BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
За какво си мислите точно сегааа =]
k1k
Салса и уиски не било добро комбинация....
Добре е мисля си аз ...
Ама на следващия ден пак си е кофти.
Мисля си да тествам с ром ,ама сигурно пак няма да е готино на следващия ден.

melody
Такаааа...подсладих сетивата си с афрокюбан и латино, сега мога да се отдам пак на другите си страсти и джаз и рок (във всичките им измерения) Smile

Всъщност решихме с мъж ми да гледаме българският филм "Дзифт",
да видим що за чудо е това.

Хубава вечер на всички!Smile
Редактирана от melody на 09.02.2009 в 09:30
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

melody
Писах, писах...един ферман изписах и всичко се затри от раз. Нямам нерви да си изтезавам мисълта отново. Просто се сетих за нещо, което мъжът ми ми беше казал преди години : "За музиката не се говори - слуша се!" И май е бил много прав! (Но аз пък обичам да говоря за нея!) Или усещаш дадена музика, или не. Или е твоята музика, или не. Е, можеш да се опиташ да я разбереш, но това не е гаранция, че ще я заобичаш...Но пък, когато разбереш нещо, твърде вероятно е и да го заобичаш...
Музиката е като душата...или душата говори чрез музиката, носи като послание различни чувства...нежна, лирична, закачлива, отнасящата те, релаксираща, караща те да летиш, тъжна, психарска, бунтарска, осъждаща някой или нещо, съблазнителна, жизнерадостна, танцувална, ритмична...Добре е да се познават и самите текстове...Все ми се струва, че танцът и музиката са взаимно свързани...или би трябвало. За да има хармония...Може обаче и да няма послание...такава музика мен лично не ме докосва...Или пък да е с неясно послание...тогава ме обърква, когато не е достатъчно категорична...

Когато се записах на салса бях пленена от танца, музиката изобщо не я познавах. В последствие LA ми стана труден, пък взех да харесвам музиката...Това, което ме разочарова беше въртенето. Явно не е за мен и това ме накара да се отдръпна...После съжалих, защото наистина ми харесваше много! Но самата мисъл, че някой ще реши да ме върти като пумпал, пък аз ще запирам и ще казвам, че не мога да се въртя ме принуди почти да се откажа от салсата. Вие ми се свят бе, вие ми се и дори едно-две са ми достатъчни да не знам вече къде съм...Пък камо ли да слушам музиката. Споделям си просто...не ми обръщайте внимание!Wink Та препъни камъка при мен беше въртенето и някак ми стана сложно! Това нещо са го споделяли и други с мен. Разбира се, въртенето не е единствената причина, но беше първата.

п.п. Не че не изписах пак един ферман, пък като гледам не съм казала и една трета от това, което съм искала...Аммма едни академици се извъдихме...Shock Еле пък я Frown Grin Ужас! Cool Май пак ще онемея за дълго!Frown

Не стига дето нещата се изменят, ами и хората наред с тях...или пък беше обратното...Ама дали движат в една посока е съвсем отделен въпрос!

Не е лесно, бе...не е...Пфууу...

п.п. Разбира се, като става въпрос за забавление всичко може!Grin
Редактирана от melody на 13.02.2009 в 11:16
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Cuba_Libre
Здрасти, Ася! Отдавна не сме се виждали. Моля те, моля те, моля те, не допускай пустото въртене да те откаже!!! И на мен ми е трудно, въпреки всичкото танцуване, дето съм го преживяла. Сега, като ходя на танго, където не се въртим, спиновете ми липсват. Без майтап. Все пак, надявам се тангото да ми се отрази благотворно върху баланса, което от своя страна да ми помогне на въртенето...
Защо не почнаш да пробваш у вас да се вътриш? Малко сухи тренировки? И си виж личните съобщения. Smile
En el fin de semana quiero bailar...

charlies_angel
Ами честит празник на патерици ;п
Аз..какво ли си мисля...мисля си,че снощи се получи един грандиозен и изключителен купон вкъщи...по случай любовта и виното =]
а аз си мислех да е съвсем обикновено..да се съберем да си пийнем винце да послушаме малко музика....

няма шанс просто...близо 20 човека...къщата ми след това приличаше на бойно поле..
въпреки всичко съм доволна...получи се супер весело събиране...
все пак...и вино обичам...и съм влюбена..и много приятели имам...
как да не съм доволна=.]
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
Cuba_Libre
Сега си мисля колко беше готино преди малко като си танцувах салса в хола и как този уикенд вече ще отида да танцувам по-сериозноWink
En el fin de semana quiero bailar...

La Tiburona
Каква е тази прекрасна музика...За това мисля....
Поздрав за Диан, За Доктора и за всички ценители!
Свирят:
Bajo Israel López Cachao
Piano Alfredo Valdés Jr.
Timbales Orestes Vilató
Congas Luis Conte
Bongos/Campana Andy GarcíaGüiroRichie R. Márquez
Clave Nelson García Márquez
Tres Nelson González
Violín Federico Britos
Flauta Danilo Lozano
Trombón Jimmy Bosch
Trompeta Federico Gómez Pachu
Tenor Sax Rafael Tata Palau
Alto Sax Justo Almario
Cello Giovanna Moraga
Cantante Lázaro Galarraga
http://www.youtub...re=related

melody
La Tiburona писа:
Каква е тази прекрасна музика...За това мисля....
Поздрав за Диан, За Доктора и за всички ценители!
http://www.youtub...re=related

Israel López "Cachao" - Si me pudieras querer
Ооо, разкошно е, да! Благодаря!

Иначе си мисля за това, че животът наистина е кратък! Днес съм на погребение...Това, което можем да направим за себе си и за другите е да запълним живота си с възможно по-приятни и красиви преживявания...с повече усмивки и добри, чисти мисли...
Иначе...какъв е смисъла...Не е ли по-добре да си отидеш с мисълта, че си живял пълноценно, отколкото да остане горчиво чувство за нещо недовършено...
Редактирана от melody на 18.02.2009 в 11:07

k1k
Здравейте,

Явно ще сменя дестинацията и ще се ходи до Кения. Там афро салсата сигурно е популярна или мойе и да не е ...
Имам вече GPS карта и сега проблемът е , че трябва да си намеря и салса парти. Някой има ли идея къде да търся , че цял месец без любимата школа , заведения, партнъорка, жена ....
Помагайте Pfft

thunderchief
k1k писа:
Здравейте,

Явно ще сменя дестинацията и ще се ходи до Кения. Там афро салсата сигурно е популярна или мойе и да не е ...
Имам вече GPS карта и сега проблемът е , че трябва да си намеря и салса парти. Някой има ли идея къде да търся , че цял месец без любимата школа , заведения, партнъорка, жена ....
Помагайте Pfft

Да ти имам проблемите колега. Цял месец в Африка, той за салса се замислил. Принципно сигурно има някъде, 2004 като бях в Узбекистан, в Ташкент се натъкнах на салса парти, та защо в Африка да няма, но мога само да ти препоръчам да питаш тука www.salsaforums.com
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

melody
Мисля си, че понякога наистина пиша големи глупости...ShockОт заблуда ли, от прибързване ли, от незнаене ли, от що ли...:smu: Но важното е, че все пак го осъзнавам, макар и след време... Връщам се понякога назад да видя какви съм ги дробила...Мани, мани... Но пък това си е начин да видиш къде си бил и къде си сега...Май съм мръднала само с една-две крачки ShockGrin

Както има една приказка..."Колкото повече научаваш, толкова повече разбираш, че нищо не знаеш!" Cool
Редактирана от melody на 26.02.2009 в 18:54

k1k
Здравейте,

В Кения има салса ... днес бях на "урок" и на парти. Удоволствието да чуя любимата музика от източник , различен от моя компютър беше неописуемо.
Малко кофти обаче се оказа, че нивото не е никак добро. Начинаещите си бяха начинаещи - тотално незнаещи. Средното ниво не знаеха какво значи това "контакт" , а напредналите не можеха да се водят.
И все пак тия мили черни човечета танцуваха с такова желание , кактото рядко се вижда в България.
Мисля си обаче , че предпочитам паритата в Колорама и Салса+.
Очаквайте снимки от черно парти Smile

thunderchief
k1k писа:
Здравейте,

В Кения има салса ... днес бях на "урок" и на парти. Удоволствието да чуя любимата музика от източник , различен от моя компютър беше неописуемо.
Малко кофти обаче се оказа, че нивото не е никак добро. Начинаещите си бяха начинаещи - тотално незнаещи. Средното ниво не знаеха какво значи това "контакт" , а напредналите не можеха да се водят.
И все пак тия мили черни човечета танцуваха с такова желание , кактото рядко се вижда в България.
Мисля си обаче , че предпочитам паритата в Колорама и Салса+.
Очаквайте снимки от черно парти Smile

E радвам се, че другарите от Salsaforums са ти помогнали да откриеш салсата в Кения. Пусни и някоя и друга снимка от Кения, чувам че било доста красиво.
Аз тая година ще проверявам как е положението в Израел
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

charlies_angel
тъкмо си мислех че вече идва пролетта...а то...сняг :uho:
пууу
само 1 мисъл ме топли в този студен ден...и тя е свързана със топлите ми чувства към едно приятелче :П :smu::svi:

charlies_angel
и в момента съм напълно доволна заради това което е до мен =]
за това мисля само...за нищо друго..супер сладко се чувствам
PfftPfft
мнми е миличко и не знам друго какво да кажа
ама си казах...чакай да пусна малко спам в тоя форум ;д
айде поздрави и много усмивки GrinGrin

melody
Заслушах се отново в тази песен...и осъзнавам за пореден път колко много я обичам...

Chambao - Chambao
http://www.youtub...CIB1USWqzo
Редактирана от melody на 16.03.2009 в 23:03

melody
За какво си мисля...
Как можах сега да се разболея? Като изцеден лимон съм! Някакъв летен вирус ли е, какво е? Дано да не е само свински грип! Shock Но няма откъде! Wink Танцува ми се, а няма да мога да отида никъде. Цял ден ми е лошо! Отвратителна работа! Освен това се чувствам изключително изморена и от моята си работа...Изобщо време е за отпуска и по-бодро настроение...Всеки път като реша, че ще посещавам по-често партитата, все нещо ме възпрепятства! Angry

От снощи слушам само това...Магия някаква...Омагьоса ме!
Carlos Santana " Aqua Marine " 1979

Не мога да постна линк!!! Да стане активен! С url - то не ми се получава!!!
Ааааааа...разбрах къде е проблематиката! Wink Вече има друга визия това дето трябва да натисна!

Редактирана от melody на 18.06.2009 в 20:25

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.14 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,750 уникални посещения