|
New York Salsa Congress '09
|
| gerinka |
Публикувана в 24.08.2009 в 03:55
|

Начинаещ

|
Здравейте, на някой интересно ли му е да пиша как е минал конгреса?
Заминавам в четвъртък за Филаделфия и оттам другата сряда за Ню Йорк на конгреса - на първото парти ще има урок от BaSo, нямам търпение.
Така или иначе не знам дали ще мога да пиша от хотела, но въпроса е дали изобщо да се опитвам да отразявам събитието :-) |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 24.08.2009 в 10:57
|

Известен

|
gerinka написа:
Заминавам в четвъртък за Филаделфия и оттам другата сряда за Ню Йорк на конгреса - на първото парти ще има урок от BaSo, нямам търпение.
Така или иначе не знам дали ще мога да пиша от хотела, но въпроса е дали изобщо да се опитвам да отразявам събитието :-)
Ами на мене би ми било интересно примерно, въпреки, че не забелязвам любимите си групи от Бостън и Елизабеттаун(Северна Каролина), сред участниците. Честно казано липсата на Кобо Брадърс ме отказа от тазгодишния GBSeX
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 24.08.2009 в 13:36
|

Известен

|
gerinka написа:
Така или иначе не знам дали ще мога да пиша от хотела, но въпроса е дали изобщо да се опитвам да отразявам събитието :-)
Пиши, ще бъде мъчително мазохистично да слушам, но ме гризе отвътре. Кои са били, какво е нивото на уроците, как са партитата, с кого си танцувала.... Ако можеш пусни и клипчета с уроците. Благодаря ти предварително, приятно изкаравне!
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|
|
| molestosa |
Публикувана в 24.08.2009 в 15:55
|

Напредващ

|
gerinka на мене ще ми е изключително интересно. |
| |
|
|
| FABRICIA |
Публикувана в 24.08.2009 в 17:47
|

Запленен

|
На мене също!!!
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...
|
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 15.09.2009 в 14:49
|

Известен

|
Геринка, щеше уж да има репортаж от конгреса, какво стана?
|
| |
|
|
| wisart |
Публикувана в 21.09.2009 в 02:48
|

Начинаещ

|
Аз може и да не съм Gerinka, но ще се опитам да задоволя малко интереса докато тя се появи. Сигурен съм че ще направи коменар, все пак тя беше в центъра на събитията отсядайки в хотела, а аз всеки ден махах гащи до там и обратно. Съответно пропуснах много ранните прояви. На кратко конгреса беше доста добър. Имаше обаче твърде много изпълнители, някои много нескопосани – особено в следобедните шоута. И следобедните и вечерните шоута този път бяха доста по-дълги от предишни години и дойдоха множко- по 4 часа на ден. Тази година отново събота беше невероятна блъсканица. Неделя вечер беше най-добрата. Имаше великолепен тим от New Jersey, който представи Columbian style и обраха овациите. Santo Rico имаха много добра хореография, но workshop-a им не струваше. Без да съм пристрастен Yamulее бяха великолепни. BaSo откриваха всяка вечер. Имаше отделна зала за бачата, меренге и регетон. Състезанието се прецака защото нямаше състезатели мераклии. Дирекно се проведе финал, но двойките бяха добри. Концерта на Еddie Palmieri също беше на ниво. И накря прилагам 4 клипа от събитието и много се надявам да се отворят.
http://www.vzaar....deos/58159
http://www.vzaar....deos/59392
http://www.vzaar....deos/58153
http://www.vzaar....deos/58003 |
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 21.09.2009 в 21:02
|

Известен

|
Благодаря много! Страхотно!
|
| |
|