BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Леко скандално предложение
El Doctor
thunderchief писа:
La Tiburona писа:
thunderchief писа:
по взискателни към Диджеите ,които малко да се поучат и от другите хора по света какво и как се прави

Tая тъпотия злобно уби рибата. Ти чувал ли си други DJ по света? Британски примерно или белгийски? Ако си ги чувал знаеш, че най-често пускащите по големи мероприятия нашенски мероприятия DJи НЯМА на какво да се учат от хората по света. Могат единствено да забавляват публиката. Разбира се не огромната част от публиката, която не и пука за музиката(цитирам по памет какво ми казаха наскоро нашенски другари като стана реч за Франки Моралес - "Имената нищо не ми говорят."
Единствения който има на какво да се учи са кухарите предявяващи странновати претенции - КРАЙНО ВРЕМЕ им е да се научат да СЛУШАТ музиката на която танцуват, не просто да се клатушкат на нея.

За слушането и клатушкането си напълно прав!!!Wink
НО , че никой НЯМА какво да учи НАПЪЛНО не си прав!!!Shock
Всеки има какво да учи.Ако някой е обявен за супер, пуска нещо което си харесва и всички задължително трябва да го харесват и да му се кефят, това ми прилича почти на салса-пионерско-комсомолска организация...Така , че всеки има какво да научи дори от и за скромен салса изпълнител с един хит дори, и да бъде малко по-скромен , а не все едно е глътнал "великия салса бастун"...Wink

Въобще всичката тая работа ни връща обратно при слушането на музика.
Така средностатистическия салса кифладжия не е чувал нещо(салса инструктора му не го е пускал на тренировките, не го е имало по други партита и съответно не се е кикерчил на него) което се пуска(опита показва, че точно в тоя случай иде реч за музика за ценители - обикновено песнички от 50те и 60те, позакачили от джаза и т.н.) и съответно кифладжията е много сърдит и праща диджеите "да се поучат и от другите хора по света какво и как се прави".
Само, че ако същия тоя ревльо си направи труда да послуша неща от типа на salsology radion(ako oще го има онлайн) или примерно попадне на голямо парти озвучавано от силно непознати за него имена като Нормън Сизлър, Маурисио Рейес, Бари Грифин, Джулиан The Duke, Tonny Lara, DJ Люби, Ема Мур, ....... и т.н. го чака ИЗНЕНАДКА. При това много неприятна, ако не си пада точно по музика за ценители. Хич да не споменаваме пък щатски DJi
E те таквиз ми ти работи. Въобще слушайте музика хора.

Тъндъре няма равен на теб в експресията!!!WinkЩе ме разсипеш стилово от смях !WinkБравос!Wink

rara
mohito_men писа:
...щото всеки може да пуска музика и има музика....

Всеки може всичко, въпросът е как го прави. Принципно и аз мога да подстригвам (имах пудел дълги години), обаче едва ли е добра идея да отворя фризьорски салон Grin

tanyatasheva
Вече само по големите събития и конгреси може да се чуе качествена музика. Обикновените партита почнаха леко да ми писват.Cool Диджеите взе да ги избива на някакви комерсиални парчета, стилови преплитания с диско, регетон, салса с арабски елементи и други авангардни решения. Ще почина направо. Frown Искам си класическа яка салса. Добре, че утре (т.е. днес) ще свирят "Тумбаито" с репертоара на Джими Бош, да живнеме малко. SmileНа 17-ти също се надявам да има квалитетна музика.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

mohito_men
Колкото и да ти е чудно професор thunderchief няма континент на които да не сал слушал, освен Арктика и толкова тенденциозно и поръчково пускане не съм виждал. Ако случайно погледнеш малко по далечко от UK и не си глух сте ме разбереш. Какво ще кажеш за сърбина от Белград които пуска музика в UK.

EDIT - admin: писането на ЛАТИНИЦА Е ЗАБРАНЕНО!
Редактирана от admin на 11.01.2009 в 21:17

thunderchief
mohito_men писа:
Kolkoto i da ti e 4udno profesor thunderchief niama kontinent na koito da ne sal slushal ,osven Arktika i tolkova tendenciozno i pora4kovo puskane nesam vijdal. Ako slu4aino pogledne6 malko po dale4ko ot UK i ne si gluh ste me razbere6. Kakvo ste kaje6 za sarbina ot Belgrad koito puska muzika v UK.

Пич ама слушал ли си наистина Люби Йованович или просто ми говориш наизуст? Потърси salsology radio и го послушай ако още е онлайн.
Иначе моля препоръчай ми къде по-далечко от UK да гледкам? Бостън и Ню Йорк може би? Опасявам се там те чака още по-лоша изненадка. Много салса с джаз примерно.
Редактирана от thunderchief на 11.01.2009 в 17:12
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

mohito_men
В БГ има толкова салсароси с претенции че могат да танцуват на световно ниво а е срамно че като излезе от стандартния ритам - коловоз и ..........олеле мале. Нито се танцува и пуска мамбо нито тимба, нито нещо с акценти и сменящ се ритам...скука и липса на предизвикателство, не мислиш ли? От друга страна равната и позната ни музика е приятна и удобна за демонстриране на заученото с 1000 повторения....

EDIT - admin: писането на ЛАТИНИЦА Е ЗАБРАНЕНО!
Редактирана от admin на 11.01.2009 в 23:20

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.04 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,431 уникални посещения