tanyatasheva писа:
Ако искат да разорат пода с багер и да засеят теменужки
ей следя темата, но това изби рибата. Надявам се Деси от Salsa plus да прочете мнението и да се замисли за скорошното засаждане на растения в Salsa plus - така напролет ще си имаме цветна градина
Да се върнем на темата (по-точно аз, щото вие сте си напълно в нея). Няма как да скрием факта, че мястото, където ми е хвърлен пъпа, а именно Салса +, не е ремонтирано от славните времена на кюбана и Анхел Лопес (мой учител и нямам нищо против кюбана да не се юрнете сега да ме обстрелвате). Та това не е нормално, особено при такава голяма посещаемост и популярност, каквато жъне С+! Подчето е гадно, сравнявайки го с това в заведения като Маскара, Сошъл джаз клуб, Чилаут и други местенца, на които танцуваме по цели нощи! Вярно е, че идват и сега много хора в С+ по много причини, ама толкова ли милиони левчете ще стурва да се оптимизира един под в танцувално заведение и да се освежи обстановакта в това прекрасно място? Не знам за кви веселби говорите в петък и събота там, когато се вихри и чалга, а ние искаме салса за да денсим? Тогава си е фраш от пушещи, пиещи и тепащи на място "външни" хора, дето хич хабер си нямат от нашите кюбан, LA и NY? На тях за кво им е хубав под? И наистина коленете, че и чак мускулите ме болят след парти там, щото танцувам на скорост и не се пестя, а ако пода ми се пързаля повече ще мога да издръжа още повече време и на другия ден пак да съм във форма за парти. Явно е обаче, че на повечето не ви пречи непързалящия се и мръсн под и леко порутващата се обсатновка. Ок! Всички си имаме право на мнение!
Бъзик на голо, нали Знам, че ти беше главния идеолог навремето да ми се забрани да ходя в Салса+ Даже беше измислил оня текст на първа страница на Салсабор. Сигурна съм, защото съдържаше юридически изрази като "рецидив" и др., но аз не ти се сърдя, още повече отдавна съм се сдобрила с ръководството на С+ Аз съм свободен човек и ходя и правя, каквото си искам. Никакви огорчения, не могат да ми попречат да ходя в Салса+ (Защото там има кубинци и кубинска музика) Ако искат да разорат пода с багер и да засеят теменужки[/quote]
Сакън, недей "на голо", че съм човек на възраст и ми прескочи сърцето...
Танче, знаех, че днес ще ми е хубав ден, но не знаех, че точно ти ще ме направиш щастлив
Дай да си изясним сега някои неща:
Салса плюс, освен двама управители, има и двама собственика- двама мъже и две дами. Това прави общо 4 глави /или шест, зависи от гледната точка/.
Нали не се опитваш да кажеш, че тези хора са пионки, които правят каквото аз им кажа? Ако аз мога да повлияя на политиката на най- голямото салса-заведение в България, ще излезе, че имам повече влияние и възможности от Стефчо Еленков...
Второ, ти си журналист- т.е. човек на словото. Думата "рецидив" идва от латинския език и преди да започне да се употребява в правото, се е употребявала в медицината и не само. Всеки средно интелигентен човек би следвало да знае значението на този термин. Сега ако ме питаш за моята позиция в конкретния случай с твоето публично предупреждение от управата на Салса плюс, съвсем ясно мога да ти кажа, че изцяло ги подкрепям като позиция. Ако искаш мога да ти кажа защо- както тук, така и в личен разговор- ти си прецени.
След като се разбрахме по основните проблеми- че не искам с теб на голо и че реално аз управлявам Салса плюс, искам да направя едно съобщение:
Уважаеми салсероси, считано от тази вечер входната такса в Салса плюс за всички партита се увеличава с 1 лев. Събраните допълнително средства ще отидат за закупуване на къртачи "Хилти" и посадъчен материал за теменужки. Ако останат пари, ще осигуря за Таня Ташева специална платформа с 2 квадрата нов ламинат, където да си върти пируети без болки в ставите и страдание в душата.
Ако не искате да ви повишавам цените, ламината остава същият. Причината е съвсем прозаична- ако го сменя, има вероятност Таня да започне да посещава партитата в Салса плюс, а това е риск, който лично аз не мога да поема.
Край на съобщението.
Ванко, не искам да ровя стари неща, затова няма да коментирам. Изяснила съм се с когото трябва, аз проблеми със Салса+ нямам Мислех, че им правя услуга с тази дискусия и моето мнение по въпроса. Вярно е, че никой не ми го е искал, но ако аз бях на тяхно място, щях да се вслушам в гласа на клиентите Няма значение, забрави Може би причината е в самата мен, липсва ми техника, подходящи обувки..., вече не съм толкова млада, ставите са ми изхабени Щом всички останали са доволни, с малки изключения, С+ няма от какво да се притесняват. Пази боже да направят ремонт и да увеличат входа, после аз ще съм виновна Не, не, добре си е така
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
Тю, аз тамън да предложа да донеса две съндъчета английски посадъчен материал, в началото на следващия месец
Тъндъре, не си хващай беля на главата!
Ще донесеш некоя вносна китка, ще вземе някоя нежна салсера или мачо да я помиришат, ще прихванат алергия към непознатия растителен вид, ще се подрискат и после кой виновен?- Салса плюс. "Шпек Леки фор ю" ще си докараш, не ти требе тоя проблем.
Редактирана от vanko1 на 02.11.2007 в 20:05
ще прихванат алергия към непознатия растителен вид, ще се подрискат
Брей да му се не види все бях чувал за поленови алергии ама за такива с гореописания ефект за пръв път чувам
Човек се учи доде е жив дет се вика.
Ма пък аз лично отдавна не съм бил в С+ и някакси ми се струва, че няма и да бъда скоро(предвид факта, че двамата другари DJи в Маскара пускат точно музика по мой вкус, за пода чувам хубави работи, а и предполагам една изключителна във всяко едно отношение дама може да се види там когато e в България) и полените дето ще хвърчат от теменужките няма да ме засегнат, та шпека ще е навилия се на идеята да запретне полянкатаРедактирана от thunderchief на 03.11.2007 в 12:19
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
ще прихванат алергия към непознатия растителен вид, ще се подрискат
Брей да му се не види все бях чувал за поленови алергии ама за такива с гореописания ефект за пръв път чувам
Човек се учи доде е жив дет се вика.
Ма пък аз лично отдавна не съм бил в С+ и някакси ми се струва, че няма и да бъда скоро(предвид факта, че двамата другари DJи в Маскара пускат точно музика по мой вкус, за пода чувам хубави работи, а и предполагам една изключителна във всяко едно отношение дама може да се види там когато са в България) и полените дето ще хвърчат от теменужките няма да ме засегнат, та шпека ще е навилия се на идеята да запретне полянката
Тъндъре, да не намекваш, че Шпек-а е за мен?
Поне двама човека са по- достойни за Него- единият е Таня- по обясними причини, другият си ти. Ако питаш защо ти, ще ти кажа- ти си в чужбина, а знаеш Шпек-ът как се доставя- звъни се на вратата, ти отваряш сънен и един як пощальон ти го подава директно...
Знаеш ли кое е най- важното?- Най - важното са подправките- беееееееее, бееееее.... Опа, това беше от друга реклама.
Темата доби много кулинарен, личен и социален характер. Ако не ме закачате повече за Шпек-а, мисля да приключвам с писането. Айде лека и доходна на всички!
Adrenal писа:
просто ми наду главата с този под в С+ и реших и аз да взема мерки за да не пострада някой ,особенно ти (на мен за разлика от теб все още ми пука за теб, пука ми дали те боли глава, пука ми дали те болят краката, пука ми дали някой те е обидил). Съчувствам на хората танцуващи на такъв терен защото и аз самият ходя на танци, и там СЪЩО ламинатът е "подут", само че в моя случай минавам с цяло тяло през ръбовете. Защо пиша в този форум, за да науча колкото се може повече за различните стилове танци и да мога да ги съчетавам, както аз си поискам.
Ох, Адрияне, Адрияне, с какво отвращение само ме караш да пиша....ама айде! Първо главата не съм ти надувала въобще, щото отдавна не говоря с теб под никаква форма! И недей да лъжеш хората, че танцуваш с цяло тяло по ръбове ......танцувал си като дете некъв си брейк, сега предимно бездействаш вечер пред телевизора, и не съчетаваш никакви стилове в абсолютно нищо! Танцуването ти се свежда до идеотско поклащане, което си ми демонстрирал многократно! Наблегни на форумите за разбите семейства - там има неща за теб и ни остави да си бистрим НАШИТЕ салса темички!
Наистина товаренето на форума с лични неща бе подето от теб с подмятанията за синеокият ми приятел и се съгласявам с мнението ти, че трябва да спре и да се съсредоточим върху салсата! И двамата избрахме да сме щастливи с други хора, макар твоите отчаяни молби. Важното е, че крайните взети решения носят и на двама ни необходимото лично удовлетворение. Това е чудесно! Както винаги си цар да изопачаваш ситуацията и да изкарваш друг виновен, но това си е твой личностен проблем - нека не говорим повече за тези неща пред прекрасните салсероси. И да, стана свинщина, ама така си го забърка, а аз имах неблагоразумието да сляза почти на твойто ниво.......и аз се извинявам на всички, макар че знам, че българите сме си сайрджии и много са се изкефили на историята тип "сапунка" Нека се забавялваме, да танцуваме и да се обичаме! Целувам ви!
ПП "Не знам" продължава да се пише като две думи и на български, и на английски, и на руски, скъпи ми Адрияне.