Как нямаше кой да се оплаче от музиката на фестивала, особено в голямата зала - размазваща Никой не отиде нищо да си поиска, нямаше защо. Кое от кое парчета спиращи дъха и раздвижващи краката. Класикааа, да искаме класика, никакви комерсиални щуротии "за разнообразие".
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
Много отдавна не бях се включвала в този форум, но този път нямаше как да не го направя след като Андрей е засегнал точно тази тема. Не случайно и моя статус в Facebook беше свързан точно с това. Започна да ми писва да отивам на парти в Салса + и да се чувствам като на състезание. Трябва да има музика за всички и по-бърза и по-бавна и разнообразна, както класическа така и по-модерна. Танче няма как някой да се оплаче от музиката на фестивала, тъй като имаши три зали и хората можеха да си изберат къде да отидат и танцуват. И точно след фестивала заредена отидох тази сряда в Салса+ и бях приятно изненадана колко хора имаше, но неприятно ме изненада музиката. Не искам да обиждам никой от DJте, но е добре понякога да се вслушват в хората, когато им казват да сменят малко темпото или стила на салсата, която пускат.
Не ме разбирайте погрешно, аз също харесвам бързи салси, но първо те не могат да се танцуват с всеки, пък и не сме отишли на фитнес, а на парти.Е накрая разбира се пуснаха страхотна музика, когато вече нямаше хора, които да я танцуват.
Искам да започна с това,че никога не съм взимала участие в каквито и да е форуми,нито пък съм ги следяла абсурдно,затова се извинявам, ако не подхождам правилно , но тъй като и DJ Дани и DJ Митака са ми слабост и любимци, не мога да не си направя акаунт и да не се намеся този път! Просто такава неблагодарност и неуважение към труда на тези DJ, които знам колко се трудят и колко време отделят за да може Вие уважаеми салсероси!!! Да получавате всеки път най-разнообразната (модерна, нова, стара, бърза, бавна) музиака, не съм очаквала !! :non:
Начетох се на "български работи" :X :X :X - вечно някои се оплаква от нещо, вечно недоволни!!! :X :X Как пък веднъж не се намери някои,които да каже нещо хубаво,някой да оцени труда на Джеите!!! :X .... "не искаме да ги засегнем или да ги обидим, нямаме нищо напротив DJ-ите, ама..."
Ами тогава,за какво са всичктие тези мрънкания,с които естествено че пренебрегвате труда им!!!! :X :X За някои музиката била бърза,за други модерна,комерсилана или скучна(бавна) ,за други не била за професионалисти (с КАКВИТО Е ПЪЛНО В САЛСА+ АМА ВИНАГИ,разбирасе!!! :X) .... въобще желания колкото щеш-следователно и оплаквания толкова- за всекиго по нещо,както се казва !! :X
Уважаеми салсероси!, ако не сте от вчера в салса + можеби познавате много добре DJ-ите и знаете, че изпълняват всякакви музикални желания и то БЕЗ ПАРИ (държа да подчертая) Ако не знаете - МОГА ДА ВИ ГО ГАРАНТИРАМ! - стига да им се поиска, разбира се. (даже неведнъж са го казвали и по микрофона, за тези , които са оставали до по-късните часове) Аз не знам някой да е имал рожден ден в салса+ и да не е бил поздравен, или какъвто и да е бил повода - да не е било уважено желанието му! Не знам да не е изпълнено пожелание или желание в рамките на латино и салса музиката разбира се, НО стига да Е ПОИСКАНО, което е тооолкова сложно!!! :X Много по-лесно е да си замълчим и да се оплачем после във форума - така със сигурност ще бъде обърнато внимание на всеки!! :X Но разбира се, кой ще се сети за това трудно нещо-когато не ни допада музиката, да отидем човешки и да си поискаме друга! ) Аз смело и с радост мога да кажа, че съм най-редовният посетител на паритата на DJ Дани и Митака в салса+ , а и на други партита по принцип от 2 години на сам и спокойно мога да твърдя че ПО-РАЗНООБРАЗНА (забележете -дори не уточнявам ХУБАВА) музика никъде не съм чувала!! Уважавам всички други Dj и музиката им (аз лично нямам претенции към бърза или бавна, защото просто се наслаждавам на танца на каквато и да е музика, стига партньора да е желаният от мен ) ) , но конкретно, ако говорим за разнообразие-т.е. salsa романтика, salsa за "профани" - on 1, on2 , bachata, cha-cha и постоянното им редуване - това може да се чуе само на техните партита! Аз лично съм молила (да не уточнявам кой DJ точно и в кой ден) на негово party за по-бавна и лирична музика, в стил marc anthony, например и отговора ми беше: "трябва да съм пиян за да пусна такъв стил" Нищо против този DJ, даже и той ми е любимец , но просто говорим за разнообразие сега, нали? Ще добавя - и тези, които са оставали до края могат да го потвърдят, че дори абсолютно всякакви стилове музика са прозвучавали в салса+ след партита - от rock до чалга дори! САМО В ПОЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА РАЗБИРА СЕ!! И хората са се забавлявали до сутринта, въпреки, че е работното време отдавна е изтекло! Да - такива са DJ Дани и Митака - стига да имат възможност и да зависи от тях - ТЕ ДАВАТ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ, но трябва ДА СЕ ПОИСКА!! ))
Като заключение и с риск да се повторя ще кажа само: искайте и ще получите, защото Dj Дани и Митака, ОСОБЕНО ПЪК ВЗЕТИ ЗАЕДНО - имат може би най-разнообразната музика на света и с удоволствие биха ви я пуснали, така че преди да се оплачете опитайте!
EDIT: admin
- нарушаване правилата на форума (писането на латиница/шльокавица е ЗАБРАНЕНО!)Редактирана от admin на 16.05.2009 в 07:40
Вече си спомням защо спрях да пиша и чета тези форуми, но сега ще си позволя да ти отговоря. Ако ти си постоянна посетителка на партитата от 2 години, то аз съм от доста повече от теб и смея да твърдя, че винаги оставам до края на партитата, с много малки изключения. Никъде не съм казала, че Дани или Митко не пускат и хубава музика, даже напротив - случвало ми се е и не веднъж да се размазвам от танци, защото песните са били страхотни. Но не веднъж ми се е и случвало да отида и да им кажа да понамалят малко темпото, защото не сме отишли да тичаме по дансинга и те са ми отговаряли, че трябва да има музика за всички. Да съгласна съм, че е така, но за да се стигне до момента, в който съм отишла да им го кажа, значи сме стояли седнали на масите поне 3-4 песни и сме обсъждали музиката, и тъй като аз ги познавам - винаги аз отивам при тях.
И искам да подчертая, че за да стигна до това да пиша във форума, значи съм опитала преди това да говоря, дори тази сряда с Дани.
Ma прав е бил човека. Верно трябва да си добре намотан(за препоръчване е да си на кирка) за да пуснеш такава музика. Въобще за пореден път опираме до факта, че народа слуша главно комерсиална музика която може да се източи от нета и съответно НЕ познава хубавата музика като я чуе. Струва му се като джаз.
Иначе като стана въпрос за Дани и Митака(и особено за Митака) аз отдавна не посещавам партита на които тия двамата са DJи освен ако не съм закъсал много за танци, щото по-бозав избор на музика много отдавна не бях чувал откак на няколко пъти се излъгах да ида на тяхни партита. Особено като се разчувства някой и вземе та лепне три бачати една(да ме прощавате ама ако ми е зор да се понатискам няма да дойда на парти) зад друга ми идва да пиша благодарствено писмо на НТС, че са сложили такива свежи игрички на Touch Diamond и спасяват работата от тотално изтъпяване. Друг път успявам два три пъти да се напсувам дето не съм си седял вкъщи да си къркам.
Редактирана от thunderchief на 16.05.2009 в 12:35
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
Сега Мария... опа fifi_nmu, не може д искаш INdia i марк антъни в разгара на партито... точно това е тъпото да казваш на джея какво д апуска... точно определено... и дж дани и дж митака да ме извиняват ама не пускат нищо РАЗНООБРАЗНО и свястно... да в края на партитата определено чупят от яка музика ама аз като съм дошъл за 1 час... к'во да се нафиркам ли ... докато чакам...
Тъндъре... аз обожавам джаз... слушам супер некомерсиална салса... дори не моля за нея просто ми писна да слушам ЛА ИНДИА и 3-4 определени кюбана и кавъри на Мадона... определено ме отказват от партитата в салса +
А за плоложителното... ми към диан и Алекс винаги са се леели суперлативи и то без да изпълняват музикални Желания... за или без пари...
уф стана тежко положението... дано джеите разберат какво имам предвид а не да се засягат... рекламацията не е обида ами повишаване на качесството...
Редактирана от Andrey4o на 16.05.2009 в 13:00
Не искам да коментирам музиката .. тя е въпрос на решение на DJs.
Някой от вас задавал ли си е въпроса когато отива да си иска песен .. дали момента в който я иска е най-подходящия да бъде пусната ? Или .. това е без значение .. после ще плюят DJ защото те са го пуснали в неподходящия момент.
На конгреса .. една страхотна танцьорка Магна Гопал донесе един диск, който не беше обработен добре и трбяваше много да се внимава да се спре 26 секунди преди края на песента, да се коригира темпото и т.н. . Тогава Алберт Торес и каза че ако това нещо се случи в LA, той няма да и даде с този диск да изпълнява своето шоу, защото ако DJ обърка и не спре песнета навреме, тогава всички ще мислят че вината е при него и не е професионално така.
Та по темата ...
Очайква се професионализъм в работата и на танцьори и DJ и инструктори. Даваме ли професионалното си отношение като клиенти към тях ? Дали моята песен е подходяща за това парти или просто не съм я слушал/а отдавна и искам да я чуя в рамките на следващите 5 мин без значение че това ще прецака партито и DJ ще си го отнесе във форумите след това.
Яснооо разбрахме проблема не е в ДЖте а в тоя дет поръчва музиката: тогава моля никой да не поръчва музика а да се наситим на разнообразните песни на ДЖте
[size=2]"Но не веднъж ми се е и случвало да отида и да им кажа да понамалят малко темпото, защото не сме отишли да тичаме по дансинга и те са ми отговаряли, че трябва да има музика за всички. "[/size]
Точно това имах на предвид с изказването си-че тъй като има безкрайно много различни хора и вкусове-няма как да се угоди на всички едновременно И някак си Dj Дани и Митака не са виновни затова за да се стигна до целия този скандал! Затова се възмутих така! Защото това си е чисто неуважение към труда им да има за всекиго по нещо! И затова наблегнах на музиката ,защото те наистина, както може да се извади извод от всичките ви изказвания, излиза че е разнообразна-за някой е боза,която пък за други е идеална,за трети е бърза,която пък за четвърти е за състезания и гимнастика...Няма угодия за всеки ПОСТОЯННО,но това само потвърждава съществуването на разнообразие..
"Да съгласна съм, че е така, но за да се стигне до момента, в който съм отишла да им го кажа, значи сме стояли седнали на масите поне 3-4 песни ..."
3-4 песни,които не са ми по вкуса и край вече-музиката нестава! Ако всеки със своя индивидуален вкус мисли така,значи няма смисъл да ходи на party изобщо ,защото все ще се случи да попадне на мига,когато е дошъл реда на "профаните" или ако си любител на бързата музика е дошъл реда на "романтиката" и какво-пак недоволство ... Нали трябва да има за всеки! Абсолютно невъзможно е според мен всяка песен да се харесва на всеки ! Важното е да се поддържа атмосферата и да има танцуващи на дансинга,за да може когато не ти допада някое парче,да се насладиш на гледката на танцуващите в момента,на които очевидно им допада ))))
Незнам защо се хванахте за моето изказване за пиянството и Marc Anthony или Индия,това не беше с никаква обвинителна цел към DJ, просто го дадох като пример,за тези,които твърдят че пускат само бърза музика.. иначе нито съм се оплакала, че не ми я е пуснал,нито съм очаквала наистина да ми я пусне, защото знам че не е подходяща за неговия стил музика и партита,но просто все пак реших да опитам като любител и на този стил салса А и мисля че има и много други,които също го обичат )) Контактувам доста с DJ-ите и знам много добре какво означава \"подходящ момент\"
Според мен тази тема няма какво повече да се обсъжда,защото все ще се стига до едно и също заключение,тъй като единственото решение на проблема за да са доволни всички ПОСТОЯННО Е е: ВСИ~КИ да станат с еднакъв вкус,което е невъзможно!!
Като пример мога да дам партито в сряда,в което специално заради \"профаните\" и можеби заради духа на фестивал все още, Dj Дани и Митака, решиха да по наблегнат на по-бързата музика И какво стана-веднага недоволни...
Рай Барретто, New Свинг Сихтет, Ел Гран Комбо, Тито Пуенте, Мъчито,Спаниш Харлем orchestra,Целия Цруз,Мърц Anthony,Индия,Сео Фернандез,Daniel Санчез и още хиляди други известни,за някои неизвестни певци и групи прозвучават всеки път на всяко party на Dj Дани и Митака,ако не сте доволни - съжалявам че сте влезли в грешния час или минута или пък ,че не сте го дочакали,но като човек,който седи всеки път до края мога да потвърдя че те прозвучават -рано или късно.. Очевидно, след като аз само от 2 години съм по партита,много по-добре от мен знаете,че ако си поискате музика ще я получите,така че,ако държите точно в определен момент да чуете това,което искате и имате търпението да изчакате 2,3,4, песни -невиждам какъв е проблема да си го поискате Молбата ви ще бъда уважена,стига както каза Dj Деан да е съобразен подходящия момент,ако не е ....най-много да изчакте няколко минути!
Радвайте се на музиката и танца,защото ако съдя по себе си-аз наистина неразбираем за какво са нужди всичките тези интриги и скандали? :ухо: Как така излизя,че само аз нямам оплакване към нито един Dj,нито едно party??? :юра: Разбира се и аз имам предпочитания,но не и оплаквания!! Не знам - можеби съм от друга планета :о :Д (може би някаква извънземна мечта-клиент за всеки Dj :Д ).... Стига да има приятни лица,с които да се танцува-музиката е от най-малко значение за мен,само да не е ужасна разбира се,а не мисля че познавам или пък че съм била на party с такъв Dj! :yes:
- нарушаване правилата на форума (писането на латиница/шльокавица е ЗАБРАНЕНО!)Редактирана от admin на 17.05.2009 в 09:39
Колкото искаш гиз ащитавай джеите, аз знам че прекарах ужанса вечер в сряда а отидох със супер настроение и с приятели... ако това ги прави ДОБРИ джеи... моля...
Исках да кажа нещо по грубо но ще се въздържа - лек ден на всички...
Редактирана от Andrey4o на 16.05.2009 в 16:30
Надявам се по- скоро да почнат партита на Мансардата!!! А който не е доволен от Салса+ и диджеите там- има Чилут, Джаз клуб и сигурен съм още много места със салса партита
Съгласна съм с Nesquik_85 ... Дано скоро започнат партитата на Мансардата,за да охладят страстите всички салсероси Има партита за всички вкусове и всеки си подбира къде да ходи, обяснения и спорове мисля че са напълно излишни...С тях убивате магията на Танца Което е тъжно...нали в крайна сметка целта е всички да се забавляват и да им е готино...Пък така само се зараждат спрове и интриги из форумите...Говори се много,но като цяло не се казва нищо съществено...
Мммммм...единственото,което мога да добавя е да се загърбим простотиите иии да се изпълним с малко повече Позитивизъм И повече усмивки и салса Редактирана от sweet_temptation на 16.05.2009 в 17:15
просто ми писна да слушам ЛА ИНДИА и 3-4 определени кюбана и кавъри на Мадона... определено ме отказват от партитата в салса +
Прекрасно те разбирам колега. Аз за това съм позарязал партитата и се надявам в края на юни като се прибера, двама DJ да почнат да правят някое такова в удобно време(щото понеделнишкото ми беше малко неудобно).
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
Колкото искаш гиз ащитавай джеите, аз знам че прекарах ужанса вечер в сряда а отидох със супер настроение и с приятели... ако това ги прави ДОБРИ джеи... моля...
Ами мога само да кажа ,че сужелявам теб и приятелите ти Каква чудесна компания са били щом не са се погрижили да ти оправят разваленото от Джеите настроение
А сега сериозно...както казаха Свеет_temptation и Nesquik_85 има партита за всеки вкус. Така че запази си мнението за себе си и си ходи там където няма да прекарваш ужасни вечери,които да те провокират после да пишеш грубости във форума и да създаваш излишни скандали и интриги Така всички ще са доволни
- нарушаване правилата на форума (писането на латиница/шльокавица е ЗАБРАНЕНО!)Редактирана от admin на 17.05.2009 в 09:40
щом авторите ,които си изброил в началото на разговора,които прозвучаха в Сряда в салса+ ! не са успели да ти повдигнат настроението,мога да кажа само,че пожелавам успех на DJ-я,които ти е любимец (ако изобщо може да има такъв достоен разбира се за това вкус )
- нарушаване правилата на форума (писането на латиница/шльокавица е ЗАБРАНЕНО!)
fifi_nmu,
от 4 мнения Ви направих 4 забележки, че писането на латиница е ЗАБРАНЕНО! При следващо мнение на латиница, ще огранича достъпа Ви, до писане на нови мнение и теми във форума на сайта.Редактирана от admin на 17.05.2009 в 09:44
В2та часа които бях в сряда не чух нито един от изброениете... определено гиу разпознавам доста от тях съм ги слушал на живо ...
Които са живи де
Мнението си е мое не те заставямд а го приемеш... това е форум за да си казваме мнението... нитос еопитвам да промвеня твоето.. както вииждашп всички искат мансарда или нещо друго къдетои не са джеи Дани и Митака... вади си изводите с това за всеки вкус.... НО ако искат да има хора на партита им и то ценители мисля че трябва да се постараят повече... аз самият не ставам за дж щот бих пускал това дет харесвам... а то не е правилно подбрано... И доколкото разбирам от всичките хора около мен всички чакаме през седмица 1илл оут и се надяваме да не е фраш за да потанцуваме или плащаме в по скъпото заведение да с епозабавляваме с не толкова професионалната музика на тамошщния пускач.... Та ако тук клиента не е прав да предяви претенции - правете си частноито парти и тримата.... и със здраве... аз не обичам толкова осамотени купони от 2-3ма фена....