BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
модата в салсата
tresses
Досега никой кавалер не ме е молел истерично да го шибам с косата GrinGrin и слава Богу! Grin Но доста са ми казвали притеснено "Ох, май те оскубах."
Честно казано, дотолкова съм привикнала, че само едно солидно оскубване ще ми направи впечатление, но определено предпочитам да съм с пусната коса, по ми е комфортно. И по-красиво Smile А подръпванията при "кентъки" и т.н. и облаците при въртенето ще ги преживеем. Grin
A niakoga podpisite tuk ne biaha zadaljitelni

niamam sait
Vlad
tresses писа:
Досега никой кавалер не ме е молел истерично да го шибам с косата GrinGrin и слава Богу! Grin Но доста са ми казвали притеснено "Ох, май те оскубах."
Честно казано, дотолкова съм привикнала, че само едно солидно оскубване ще ми направи впечатление, но определено предпочитам да съм с пусната коса, по ми е комфортно. И по-красиво Smile А подръпванията при "кентъки" и т.н. и облаците при въртенето ще ги преживеем. Grin

Радвай се, че не си уцелила партньор, който при вида на буйна коса вади запалка. И използва.
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
melody

Радвай се, че не си уцелила партньор, който при вида на буйна коса вади запалка. И използва.

Виж това ме заинтригува...:uho:Ще бъде много атрактивно!:tik:Развяващи се буйни огнени коси във вихрен танц.Хихи...дори ми идва и наименование на новият вид салса...салса-фламбе!GrinОбаче задължително трябва да се завърши със спускаща се отгоре вода,като на онзи танц във Флашданс,за да се угасят пламенните,огнени страсти!Shock
Хихи,глупостчици някакви вечерни!Сори!:smu:
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

tresses

Това къде го правят? Да знам да не ходя Smile

niamam sait
tanyatasheva
Ох, тази коса...Много ми става кофти, като видя партньорът ми да си вади косми от устата:xox:Но мъжете са свикнали да се пазят, горките. Няма начин, да се стрижем ли?Sad Има по-тънки и чупливи коси, които търпят да ги вържеш по-зраво, но с гъста и тежка вързана коса на опашка е абсурд да се танцува, освен в стил садо-мазо за мъжа:xox: Единственият начин си остава свободно пустнатата коса и понеже влиза в очите при въртене, аз си слагам стегната лента на главата. Досега не съм измислила нищо по-доброFrownМного ми харесва силно опъната назад коса и прибрана високо на кок. Прави жената много изящна и елегатнтнаSmileВиждала съм да танцуват така в спортните танци, кл. балет и на някои салса пърформънси. Обаче как успяват да задържат косата си при по-резките движения и въртене, за мен си остава загадка. Досега не съм успяла, може би защото косата ми е много гъста и права. Ако някой знае, да споделиPfft
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

thunderchief
Радвай се, че не си уцелила партньор, който при вида на буйна коса вади запалка

Стига и да попадне и на мене, понеже пусто да е, още нямам навика да си свалям часовника по друго време освен когато лягам да спя а е едно хубаво тежичко Seiko Chronograph с доста масивна метална верижка, която може прилично добре да захваща дълги коси. Слава Богу за сега никоя дама не съм оскубал сериозно де.

Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

lindeman_
жените да си сложат по едно фередже на главата и няма проблем GrinGrinGrin
Нас най-добрите ни мразят нещастниците ...!!!

http://www.warez-plovdiv.hit.bg/
tresses
A, има, има. Представи си полите на това фередже като почнат да се оплитат в токчетата!

niamam sait
lindeman_
без токчета, направо ди-би-дюс .. Smile) само с едно фередже на главата GrinPfft

tresses
Е, с фередже или дибидюс?Pfft Едновременно няма как. Фереджето е ей това на снимката, наистина затруднява въртенето (да не говорим, че мъжът ще трябва да се потруди, за да ми намери ръцете из диплите)

Мъничък off: вдъховена от темата, си стегнах косата в изящен гръцки кок за тазвечершното парти, а когато стигнах, се оказа, че е отменено. Вече - само с пуснати къдрици (Нали знаете за теорията на хаоса) Smile Не смея да си помисля ако надяна фередже какво може да се случи. GrinGrin
tresses прикачени следните снимка:
chador.jpg

Редактирана от tresses на 02.11.2007 в 00:33

niamam sait
Vlad
tanyatasheva писа:
Ох, тази коса...Много ми става кофти, като видя партньорът ми да си вади косми от устата:xox:Но мъжете са свикнали да се пазят, горките. Няма начин, да се стрижем ли?Sad Има по-тънки и чупливи коси, които търпят да ги вържеш по-зраво, но с гъста и тежка вързана коса на опашка е абсурд да се танцува, освен в стил садо-мазо за мъжа:xox: Единственият начин си остава свободно пустнатата коса и понеже влиза в очите при въртене, аз си слагам стегната лента на главата. Досега не съм измислила нищо по-доброFrownМного ми харесва силно опъната назад коса и прибрана високо на кок. Прави жената много изящна и елегатнтнаSmileВиждала съм да танцуват така в спортните танци, кл. балет и на някои салса пърформънси. Обаче как успяват да задържат косата си при по-резките движения и въртене, за мен си остава загадка. Досега не съм успяла, може би защото косата ми е много гъста и права. Ако някой знае, да споделиPfft

Ако е мъж на място - ще вкара ваденето на коса от устата си като елемент от танца.

@Tresses - правилният въпрос е "с кого да не танцувам" Wink
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
clio
tresses, наскоро чух, че в Йордания НАИСТИНА има жени, които танцуват с подобно облекло Shock Представям си колко е забавно - на нас с по един потник ни е горещо, а на тях милите.... Но пък е ефектноSmile

А сега се сетих по въпроса за косата, че и към мъжете може да се отправи един упрек - за 1 седмица 3 пъти ми се случи да ми се заплете косата в копчето на ръкава на ризата на кавалераFrown Така, че мили кавалери, оценяваме желанието за елегантност, но предпочитаме къси ръкавчета и ръце без часовници (пък било то и Seiko Chronograph Wink GrinGrinGrin
Редактирана от clio на 02.11.2007 в 09:52

thunderchief
а 1 седмица 3 пъти ми се случи да ми се заплете косата в копчето на ръкава на ризата на кавалера

Aз какво съм взел да си се притеснявам за часовника тогава?

VeShti4kAta
Хм... да взема да пробвам с плувна шапка, а? Така няма да ми се оплита косата никъде, ще мога да съм с различен цвят всеки път и ще вкарам доза артистичност, м? Wink

thunderchief
VeShti4kAta писа:
Хм... да взема да пробвам с плувна шапка, а? Така няма да ми се оплита косата никъде, ще мога да съм с различен цвят всеки път и ще вкарам доза артистичност, м? Wink

Дума да няма стилно ще еGrin

VeShti4kAta
ай и един бански ако вкарам.... м? и едно парео? съвсем на латино излъчване ще го докарам Grin

thunderchief
VeShti4kAta писа:
ай и един бански ако вкарам.... м? и едно парео? съвсем на латино излъчване ще го докарам Grin

Ами тогава по-скоро ще разконцентрираш кавалеритеGrin

tresses
След дрехите и косите, да се поспрем на обувките Smile (макар че за тях май имаше друга тема? Във всеки случай, не я открих.)

Как ви се харесват тези ? Pfft
Редактирана от tresses на 26.02.2008 в 14:14

niamam sait
VeShti4kAta
Интересна хрумка, въпреки че са малко грознички... като копитца...

lindeman_
хааа къде са им токчетата Grin

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,430 уникални посещения