BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Летен сезон - "Мансардата"-2009
castro
rumberitarita написа:
Кастро, имаш право на мнение, но нямаш право персонално да засягаш когото и да е било .Още повече ако никой с нищо не те е предизвикал.
Прави ми впечатление, че си доста нетолерантен и това не помага мненията ти да натежават!
Колкото до Мансардата;
- да, вход е нормално да има
-да, подът полежи на ремонт
Благодаря!

По въпроса с правата - разбира се, че имам право. Поне, докато съответните инстанции, имащи компетенцията да решат това, не решат друго.
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!

El Doctor
castro написа:
El Doctor написа:
castro написа:

Или, ако искате, дайте всички като онзи натегач Доктора, дето мед му капе от устата, да възхваляваме това, което ни се предлага, защото видите ли, можело да бъде и по-лошо.

Борецо за справедливост, за разлика от тебе, аз не се крия и хората ме знаят...така че не ме е срам от казаното, заставам си зад думите и дори няма да ти отговарям особено на грозните поплювки.
Натегач...Winkе, не , наистина нямам, за разлика от много други, причини за какво и пред кого д се натягам да се натягам, просто защото не се нуждая от нищо повече от това , което получавам...дори и срещу двата лева на мансардата...не, няма да ме разбереш, но нито се надявам, нито ми е притрябвало...
А ако пък ти имаш нещо против Деси (щото май работата на там избива) , ами разберете се двамата, моля, и не ме занимавай с глупости!От мен за теб - толкова и това ти е много!

Ще бъда кратък - не ми харесва, че гледаш едностранчиво на нещата. Лесно е да казваш: "Браво", "Страхотно", "Невероятно" и други от сорта. Ти, Докторе, си точно от този тип. Не съм прочел досега нито едно твое мнение, в което да бъдеш искрен и да споделиш нещата, които не допадат, или ако си го правил, то е било след канонада от хвалебствия. Струва ми се доста лицемерно. А за това няма нужда от причини. Толкова за теб.

Към Деси нямам абсолютно нищо против, дори обратното - уважавам хората, които работят и се стремят да подобряват работата. И факта, че си позволявам да изкажа мнение или критика ни най-малко не променя това.

Относно анонимността - пиша тук от достатъчно време за да се познавам с голяма част от хората. Лично. Както и да нося отговорността за думите си.

Мисля,че не трябва да занимаваме хората с разни подмятания между нас...
Лесно е първо да оплюеш, а не е толкова лесно да казваш ''Браво и страхотно'', особено в България...е, явно ти си от ''другия тип''...Това което не ми харесва го казвам, но ...бъди сигурен, че на хората от които зависят нещата съм казвал много нелицеприятни истини в очите и май това действа. Излишно да се правя на ''възмутен гражданин'' от ''прогресивната квартална общественост'' (и понеже намеси Костов), както правят ''другарите'' на Серьожката...Frown
Толкова ...хората повече не ги интересуват твойте и мойте ''понасяния'' и предпочитания!

castro
Така ги видях нещата, така ги казах. Но си прав - не е това мястото за подобни подобно нещо, ако има такова място въобще. Другия път, ако има какво да ти кажа, ще бъде лично. Може пък да ме опровергаеш!?
няма открити,
няма открити!

Nesquik_85
хубаво е да има повече хора като ел Доктор, които да казват Браво! Страхотно!
навсякъде и без това е пълно с Коплексари и умници, които освен да критикуват нищо друго не умеят. а сега понеже не намерил за какво да се заяде, много така..."критика му липсвала"

Nesquik_85
на мен партито много ми харесва. супер е да има парти наоткритоWink Стига сте се жалвали!
критиките си ги оставям за нещата, които са ми работаCool

atila
уж спрях да пиша, но на моменти като чета и ми писва да чета глупости !!!
Докторе време ти е да престанеш .... с лицемерието и хвалебствията. Нито ще те направят по добър танцьор, нито ще те потупат по рамото тези които хвалиш .... ти си само брънка във системата която си мисли че е важна халка .... тоя познаваш, оня ти е приятел..... абе човеко, седи си трай...пий си бирата и стига си се хвалил и парадирал.... няма смисъл, нали знаеш че те познавам от първите ти дни като салсеро..... ??? сещаш ли се .... или си забравил ? сега си на офанзивата - първи пускаме постовете .... много сме инициативни .... и винаги хвалиме важните в салсата Smile)) абе докторе, ти си по важен от всичките които хвалиш, щото ако те няма теб...няма да ги има и тях ..., проблема ти е че не осъзнаваш че ти си само..... такса вход !! било за урок или за парти.... няколко пъти ти казах че прекаляваш с възхвалите и хвалебствията.... не чуваш !! сега виждам че и на други си омръзнал.... осъзнай се бе човек, стига толкова ....

atila
темата за 2-та лева си е сериозна !
аз досега ходих 2 пъти, първия път момчето ме изгледа и не ми поиска пари... втория път бяхме заели цяла маса, отидох 1 час по рано за да хапнем.... започна партито.... танцувахме, пари за вход пак не ми поискаха, нито за масата, нито за столовете... само сметката си платих за вечерята.... явно ме таксуват по друг начин Wink

thunderchief
Едно не ми е особено ясно и то е що сте се заяли с Доктора? Не ви харесвало. че пише хвалебствия, ми не ги четете бре.

Или като неговия оръженосец с куцото магаре и мекото копие(той си знае),

Ша ма прощавате за особено недискретния въпрос, ма аз съм от село и такива си ги задавам, Ти как разбра, че му меко копието на човека?Grin

Ако си имате да се изяснявате нещо, що не вземете да си хвърлите един бой ми се обяснявате кой какъв е из форумите?

Въобще след като "гъз знае две и двеста" що мрънкате?

Явно си е крайно време за един чутовен салса кьотек пък после да се знае, на кой му е мек, на кой му е твръд и от кво аджеба е окуцяло магаретоPfft

О, да много!
Напомня на темата за едни 7 лева отпреди време срещу които всички дружно хвърляха л-на докато не се закопа партито
Редактирана от thunderchief на 17.06.2009 в 02:31
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

El Doctor
atila написа:
уж спрях да пиша, но на моменти като чета и ми писва да чета глупости !!!
Докторе време ти е да престанеш .... с лицемерието и хвалебствията. Нито ще те направят по добър танцьор, нито ще те потупат по рамото тези които хвалиш .... ти си само брънка във системата която си мисли че е важна халка .... тоя познаваш, оня ти е приятел..... абе човеко, седи си трай...пий си бирата и стига си се хвалил и парадирал.... няма смисъл, нали знаеш че те познавам от първите ти дни като салсеро..... ??? сещаш ли се .... или си забравил ? сега си на офанзивата - първи пускаме постовете .... много сме инициативни .... и винаги хвалиме важните в салсата Smile)) абе докторе, ти си по важен от всичките които хвалиш, щото ако те няма теб...няма да ги има и тях ..., проблема ти е че не осъзнаваш че ти си само..... такса вход !! било за урок или за парти.... няколко пъти ти казах че прекаляваш с възхвалите и хвалебствията.... не чуваш !! сега виждам че и на други си омръзнал.... осъзнай се бе човек, стига толкова ....

Боби, ок вече почвам здраво с поплювките наляво и на дясноWink
Да, и аз те познавам от "първите ти салса стъпки" лошо няма... Smile...Нищо, ама нищо не съм забравил...
Бъди сигурен обаче, че ако ти направиш салса парти и сложиш някакъв вход /много оспорван/ ще напиша, че вход трябва да има щото като правиш нещо хубаво и другите се кефят, то /ти/ струва малко пари, а ти точно знаеш , че те не падат от небето...Е, ако ти е кофти пода...няма много да ти се радвам, особено ако поискаш 4 лева...Smile
Така, сега въпросът нещо се поизмести на тема :"Какво е това Доктор и има ли почва у нас?".Мисля, че е крайно безинтересна за останалата публика и няма смисъл да се продължава.

Така ..."важните в салсата"...това понятие на го много разбирам, нали ти е ясно, че ако някой няма ученици и публика става "маловажен"...
Ако някой се чуства "такса вход" ...Smile Е, аз какво да направя...
"Лицемерие"...би означавало, че не искам да давам такса вход, пък пиша че трябва ли, трябваSmile...което не е така...
Е, мерси на всички, които ми обясниха "какъв ми е проблема"...ама дали е точно мой, а?
Омръзна ми плъзналия негативизъм в тази страна, наред с ЛИЦЕМЕРИЕТО на някой ТУПАНИ, които щели да осигурят "работни места, добър живот, социална справедливост" и подобни...това за мен е сериозното, а не Двата лева на диджея в Мансардата, който и да е той...
Каквото и да пишете, темата ми е вече безинтересна и не бих се занимавал с пасквили...Който разбрал, разбрал...

castro
thunderchief написа:
Едно не ми е особено ясно и то е що сте се заяли с Доктора? Не ви харесвало. че пише хвалебствия, ми не ги четете бре.

Ша ма прощавате за особено недискретния въпрос, ма аз съм от село и такива си ги задавам, Ти как разбра, че му меко копието на човека?Grin

Метафора, Тъндъре, ама малко в друга посока. Стрели-думи, копие-думи, но признавам, получи се двусмислие Smile Инак относно копието, за което ти говориш, съм нямал честта лично да проверя. Дай боже да си му е наред на човека.
Редактирана от castro на 17.06.2009 в 07:52
няма открити,
няма открити!

La Tiburona
Ле-ле, като гледам какво пишете си мисля, че Castro и Atila са братче и сестриче.
Добре, де разбрахме, че ако кажеш нещо положително си долен лицемер натегач, ама що не отпуснете напрежението някъде другаде , например: бой с кучета и други по-така неща...Smile
На мен наистина ми писна вече тази тема и няма да е лошо админа да врътне едни ключ...Дай те го по easy , бе хора !Wink

timbarumbero
thunderchief написа:

Ако си имате да се изяснявате нещо, що не вземете да си хвърлите един бой ми се обяснявате кой какъв е из форумите?

Въобще след като "гъз знае две и двеста" що мрънкате?

Явно си е крайно време за един чутовен салса кьотек пък после да се знае, на кой му е мек, на кой му е твръд и от кво аджеба е окуцяло магаретоPfft

О, да много!
Напомня на темата за едни 7 лева отпреди време срещу които всички дружно хвърляха л-на докато не се закопа партито

Ей, за тва се кефя аз на писанията на Тъндъра...Smile

Да не би някой да иска да пробва "колко твърдо е копието"Smile?
Съжалявам, че преди време се впуснах в един ненужен спор.Наистина не си заслужава да се спори с хора, които се опиват от потоците кал върху всеки и върху всичко под мотото: "За салса справедливост".Представяте ли си, вместо биричка да пиеш кал?
Като им отговаряте ги карате да се чустват значими, а те не са.

rumberitarita
Чудно ми е ...Някои хора не нападат и не се заяждат.Други постоянно ги стяга чепика и са супер нападателни и агресивни за какво ли не и към кого ли не. После излиза , че първите са лоши и криви, а вторите добри и праведни...
Къде ли живея?
С две думи, мисля , че тази тема мнгого вече досажда и дразни и трябва да се прекрати!

rara
Нямам време и желание да чета всичко изписано, за което се извинявам, нямах и намерение да пиша, но не се сдържах...
Мансардата е партито, което чакам с нетърпение цяла зима. Това е нещото, което прави лиспата на сняг и ски през лятото малко по-поносима.
Вход има за всяко салса парти вече. Не виждам защо тези 2 лева станаха обект на такава гореща дискусия. Това, че събитието се провежда навън, не означава че не са необходими известни усилия то да се състои. Като чета изписаното за горкия дансинг, започвам да се чудя дали не сме забравили как се танцуваше на асфалта и колко се оплаквахме тогава от настилката...
И последно - има начин, време и конкретни хора, към които да се отнасят предложения и идеи, както и да се отправя градивна критика във всяка ситуация. Останалото е уплътняване на свободното (понякога работно) време и не дава нужните резултати...
Приятна вечер от мен! Отивам да потанцувам на МАНСАРДАТА Smile

Nesquik_85
rumberitarita написа:
Чудно ми е ...Някои хора не нападат и не се заяждат.Други постоянно ги стяга чепика и са супер нападателни и агресивни за какво ли не и към кого ли не. После излиза , че първите са лоши и криви, а вторите добри и праведни...
Къде ли живея?
С две думи, мисля , че тази тема мнгого вече досажда и дразни и трябва да се прекрати!

абсолютно си права, rumberitarita!

thunderchief
Къде ли живея?

Ми в някое селце покрай Кандахар явно или някъде другаде из провинция Хелманд. Всеки случай в АфганистанSmile
Редактирана от thunderchief на 18.06.2009 в 02:13
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

castro
Хайде, хайде, нема какво да ми се правите на ощипани госпожици. Темата отдавна се изчерпа, но виждам старателно наливате масло в огъня Smile

И тъй като тъкмо се прибирам от партито на "Мансардата", бързам да споделя добрите отзиви докато не са изветрели - готина музика, готини хора, абе добре си изкарах. Нооооо, разбира се това не бива да ви отпуска - чух че доста хора се оплакаха от тоалетната - "в едната нема вода, пък в другата сапун" Wink Е, това е само слух...

И идва ред на поредната "злобарска емисия":

Нескуик, според мен, едно от "нещата, които са ти работа" e да поработиш над правописа си Smile Инак си на прав път!

Румберита... май за теб няма какво да кажа, ще изчакам да събера повече впечатления Smile

Ла Тибурона, казваш, че всички разбрахме за какво става дума, но имам чувството, че ти не си в тази бройка Smile

Тъндъре, ти си пич! На следващото парти, на което те видя, ще те черпя бира. Наистина Smile

И, като за завършек - нека танцуваме повече, отколкото говорим и нещата ще си дойдат на мястото. Това, разбира се, се отнася и за мен!

Хайде, живи и здрави, и до нови срещи по партитата...
Редактирана от castro на 18.06.2009 в 13:36
няма открити,
няма открити!

atila
такъв хубав пост написах - и се рефрешна страницата и всичко си замина ...... крайно време е админите да оправят тоя тъп номер с рефреша и кеша Smile)))

и тъкмо щях да напусна форума и видях личното писание на доктора !!!! е сега ще го пейстна....

От El Doctor
Дата 17.06.2009 07:39
Тема ?
Абе, Боби, що и ти си губиш времето...Нима мислиш, че ако ти направиш салса парти и някой те псува по въпроса за входа, няма да пиша че вход трябва да има...Ясно ми е, че се дразниш на Памбо и компания, ама ти пък откъде мислиш, че той пък ми е най-големия любимец?Всеки си има положителни и лоши черти, избягвай лошото, цени доброто...е тва е, чао!
---------------------------------------------------------------------------------------------
и няма как да подмина тая дивотия !!!!!

ДОКТОРЕ, ТАЯ НАГЛОСТ ОПРЕДЕЛЕНО МЕ ВБЕСИ СИЛНО...... КОЙ СИ ТИ ДА МИ ПИШЕШ ТАКИВА ГЛУПОСТИ НА ЛИЧНА ???

КАК И ЗАЩО НАМЕСВАШ ИМЕНА КОИТО НЕ СЪМ СПОМЕНАВАЛ ????

АЗ КОГАТО ИСКАМ ДА НАПИША НЕЩО - ЗА НЯКОЙ, ГО ПРАВЯ НЕ НА ЛИЧНА ....

СЕГА ЩЕ ТИ КАЖА ЧЕ СПОРЕД МЕН ТИ СИ ОСОБЕННО БЕЗГРЪБНАЧНО КОЕТО СЕ ЧУДЯ ДАЛИ ДА НЕ ГО НАПЛЯСКАМ КАТО ГО ВИДЯ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ.
Редактирана от atila на 18.06.2009 в 15:00

El Doctor
Имам си гръбнак и той си е здрав, доста неща е износил...Очаквах това от теб, напълно го очаквах и нищо не ме учудва написано от теб тук.Просто потвърди разни неща. Ти от мен лошо не си видял, но нищо, аз пък много неща съм видял и нищо няма да ме учуди.
Всеки си има положителни черти и отрицателни, но при едни хора преобладават едните или другите.
Боби, не забравяй , че СЕ ЗНАЕМ и толкова!
Нито ще ти вляза в тона, нито ще продължавам да уйдисвам на акъла на този или онзи, айде!Със здраве!

admin
atila написа:
такъв хубав пост написах - и се рефрешна страницата и всичко си замина ...... крайно време е админите да оправят тоя тъп номер с рефреша и кеша Smile)))

atila, преди обновяването на страницата проблема беше разрешен. След поста ти отново е извършена корекция, надявам се за в бъдеще този проблем да не се появява отново.
Извинявам се за причиненото неудобство.

atila написа:
ДОКТОРЕ, ТАЯ НАГЛОСТ ОПРЕДЕЛЕНО МЕ ВБЕСИ СИЛНО...... КОЙ СИ ТИ ДА МИ ПИШЕШ ТАКИВА ГЛУПОСТИ НА ЛИЧНА ???

СЕГА ЩЕ ТИ КАЖА ЧЕ СПОРЕД МЕН ТИ СИ ОСОБЕННО БЕЗГРЪБНАЧНО КОЕТО СЕ ЧУДЯ ДАЛИ ДА НЕ ГО НАПЛЯСКАМ КАТО ГО ВИДЯ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ.

С това свое изказване, нарушаваш правилата на сайта, а именно:
"Обиждането или заяждането с останалите участници не се допуска. При заяждане или обиждане на модератор следва едноседмичен БАН без предупреждение или друго наказание по преценка на модераторите/администраторите на сайта."
Ще те помоля малко да смениш тона и да изключиш CAPS LOCK.
Редактирана от admin на 18.06.2009 в 15:47

http://www.bgsalsa.info
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.41 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,531 уникални посещения