BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Профили и оценки! :)
lilita
Радо е най-готиния :love:

mojito dream
А на нас как ни е домъчняло за Khan. Sad Защо не дойде да ни види някой път? Аз лично много ще му се зарадвам.
Take pleasure seriously!

herairness
Лилита,по издаващо изказване не може да има,веднага се сещам коя си Grin
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Sakaliev_21
lilita писа:
Радо е най-готиния :love:

стига де вече ме карате да се чувствам неудобно :smu:
Десетки свещи могат да се запалят от една, без да съкратят нейния живот. Щастието не намалява, ако се споделя.

herairness
е ти пък сега,нали не е лъжа Grin
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Khan
mojito dream писа:
А на нас как ни е домъчняло за Khan. Sad Защо не дойде да ни види някой път? Аз лично много ще му се зарадвам.

И на мен ми е много мъчно Наде, гледам новият график на клуба...ако бяха от 19:00 часа уроците с удоволствие бих идвал при вас. Натиснете Пресо да ги промени Grin Много ми е късно от 20:00.

melody
За Khan бих искала да кажа!Познавам го,бегло!Танцували сме един или два пъти.Ааааа,повече,повече.И на гръцките танци също!WinkМного сериозен ми изглежда,спретнат,вежлив,сдържан и очевидно държи на свежия дъх!SmileGrinМисля,че е човек на когото може да се разчита!Приятен е!Smile
Редактирана от melody на 24.02.2007 в 10:53
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Cuba_Libre
Я сега и аз да се включа- прединят юзър е Ася. Познавам я лично, много е готина, много енергичнар хубаво танцува (впечатления от партитата), а за изявите й във форума - тя просто е знакова фигура във форума! Поздрави, Ася, и съжалявам, че отдавна не сме се виждали и скоро няма да можем да се видим, защото още месец съм off салсатаSad
En el fin de semana quiero bailar...

melody
Ооооо,кой се е появил!WinkКъде се изгуби?
Значи....ТЯ....е изключително енергична,жена със замах,притегляща мъжките погледи(особенно,когато е с онова червеното потничеPfft)!Може много да говори,интелигентна,запомняща се!И очевидно обича кафе,а също така и коктейла Куба Либре(но да е както трябва)!SmileСвободолюбива и пленена от Куба(според ника).И танцува много хубаво!Даже двете :smu: сме танцували ча-чаWink:goo:
Ще се радвам да се видим!Smile
Редактирана от melody на 24.02.2007 в 23:27
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Cuba_Libre
Каква реклама си ми направила, Мелъди! Имам да те черпя! Grin

thunderchief
Cuba_Libre писа:
Каква реклама си ми направила, Мелъди! Имам да те черпя! Grin

Aз пък Нея не я познавам много добре(веднъж дето сме танцували) ма пък прави впечатление на готин човек. По повод червените потничета(както и работи от сорта на блузки без рамене, къси черни роклички и други такиви работи - товапо друг повод:smu::loveSmile мене мама ми е казала таквизи работи да не зяпам.Smile И аз много я слушамSmile:smu:
То и без друго под такива неща тука обикновено се крие Гъз(умишлено с Г не с г) с голема Площ.
Ай вчера видех жена от отбора на университета по хокей на трева -викингски воин виждали ли сте - е това е много по страшно;pa:
Редактирана от thunderchief на 26.02.2007 в 10:57
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Khan
melody писа:
За Khan бих искала да кажа!Познавам го,бегло!Танцували сме един или два пъти.Ааааа,повече,повече.И на гръцките танци също!WinkМного сериозен ми изглежда,спретнат,вежлив,сдържан и очевидно държи на свежия дъх!SmileGrinМисля,че е човек на когото може да се разчита!Приятен е!Smile

:va::goo::va: Браво, Брависимо..е това съм аз:xox: Ася направо се изчервих...много хубави думи. бих казал същото и за теб, но ще допълня и невероятната усмивка, която имаш.

Cuba_Libre
Khan, т.е. Крум, също го познавам. Готин е!Smile И не отказва на дамите танц, което си е много ценно качество! Доста отдавна не съмго виждала, сигурно много, много е задобрял...

Cuba_Libre
thunderchief писа:
По повод червените потничета(както и работи от сорта на блузки без рамене, къси черни роклички и други такиви работи - товапо друг повод:smu::loveSmile
То и без друго под такива неща тука обикновено се крие Гъз(умишлено с Г не с г) с голема Площ.

Хм- под потничета и блузки с голи рамене трудно би се крил Г.., независимо дали е с голяма или малка площ...???

Иначе аз за Г... с голяма площ си признавам, ако това имаше предвид, многоуважаеми thunderchief!

Khan
Cuba_Libre писа:
Khan, т.е. Крум, също го познавам. Готин е!Smile И не отказва на дамите танц, което си е много ценно качество! Доста отдавна не съмго виждала, сигурно много, много е задобрял...

Domo arigato...ъъъ много благодаря СтаниславаWink така е, не бих отказал танц на дама, особенно на красивите като теб. Отдавна не сме се виждали. Grin

thunderchief
Cuba_Libre писа:
thunderchief писа:
По повод червените потничета(както и работи от сорта на блузки без рамене, къси черни роклички и други такиви работи - товапо друг повод:smu::loveSmile

Хм- под потничета и блузки с голи рамене трудно би се крил Г.., независимо дали е с голяма или малка площ...???

Иначе аз за Г... с голяма площ си признавам, ако това имаше предвид, многоуважаеми thunderchief!

Ох нямах вас предвид мадам да ме прощавате;pok:;pok:;dar:;pok: а момите англичанки(все пак аз се подвизавам на Острова). Ама като се опитва човек да пише есе и да пише в два форума едновременно такива каши могат да се очакват.:smu::svi:
Едва тая сутрин установих че съм пропуснал да добавя в предишното си писание думичката "тук".

blue_lipstick
Я да се включа за Cuba_Libre и Thunderchief SmileПонеже и двамата си ги познавам лично.Cool
Тя- хмммм...впечатляващи физически данни Pfft,съчетани с грациозност по време на танц.Млада,усмихната жена,от която струят положителни емоции.Не може да ти е зле в нейната компания.Всеки път е голям купон.Умее да се забавлява.Енергична и умна.Със сериозна професия,че понякога е трудно за вярване как отделя време и за танци. Ако повечето млади хора в България бяха като нея,всичко щеше да по-куул! Wink

Той- голям,едър...мъж Grin Притежава "особено" чувтво за хумор.Сарказъм-в излишък и е добре известен дразнител от форумите Cool. Само да не му се "връзва" много,много човек Smile. Иначе в реални разговори е тооолкова кеф да си лафиш с него,(в моментите,когато не танцува де,а те не са редки Pfft).
Обича и умее да размята дамите по дансинга доста добре.Макар да има предпочитания към "една много конкретна салсера" Wink.
Тъндъре,хайде идвай си вече! Smile
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
thunderchief
blue_lipstick писа:
Я да се включа за Cuba_Libre и Thunderchief SmileПонеже и двамата си ги познавам лично.Cool
Тя- хмммм...впечатляващи физически данни Pfft,съчетани с грациозност по време на танц.Млада,усмихната жена,от която струят положителни емоции.Не може да ти е зле в нейната компания.Всеки път е голям купон.Умее да се забавлява.Енергична и умна.Със сериозна професия,че понякога е трудно за вярване как отделя време и за танци. Ако повечето млади хора в България бяха като нея,всичко щеше да по-куул! Wink

Той- голям,едър...мъж Grin Притежава "особено" чувтво за хумор.Сарказъм-в излишък и е добре известен дразнител от форумите Cool. Само да не му се "връзва" много,много човек Smile. Иначе в реални разговори е тооолкова кеф да си лафиш с него,(в моментите,когато не танцува де,а те не са редки Pfft).
Обича и умее да размята дамите по дансинга доста добре.Макар да има предпочитания към "една много конкретна салсера" Wink.
Тъндъре,хайде идвай си вече! Smile

Само след 22 дена

ivannn
хора, вземете си стая и се опознайте по-обстойно Cool

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.12 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,430 уникални посещения