BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Партитата в Салса+
tanyatasheva
fifi_nmu писа:
Аз лично съм молила (да не уточнявам кой DJ точно и в кой ден) на негово party за по-бавна и лирична музика, в стил marc anthony, например и отговора ми беше: "трябва да съм пиян за да пусна такъв стил"

Имам една молба към този диджей: "Моля те, обещай, че няма да пиеш!":xox:
Андрей, направил си грешка, че веднага след фестивала си отишъл на парти в зеведение - което и да е то, нямаше да ти хареса. Аз обикновено си правя почивка една-две седмици, за да си остана с впечатленията от фестивалните партита.SmileИначе шокът е много голям.Smile
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

thunderchief
Имам една молба към този диджей: "Моля те, обещай, че няма да пиеш!"

Бармани, ако е възможно не му давайте да пие на тоя DJPfft
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

dian
:beer:

http://www.salsadjs.net
Andrey4o
Ха ха, въпросът е не да се ограничаваме да ходим на партита а да ходим повече не печели ли от това заведението Smile

El Dragonero
Всеки влак си има пътници! Като няма хора във влака - той се спира понеже e нерентабилен. Smile
Сега сериозно - дали е хубава салсата или не - показва бройката хора на дансинга! Може да се вгледате при 3-4 последователни по-бързи песни в салса + колко народ танцува. Имал сам вечери с хубава и с ужасна музика в Салса+ и ми се струва, че това най-вече зависи от настроението на ДЖите. Wink

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.04 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,538 уникални посещения