BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Летен сезон - "Мансардата"-2009
Roni
Дансингът беше много мизерен - не беше измит.

rara
dian писа:
Снощи имаше страхотна музика .. в world music party с DJ Dancing Angel

Не се съмнявам Smile Обаче инфото дойде малко късно... или поне аз го видях в четвъртък. Ще бъда в бойна готовност за следващи събития, но ако се публикуват по-рано - всички ще сме доволни Smile

El Doctor
Тази сряда на откриването на Мансардата дочух някои мърморения за "двата лева"...
Моето скромно мнение:Харесва ли ви Мансардата?
За мен това е едно от най-добрите летни партита...
Сигурно и на вас ви харесва.
Прави ли ви впечатление, че има диджей, който отделя от времето си, мъкне се техника, пускат се лампи и други неща...нали не се танцува ей така под звездите, на музиката от някои джиесем /не че не сме го правили Wink/.
На всяко салса парти ви искат вход 3-4-5 лева.Тук "входа" е 2 лева.
И това за мен е толкоз просто и логично...
И го предпочитам пред възможността вместо две лева за място след месец да открия в менюто, че колата вместо две лева е да кажем вече 3 лева..., нали?Wink

castro
Гатанка: на всяка манджа мерудия. Що е то?

ПП извън контекста на горното - посетих първото парти на Мансардата и ми хареса. както обикновено.
Редактирана от castro на 09.06.2009 в 09:48
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!

timbarumbero
castro писа:

ПП извън контекста на горното - посетих първото парти на Мансардата и ми хареса. както обикновено.

И кво като си посетил?
Много важно...

melody
Аз пък посетих второто! И ми хареса! Grin
Останах обаче без ток на едната обувка...без капаче...заради ръбовете по подиума...Гадничък е...въпреки, че е по-добър от асфалта...Ще си пригодявам за там други обувки.

Мисля да посетя и партито в четвъртък...
Редактирана от melody на 09.06.2009 в 23:30
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

castro
timbarumbero писа:
castro писа:

И кво като си посетил?
Много важно...

ъъъъъ, май нещо нема да се разберем с теб!? не се ли уговорихме, преди да напишеш нещо, да броиш до безкрайност?
няма открити,
няма открити!

thunderchief
castro написа:
timbarumbero писа:
castro писа:

И кво като си посетил?
Много важно...

ъъъъъ, май нещо нема да се разберем с теб!? не се ли уговорихме, преди да напишеш нещо, да броиш до безкрайност?

Що си не хвърлите един бой ми се дърляте из форумите?
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

castro
Що си не хвърлите един бой ми се дърляте из форумите?

Тц, нема смисъл. Така поне има някакъв шанс, пък бил той и минималенSmile

Ама така е, като се опитва да адвокатства на своето приятелче, дето си вре носа навсякъде...
няма открити,
няма открити!

Everon
Здравейте,
още един доволен от новото парти...
добра музика, добра атмосфера... Smile

но, винаги има НО.
личното ми мнение, а и както на 100% от приятелите ми, които съм питал и е станала дума,
е че пода е ужасен. Направо отвратителен. Sad
Съгласен съм с горе казаното мнение, че за хубавото трябва да се плаща и на драго сърце ще давам 2лв. Стига да има за какво да ги давам.
Музиката е много хубава и добра, диджеите се справят добре, но пода .... убива всичко.
По-добре е от асфалта и телефона, но ... - това са празни приказки.
Предишната година, пода беше 10 пъти по-добър от сега. Разбил се е от танцуване и от атмосферните условия. 100% е така.
Тук идва ролята на 2та или 3те лв. - всички ще ги платим с удоволствие, когато виждаме че някой ги инвестира добре и работят и за нас, а не че някой е решил да бъде на по-висока печалба от предишната година. Докато може. Докато някой не се нарани сериозно, за да почнем да кършим ръце, след дъжд качулка. Sad
Нека да е преградено, да си плащаме вход, да не влизат външни хора, циганчета и разни изтърсаци с комплекси, да има къде да седнем и да се забавляваме. На съответната цена. С удоволствие!Smile
Сигурен съм, че това мнение ще бъде подкрепено от всеки приличен танцьор посетил Мансардата тази година.
И подписка можем да спретнем! За невярващите. Cool
Весело на всички посетители на Мансардата и само добри чувства! SmileSmileSmile

shalaila
Снощи партито беше страхотно, заради пода наистина беше малко трудничко да се танцува, но това не ни спря :-)))

eraser
Да снощи беше страхотна музиката ...
Отидох в 11 без малко, пак ми взеха 2 лева, който така и не разбрах за какво точно бяха ... ама ме ужвериха, че партито продължава до 12.
Най-веселото беше в 11:30 когато незнайно защо музика нямаше вече ... Sad

А пода ... да не подхващаме тая тема, защото ми се стори, че на асфалта отрани, маи по добре се танцуваше ...
А за разминаващите се парчета от "настилката" ... да не говорим.
Аз лично не мога да се похваля ... още ... , че съм извадил някое ... но направих 2-3 неоспешни опита Frown, добре че имаше по 5-6 човека на всяко едно от тях ... , че иначе ...
щеше да стане весело. Grin

ааа Everon, недей така ... в събота онова циганче обра точките ... виж как вендага се освободи място по дансинга, когато се появи Wink, че и добър глас имаше.
не разбрах какво не ти хареса Smile

timbarumbero
castro написа:
timbarumbero писа:
castro писа:

И кво като си посетил?
Много важно...

Тя простотията ходи по хората, дори и по тези които се пробват на салса...

castro
timbarumbero написа:
castro написа:
timbarumbero писа:
castro писа:

И кво като си посетил?
Много важно...

Да, прав си. Продължавай да пробваш.Smile
няма открити,
няма открити!

melody
Що не се съберете да изпушите по една пура заедно ми се занимавате с глупости! Wink И за да не е само офф...дансингът наистина е проблемен (по-точно настилката, ръбовете дето са се получили), въпреки, че е прекрасно, че го има!

Разбрах какво ще е партито в четвъртък...салса, самба, ча-ча-ча Smile И понеже обожавам ча-ча-ча, е и салсата също, де...ще го посетя! Щото на съботното парти май чух само едно ча-ча, ако е имало друго съм го пропуснала, пък исках да изтанцувам един танц с Доктора, ама докато се усетя тя една мацка го грабнала...и отече...
Редактирана от melody на 12.06.2009 в 09:45
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

timbarumbero
castro написа:
timbarumbero написа:
castro написа:
timbarumbero писа:
castro писа:

И кво като си посетил?
Много важно...

Простотията наистина ходи по хората, още повече ако са дребни злобарчета като тебе...прегледах ти всички скудоумни постове и ми стана ясен твоя ''салса'' профил...с такива...наистина не се занимавам...не си струва и заслужава,айде...

castro
timbarumbero написа:
castro написа:
timbarumbero написа:
castro написа:
timbarumbero писа:
castro писа:

И кво като си посетил?
Много важно...

Простотията наистина ходи по хората, още повече ако са дребни злобарчета като тебе...прегледах ти всички скудоумни постове и ми стана ясен твоя ''салса'' профил...с такива...наистина не се занимавам...не си струва и заслужава,айде...

Аз не съм ти гледал постовете, г-н Всезнайко. Не съдя хората и не обобщавам, защото това е доста посредствено. Ти сам се навря, а сега се оплакваш, ама твоя си работа. Всичко добро ти желая.
Редактирана от castro на 11.06.2009 в 20:27
няма открити,
няма открити!

timbarumbero

Тя простотията ходи по хората, дори и по тези които се пробват на салса...[/quote]

Да, прав си. Продължавай да пробваш.Smile[/quote]
Простотията наистина ходи по хората, още повече ако са дребни злобарчета като тебе...прегледах ти всички скудоумни постове и ми стана ясен твоя ''салса'' профил...с такива...наистина не се занимавам...не си струва и заслужава,айде...[/quote]

Аз не съм ти гледал постовете, г-н Всезнайко. Не съдя хората и не обобщавам, защото това е доста посредствено. Ти сам се навря, а сега се оплакваш, ама твоя си работа. Всичко добро ти желая.[/quote]
Ми да си гледал бе, Незнайко, току виж нещо си научил, дори и малко възпитание и добри обноски, прекалено досаден и невъзпитан си за да ми се правиш на admin, поврага!

castro
Ми да си гледал бе, Незнайко, току виж нещо си научил, дори и малко възпитание и добри обноски, прекалено досаден и невъзпитан си за да ми се правиш на admin, поврага!

Относно простотията и възпитанието, нямам какво повече да добавя - виждам си оставил добър образец, поврага! Smile))) Айде, нема да си губя повече времето с глупости. Това е последния ми пост в тази тема.
няма открити,
няма открити!

admin
castro, timbarumbero ...
мисля че изказванията и на двама Ви не са по темата. И Ви моля най-любезно да спрете личностният спор и обиди, които разменяте тук.

Благодаря Ви!
Иво

http://www.bgsalsa.info
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.10 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,752 уникални посещения