|
За новия клуб Кавалер
|
| tino1904 |
Публикувана в 20.10.2009 в 16:32
|

Фен

|
Ау - много сте лоши ! Оставете го човека да носи радост и светлина - нали не е тръгнал да продава наркотици и оръжия  |
| |
|
|
| RitmoDelCuore |
Публикувана в 20.10.2009 в 17:09
|

Начинаещ

|
Да заблуждаваш хората, че ги учиш на нещо не е много светло и радостно. |
| |
|
|
| fifi_nmu |
Публикувана в 20.10.2009 в 18:11
|

Начинаещ

|
Охххх ,ще си умра от смях Вкючвам се по темата,само за да кажа,че Atila е мъж, защото заради следното му закачливо изказване: "Lazorini, .... скъпи.... намери ме в салса + в неделя, ще те чакам на бара , само попитай....коя съм " може да се объркате с едно момиче,което наистина седи в Неделя на бара в salsa+ , а повярвайте ми-неискам по никакъв начин да ме замесвате в спора
p.s. леле тате и за жена те пречислиха вече Ще си умрааа  |
| |
|
|
| k1k |
Публикувана в 20.10.2009 в 18:15
|

Начинаещ

|
Ето малко светлина в тунела.
Годината е 2015. Демокрацията и новаторството навлизат в танвовия свят в България.
Появява се новият стил - Salsa Balkan Style.
Клуб Кавалер е унищожил конкуренцията, която не може да се приспособи с тенденциите.
Танцува се на 1.5, 2.5 .. 6 без 10 и други. Майсторското ниво танцува на каквото си иска. Консервативното движение в линия и кръг не съществува. Всеки танцува както си иска.
Бизнесмените в страната стимулират новото течение тъй като новия танц върви и с алкохол. Всички са особено усмихнати.
С времето изпълнителите от Пайнер се ориентират към новото течение и Balkan Style завладява и телевизия Планета.
Шик Денс измества всички останали школи като се появяват Шукар денс и други нови лица на танцовия хоризонт.
Lazorini става модератор на всички Салса форуми, а Атила се разкайва публично с изпълнение на 3.5.
Братята Васкез пристигат на курс в България за да са в крак с модата....
И всичко е обгърнато в "радост и светлина"
Редактирана от k1k на 20.10.2009 в 18:36
|
| |
|
|
| gin |
Публикувана в 20.10.2009 в 19:08
|

Начинаещ

|
Gospodata prosto ne mogat da tancuvat. Jalko che se pishat instruktori. Alou - nauchete se da tancuvate. Kakvo lyjete horata.
Tova che sega imat party ne me kara da im se radvam poveche. |
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 20.10.2009 в 20:55
|

Фен

|
WOWWW.... прав си , това е наистина салса радост, сега вниквам и в поста на к1к..... ще се запиша в тази школа, ще пребъда във времето и пространството....та ако ще да танцувам и на пи .... вземете ме, вземете ме....о господари на салсата ...... вие магьосници на танца...... юруш всички да посрещнем дружно началото на 2015 година ...новата светлина на света ..... слава слава слава !!! |
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 20.10.2009 в 22:59
|

Известен

|
Ето че се сетих нещо...което преди ми беше поизбегнало...Лятото на Мансардата кротко с Калина /Карфичка/ си танцувахме ча-ча и после един виден представител на школата /хайде да не му споменавам името/ ми направи забележка че съм танцувал на 3... Леле, срам...!Не съм master of salsa science, приемам мнения и критики, но това го възприех като похвала защото освен някои теоретични познания, въобще не мога да танцувам на 3 .Така че радост, радост ... После като разбрах, че има и група "напреднали" в тази школа определено реших че ще отида да се донауча и да стана майстора на Он3 дори на ча-ча. Както ида е... много емоции имав постовете.Важното е за всички да има добро настроение, обаче и точна мярка и /себе/преценка и най-важното да няма обиди излишни...Животът рано или късно показва истината...Приятна вечер на всички! |
| |
|
|
| tino1904 |
Публикувана в 21.10.2009 в 12:33
|

Фен

|
Някой друг ? Че стана скучно  |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 21.10.2009 в 15:07
|

Известен

|
Принципно гледкането в краката на другите е всеобща хронична болест с цел вадене на изводи от сорта на "Ибаф маамму тоз колку йе куц(пък аз колко съм велик ваааа)" на българските танцуващи та не следва да се изненадваме, че същия вирус е пипнал другарите от Шик Денс Докторе.
Ама дали пък не е време да се престане с дърлянето? Като не могат да танцуват както твърдите(идея си нямам - не съм ги виждал) зарежете ги просто
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| ioio92 |
Публикувана в 21.10.2009 в 15:29
|

Начинаещ

|
k1k написа:
Ето малко светлина в тунела.
Годината е 2015. Демокрацията и новаторството навлизат в танвовия свят в България.
Появява се новият стил - Salsa Balkan Style.
Клуб Кавалер е унищожил конкуренцията, която не може да се приспособи с тенденциите.
Танцува се на 1.5, 2.5 .. 6 без 10 и други. Майсторското ниво танцува на каквото си иска. Консервативното движение в линия и кръг не съществува. Всеки танцува както си иска.
Бизнесмените в страната стимулират новото течение тъй като новия танц върви и с алкохол. Всички са особено усмихнати.
С времето изпълнителите от Пайнер се ориентират към новото течение и Balkan Style завладява и телевизия Планета.
Шик Денс измества всички останали школи като се появяват Шукар денс и други нови лица на танцовия хоризонт.
Lazorini става модератор на всички Салса форуми, а Атила се разкайва публично с изпълнение на 3.5.
Братята Васкез пристигат на курс в България за да са в крак с модата....
И всичко е обгърнато в "радост и светлина"
Гениално! xD |
| |
|
|
| lazorini |
Публикувана в 21.10.2009 в 15:30
|

Начинаещ

|
Форума заприлича на съпружеска кавга, по-скоро развод, в който се включиха роднини, лелки...и т.н. ''Не успяваш да задоволиш Атила...., само 30 човека'', ''а и твоят не достатъчно напреднал'',.. ''помисли ли, ако някой друг се излъже''! ....... ''Как ще я караме през 2015 незадоволени''..... ????? |
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 21.10.2009 в 17:47
|

Фен

|
lazorini кажи ми как да ти обясня нещата така че да разбереш ?
първо - на никой не му пука нито за теб, нито за школата ви, нито за партито в клуб Кавалер, всеки се забавлява както го разбира
второ - никой не ти прави интриги, не сте интересни за да бъдете в интригата.....
трето - спри да хленчиш че те нападат, това е само в сънищата ти ..... излез от илюзията
четвърто - ако имаш определени претенции за нещо, поне ги покрий добре за да не им се смеят ....покажи това което можеш и остави да те оценят по достойнство
пето - ако така рекламираното ви парти в този клуб успее и събере 300 човека + опашка пред вратата.... аз първи ще ви поздравя - не като танцьори/това не го можете/ а като организатори
последно - забавлявай се както можеш, но спри да спамваш форума с плоски реклами .... създал си продукт, развий го и ще ти се продава.....
|
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 21.10.2009 в 17:50
|

Известен

|
Драги ми администраторе, ако решиш може да включиш функцията : Мандалото хлопна за тази тема. |
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 21.10.2009 в 18:09
|

Администратор

|
El Doctor написа:
Драги ми администраторе,  ако решиш може да включиш функцията : Мандалото хлопна  за тази тема.
ихааа и мен ме споменаха тааа все пак да кажа, че моето лично мнение определено ме насочва към това, тази тема отдавна да е минала в архива. Този сайт и форум се посещава както от хора в салса средите, така и от абсолютно начинаещи - хора които тепърва се ориентират на къде да поемат като школа и инструктор; заведение и парти. Точно поради тази причина, според мен подобна тема не ми се струва никак положителна реклама за нашето общество. Надявам се, да не се налага да слагам ключ, за да се спре с този абсолютно безсмислен спор. БЛАГОДАРЯ ВИ!
|
| |
|
|
| Dobcho |
Публикувана в 21.10.2009 в 22:04
|

Начинаещ

|
недей така Иво... тъкмо взе да става интересно за четене
http://www.travian.bg/?uc=bg2_1182
|
| |
|
|
| FABRICIA |
Публикувана в 22.10.2009 в 09:53
|

Запленен

|
Аз така и не разбрах какво делите в случая...единият е предлагащ, другият е търсещ/потребител/. На потребителя не му харесва предлаганата стока /заведение, парти, съответните уроци, инструктори/ и като клиент си изказва мнението. Очевидно е, че тонът на мнението на моменти преминава благоприличието, но за ответната страна / в случая инструкторът/ има два варианта - да го подмине или да навлезе в безмислен спор.
Резултатът винаги ще е един и същ - мнението на потребителя няма да се промени, но при споренето се изразходват допълнителни средства като време, внимание...емоции...
Но пък както виждам.../което не е учудващо/...народът се забавлява.
Иво, слънце, щях да ти предлагам да започнем изкуствено да създаваме такива интриги/по подобие на тв шоутата/, за да повишим посещаемостта на форума, , но то наистина няма нужда - в нашата среда всичко такова става от само себе си 
Хубав ден на всички,
навън е последното слънце, не го изпускайте!
А Лазорини и Атила трябва да пият по една бира - и да си поспорят като хората наживо - 
То така писмено не си е работа...
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...
|
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 22.10.2009 в 16:24
|

Известен

|
Не сте прави админите, да туширате всеки един спор, за да има само цветя и рози В днешно време, когато има много различни източници на информация, нищо не може да остане скрито-покрито. Само вашият сайт ще загуби.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|
|
| lazorini |
Публикувана в 22.10.2009 в 22:16
|

Начинаещ

|
Таня, Иво може би е имал нещо друго впредвид. Не трябва да си много умна, за да разбереш, че вече няма посока!
Разбра се, че не мога да танцувам... Минавала си сигурно покрай Еврофутбол - нивото е ужасно, но е пълно със страст и в повечето случаи липсата на това, че запалянковците няма какво да си кажат, прави последните досадни. Чувал съм молбите им отправени към работещите в пунктовете, че ще загубят имидж ако ги изгонят. И защо администраторите на БгСалса трябва да са поставени в подобна неприятна ситуация.
 |
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 23.10.2009 в 14:17
|

Известен

|
Извинявай, ако сме те обидили. Никой никого не гони! За всеки има място под слънцето.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|
|
| lazorini |
Публикувана в 25.10.2009 в 12:37
|

Начинаещ

|
Даaa....., опитвате се да ме обидите, но само се опитвате! Mислиш ли, че някой от по - горните "светещи интелекта" - " вождове" , "лелки" и пр. е успял да го направи? Cигурно мога да бъда обиден, но от по - различно ниво хора, в което вие не влизате! |
| |
|