гласува,ще гласуват корективите,който според нас са създадени вече-това са инструктори, съдии, състезатели,пърформъри,музиканти и ди джеи, и др,. реално ще гласуват всички,ще има през цялата година в новият сайт на Годишните Салса Награди информация за участия,медии,награди и всичко,което може да е положително за средата и което ще определи и номинациите в отделните категории.Изобщо ще се постараем за напред да има всичко!
Деси

molestosa
Андрейчо, ТИ си радио.Pfft Аз говоря за математика, нищо повече. Не се засилвай така.
Редактирана от molestosa на 20.01.2009 в 17:49

desir
Гена,аз не раздавам наградите,макар че се опитаха да ги опорочат така нещата....,но явно сега ме оставят да нося последствията от общо взетите решения!Няма проблем...,не е нещо ново,не се изненадвам...грам!
За да е ясно ,че не е така....нека екипът/бившият/ се събере и да се обсъди наградата.
Нека кажат...кога и къде?
После явно и с протокол ще кажем мненията си,аз съм за!
Но с документация и факти,снимки и каквото се налага!
Деси

molestosa
Благодаря ти за позитивния отговор, Деси. Най-важното е да има диалог и решения.
Искам да те помоля да се срещнете в най-кратки срокове и всичко да бъде прозрачно.
Също така не мисля, че е необходимо да се срещате на живо. Един чат в SKYPE може да реши нещата още сега. Така и разговорите ви могат да бъдат документирани.

El Doctor
С радост усещам, че от вулкана страсти се оформя някакво позитивно , хайде не единодействие, но поне насокаWink
Затова , да ме простят админите, пускам поздрав не по рубрика , за всички , които се изказаха по тази тема и показват , че не им е все едно за това как са нещата в салсата в БългарияSmile
Нещо познато , но хубаво!
"За винаги" Para siempre - Grupo Gale, salsa romanticaSmile
Там се пеее: "...искам любовта ти завинаги..."

http://www.youtub...re=related

El Doctor
Втората песен исках да бъде и /сега е/"Прости ми " Perdoname -Grupo Gale за тези, които чак не могат да плеснат с ръце и да се прегърнат веднага, но поне заедно продължават да работят за българската салса и всички насWink

thunderchief
видяхте куп народ: спонсори, посланици, служители,

A познай колко точно ме интересуват въпросните. И без друго съм ги виждал доста извън салсата, а и няколко депутати от ЕП, висши служители на ЕК, цял министър по европейските въпроси и още няколко други министри, включително цели два вице-ппремиера(молдовски и български, а с молдовския се наложи и да пием заедно) и още туй онуй все от калибъра дето го споменаваш.
И за нито един от тях не съм плащал 20 лева и не съм висял като прани гащи в продължение на час и кусур в нещо силно наподобяващо партизанска землянка. И да ти кажа повече и не смятам да вися. Ako едно събитие не следва добрия пример на bg salsa fiesta team да се осигуряват седящи места за програми над 1 час, просто подобно събитие се лишава от мойто посещение.

П.с. Докторе оценявам мерака ти да разведриш темата, ама тука по-скоро е за Garry Owen, не за Perdoname(поне да беше пуснал версията на Гилберо Санта Роса)
http://uk.youtube...0g4TLmvaX8
Редактирана от thunderchief на 20.01.2009 в 19:40
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

lagataloca
Здравейте, като всички ще се изказваме да се изкажа и аз по темата. За организация няма да говоря, вече се говори достатъчно по този въпрос. Ще изкажа мнение за това дали Калин Вельов и група Тумбаито заслужават наградата - според мен не. 1 - Свирят ужасно фалшиво, за всеки, който разбира малко от музика е видно, а дори и за тези, който не разбират. 2 - никаква емоция и чувство не влагат в това, което правят. 3- Има една съвсем нова създадена група - група Ире - защо не поощрихте тях, след като се поощряват хората, които допринасят с нещо за развитието на салсата? Мисля, че Тумбаито вече са получили достатъчно награди и хората ги познават, освен това от участието на Ире в клуб Салса плюс имаше много добри отзиви, останах с впечатление, че хората ги харесват. Мисля, юе всички ще се сетят защо. Защото в България всичко е една голяма ВРЪЗКА и едно голямо ПОДМАЗВАНЕ! Колкото до Борис Солтарийски и новата латино песен - песента не е негова или на куку бенд а на Марк Антъни и се казва Que precio tiene el cielo. Не съм присъствала на наградите и не знам дали той е бил номиниран, но ако е бил за мен това е смешно!

El Doctor
Каква е цената на небето?Wink
Последно музикално успокоениe от менWink
Мерси на лудатакотка за подсещанетоWink

http://www.youtub...ZE_ERUpOqw
Que precio tiene el cielo!

Marc Anthony , senores y senoras!

tztztz
Може ли 1 въпрос, вече незнам към кой точно да го отправя: кога и къде ще се качат снимки от наградите? За сега само на Ljube-то снимките видяхме, за което благодаря.

atila
Докторе...ти си подмазвач по природа, във всеки пост си сменяш мненията според течението ...... засрами се , голям човек си !
Напълно съм съгласен с Ванко, вместо награди измислени , да си направим салса маскен бал и всичките пари да отидат за някое добро дело....!!!! школите ще изнесат безплатни програми.... по възможност по нови, щото вече ми омръзна да гледам хореографии на 3 години !!
иначе идеята за номиниране е добра, но искам да питам - какъв ще е такъв дебют - явява се двойка, танцува... и печели по липса на конкуренти .... както и да танцуват взимат първо място...??? ами ако танцуват с патерици ??? .... в смисъл - леваци !? пак ли ги награждаваме.... за дебют !!!!
За развитие на салсата в българия ??? аз мисля че в случая трябва да се види кой е направил най много прояви, както и колко са мащабни, как са били посетени и кои гости са присъствали /не само поканени/ . Как точно Памбос взе тая награда...за мен е тъмнина !!! явно тоя който е избирал е бъркал в чувал само с една котка !!
според мен най голяма заслуга за развитието на салсата има Стефан Еленков........ , той и екипа му са направили най мащабните проекти и са предизвикали най голям интерес .........относно международната дейност Smile)) излизанията в чужбина не популяризират по никакъв начин България, България става популярна само ако се печелят награди ....а такива Памбос не е печелил.... !!! явно пак е бъркано в чувал с една котка !!!
Не знам дали някой все пак е питал школите - абе, вие като ходихте някъде си .... нещо награди спечелихте ли, щото тука правиме едни награди и според това което сте спечелили ние искаме да ви почетем и да ви наградим .... това е правилното
.....за група бих наградил Ире, имат голям потенциал и хъс..... публиката ги хареса защото правят нещата със сърце и душа......
по нагоре се проведе темата за награда Категория "Състезателна дейност" /на отбор/ .. няма да коментирам.....
май ми омръзна да пиша , въпреки че не ми е ясна наградата за - Категория "Уеб САЙТ на школа" / ......

El Doctor
atila писа:
Докторе...ти си подмазвач по природа, във всеки пост си сменяш мненията според течението ...... засрами се , голям човек си !

Атила, Smileайде да не разказвам кой се крие по този ник , без да те питам все пак.Не те карам да ме харесваш, гаджета няма да ставамеWinkНо...
Няма откакво да се срамувам драги, както и няма на кого и за какво да се подмазвам, доста кретени и идиоти, кретении и идиотщини са ми минали през главата, за да мога да си ранжирам приоритетите.Да се подмазвам? Ха помисли малко и сметни 2 + 2, освен това ако благоволиш и да четеш внимателно, ама много внимателно, ще видиш, че няма никкава промяна в моето мнение.Е, повярвай, не съм знаел задкулисната информация , която лъсна в последствие...Бъди здрав.
Толкава с тебе , ти си по-голям човек, не те карам , да се срамуваш или не, просто нема кво да се нервиш излишно/ мен не ме нервиш/
А сега извън писанията по-горе: все пак салсата е основно забавление, пак казвам да свалим напрежението и да не хвърляме излишна отрицателна енергия , убеден съм че другата година може и трябва Салса наградите да са по-добри във всяко едно отношение , без това да се абсолютизира като единственото и най-важното за и в Салса живота в България...
Въздръжал съм се директно да изразявам предпочитания, но сега пък ще кажа.
Много се радвам и се "подмазвам" на една двойка която смятам ,ч е се справя блестящо без огромна реклама, пари, клакьори и т.н. Това са Евгений и Лили SmilePalante! Adelante Palante! и късмет!Smile

rubia
Тцтцтцтц,глееееедам и не вярвам на ушите си(както бе казал един много забавен...човекWink))Що размисли,що страсти се изляха тук,просто не е истина.:coo:
Вижте какво хора,оставете господата и госпожите дето не могат да решат кой крив,кой прав,кой на булката сват да си вадят очите,кирливите ризи или каквото там имат на мира.Така или инче истината си я знаят само те и едва ли ние някога ще я разберем.Мен вече дори и не ме интересува,това просто заприлича на едно политическо студио в което всеки се бие в гърдите,дава "предизборни" обещания и се дуе колко е голям,а като го изберат и се лъсне"голата" истина:cd:
Аз тази година пропуснах съвсем съзнателно това събитие,защото изобщо,ама ИЗОБЩО не ми дреме кой каква наградка си е взел,каде ще си я сложи и колко време ще се хвали,че я е спечелил.НЕ!Дреме ми единствено и само за това,че ми писна да ни правят на маймунки и да гледаме Годишни салса латино сериали.Такива,дами и господа,може да гледаме по ТВ,там поне няма да взимат по 20лв. за да ги гледаме,интриги и компромати колкото искаш,а като ти писне да ги гледаш просто изключваш ТВ-то:boo:
А що се отнася до "опарените" на входа-ами НЕ ходете другия път на подобни събития бе,вземете си 20-те лева.,отидете в някой салса клуб и за вход от 4-5лв.може точно 4-5 пъти да влезете и да танувате колко ви душа иска:vic:
Така,че аз мога да призова всички салсероси:НЕ ХОДЕТЕ НА ТАКИВА СЪБИТИЯ ,САЛСЕРОСИ!!ИЗВОДА Е ПРОСТ-НЯМА ХОРА..НЯМА СЪБИТИЕ..НЯМА СЪРДЕЩИ СЕ ИЛИ ОЩЕТЕНИ И ТАКА ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ !!
То Ванко1 си го каза,ама явно на някои хора не им е изгодно да няма такова събитие.Защото истината е,че то с нищо,освен с пошлост не популяризира салсата в БГ:cho:
П.С.ако някой се е почувствал засегнат или обиден..е явно има резон,така де,причина,а и на мен не ми пука :boo:

Latina
Който не очаква прекалено... никога не се разочарова!!! Smile

atila
El Doctor писа:

Атила, Smileайде да не разказвам кой се крие по този ник , без да те питам все пак.Не те карам да ме харесваш, гаджета няма да ставамеWinkНо...

абе докторе, нали не си мислиш че никой не знае кой съм зад този ник Smile))) това е силно наивно от твоя страна....ако го мислиш, значи си в грешка......

Относно замазването и добрия ти тон..... с нищо не помага, както не помогна и превода ти от испански който направи на Алфредо на думата " Предател" казана от Мони...... Мони я каза в съвсем друг смисъл, но ти от прекалено "усърдие" я преведе буквално...... двамата се скараха..... ти излезе чист от ситуацията, въпреки че в случая ти трябваше да изядеш шамарите.....!!!!
Хората тук се вълнуват от това което са получили....или не са получили, споделят очаквания и дават предложения..... това е смисъла на този форум.
Ако искаш да успокояваш нещо ..... да беше отишъл на 14.01.2009 година пред парламента и да успокояваш полицията ......
След като нямаш мнение по темата , няма смисъл да се включваш ..... и да обясняваш как уважаваш този или оня..... в повечето случаи те не те познават , а желанието ти да се включиш в някоя тема или разговор е от липса на внимание или интерес.....
Знам че не си лош човек, но смирената ти позиция по вълнуващи това общество въпроси не му помага с нищо ......
Не ти се ядосвам.......

jivko
Аман вече от тези интриги, скандали и подобни...аз не мога да разбера...не могат ли всички да си мълчат и ако има нещо, което не им харесва да се хванат и да направят нещо по-добро...Колкото до наградите, както казва един мой приятел - за 10-15лв (а може и по-малко) си ги купуваш и то с надпис какъвто ти искаш... Wink

tino1904
Темата вече става безинтересна , хайде , спрете вече , излагате се .Ама всичките .Не искам като се видиме по партита следващия път да обсъждам творенията на тоз и онзи , а да танцувам . Мисля , че жаждата за новите клюки удовлетворена вече че и отгоре .
Редактирана от tino1904 на 21.01.2009 в 11:19

El Doctor
atila писа:
El Doctor писа:

абе докторе, нали не си мислиш че никой не знае кой съм зад този ник Smile))) това е силно наивно от твоя страна....ако го мислиш, значи си в грешка......

Относно замазването и добрия ти тон..... с нищо не помага, както не помогна и превода ти от испански който направи на Алфредо на думата " Предател" казана от Мони...... Мони я каза в съвсем друг смисъл, но ти от прекалено "усърдие" я преведе буквално...... двамата се скараха..... ти излезе чист от ситуацията, въпреки че в случая ти трябваше да изядеш шамарите.....!!!!
Хората тук се вълнуват от това което са получили....или не са получили, споделят очаквания и дават предложения..... това е смисъла на този форум.
Ако искаш да успокояваш нещо ..... да беше отишъл на 14.01.2009 година пред парламента и да успокояваш полицията ......
След като нямаш мнение по темата , няма смисъл да се включваш ..... и да обясняваш как уважаваш този или оня..... в повечето случаи те не те познават , а желанието ти да се включиш в някоя тема или разговор е от липса на внимание или интерес.....
Знам че не си лош човек, но смирената ти позиция по вълнуващи това общество въпроси не му помага с нищо ......
Не ти се ядосвам.......

Боби, само ще ти кажа, че не ти прави чест това, което си написал тука!!!Голям човек си!И смятам, че не е нужно да занимаваш хората с неща, които не ги явно интересуват! Пък можеше и лично съобощение да пуснеш ако искаш...
Превода на думата на Алфредо...тогава бях с гръб и въобще не разбрах отначало какво става...после много добре видя че се опитах да помогна и на Мони...Е, сега такива сцени НЕ ТРЯБВА да се разиграват в саласа средите!!!Това е моето мнение.
Да припомня, когато ти пострада в един инцидент , аз поне искрено ти съчуствах и ти изразих подкрепа...е може би е било наивно...
А колкото до Парламента...тук сериозно ще се скараме.Не ме позваш въобще.На мен през 1997 ми чупиха там главата, на теб не знам...МНОГО бих искал да съм там сегь, но няма как да отида, които са ме видели те знаятSadАко ти ме закараш там, с удоволствие!Wink
Мисля, че няма какво да занимаваме повече хората!

lagataloca
Здравейте, ще ме извините, че използвам една приятелка, която много обичам и на която се възхищавам, за да кажа това, което чувствам. Прочетох и чух коментари за събитието. Не искам да коментирам кой е спечелил, кой не е, нищо подобно. Всичко това се знаеше предварително, като се знае че Памбос винаги взима наградата. Повръща ми се от цялата простотия тук. Всички тези събития са жалки и смешни. Всичко е толквоа нагласено и толкова сковано, че забравяме защо всъщност сме се събрали. Целта на тези събития в България не е да ''възвиши'' и разпространи салсата, а да се направят пари! Всички ние, които искаме да се насладим и да се позабавляваме сме ощетени от този факт! Заитвали ли сте се какво се танцува в Сърбия, Гърция, Унгария, държави близки до България? Там салсата може да не е много по-развита от тук, но такива скандали никога не са ставали. Защо? Защото музиката се чувства, салсата се танцува. България за пореден път направи от салсата това, което прави с всичко останало - продава я. САЛСАТА НЕ СЕ ПРОДАВА, ЧУВСТВА СЕ!
Редактирана от lagataloca на 21.01.2009 в 12:26

rumberitarita
Е,не!
Тук се води война като на фронта!
Хвърлете усилията си за нещо по-полезно!
Атила, явно много обичаш да се заяждаш, но май не с тези с които трябва!
Напиши 4 реда какво точно искаш.
Тебе наистина виждала ли съм те пред Парламента, че това е моя тема.
Деси, пиши и ти 4 реда точни предложения,по-малко емоции.
Мерси!
Хайде , сега май тази тема трябва да се затвори

Отидете до форум
Време за зареждане: 1.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,536 уникални посещения