BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Знаем ли какво купуваме? (off - мъжете и техните етикети)
ivannn
жената е много странно същество! без значение дали се пробва да ме напие или не, веднага щом подеме вдигането на скандал, пък бил и той кокетен - получава от мен директно червен картон и напуска терена без предупреждение.
това е най-глупавата идея, която съм срещал Shock Shock Shock

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
bubu
ivannn писа:
жената е много странно същество! без значение дали се пробва да ме напие или не, веднага щом подеме вдигането на скандал, пък бил и той кокетен - получава от мен директно червен картон и напуска терена без предупреждение.

тук май съм по-склонна да се съглася с теб, отколкото с Ива. малко съм попреситена откъм скандали и гледам да ги избягвам, е, имало е и периоди, в които са ми се стрували освежаващи, но поне за момента това не го смятам за добра стратегия. е, ако искаш да се отървеш от даден мъж, признавам, действа безотказно. това със скандалите според мен е най-голямата и често срещана грешка, която жените правят. даже и да имат право да вдигнат скандал, ако успеят да се овладеят и да се изразят малко по-резервирано, могат и повече да постигнат. някак си имам усещането, че по-вискоките децибели мъжете като че ли не са в състояние да ги възприемат

ivannn
високите децибели ги възприемаме добре само по стадиони и концертни зали :-))
лично за мен разбирането, споделянето и адаптацията (понякога като компромис) са трите колони на една връзка. всякаква спекулация с чувства, скандали (колкото по-шумни и публични, токлова по-зле) и други его-ориентирани похвати са непремливи.

изобщо цялата тази постановка с избирането на човек по етикет (шегата на страна) е грешен път, ако крайната цел е стабилни отношения и щастливо съжителство Cool

bubu
ivannn писа:
високите децибели ги възприемаме добре само по стадиони и концертни зали :-))
лично за мен разбирането, споделянето и адаптацията (понякога като компромис) са трите колони на една връзка. всякаква спекулация с чувства, скандали (колкото по-шумни и публични, токлова по-зле) и други его-ориентирани похвати са непремливи.

изобщо цялата тази постановка с избирането на човек по етикет (шегата на страна) е грешен път, ако крайната цел е стабилни отношения и щастливо съжителство Cool

хубаво казано, едва ли някоя тук би противоречила на това. докато ние тук само си се лиготим, мъжете взеха да се изказват доста зряло, та току виж темата прерастне в жените и техните етикети (каквито отново няма) Cool

thunderchief
По отношение на скандалите има много елегантно решение(човек кви ли не полезни работи може да научи от баща си)
- оставяш я да изпусне парата. Нека си се навика или каквото и е там и да си и мине. В тоя момент ти закопаваш поглед във вестника и евентуално(ама въобще не е задължително) може да поддакваш в отговор. Ако сте като мене не е за препоръчване да засядате пред телевизора щото аз в тоя случай честичко заспивам като талпа(а това може и да я вбеси).
И като сме тръгнали да гледаме етикетите
Аз пък не понасям киселиците дето вечно се оплакват за нещо, никога не успяват да се усмихнат искренно и т.н.
Имах в началото на миналата година една такава дето в един момент взе да се оплаква как не и оставало време да си харчи голямата заплата за дрешки (а тя много обичала), шефа и я тормозел да бачка(за парите дето тя взимаше не просто щях да бачкам ами и да пея) и не я пускал да се размотава, искал все да е около него(шефа и е чужденец и една от основните задачи за които на мрънкалото плащаха доста добре е да му е и преводач), както и словоизлияния от сорта на това колко е важно мъжа да е с пари за да може жената да не работи(и има нахалството да го изтърси баш пред мене), колко добре си живеели мутресите(беше закъснела за тоя влак така с около 10 години - освен това една не много известна клаифорнийска група Armored Saint има песничка за такива кат нея и некои природни явления). А на моменти имах усещането че буквално я карам насила да се забавлява.
Ама с кеф се откачих от това. Добре че не го и заведох на ски както го врънках.
Въобще това е едно от най-досадните същества на които съм попадал. Другото беше много неприятна бургаска кариеристка която реши че щом нямам връзки да подпомогна кариерата и не си струва да е с мене(е тая работа вече се попромени ама аз и за пари не бих се хванал с въпросната личност). А аз така се бях влюбил във въпросното говедо, че прописах стихове и ако още малко не си беше показало рогата щях да и предложа брак.
Обаче имах късмееет!
А в един красивичък момент аз пък попаднах на....съвсем различен човек(впрочем два дни след като се бях върнал от Париж, който според една добра приятелка бил идеален за меден месец - не че има връзкаSmile). А за мойте изяви в качеството на чамов материал не остана някой дето да не е чувал из салса форумите.
Та тъй по въпросите за етикетите на жените.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

herairness
Амии,то като гледам тука голям офф сте заформили.За мен няма такова нещо като етикет-важното е да се разбираме и да има за какво да си говорим.А малко по от бруталната страна,трябва и секса да се получава понеже без него трудничко ще върви връзка.А точно пък в момента единствения ми етикет е - да танцува САЛСАGrin
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
sssss
SmileSmileSmile абе много буклавно приехте думата СКАНДАЛ!?
ivannn...то това с децибелите и показването на червен картон и аз бих го направила, ако някой мъж ми вдигне СКАНДАЛ...но нямах предвид СКАНДАЛ, като селско каране и истерично женско крещене...Smile, успокойте се малко! Всяка жена си намира начини да пробва и тества, като не е нужно да изпада в истерияSmile и в това няма нищо лошо - вие мъжете не го ли правите по свой си начин?!

ivannn
червен картон показвам и без да има крясъци. достатъчно е да ми се цупят за нещо, защото аз съм казал "бяло", но е възприето като "бледо розово с лилав отенък и рае в цвят праскова и морковено". червен картон се показва рано, защото някои хора като ми се качат на главата много трудно успявам да ги сваля на земята. абсолютно всичко на този свят без болест и смърт може да се реши с разговор и всякакви волни и егоцентрини изяви като скандал, стойки и цупене не ми понасят.

ние мъжете сме съвсем просто устроени същества и не искаме прекалено много. като ни се каже "да" - разбираме "да", на "не" съответства "не", на "скандал" - "скандал". съжалявам, но сме прости :-)) прасковата не е цвят, загубата на любимия отбор е драма и без значение дали ще се опитат жените да го проумеят или не - ние ще си истанем прости ShockShockShock

melody
ivannn писа:
червен картон показвам и без да има крясъци. достатъчно е да ми се цупят за нещо, защото аз съм казал "бяло", но е възприето като "бледо розово с лилав отенък и рае в цвят праскова и морковено".

Ами жената изисква повече разбиране и въображение!Smile

Като гледам много сериозно сте се захванали по темата...Ако искате да открием една нова-"Мъже-жени"?Прилики,разлики и т.н.
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

bubu
melody писа:

Като гледам много сериозно сте се захванали по темата...Ако искате да открием една нова-"Мъже-жени"?Прилики,разлики и т.н.

според мен хич не е лоша идея, пък темата за какво купуваме нека си остане

thunderchief
ivannn писа:
червен картон показвам и без да има крясъци. достатъчно е да ми се цупят за нещо, защото аз съм казал "бяло", но е възприето като "бледо розово с лилав отенък и рае в цвят праскова и морковено". червен картон се показва рано, защото някои хора като ми се качат на главата много трудно успявам да ги сваля на земята. абсолютно всичко на този свят без болест и смърт може да се реши с разговор и всякакви волни и егоцентрини изяви като скандал, стойки и цупене не ми понасят.

ние мъжете сме съвсем просто устроени същества и не искаме прекалено много. като ни се каже "да" - разбираме "да", на "не" съответства "не", на "скандал" - "скандал". съжалявам, но сме прости :-)) прасковата не е цвят, загубата на любимия отбор е драма и без значение дали ще се опитат жените да го проумеят или не - ние ще си истанем прости ShockShockShock

To пък ако нямаше стойки скандали цупения(обичам да развеселявам нацупени - ако ми се разсмеят на майтапите, това определено говори оптимистично за ситуацията:votSmile
живота щеше да е голяма скука.
То дет се вика цупенето и здравословните караници държат връзката здрава.
То си е като парния котел - ако не се изпуска парата котела може да гръмне

melody
Ами аз да ви кажа... определено имам нужда да викам.....,когато имам нужда....Олеква ми някакPfft Не мога да си го държа.....,когато иска с всички сили да излезне....Точно като котела и парата...Иначе ще се получи експлозия...
Редактирана от melody на 22.02.2007 в 15:32
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

ivannn
нали затова има формула 1, футбол, бокс, риболов и кой каквото го влече .... да си изпускаме парата и да не се разпалва лесно фитила

пък и дамите си имат своите методи, но не е добре парата да отива директно в лицето на човеко!

melody
А на мен пък ми казаха за един метод с възглавницаWinkНавираш си я в лицето и викаш на воля...Много идиотско:kr:Не съм пробвала...И другия начин с боксовата крушаWink Окачваш си една посред хола или където там имаш място и блъскай,бий до премаляване:box:Grin

sssss
Ако всичко ти е наред няма да е никак интересно, ще е скука голяма! Аз държа за себе си....на "солта на живота", а за всеки останал - изборът си е изцяло негов! Smile

Ася, ако вземем да постнем тема -"Мъже-жени", смятай че край нямат писанията ни. Това все едно да пишеш за Левски-ЦСКА! Smile

Прилики ... между мъже и жени ... хъм, ами няма такива (освен, че сме човешки същества). Различни сме и затова се привличаме - един без друг не можем! Smile
Редактирана от sssss на 22.02.2007 в 16:45

thunderchief
ivannn писа:
нали затова има формула 1, футбол, бокс, риболов и кой каквото го влече .... да си изпускаме парата и да не се разпалва лесно фитила

пък и дамите си имат своите методи, но не е добре парата да отива директно в лицето на човеко!

Еее, ма някак друго е да замажеш положението като се явиш въоръжен с ;dar: примерно със 77 розички(мале последния път като носех букет една позната ми обясняваше че съм ги носел като боздуган - явно трябва да подарявам повечко цветенца:kepSmile
А виж от риболова ако не издивея не знам от кое - като ми е напрегнато:win: чувствам нужда да се наприказвам

sssss
thunderchief писа:
ivannn писа:

Еее, ма някак друго е да замажеш положението като се явиш въоръжен с ;dar: примерно със 77 розички(мале последния път като носех букет една позната ми обясняваше че съм ги носел като боздуган - явно трябва да подарявам повечко цветенца:kepSmile
А виж от риболова ако не издивея не знам от кое - като ми е напрегнато:win: чувствам нужда да се наприказвам

Smile Тъндаре...не е нужно да са 77 розички, понякога е нужна само една, но поднесена в точния момент! Smile
Понякога жените сме толкова лесни и наивни, че едно цвете може да ни разтопи и да Ви простим всичко! SmileSmileSmile Въпросът е да го разберете това...и животът Ви ще е песен...хахахахSmile шегичка!

Колко малко му трябва на човек, а?

thunderchief
A, числото ми дойде съвсем наизуст, просто за него се сетих в моментаSmile
може би се сетих за 77 щото когато някоя дама(не визирам конкретна) ми е на сърце обичам да и се подмазвам и да я глезя(по китайския зодиак съм котка)Wink
Редактирана от thunderchief на 22.02.2007 в 16:59

sssss
Smile аз съм "овцъ" по китайския....по цял ден блеяSmile!

melody
if писа:
Ася, ако вземем да постнем тема -"Мъже-жени", смятай че край нямат писанията ни. Това все едно да пишеш за Левски-ЦСКА!

Ами аз като гледам натам вървят нещата......и в тази темаWinkSmile

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.10 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,431 уникални посещения