BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Въпроси и отговори за фестивала, състезанието и каквото още там има
Stefan Elenkov
Елена.

Не мисля че темата е подходяща за диалог между мен и теб, ако имаш нужда да си поговорим, с радост бих го направил на живо. Уважавам мнението ти, но не мисля че е адекватно за ситуацията.

Стефан

tino1904
Трябва да станеш политик - много ти отива , наистина

Nesquik_85
zzzbozzz писа:
...ако наистина си мислите, че Стефан, Ерик или някои друг бутат Кики и Ели напред ...
Nesquik_85 прикачени следните снимка:
jump1.jpg

Pensan
В крайна сметка при условие, че класиралите се след 1-во място на това състезание не са доволни... съберете се и си създайте професионална лига- без нагласени неща и възрастови ограничения. Би се получило силно шоу за публиката. Представете си Захари и Ина, Алфредо и Жоржета, Мони би могъл да преосмисли и да участва,Моника също, Евгени и Лили, ако желаят и Кики и Ели да са добре дошли, но оценявани реално, Боби с партниорка. Това ще е очаквано шоу от хората и те ще ви подкрепят.
Според мен резултатите трябва да бъдат актуализирани...кое му е невъзможното?
В Италия отнеха титлата по футбол на коронясания шампион Ювентус и я дадоха на третия Интер...и всичко това след цял сезон игра и стотици пълни стадиони. И целта на това е една... Fair Play.

До година всички ще се радваме Ерик Лалта да не е част от оценящия екип, защото тази година опорчи състезанието с недобре свършената си работа.

tino1904
Не мога да разбера , защо мнението ми да не е адекватно в случая - просто си го изразявам и това е - имам пълното право - нали ? Темата в случая създадена точно заради това - да питаме и да получаваме "неразводнени " отговори . Аз в момента не съм свързана със състезанията , не ми пука дали ще ме порежат следващия път на някое от подобни събития / не че някога ми е пукало /, само защото не съм съгласна с мнението на този или онзи , но ми писна хората както в държавата , така и на подобни места да мълчат и да се примиряват с очевадно несправедливи неща , а пак другите да се възползват от това . Това е моето мнение - адекватно или не , ще го реша аз преди да го пусна във форума , става ли ? Смятам , че съм достатъчно голяма , за да не ме хойкаш , а и не търся народна любов , дори когато мнението ми е по-различно от това на по-голямата част от хората , макар че в случая не е така. Не се чуствай задължен да ми отговаряш - нито във форума , нито на живо , наистина виж записа и кажи ни дали имаме право . Благодарности - Елена
Редактирана от tino1904 на 19.05.2009 в 08:50

Stefan Elenkov
Здравей Елена,

Радвам се на двата ти поста. Единият не измисли какво да кажеш, вторият ти дойде музата и реши да излееш душата си Smile

Разрових се из резултатите от състезанието, които до вчера не бях виждал и за успокоение на всички ще кажа, че Кики и Ели са били наказани от Ерик и резултата им е намален. Всички останали коментари по темата вече са излишни, тъй като за мен е повече от ясно че нарушение е имало и съответно е било отбелязано. Надявам се ти и всички останали да сте спокойни до следващия кръг Smile

Стефан

Stefan Elenkov
И сега преди да викнете всички искаме и ние да видим резултатите, първо те ще бъдат изпратени до състезателите днес и после ще ги публикуваме публично.

Предварително благодаря за разбирането!

Стефан

tino1904
Последния ми пост подкрепя предшестващ - винаги мисля, Стефане , нищо че съм руса Grin , ти мен ме мани , важното е , че ти винаги си подготвен за отговора , нищо че с общи приказки . Политиката на България губи много , че не си вътре , макар че там ,сигурно , ще ти е трудно - нали всичките там са майстори на "мисленето" и на "разводняването" . Ах , как се усети , че и ние искаме да ги видим ! Явно сега се събуждаш нещо - бавно мислиш , ама се усети , че трябва да се разтегнат локумите малко - браво , поздрави GrinGrinGrinGrinGrin !!!!
Редактирана от tino1904 на 19.05.2009 в 08:40

Radi_salsa
[quote]zzzbozzz писа:
Аман от състезатели... ако толкова искате да се състезавате да се бяхте записали на спортни танци...
ПС: Ако сте толкова добри пробваите се извън България...quote]

Ужас!!! zzzbozzz- ти да не си някой тайно реализирал се майстор на салсата, че даваш такива оценки???

хаха..едва ли! Радвай се, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ все още има танцьори и "състезатели" като Алфредо, Евгени и Лили, Захари и Ина, Мони и Милена да вдигат и поддържат нивото, защото иначе всички ще заминат я за Атина като първенците, я за другаде "извън България" и тогава да видим с теб от кого ще се учим...май само от иутюбGrin

Както се пее в една песен: "по-поуекичка го карай"Smile

Radi_salsa
Pensan писа:
В крайна сметка при условие, че класиралите се след 1-во място на това състезание не са доволни... съберете се и си създайте професионална лига- без нагласени неща и възрастови ограничения. Би се получило силно шоу за публиката. Представете си Захари и Ина, Алфредо и Жоржета, Мони би могъл да преосмисли и да участва,Моника също, Евгени и Лили, ако желаят и Кики и Ели да са добре дошли, но оценявани реално, Боби с партниорка. Това ще е очаквано шоу от хората и те ще ви подкрепят.
Според мен резултатите трябва да бъдат актуализирани...кое му е невъзможното?
В Италия отнеха титлата по футбол на коронясания шампион Ювентус и я дадоха на третия Интер...и всичко това след цял сезон игра и стотици пълни стадиони. И целта на това е една... Fair Play.

До година всички ще се радваме Ерик Лалта да не е част от оценящия екип, защото тази година опорчи състезанието с недобре свършената си работа.

Страхотна идея!!!Smile

Evgeni
zzzbozz -
Много ми е приятно да ни обиждат анонимки, но това че си насъбрал злоба и се чудиш как да си я изразиш си е твой проблем. Като не ти харесват състезанията, моля те, недей да присъстваш ...

Позволи ми да ти цитирам горното мнение на Стефан:

А ти кой/коя си точно? Поредната анонимка, която е много отворен/а зад ника си ама като се стигне до личности малко става неудобно! Всички можем, като теб. Пробвай по другия начин, направи нещо, сложи си името и после се прави на отворен/а! Мястото ти определено не в тази тема!!!

Стефане, благодаря за отговора.

Промяна на резултатите след края на състезанието освен във Формула 1, има и на състезанието по салса в Холандия (ноември 2008ма), където Браян и Мершилд са ги направили от 1ви - 4ти, и то няколко дена след състезанието, когато са гледали видеозаписите. И то отново за отлепване на краката…бил си там, знаеш случая по-добре от мен Wink Случая доколкото знам е много подобен на този тук, така че не е чак толкова странно и нелогично, че искаме отговори от теб.

И второ нещо –

Разрових се из резултатите от състезанието, които до вчера не бях виждал и за успокоение на всички ще кажа, че Кики и Ели са били наказани от Ерик и резултата им е намален. Всички останали коментари по темата вече са излишни, тъй като за мен е повече от ясно че нарушение е имало и съответно е било отбелязано.

Резултатът на 1вите и нашият беше съответно 8..60 и 8.13. Ако наистина са имали наказателни точки, то това означава, че преди наказанието, те са имали резултат 9.60, което не е реално. Миналата година Ерик Лалта взимаше по 1 точка на нарушение. По правилата на Световното по салса, за всяко такова нарушение се отнемат 10%. Ето го и точния текст, взет от сайта им, където седят новите правила:

If at any time for either dancer, if both feet leave the ground, points will be deducted. Amount of deduction for each infraction will be 10% of the overall final score.

Ще чакам да видя как е наказвал Ерик, понеже ще е странно да са имали резултат над 9.50, при резултат на следващите двойки около 8.00.

И ще добавя – така или иначе има още две състезания, и после финал евентуално. Ще се виждаме и с теб, и с Ерик Лалта. Искаме нещата да са справедливи и честни в това състезание, затова задаваме въпроси. Ще чакаме да видим резултатите Smile

Поздрави
Евгени и Лили, Паланте

http://www.palante.eu
tino1904
Поздравления , Евгени , сега вече започва да се вижда , че тази държава има бъдеще и то е в смелостта и в начина на младите хора да не търпят и да не се съгласяват с явните неистини и най - вече , че не ви е страх да кажете мнението си . Браво и успех ! Дано това да доведе в българската салса до по-интересни състезания и по-правдивото съдийство ! Елена.
Редактирана от tino1904 на 21.05.2009 в 08:29

Stefan Elenkov
Здравей Евгени,

Относно състезанието в Холандия, случеят съвсем не е такъв какъвто го описваш. За да бъда по ясен, Ерик отново бе главен съдия. Видя нарушението и сигнализира за него. След края на състезанието той поиска да гледа видеозоаписа отново и да го покаже на всички съдии заедно с главния организатор. Всичко беше Ок до момента в който някой не реши да се опита да отмени наказанието на Ерик. Моля те да не коментираш повече неща с които не си запознат!

Относно отнетите точки ще получиш резултата и ще видиш колко са. Моля те, също да погледнеш как се наказва двойката за подобно нарушение по правилата публикувани в нашия сайт и да цитираш него. Ако има нужда от допълнителни разяснения съм на разположение!

Поздрави,
Стефан

k1k
Здрасти Евгени,

Този отговор не е много по темата , но ...
Знаеш , че във всяко един спорт има "поряязване" и то често. Много често такива събития се коментират дълго и в 99% от случаите резутатът не бива променен. Аз лично съм ви гледал - добри сте, дори много.
Но подобни дискусии ... не знам дали има смисъл .
"Назлобете се" както се казва. Работете с двойно повече желание, напук на всички които са против вас и следващия път ще сте перфектни.
Няма смисъл да спориш . Дори да сте първи вашите грешки си остават - това повече трябва да те интересува. Помислете как да ги отстраните. Аз лично ще съм супер доволен да видя хора , които са си в България да вземат първо място на подобен форум.
Стискам ви палци - вие можете.
...
А относно Стефан ... супер коректно си отговаря , въпреки че от време на време емоцията си казва думата.
Дано само подобни конфликти не рефлекрират на следващи прояви и личните отношения да станат фактор и в професионалните оценки.

Поздрави
Красимир

zzzbozzz
Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Повтарям като сте толкова добри защо не се пробвате навън тарикатчета смешни.....

Отговор: ЗАЩОТО НЯМАТЕ НИКАКЪВ ШАНС !!!

Ако вместо да се оправдавате по форумите вземете да тренирате малко повече може би няма да има смисъл от преоценяване на класирането...

А аз кой съм няма никакво значение важното е, че говора истини и от това ви боли. Дори и румънската двойка беше по-добра от вас.

Не знам откъде имате това самочувствие, но то ви прави лоша услуга.

... а да и Евгени вместо да цитираш Стефан (не на място разбира се) вземи измисли нещо ти...... ако можеш де...

EDIT: admin
- нарушена е т.5 от ПРАВИЛАТА НА САЙТА
Обиждането или заяждането с останалите участници не се допуска.

Редактирана от admin на 19.05.2009 в 23:18

zzzbozzz
.... а и още нещо. ЕДИНСТВЕНИЯ състезател който поздрави публиката на Български беше кипъреца Кики...... БРАВО Българите. Единствено той още в началото на интервюто....

Pensan
Месец преди състезанието направих пред мои познати прогноза за класирането. Без да се е провело състезанието аз наредих класирането и познатите ми написаха на листче прогнозата ми. Сега се смеят много, защото всичко е, както казах.
При условие, че Кики и Ели са с намален резултат и са първи... останалите, няма смисъл да участвате повече. Разликата в класите е прекалено голяма.
Аз също, като Евгени си мисля, че това не е възможно и смятам, че в побликуваните резултати ще има манипулация. Тя се налага, защото сгафилият съдия е важна клечка и няма как да му се обясни, че не може повече да бъде съдия на това състезание.
Моят съвет към всички състезатели е не участвайте повече на състезание със същия организатор.
Евгени, ти никога няма да станеш първи на негово състезание след тази тема тук.

Stefan Elenkov
Pensan,

Явно си експерт-разбирач по салса състезания! Защо просто не си пусна прогнозите тук, че да се смеем и ние тук сега. Повече няма да коментирам анонимки, но от хора като теб салса средата в България страда най-много. Наявам се някой ден да ти дойде смелостта и да кометираш открито мнението си, а до тогава го пази за себе си!

Стефан

Civcho
В превод- "Всички които не сте с инстинските си имена, ама истинските, повече няма да изразявате мнение" :st::uho:
Айде малко по- полека...!!! Това е право на всеки- да ползва ник и да изказва мнение.

Stefan Elenkov
Civcho,

А ти кой си/коя си? Поредната аноника, която идва от никъде чете както и е удобно и изказва дълбокомислени мнения. Всички анонимки сте еднакви.Много отворени зад никовете ама като стане дума за истински имена зад мнението ви си траете. Започнах темата с уговорката, че ще отговарям само на хора, който не създават интриги и не се крият зад фалшиви имена, а наистина имат въпроси и търсят истински отговори. На тези хора шапка им свалям за коректното отношение, а както се вижда в салса средата са останали такива.Ти наистина си последното изключение в тази тема. Иначе можеш и ти, и всички останали да си се криети и да си давате и изказвате мнението колкото си искате по другите теми във форума.

Стефан

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.10 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,431 уникални посещения