BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Къде обичате да ходите на салса парти?
aneya
На Мансарда стават много приятни вечери... и ако завършат в Салса + , най добрата комбинация

ilski
aneya, дааа, комбинацията верно е страаашна Pfft
Улови мига!

rara
Навсякъде, където има пространство, въздух, поносима температура, хубава музика и хора, които обичат да се забавляват.

tanyatasheva
rara писа:
Навсякъде, където има пространство, въздух, поносима температура, хубава музика и хора, които обичат да се забавляват.

Само...хубава музика и хораGrin Ако има пространство, значи няма хора, а това какъв купон е?Wink
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

rara
tanyatasheva писа:
Ако има пространство, значи няма хора, а това какъв купон е?Wink

Да ти кажа, Танче, права си Smile Нека да има хора, само да не е горещо и задушно... Много зле ми действа сауната, ако не съм в покой Smile

ilchoni
ами да ви кажа аз примерно предпочитам като отида в салса плюс, да се развихря след 00:30, когато има повече пространство, можеш да се насладиш на танца изцяло, без да се притесняваш, че ще блъснеш някой, или пък че ще бъдеш блъснат, настъпан, сръчкан и т.н. Smile
Иначе обожавам партита в Сошъла, и въобще там където се набляга на кюбана Smile

http://www.photo-forum.net/ilchoni
atila
Преди време бях фен на чилаут кафе със Dj Alex, откакто обаче алекс не пуска там съм станал фен на С+..... без алдо .... егати кефа !!!

Danielka
В Пловдив каде има салса партита.аз незням,някои да каже??

admin
Danielka писа:
В Пловдив каде има салса партита.аз незням,някои да каже??

Здравейте Danielka,
погледнете текущите новини в сайта, както и календара със събития, там има информация за всички текущи партита в гр.Пловдив

Поздрави,
BGSalsa
Редактирана от admin на 14.11.2008 в 08:49

http://www.bgsalsa.info
rara
tanyatasheva писа:
Само...хубава музика и хораGrin ...

:yes:;k::yes:

Това е Smile
И в тази връзка - днес партито ма Мигел с музиката на Алекс беше великолепно!
Редактирана от rara на 27.12.2008 в 03:01

El Doctor
Снощи група приятели , представители на три салса школи посетихме за първи път новия клуб Колорама...
Ето някои есеистични впечатления:
Към 09.00 р.м. има 2-3 посетители, работното време е обявено от 07.00 р.м.
Чудим се ще се появят ли повече от 10 човека, пийваме питиета, гледаме голяма снимка на стената от Хавана...Приказки,спомени...
Диджеят сериозно се подготвя за вечерните забавления...Ровичка нещо из пулта... Вглъбен не вижда нищо и никой около себе си. Прилича на сериозен оръжейник с ордени и медали , методично качвайки бомби на кубински бомбардировач, който след час ще бомбардира блатата и US крокодилите в Кий Уест... :ter:да кажем.... Само шегичка, върши си работата човекът...
След малко, с много шарм, блясък и малко трясък с хладилна чанта на гърба /?! Remember: вън е минус 5/ връхлита Яна ;dar:/Raul, Salsa Tropicana/ и разказва зашеметяваща история за невероятно пътуване, после отхвърча към САЛСА + с обещание да се завърне...А, добър знак , ще има купон значи...
Към десет вече “мероприятието се отпочва” , самотна двойка върти “estilo Cubano”:jamp:, включваме се и ние...Охо, кюбан, и бърз и бавен за всеки по душата...Я , изненада: ча-ча.И една, и две, че и три ...ооо и много повече, меренге, бачата, охо,...стара класика Селия Крус, модерни парчета... Музика, на която се танцува страхотно LA; сега пък идва нещо особено подходящо за “оn 2”…;x:
Не е за вярване... Докато сме по дансинга неусетно заведението се напълни.Я, колко познати лица от къде ли не...Пък станало вече 01.00 а.м.
Купонът здраво се вихри :svi:, музиката е на шест.:vic:Диджеят не иска вече да бомбардира никой, а спокойно пийвайки ром си върши работата, все една кара Chevrolet 1957 по Quinta Avenida в La Habana.:beer:
Разиграва се томбола с билетите, щастливи девойки /или не съвсем/ печелят безплатни коктейли...Как е бара?Добре зареден, цените нормални ..., дансингът общо взето достатъчен, места ...още се намират...Тоалетната: първо стабилно се заключва и няма случайно да ти налети:ura: неканена девойка /няма лошо/, чиста и авангардно луксозна...
Персоналът точен и любезен...:smu:
Стана 03.00 а.м. , купонът се вихри сега е “часът на зук-а”...Тръгваме, утре пак ни чака купон ...
Както видяхте, първите впечатления са добри, ще ходим пак там и ако имаме забележки, няма да ги спестим, дори и в публичното пространство...:sud:Добре беше...На всички поздрави и късмет, а на нас лека нощ...:slip:
Smile

vanko1
Изцяло съм съгласен с мнението на колегата по- горе!
Като никога, и аз отидох снощи на вечерно парти- да изгоря малко калории след обилното преяждане тези дни и най- вече- да видя новото място.
Мястото е хубаво- ново, проветрено, ламинат, чисти тоалетни...- хареса ми.
Най- приятната изненада обаче беше музиката. Общо взето, имах някои предубеждения, особено като знаех, че отивам на латино-, а не на салса- парти, на което ди-джей ще е Алдо. Да, ама не!
Музиката беше супер, за което лично поздравих диджея. Преимуществено салса, при това хубава и танцувална, с акцент на кубинската, но и с много парчета, подходящи за ЛА. Поне 4-5 ча-ча-ча, бачата с мярка, но достатъчно и меренге за цвят. За мен лично- перфектната комбинация. Може би още съвсееем малко ми се иска ча-ча, но нека не сме максималисти. Всички познати, които срещнах, бяха във възторг от музиката. Дано тенденцията се запази, защото снощи всички бяха доволни, доколкото усетих, а това рядко се случва по нашите шириниWink.
Едно предупреждение за тези, които още не са били там: ламината е съвсем нов и се пързаля, подберете си обувки с по- голямо сцепление. За сметка на това дамите могат да се въртят до насита- настилката е перфектна за целтаWink.

La Tiburona
Алдо е нов човек и с космическа скорост си качва рейтинга! Добре беше в Колорама!Чакаме достойния отговор на "С +"!Wink

f18
Мястото е супер - всичко е направено с вкус и премислено до най-малкия детайл.
Музиката - невероятна, много добре подбрана и балансирана. Smile

El Doctor
Пак посетихме с компания Колорама.Пак беше добреWinkПак ще ходим...Пак ще гледаме внимателно...Пак ще пишем...WinkWinkWink

shalaila
Здравейте и Честита нова година на всички салса маниаци, ходих и аз на новия салса клуб Колорама преди Коледа и много ми хареса. Интериора, чистотата, музиката всичко беше на ниво ..е какво друго, макар че бяхме малко посетителите тогава, заведението се погрижи да се чувстваме като царе – много добро обслужване, изкарахме си страхотно, за което допренесе и самия персонал. Скоро пак смятам да отида, дано пак да е толкова готино всичко!:ura:

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.07 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,304 уникални посещения