BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Къде ви се ходи?
Vlad
Bai_Pesho писа:
По принцип ми се ходи Ванкувър, Канада, имали много яка морска градина, но дефакто ще трябва да се задоволя с Банско, България, все пак е и по-близо и по-лесно се стига. А за Канада - нали знете какво казват - надеждата умира последна.

Винаги можеш да отделиш цял ден, за да обходиш Морската градина във Варна открай до край. Включително плажната ивица и Морска гара.
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
melody
Vlad,честно казано много ми се идва във Варна заради делфинариума.Делфините са едни от любимите ми животни.За последен път бях във Варна през "далечната"1988г.Това беше първото ни море с мъжа ми. Бяхме все още гаджета и много влюбени.Заради добре познатите на всички морски стомашни проблеми това море се превърна в кошмар за мен,а пък и за него.Бях три дни с температура на легло.Ужас!!!Та заради това не можах да се насладя на Варна и делфинариума.След няколко дни се прибрахме в София.Оправих се веднага,като че ли никога нищо не ми е имало.След още няколко дни повторихме...този път на Несебър.Изкарахме си върховно.Само като си спомня....
(Поувлякох се и аз в разкази....Smile)

...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sssss
melody писа:
Vlad,честно казано много ми се идва във Варна заради делфинариума.Делфините са едни от любимите ми животни.

... и на мен така Smile!

karfi4ka
Аз пък не знам къде точно ми се ходи...Важното е да е с един определен екземпляр, който ме кара винаги да се усмихвам много лъчезарно и да се чувствам прекрасно, така че едва ли има значение къде точно ще бъдем ситуирани териториално Grin
Иначе се сещам за един доста див и самотен плаж от Синеморец надолу към Силистар, на който вълните нежно и много тихо се плискат в ситния пясък....

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
Vlad
melody писа:
Заради добре познатите на всички морски стомашни проблеми това море се превърна в кошмар за мен,а пък и за него.

Не съм запознат с морски стомашни проблеми. Освен ако нямаш предвид менструация.

Делфините още са живи. Зимата има и лебеди.
Винаги може и по-зле

melody
Ха-ха,ВладSmileНямах точно това впредвид,но да не се задълбочавам..GrinАко беше менструация изобщо нямаше да тръгна на море с гаджето сиWinkSmileА с тази Морска градина и Морска гара събуди интерес в мен!
Редактирана от melody на 26.07.2006 в 15:14
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Vlad
melody писа:
А с тази Морска градина и Морска гара събуди интерес в мен!

Разгледай линка в профила ми. В движение пълня папките със снимки.
Винаги може и по-зле

rara
Където и да е, само да е по-студено. Ако има сняг и влек за ски - идеално! Smile

Melina
БРАЗИЛИЯЯЯЯЯЯЯ!!!! Определено ми се ходи в Бразилия!!! В темата за домашните любимци споделих, че една от трите ми големи мечти е да плувам с делфини. Втората е да отида в Бразилия и да се "размажа" от самбаGrinGrinGrin
По-добре навреме, отколкото късно!

ostavka
а пък на мен ми се ходи:
а) на планина, защото усещането за тишината, когато си легнеш да спиш, просто може да ти просглуши ушитеSmile
б)на море, защото... ами сънувах че че правя задно салто на плиткото на един плажPfft
в) някъде, където и да е, извън тази мръсна, грозна софия! и утре отивамSmile
bgsalsa.info/images/avatars/ostavka.jpg

Vlad
ostavka писа:
б)на море, защото... ами сънувах че че правя задно салто на плиткото на един плажPfft

Ако досега нямаш опит в подобни изпълнения - гарнатирам ти, че боли много.
Винаги може и по-зле

karfi4ka
Най-сетне дойде и моят ред да заровя крачка в пясъка..или да забия глава в морското дъно - отработено е вече Cool Grin

Този път ми се ще за няколко дена да видя как изглеждат мидите по-на север Grin и да съм в близост до Варна, клуб Zaza и Boogie Bar Smile

Много ще съм благодарна, ако имате възможност да споделите ваши впечатления и да ми препоръчате хотелче или вила в близост до Варна и Балчик.

Ще бъдем там от понеделник до четвъртък др. седмица и ще се радвам да се видим с колегите от Варна Cool

Bai_Pesho
Melina писа:
БРАЗИЛИЯЯЯЯЯЯЯ!!!! Определено ми се ходи в Бразилия!!! В темата за домашните любимци споделих, че една от трите ми големи мечти е да плувам с делфини. Втората е да отида в Бразилия и да се "размажа" от самбаGrinGrinGrin

Понеже баща ми живее и работи в Израел преди 6 години бях за лятната си ваканция при него. Та той ме заведе на Червено море, на един курорт да прекараме един уикенд. Та аз много обичам да плувам и да се гмуркам и влизам аз в морето и почвам да се шляя. А Червено море е супер красиво, корали, риби, неземна красота и ... делфини. По едно време до мен се явява един делфин и почва да ме закача и да си плува до мен. Просто усещането е неописуемо, нямах думи. Не знам дали си имало това удоволствие, но ако не - просто трябва да го направиш. Няма да съжаляваш една минута.

Melina
БАЙ ПЕШО, НЕ ЗНАЕШ КОЛКО МНОГО ТЕ МРАЗЯ В ТОЗИ МОМЕНТGrinGrinGrin
Не те мразя, ама толкова ти завиждам /и то не благородно!/, че думи нямам! Побиват ме тръпки, само като се опитам да си представя какво е усещането. Ще продължавам да си мечтая, кой знае, някой ден... Какъв казваш беше адреса на баща тиGrin:

Pav
ех , а моята мечта в вертикална , ходи ми се на 3000-4000 метра за AFF скок. На скоро имах възможност да усетя за 3 секунди какво е да си птичка ...сега ми се ще да удължа времето с още 30-40 сецунди .. от което автоматично следва че трябва да олекна с 3-цифрена сума в евро Sad ех мечти ...мечтиии

Не газете тревата, ще и отидат витамините !

Bai_Pesho
Melina писа:
БАЙ ПЕШО, НЕ ЗНАЕШ КОЛКО МНОГО ТЕ МРАЗЯ В ТОЗИ МОМЕНТGrinGrinGrin
Не те мразя, ама толкова ти завиждам /и то не благородно!/, че думи нямам! Побиват ме тръпки, само като се опитам да си представя какво е усещането. Ще продължавам да си мечтая, кой знае, някой ден... Какъв казваш беше адреса на баща тиGrin:

ул. Ташах 5, Ашдод, Израел. Кажи му че аз те пращам. Grin Ама изчакай до средата на септември да махнат визите Grin Grin Grin

Melina
Докато чакам ще тренирам усилено! Че като видя делфинчето да не изглеждам такаShock Ти си щастлив човек, да знаеш... Обади се, когато идваш на купон в София. Ако не, аз ще се обадя към края на септември, ще участваме на Панаира и държа лично да ми разкажеш за "оная" срещаGrin

Melina
Pav писа:
ех , а моята мечта в вертикална , ходи ми се на 3000-4000 метра за AFF скок. На скоро имах възможност да усетя за 3 секунди какво е да си птичка ...сега ми се ще да удължа времето с още 30-40 сецунди .. от което автоматично следва че трябва да олекна с 3-цифрена сума в евро Sad ех мечти ...мечтиии

Пав, ти като "олекнеш" толкова, без проблем ще преодолееш гравитацията и ще се зарееш в пространствотоSmile волен и безгрижен... Прости невежеството ми, какво е AFF скок?

Bai_Pesho
Melina писа:
Докато чакам ще тренирам усилено! Че като видя делфинчето да не изглеждам такаShock Ти си щастлив човек, да знаеш... Обади се, когато идваш на купон в София. Ако не, аз ще се обадя към края на септември, ще участваме на Панаира и държа лично да ми разкажеш за "оная" срещаGrin

В София за съжаление не ми се очертава да идвам скоро, но за панаира съм на линия. Нямаш грижи.
Друга ми беше мисълта - преди време в тази тема бях публикувал, че много ми се ходи във Ванкувър, защото моята мечта е да плувам с косатка. Но и аз като теб ще трябва да си се надявам, Канада хич не е близо.

karfi4ka
Bai_Pesho писа:
моята мечта е да плувам с косатка

Ми готово! Като идвате в София, обади ми се да те водя на басейн да поплуваме заедно Grin

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.07 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,431 уникални посещения