BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
какво мислят кавалерите за "новите" дами
melody
karfi4ka писа:

Тогава все още бях на бесик и латин крос, обаче.... май ми беше по-забавно ....

Ами то колкото повече научаваш,разбираш,че още много имаш да учиш.Но ако го искаш истински ще преодолееш и това в един моментSmile
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

ivannn
евала на Таня. наистина като се вглъбиш, минат няколко месеца и неусетно вместо да че чудиш защо не те канят започваш да търсиш начин да не отхвърляш покани, поне на мен ми е трудно, защото някога са били редки, а не като сега Cool

ех, беше много забавно да можеш само бейсик и Ню Йорк, а това бе толкова отдавна ...

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
thunderchief
To пък кат се замисля мене сега никой не налита да ме кани, а и кат бях начинаещ освен Таня веднъж и още една, две дами май никой не ме е канилGrin
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

herairness
хайде и аз да се включа в спора като най-нова,пък и да представя малко варненската си гледна точка.вчера останах на 1то салса парти за мен и да ви кажа един салсеро не видях с лимонена физиономия,а всичките бяха далеч по-напреднали от моя милост.нито един не ми отказа,всички ми се радваха и даже доста добре успяха да ме направляват кое как е,че дори и ме поканиха пак и вобще беше много забавно и смятам да повторяSmile))явно вие там си имате друг фасон салсеровциPfft
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Melina
Успешен старт си имала и ти пожелавам така да продължава, но от едно парти не бързай да правиш изводи! Тепърва те чака многообразие от преживявания и настроения. Повярвай - "тук" и "там" салсеросите не са толкова различни...
По-добре навреме, отколкото късно!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.04 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,552 уникални посещения