|
За новия клуб Кавалер
|
| atila |
Публикувана в 25.10.2009 в 15:07
|

Фен

|
Леле леле, lazorini се нацупи ))) Салсата не ме обича , а аз съм ебати пича...... нищо че не мога да танцувам !!! ама те и другите не могат ама само мъ задяват..... и ни съм съ обидил, ма ше видят те кат доде 2015 и 16 и 17 години...... и тогава да ми видите нивото ..... въххх..... ни съм обиден , ни съм обиден |
| |
|
|
| lazorini |
Публикувана в 25.10.2009 в 18:31
|

Начинаещ

|
atila написа:
Леле леле, lazorini се нацупи  ))) Салсата не ме обича , а аз съм ебати пича...... нищо че не мога да танцувам !!! ама те и другите не могат ама само мъ задяват..... и ни съм съ обидил, ма ше видят те кат доде 2015 и 16 и 17 години...... и тогава да ми видите нивото ..... въххх..... ни съм обиден , ни съм обиден
Време е да си отговориш на ?... (разбрах, че си на подходящата възраст за това) - Първо говориш, тоест пишеш и после мислиш... или обратното?
Поучи се от останалите в момента и може би ще разбереш правилния отговор. Аз те подстрекавах да бъдеш смел и ти стана. Време е да ти се внуши и малко равновесие. Тогава изреченията ти ще имат вид на човек завършил основното си образование в столицата. |
| |
|
|
| rumberitarita |
Публикувана в 25.10.2009 в 20:52
|

Начинаещ

|
Въпреки че с другарят Атила имаме нЕкои творчески противоречия, в случая той сие ПРАВ.Тия господа не могат да танцуват, или по-точно не толкова че та учат другите.Например аз ако едва карам Запорожец (имало е такава кола) редно ли е да карам автобус от тук до Атина с 50 човека , пък и пари да им взимам,а? |
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 26.10.2009 в 00:55
|

Фен

|
lazorini написа:
Време е да си отговориш на ?... (разбрах, че си на подходящата възраст за това) - Първо говориш, тоест пишеш и после мислиш... или обратното?
Поучи се от останалите в момента и може би ще разбереш правилния отговор. Аз те подстрекавах да бъдеш смел и ти стана. Време е да ти се внуши и малко равновесие. Тогава изреченията ти ще имат вид на човек завършил основното си образование в столицата.
С голямо съжаление мога да кажа че имаш сериозен проблем , нужно ти е освитетелстване от едно много специално място !! Моля те , обърни се към подходящ специалист..... Няма начин да си чак толкова тъп....ти започваш да ме изумяваш с "внушенията и разсъжденията си" а за " подстекателствата ти " направо съм впечатлен..... Почти съм убеден че няма да можеш да преброиш на 2-те си ръце салсероси които да повярват на глупостите които твориш тук. Представи си само колко хора ти обясняват колко си гола вода, а ти продължаваш да се правиш на важен .... Само специалист психиатър в съдружие с психоаналитик и подходящ коктейл от медикаменти ще ти покажат пътя към истината.... такава каквато е. Моля те спри да цапаш форума с гей клуба Кавалер, спести ни лявата си ориентация и се дръж женски, стига си се преструвал на мъжага..... не ти отива. По кофти реклама няма как да си направиш в този форум от това което вече си направил...... |
| |
|
|
| echi |
Публикувана в 26.10.2009 в 14:02
|

Начинаещ

|
Истината е че прогресивно деградираме вече 20 години!
Чувала съм от по възрастни приятели и роднини за това кой къде се е държал просташки преди време. Без да обиждам категории хора, лумпенско поведение е можело да се срещне в кръга на "сръбско" и шофьорските среди, а сега вижте това е навсякъде!!! Обичам салсата, но не ми остава много време да и се посветя достатъчно. Не съм обаче допускала, че и тук масово се толерира лумпена! "без скрито покрито"
Интересно ми е какво ще си каже една дама, освен ако не е чак такава "професионалистка" с такъв като Атила след направените правилно "бейсик" и "адиос"- голяма веселба ще падне... |
| |
|
|
| Helios |
Публикувана в 26.10.2009 в 14:32
|

Начинаещ

|
Съгласна съм с последното мнение във връзка с манталитета на лумпена . Ходя по салса партита често и като нея не бих искала да общувам с подобен "виртуоз"  .
Що се отнася до този клуб живея на Алабин и това не е гейско заведение. Доколкото знам има такова заведение, но в друга пряка. Този атила ако толкова го тегли подобно място (заведение) може да пита!
Редактирана от Helios на 26.10.2009 в 14:36
|
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 26.10.2009 в 16:31
|

Фен

|
echi - 2 мнения, Helios - 3 мнения ))) ще е радост за мен ако никога не танцувам с вас ))) Със радост на душата ви препоръчвам да се присъедините към редиците на "школата" организираща партитата в този клуб. Вие сте си лика-прилика с тези танцови корифеи )) аз щ есе присъединя към вас със сълзи на очите през 2015 година........ако се сбъдне пророчеството на к1к |
| |
|
|
| echi |
Публикувана в 26.10.2009 в 19:07
|

Начинаещ

|
Не е важно количеството, а качеството в разговорите (а май и навсякъде)! Само че ти както се разбира от по-горе повтаряш постоянно глупости без да го осъзнаваш.
Знаеш ли какъв е проблема на глупака?
Отговор: Не разбира че е глупак! 
Кратко и ясно...
Редактирана от echi на 26.10.2009 в 19:10
|
| |
|
|
| Helios |
Публикувана в 26.10.2009 в 19:22
|

Начинаещ

|
... а на мен ми се иска да разбера как релаксира (възстановява) "вождката" след такива разговори!?
Редактирана от Helios на 26.10.2009 в 19:23
|
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 26.10.2009 в 20:17
|

Фен

|
Гейчетата излязоха в атака на задната линия  |
| |
|
|
| k1k |
Публикувана в 26.10.2009 в 21:56
|

Начинаещ

|
Такаааа ,
Не веднъж и два пъти съм чувал историята как по средата на дадена песен кавалер или дама зарязват човека , с когото танцуват с думите "като се научиш може да танцуваме отново".
Думите са безсилни да опишат какво чувствам към такива спецове....
Сигурно тези богове на танца смятат , че изглеждат смешно с тези "начинаещи".Знам ли ....
Ако ти Атила си от тях, съжалявам и предпочитам и аз да съм обикновено борче...
Само че не смятам така.
Видях наистина смислени неща в постовете. Видях , че се говори за лъжа - за лъгане на хората , които искат да навлязат в света на салсата. Тези хора е доста вероятно да останат разочаровани. Вижте клипчетата на тази школа и ще разберете за какво говоря.
За какви "лумпени" говорим тук - тук говорим за лъжа.
За каква смелост говорим "lazorini" - човекът е груб наистина, но бъди и ти смел и признай, че не ставате за инструктори . Докажете ни , че можете да правите наистина яко парти и ще ви уважаваме истински за това, в което сте добри.
Атила, може ли една молба. Спри да плюеш човека - грозно е. Целият смисъл на поста изчезва.
Нека се опитаме да извлечем нещо положително от тази дискусия, а не само да се опитваме да засегнем другия.
Какво като са гейчета - да се пляскат като искат. Ако обаче се забавляват истински на партитата и заразяват и другите със своето положително настроение и събуждат
усмивки у хората около себе си, то с кого се ....
няма значение.
Атила - аз съм влизал в Салса+ на много питиета... И съм танцувал и съм се забавлявал и хората , които са танцували с мене са се кефили.
Не помня на какво съм танцувал (на едно, на две...., май се въртях наляво защото главата ми от алкохола се въртеше надясно).Дано не си бил там , че кой знае какво си помислил...
Хайде по-весело хора 
|
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 26.10.2009 в 21:58
|

Администратор

|
Тук е мястото само да напомня, че използване на няколко регистрации от едно и също лице - са забранени! Да не стигаме до момента в които да посочвам конкретни потребителки имена, IP и e-mail адреси.
Благодаря
|
| |
|
|
| k1k |
Публикувана в 26.10.2009 в 22:13
|

Начинаещ

|
Админ,
Дано тия хубавци не са от школата , че и аз ще започна с личните нападки.... |
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 26.10.2009 в 22:17
|

Администратор

|
k1k написа:
Админ,
Дано тия хубавци не са от школата , че и аз ще започна с личните нападки.... 
Казвам се Иво, не знам кои от коя школа е, а и за мен няма значение... това, че не пиша по темата - не значи, че не следя спора, и пишещите, и регистрациите
|
| |
|
|
| rubia |
Публикувана в 26.10.2009 в 23:53
|

Начинаещ

|
Тц,тц,тц,е простотията наистина няма край,за пореден път се убедих от тази тема .Защо просто не се видите двамата на по биричка и да си кажете каквото има,а ми ни занимавате и тук с личните си проблеми и нападки!Разбирам да сте деца или тинейджъри,ама големи хора да си държат такъв език...
И я се замислете-не смятате ли,че хората които харесват салсата са достатъчно интелигентни сами да преценят в кой клуб им харесва и в кой не?.Ами аз за 4 години в салсата съм пробвала много школи,в някои ми е харесало в други не,и като не ми харесва-ами просто не ходя там и това е!А това кой ще си отвори школа и кой ще ходи в нея и дали ще се задържи там,ами това ще покаже времето,ако има мегдан да си ходят хората,ако няма да не ходят. Толкова е просто!! |
| |
|
|
| lazorini |
Публикувана в 27.10.2009 в 00:38
|

Начинаещ

|
k1k написа:
Такаааа ...
Видях наистина смислени неща в постовете. Видях , че се говори за лъжа - за лъгане на хората , които искат да навлязат в света на салсата. Тези хора е доста вероятно да останат разочаровани. Вижте клипчетата на тази школа и ще разберете за какво говоря.
За какви "лумпени" говорим тук - тук говорим за лъжа.
За каква смелост говорим "lazorini" - човекът е груб наистина, но бъди и ти смел и признай, че не ставате за инструктори . Докажете ни , че можете да правите наистина яко парти и ще ви уважаваме истински за това, в което сте добри.
Атила, може ли една молба. Спри да плюеш човека - грозно е. Целият смисъл на поста изчезва.
Нека се опитаме да извлечем нещо положително от тази дискусия, а не само да се опитваме да засегнем другия.
Какво като са гейчета - да се пляскат като искат. Ако обаче се забавляват истински на партитата и заразяват и другите със своето положително настроение и събуждат
усмивки у хората около себе си, то с кого се ....
няма значение.
Атила - аз съм влизал в Салса+ на много питиета... И съм танцувал и съм се забавлявал и хората , които са танцували с мене са се кефили.
Не помня на какво съм танцувал (на едно, на две...., май се въртях наляво защото главата ми от алкохола се въртеше надясно).Дано не си бил там , че кой знае какво си помислил...
Хайде по-весело хора
Би трябвало до сега да се намери някой, да се обади, да се оплаче, че е бил излъган от нас! Разбира се, същия ще трябва да се представи, да каже конкретни неща и от какво не е доволен... Логично нали! Дано логиката не ти убягва занапред (защото много трудно се говори с ирационално мислещи хора), както се "говори" със съмишленика ти. И така, конкретен тъжител досега не се появи, а това че мислите вместо хората ме кара да разбера, че комунизъмът още не си е отишъл. Съжалявам за тона, защото може и да сме се забавлявали заедно! 
Тъй като сте доста впечатлени, личи си от интереса към нас и очакванията ви са същите.
Уменията ни и клипчетата не ви удовлетворяват, но не се сърдим. Това са неща, качени в сайта без претенции за програмен урок, а като епизоди от тренировки качени преди повече от година! Трябва ли да бъдем първенюта, за да ви се харесаме? На който допадаме е при нас, на който не- не е. Ти сам проумя по – горе. Какъв е проблема? Като искате да учите хората по добре създайте и покажете какво сте направили, защото от всички коментиращи, „незадоволени” не сме видели нищо визуално, вие дори стоите инкогнито във форума. Пуснете и се аргументирайте: „Това съм аз”, за да ви повярва аудиторията. Истинската констатация в това пространство, форума, за това какво сте е да се появите онлайн с ваш „клип”. Много е лесно! Ако не знаете как, ще ви обясня... с малко клавишчета... Очакваме ви!!!
Редактирана от lazorini на 27.10.2009 в 00:55
|
| |
|
|
| k1k |
Публикувана в 27.10.2009 в 07:20
|

Начинаещ

|
Lazorini, няма смисъл тази дискусия да продължава.
Щом използваш думички като "съмишленик", то значи изобщо не разбираш това което искам да кажа.
Щом ми говориш за "проумяване" - няма смисъл.
Ти просто не разбираш. Приемаш всичко лично и не търсиш смисъл.
Не е нужно да отговаряш на този пост , тъй като аз спирам да пиша в тази тема.
Ти НЕ направи нищо за да рекламираш партито си , а нали това беше темата. Това се опитах да те накарам да направиш, но ...
И все пак пожелавам ви успех и ... дано един ден слезете на земята. |
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 27.10.2009 в 10:17
|

Администратор

|
Мненията по темата се ИЗКАЗАХА, ПОВТОРИХА, ПОТРЕТИХА и ИЗЧЕРПАХА, от тук нататък остава само СЕИР и ОБИДИ, така че темата върви към заключване!
Повтарям се, но от тук нататък всяко мнение което е от един потребител с втори или трети ник, ще бъде автоматично изтривано, а потребителя ще бъде блокиран. 76 отговора, с моя 77 и повярвайте ми в последните няколко мнения пишат 4 човека с 7 потребителски имена.
|
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 27.10.2009 в 10:22
|

Фен

|
Направо не знам какво да отговоря на Lazorini и превъплъщенията му с останалите никове..... чудя се дали има вече някакъв смисъл..... той никога няма да разбере...... И да ти се представя, пак няма смисъл ..... мисля че ме познават повече в салса средата отколкото познават вас.
Бъди си жив и здрав и ела покажи какво можеш на живо, пред тези които четат изявите ти, поне ще видим какво сте научили за изминалата година..... сигурен съм че ако се представите добре ще имате много нови ученици ...... ))) Мога да организирам да представите школата и уменията си в неделя в салса+, ще говоря с когото трябва за да ви се даде възможност за изява пред публика ..... |
| |
|
|
| alegria |
Публикувана в 27.10.2009 в 11:54
|

Начинаещ

|
Струва ми се, че по тази тема нещата започнаха да излизат от контрол. Напълно съм съгласна с rubia, големи хора сме нека всеки сам прецени къде му е приятно да ходи на уроци и партита. Салса обществото се славим, че сме миролюбиви, толерантни и положително настроени хора. Някои обече се опитват да опровергаят това, не мога да си обясня защо Разчистването на лични сметки става на др. място и цивилизовано . |
| |
|