BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Класация за най-добър БГ Салса Сайт 2006
melody
Ако всички гласуваха коректно,нямаше да се стигне дотук!Wink
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Sakaliev_21
абе направихте нещо там и прецакахте Маламбо. То това е очевидно не може до последния момент да водят и айде накрая Сабросо да ги обърнат . Стана там неква далавера ,за която не ви се говори ама кво да се прави то винаги всичко накрая по незнайни причини се прецаква Shock а относно коректността то все трябва да има някой виновен в случая тези които са гласували некоректно са виновните за вас.Но така е всеки път трябва да има някой прецакан и виновен Frown
Десетки свещи могат да се запалят от една, без да съкратят нейния живот. Щастието не намалява, ако се споделя.

RUSH
Здравейте,
без да искам да влагам някакви отрицателни чувства искам да задам на двама ви един въпрос:

По какво единия сайт превъзхожда другия, с какво е по-добър? Frown

Изхождайки от позицията Ви и недоволството Ви насочено към всеки с различно мнение от Вашето искам да чуя някакви смислени аргументи от вас, а не аргументи от рода на: ами така искам, ами защото така, ами така ми харесва и други подобни. Обосновете защо не сте съгласни с това Сабросо да спечелят наградата, а не оплювайте всичко, което другите искат да създадат.

Многократно се каза, че се гласува за сайт, а не за клуб, затова не е дошъл края на света. Ще има и други състезания, така че може да насочите хъса си към това да създадете нещо, вместо да се опитвате да критикувате другите, и дотук не сме чули и един аргумент.

Ще се радвам да чуя аргументите Ви, за да не звучи малко като: Крадеца вика, дръжте крадеца Smile

И както каза if и melody нека се радваме хубавите моменти.

RUSH
Sakaliev_21 писа:
абе направихте нещо там и прецакахте Маламбо. То това е очевидно не може до последния момент да водят и айде накрая Сабросо да ги обърнат . Стана там неква далавера ,за която не ви се говори ама кво да се прави то винаги всичко накрая по незнайни причини се прецаква Shock а относно коректността то все трябва да има някой виновен в случая тези които са гласували некоректно са виновните за вас.Но така е всеки път трябва да има някой прецакан и виновен Frown

Sakaliev_21 въпроса ми от горното мнение се отнася и за теб. Нека не говорим, кой кого е прецакал, и кой е виновен. Убедете мен и останалите с какво сайта на Маламбо е по-добър и трябваше да спечели.
Липсват Ви аргументи, всеки може да стой и като развален грамофон да се оплаква, че някой му е крив.

Относно това, което ти написа, отговора се крие в следната случка: на 02.01.2007 год. резултата беше 38 за Маламбо на 42 за Сабросо, след повече от месец гласуване и няколко часа преди края на гласуването, гласовете за Малабмо скачат на над 60, което е малко странно, като се има впредвид, че новите гласове са от новорегистрирани юзери с почти никаква информация за тях с имена от рода на тези, за които админа спомена: мим1,2,3,4 и т.н.

Докато някой не изложи аргументи, върху които можем като умни хора да поспорим, ще се "лаем" един друг безрезултатно, докато не заключат темата.

Sakaliev_21
такаа 1во не мисля че аз съм човека,който трябва да определя кой е по-добър 2ро да виждаш някъде да плюя някой от Сабросо 3то аз обсъждам реалността нищо против нямам Сабросо браво спечелили са , но аз казвам единствено, че не може Маламбо да водят почти до последно и накрая Сабросо да спечелят някак си не ми се струва логично. Не съм казал че е дошъл края на света, знам че ще има и други състезания . А и мисля че всички се радваме на хубавите моменти , но всеки от нас си има гледна точка по случая и затова е този форум за да си изказваме мнението тук не мислиш лиWink
Десетки свещи могат да се запалят от една, без да съкратят нейния живот. Щастието не намалява, ако се споделя.

Bobo
напълно съм съгласен с RUSH-ако трябва всеки да се абстрахира от клубната си "принадлежност" (ако мога така да изразя) и съпоставиме сички сайтове-какво излиза-личното мое мнение е ,че ако трябваше да се гледа сайта ,а не клуба,то в основната битка трябваше да са сабросо и ред салса ,тъй като пак повтарям лично за мен това са двата най-богати,атрактивно и оригинално направени сайтове....целта беше да се одобри сайт,а не школа,макар че е ясно,че всеки член на еди кой си клуб ще гласува за своя и ще каже на всички познати да гласуват за него без дор да знаят за какво е класацията.....а и отново RUSH е прав-на 2.01.2007 мн изненадващо стана така,че изведнъж от няколко гласа в полза на сабросо изведнъж маламбо дръпнаха напред и то убедително,което според мен не е благодарение на многомильонната им аудитория....но нека да не се вливаме в дълбоки и чувствени теми и да не правим от мухата слон,а да се радваме на салсата и на това,че малко или много повечето хора си изкараха нервите и стана шоу с драмата в гласуването....се пак това е само една анкета...а една анкета неможе да определи кой е на-добрия сайт или най-добрия клуб,макар че според мен сабросо заслужено победиха...

RUSH
Sakaliev_21 писа:
такаа 1во не мисля че аз съм човека,който трябва да определя кой е по-добър 2ро да виждаш някъде да плюя някой от Сабросо 3то аз обсъждам реалността нищо против нямам Сабросо браво спечелили са , но аз казвам единствено, че не може Маламбо да водят почти до последно и накрая Сабросо да спечелят някак си не ми се струва логично. Не съм казал че е дошъл края на света, знам че ще има и други състезания . А и мисля че всички се радваме на хубавите моменти , но всеки от нас си има гледна точка по случая и затова е този форум за да си изказваме мнението тук не мислиш лиWink

Добре, приемаш, че може на 2ри януари от 38 на 42 резултата да се обърне на 66 на 42 за маламбо, а не можеш да приемеш, че резултата от 126 на 128 не може да се обърне, а и админите вече казаха, че е имало и анулирани гласове. Така, че не виждам нищо не възможно. Smile

Не казвам, че ти решаваш, просто прецених, че не си доволен от резултата и затова помолих за аргументи, ако съм сгрешил, се извинявам, не съм разбрал, че просто си недоволен от работата на админите като цяло.

Я аз бях изненадан от обрата на 2ри януари, но не съм пропищял.

Изключвам цялата процедура по гласуването и не я коментирам, моето лично мнение е, че в надпреварата между двата сайта, правилния сайт спечели.

Ако някой иска да ме убеждава в противното ICQ: 149038802, за да не пълним темата със спам Grin

melody
Аз гласувах за сайта на Сабросо!SmileИ много се радвам,защото мисля,че най-добрият спечели!Винаги съм харесвала този сайт!Още от началото, когато се захванах с форумите(се вманиачих така да се каже)!Първо попаднах на БГСалса портала и много ми допадна.След това започнах да се разхождам по другите сайтове и този на Сабросо ме впечатли,както и на Алфредо,РСТ и Памбос!Останах много приятно изненадана и от други нови и обновени сайтове.Не става въпрос за школи,а за сайтове.Важна за мен е лесната навигация,изчерпателната информация,относно салсата,да има форум и то жив,който да е добре подреден.И визия,разбира се.А също така и духа,който лъха от даден сайт и форум за мен има значение.Защото все пак сайтът е направен от някакви хора,които изразяват себе си,чрез визията и подредбата му.
Ами това е!Радвам се,че сайтът на Сабросо спечели!Smile

И аплодирам Иво за смелостта да започне тази анкета!Smile
Направи го с най-добри намерения!Smile
Редактирана от melody на 07.01.2007 в 19:39
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sssss
Sakaliev_21 Smile мислех да те клъвна лекичко, но като ти видях аватара и ... направо се размекнах. Моля те...пощади крехките ни женски сърчица! GrinGrinGrin Шегувам се разбира се!

Честито на печелившите! Добър сайт, наистина!

Sakaliev_21
е сега чак пък да ме кълвеш Smile

Melina
Честито на Сабросо! Аз също гласувах за тях! :goo:Колкото до сайта на Маламбо - дори не допусках, че ще участва в "битката"Sad Хора, поработете малко по-сериозно...
Както и да е! Не можах да присъствам в събота на награждаването, за което много ме е яд! Щеше да е добре, ако можех поне да видя снимки. Което води до въпроса - защо така забравихте да допълвате Фотогалерията?
Таня, честито и на тебSmile
По-добре навреме, отколкото късно!

admin
Melina писа:
Честито на Сабросо! Аз също гласувах за тях! :goo:Колкото до сайта на Маламбо - дори не допусках, че ще участва в "битката"Sad Хора, поработете малко по-сериозно...
Както и да е! Не можах да присъствам в събота на награждаването, за което много ме е яд! Щеше да е добре, ако можех поне да видя снимки. Което води до въпроса - защо така забравихте да допълвате Фотогалерията?
Таня, честито и на тебSmile

здравейте Melina,
снимки от съботното парти в Chillout Café ще има! Въпрос на време е да ги обработим и добавим в галерията.
Относно "Фотогалерията" напоследък найстина не сме добавяли снимки в нея, взимаме си забележка за което. И приканваме всички потребители който имат снимки от дадено салса събитие, да ги споделят със всички приятели в BG Salsa. Можете да добавите своите снимки с размер не по-голям от 800 х 600, чрез менюто "Добави снимка/и". Благодарим на всички!

http://www.bgsalsa.info
Vlad
Melina писа:

Всъщност, момчето, което работи сайта - Джорджо е свършило страхотна работа, при положение, че не се занимава професионално с уеб дизайн и трябва да съвместява работата над сайта с учене и танци в школата.

Така че да честитим на Сабросо без да забравяме да поощрим Джорджо.
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
Sakaliev_21
браво я Джорджо си е супер точен сайта на Маламбо е супер. Изведнъж след като аз изказах мнението си от анкетата всички скочиха като лъвове . А и благоразположението на админите към Сабросо и защитата, която указват отново ме кара да си мисля че работите не са в ред Cool сега да не ме заколите след това мнение;k:

the_big_gay
Публикувано на 08 January 10:28 от Sakaliev_21
ххах Стойко как така си успял да станеш толкова рано след снощните произшествия Pfft а относно темата Стойко си е най-обективен . Sakaliev_21 фен клуба ти във Варна се увеличава след снощи SmileSmileSmile ама и попринцип де ти си най-точния.А другите да знайте че Sakaliev_21 няма да остави нещата така и ще ви пребори всички независимо дали е прав и не е .Cool

marti
Здравейте ! Аз съм Марта от Sabroso . Първо искам да благодаря на екипа на BG Salsa за наградата и да се извиня, че не успяхме да дойдем да си я получим лично. Определено ни се искаше, но точно в този момент беше невъзможно да пътуваме, ще се реваншираме Wink. Много ми е неприятно като чета всички тези изказвания. Когато направихме сайта ( благодаря на Преси ) идеята беше хората, който влизат в него да се ориентират лесно и да получават нужната информация. Много бяхме щастливи когато спечелихме наградата сайт на годината миналата година и честно казано не очаквахме да спечелим и тази година. Последното което сме искали е да манипулираме гласуването или нещо такова. За мен лично има много добри салса сайтове, като този на Red Salsa Team примерно и ние наистина искахме най-добрият сайт да спечели . В подкрепа на думите си ще се цитирам. Това го написах когато обявих за тази анкета в нашият форум : Както всички знаете , в момента тече гласуване за сайт на годината. Искам само да ви помоля всеки да гласува съвестно и наистина да избере най-добрият . Това не е гласуване за най-добър салса клуб, а за най-добър интернет сайт , така че бъдете безпристрастни Smile
Радваме се, че спечелихме ние , естествено и благодаря на хората които са гласували за нас. Надявам се, че тази размяна на реплики ще престане, защото първо, че е неприятно и второ, че е обида за администратора на този сайт. Той не печели от всичко това и го прави с добри намерения и е много лесно да се критикува нещо направено от друг.Още веднъж благодаря на екипа на BG SALSA . ..Стига съм писала, че ще ви омръзне да четете Smile

RUSH
Sakaliev_21 писа:
браво я Джорджо си е супер точен сайта на Маламбо е супер. Изведнъж след като аз изказах мнението си от анкетата всички скочиха като лъвове . А и благоразположението на админите към Сабросо и защитата, която указват отново ме кара да си мисля че работите не са в ред Cool сега да не ме заколите след това мнение;k:

Ех не можа да измислиш един аргумент като хората: "Сайта е супер, Джорджо е супер..." това ли е всичко? Smile

И пак се чудя защо продължаваш да недоволстваш. Казахме, че е похвално, че Джорджо се занимава със сайта, но какво повече искаш, за да си доволен? Sad Сайта на Маламбо има някой работи за дооправяне, няма форум, малкото информация, която е поместена е като в Word документ, самия сайт е на 2-3 месеца, не приемай това като нападение, просто ти казвам как стоят нещата, всяко начало е трудно и сайта на Маламбо ще се подобрява, но това не значи, че е готов за първото място, колкото и да им се иска на някой. Нека погледнем реално на нещата, никой не критикува Джорджо за работата му, хайде и Вие спрете с оплакванията и отдайте дължимото, и на админите на БГ Салса, и уважавайте работата и решенията им.

lilita
хехе ама тука големи юристи се излюпихте всички бре.Аз съм напълно съгласна с мнението и коментарите на Sakaliev_21 както каза the_big_gay ти си най-точния. Rush ти не спря с тези твои аргументи след като толкова много разбираш работите къде са твоите аргументи . Виждам че защитаваш Сабросо ,но Sakaliev_21 съвсем точно изказа своето мнение ,човека си каза, не го е страх да каже какво мисли и как така никой да не критикува работата на Джорджо някой по-горе беше написал че Маламбо не трябвало даже да участват в битката това какво е не е ли "лека" критика. Sakaliev_21 каза че е съмнителен вота каза че не е човека,който трябва да определи кой е по-добър, но ти Rush с тези твои аргументи не се спря другото което е истина е че някак си пак съмнително след като човека си каза мненито всички се нахвърлиха върху него като глутница кучета администратори и потребителиFrown
Sakaliev_21 имаш вече във фен клуба още един член Wink

sssss
Smile Мелоди, и ти можеш да се включиш със снимки от събота...не се крий! Smile

RUSH
lilita писа:
хехе ама тука големи юристи се излюпихте всички бре.Аз съм напълно съгласна с мнението и коментарите на Sakaliev_21 както каза the_big_gay ти си най-точния. Rush ти не спря с тези твои аргументи след като толкова много разбираш работите къде са твоите аргументи . Виждам че защитаваш Сабросо ,но Sakaliev_21 съвсем точно изказа своето мнение ,човека си каза, не го е страх да каже какво мисли и как така никой да не критикува работата на Джорджо някой по-горе беше написал че Маламбо не трябвало даже да участват в битката това какво е не е ли "лека" критика. Sakaliev_21 каза че е съмнителен вота каза че не е човека,който трябва да определи кой е по-добър, но ти Rush с тези твои аргументи не се спря другото което е истина е че някак си пак съмнително след като човека си каза мненито всички се нахвърлиха върху него като глутница кучета администратори и потребителиFrown
Sakaliev_21 имаш вече във фен клуба още един член Wink

Хаха Grin ще ме уморите, тук малко стана като "криворазбраната цивилизация", "глутница кучета" горкия Sakaliev_21 спасете го Pfft

Майтапа на страна, lilita добре, че си казваш мнението, но нека да се разберем. Аз не се оплаквам от нищо, доволен съм от резултата, смятам, че всичко е наред, и това е. Админите добре си свършиха работата. И погледни малко като възрастен на нещата- това да искам някой с различно от моето мнение да се обоснове с аргументи, не е като да му се нахвърлям. Има разлика.

И аз имам мнение, което не е нужно да е като твоето. Прочети ми мненията преди да се включваш в разговора. Нямам намерение всеки ден да обеснявам на всеки новорегистрирал се потребител с различно мнение от моето, защо мисля така.

За мен темата приключи, всичко друго ще е: кучетата си лаят, кервана си върви.

След като вече си имате фен клуб, си направете класация и дайте наградата на Маламбо, тогава ще бъдете доволни и ние ще си имаме нашето спокойствие.

Ако за момент се откъснете от Вашата принадлежност към Маламбо като клуб, и осъзнаете, че се гласува за интернет сайт ще разберете, че не сте прави.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,431 уникални посещения