BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Пода в Салса +, сторителната площадка в Бонис и………ние
Adrenal
Sad
Редактирана от Adrenal на 07.01.2008 в 10:48
Beneath this mask there is more than flesh and bones. Beneath this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

tanyatasheva
Точно това се мъча да ти обясняShock Не можеш да се забавляваш, ако танцуваш на пирони, или на пода в С+. Можеш, но ако си поркаш, лафиш, или нещо друго, но не да се забавляваш танцувайки по определен начинSmile Обувките се късат и очукват, какво остава за колена, ставни връзки идр. Известен компромис е да се танцува умерено, или само определен стил, но защо???, като можем да отидем в друго заведение ....и го правим. Не ми давай акъл как да правя сложни елементи на всякаква настилка, защото могаCool Не е там работатаSmile Както и да еSmile
Моля, сложете нова хубава настилка в Салса+! Ще го повтарям до сто и едноGrin
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

Adrenal
Sad
Редактирана от Adrenal на 07.01.2008 в 10:48
Beneath this mask there is more than flesh and bones. Beneath this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

tanyatasheva
ОК, добреGrin

vanko1
tanyatasheva писа:
Значи, ако моят инструктор чуе че се оплаквам от пода, поне един месец ще ми натяква и ще ми го изкара през носа. Според него, не можем да се оправдавам с никакви външни фактори като под, обувки, осветление, или каквото и да е друго.

Таня, треньорът ти е прав.
Всичко опира до техника и обувки. За всеки под си има обувки, които стават или не- затова преди всяка изява танцьорите правят репетиции и си подбират обувките според пода.
Ако краката болят- значи или обувките не са подходящи, или техниката липсва. Специално за Салса плюс съм наясно, че при огледалата въртенето на дамите е по- лесно, но пък точно защото им е по- лесно, ги карам в другата част на салона, да свикватSmile. Понеже ние всеки ден сме там, при това по няколко часа, явно краката ни са свикнали и не съм чул някой да страда, още по-малко пък дамите, които най- много обичат да ги въртят.
Възможно е привикналите към друга настилка да виждат проблем- нормално е при смяна на сцеплението да е различно и усилието, а оттам- и напрежението в сухожилията.
Ако Салса плюс не си оправят ламината, има още един начин за решение на проблема- идвайте по- често на партита и краката ви ще свикнатPfft. Гаранция!
Редактирана от vanko1 на 02.11.2007 в 16:50

tanyatasheva
Ванко, и аз мислех като теб, докато не откриха партито в Чилаут и в другите заведения, и видях какво значи да танцуваш за удоволствиеSmile След като танцувах по цели дни и нощи без умора на фестивалите,на места като Военния клуб, Интерпред, Парк-хотел Москва, Залата 4-ти километър...След всичко това, не мога да се възрадвам на пода в Салсата. Е, щом хората го харесват и са свикнали, щом се чуват такива гласове, няма да го сменят, и няма да разберат какво губятGrin

vanko1
Ами аз рядко ходя по партита /да не кажа, че почти не ходя/, но онзи ден по изключение бях в срядата. Не знам дали ще ми повярваш, но бяха сигурно 200 човека. И ме хвана яд, защото всички се забавляваха активно, поради което нямаше и сантиметър свободно място за танцуване. В петък и събота- същата работа. Доколкото разбрах, партито в неделя също се засилило. Явно само мазохисти са се събрали на тая кофти настилка Wink
Не ме разбирай погрешно- аз също съм "за" всяка промяна, която би улеснила хората. Ако сменят ламината, мацките ще качат още 10-15 бройки откъм въртене, ще бъдат щастливи, а щом жените са хепи- всичко е песенSmile

Vlad
vanko1 писа:
Ами аз рядко ходя по партита /да не кажа, че почти не ходя/, но онзи ден по изключение бях в срядата. Не знам дали ще ми повярваш, но бяха сигурно 200 човека. И ме хвана яд, защото всички се забавляваха активно, поради което нямаше и сантиметър свободно място за танцуване. В петък и събота- същата работа. Доколкото разбрах, партито в неделя също се засилило. Явно само мазохисти са се събрали на тая кофти настилка Wink
Не ме разбирай погрешно- аз също съм "за" всяка промяна, която би улеснила хората. Ако сменят ламината, мацките ще качат още 10-15 бройки откъм въртене, ще бъдат щастливи, а щом жените са хепи- всичко е песенSmile

Няма ли да е по-лесно да "лъзнат" на пода съдържанието на 20-30 опаковки Глайтгелен или друго средство за смазка ?!!?
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
vanko1
Vlad писа:
vanko1 писа:

Няма ли да е по-лесно да "лъзнат" на пода съдържанието на 20-30 опаковки Глайтгелен или друго средство за смазка ?!!?

Ще го предложа на управата, обаче тогава трябва зимни гуми да им слагаме на дамите, пък и накладките по- бързо ще дават фира Wink Нож с две остриета!

tanyatasheva
vanko1 писа:

Ванко, извинявай, ама като не ходиш по партита, не можеш да знаеш какво ни е на насCoolИ аз танцувам редовно, сигурна съм, че много повече от теб. В сряда вече не ходя в С+, точно защото не ми харесва прекалената навалица. Голяма част от хората, които пълнят заведението не са мазохисти, а просто я танцуват веднъж, я не.Smile Ако се съди по лисичарника и разлятия по пода алкохол, основно се набляга на други дейност, което напълно устройва управата на заведението.

Vlad
Помниш класическият виц - на хлъзгав път с вериги ! Тъкмо Тъндъра да се зарадва, че масивният му часовник е с още по-масивна верига Wink
Винаги може и по-зле

tanyatasheva
Е, добре, щом няма други мнения, значи всичко е ОКSmile Ще ходим в С+ да пушим и пием и да се "забавляваме", а по другите места, за да танцуваме. Pfft

vanko1
tanyatasheva писа:
vanko1 писа:

Ванко, извинявай, ама като не ходиш по партита, не можеш да знаеш какво ни е на насCoolИ аз танцувам редовно, сигурна съм, че много повече от теб. В сряда вече не ходя в С+, точно защото не ми харесва прекалената навалица. Голяма част от хората, които пълнят заведението не са мазохисти, а просто я танцуват веднъж, я не.Smile Ако се съди по лисичарника и разлятия по пода алкохол, основно се набляга на други дейност, което напълно устройва управата на заведението.

Е, Таня, недей да даваш оценки кой за какво ходи на партита и как се забавлява. За мазохизма се пошегувах, така че недей да се връзваш и да си хабиш нервите. Освен това- като не ходиш в Салсата и имаш алтернатива- значи си построила комунизма зе себе си и не е нужно да страдаш за краката на другите. Ако държиш, ще ти уредя специална среща с управата на Салса плюс, да си кажеш цялата мъка и страдание, надявам се да срещнеш разбиранеSmile.

vanko1
Vlad писа:
Помниш класическият виц - на хлъзгав път с вериги ! Тъкмо Тъндъра да се зарадва, че масивният му часовник е с още по-масивна верига Wink

Мани братле, ако е много хлъзгаво, има и други рискове- определено трябва да си пазиш гъ...рба, да не стане некоя грешка на хлъзгав теренSmile. Щото представяш ли си- примерно ако на Танчето й поддадат краката или й се олаби някое сухожилие- може да залитне, ти да се наведеш да я дигнеш и докато се правиш на кавалер, някой да ти се приплъзне изотзадзе... Мани- бегай, както казва Шишо- Бакшишо, по-добре да не е толкова хлъзгаво и да си ковем на място, че иначе за две бройки минаваш на другия бряг и си взел да учиш лейди-стайлинг....Wink
Редактирана от vanko1 на 02.11.2007 в 17:54

tanyatasheva
Няма нужда, аз мога и сама да говоря с Деси, но исках да се коментира публично, да видя какво мислят другите. Съвсем доброжелателно коментирам, защото обичам Салса+ и продължавам да ходя отвреме навреме в неделя, но ако сменят настилката, няма да мръдна оттамGrin

Casyopea
Скъпи салсероси, не обръщайте никакво внимание на постовете на потребителят Adrenal! Той не танцува салса, не е от нашите среди и изразеното му "мнение" е лично заяждане с мен по тема пусната от мен! Въпорсният Адриян Николов (Adrenal) е мое бивше гадже, което изпростява прекалено много, явно не можейки да преживее раздялата ни! Съжалявам, че всички сте се юрнали да му отговаряте и форума ни е пострадал, заради нелепите му изказвания! Заяжданията на тема "синеок" са за новият ми приятел, а "русата фльорца" пък съм аз. Лошото е, че се говори за вадене на очи и други подобни намеци за физическа саморазправа! Предлагам на админа на сайта да блокира изказванията на Adrenal!!!!
Редактирана от Casyopea на 02.11.2007 в 18:02

vanko1
Casyopea писа:
Скъпи салсероси, не обръщайте никакво внимание на постовете на потребителят Adrenal! Той не танцува салса, не е от нашите среди и изразеното му "мнение" е лично заяждане с мен на по тема пусната от мен! Въпорсният Адриян Николов (Adrenal) е мое бивше гадже, което изпростява прекалено много, явно не можейки да преживее раздялата ни! Съжалявам, че всички сте се юрнали да му отговаряте и форума ни е пострадал, заради нелепите му изказвания!

Ани, ти уби рибатаSmile.
Тая тема определено ми харесва и се надявам дебатът и включванията да продължатSmile

vanko1
tanyatasheva писа:
Няма нужда, аз мога и сама да говоря с Деси, но исках да се коментира публично, да видя какво мислят другите. Съвсем доброжелателно коментирам, защото обичам Салса+ и продължавам да ходя отвреме навреме в неделя, но ако сменят настилката, няма да мръдна оттамGrin

А може би причината да не се оправя ламината е точно тази- да не се задържаш там по- задългоSmile Ако обещаеш, че няма да ходиш в неделя- току виж го оправили!
Бъзикам се, няма да ми се сърдишPfft

Vlad
vanko1 писа:
Vlad писа:

Мани братле, ако е много хлъзгаво, има и други рискове- определено трябва да си пазиш гъ...рба, да не стане некоя грешка на хлъзгав теренSmile. Щото представяш ли си- примерно ако на Танчето й поддадат краката или й се олаби някое сухожилие- може да залитне, ти да се наведеш да я дигнеш и докато се правиш на кавалер, някой да ти се приплъзне изотзадзе... Мани- бегай, както казва Шишо- Бакшишо, по-добре да не е толкова хлъзгаво и да си ковем на място, че иначе за две бройки минаваш на другия бряг и си взел да учиш лейди-стайлинг....Wink

Точно за да няма риск от такива изпъления изпозлвам или класически кубинки или големи Булдозер-ки като "танцови обувки" Wink
Винаги може и по-зле

tanyatasheva
vanko1 писа:
tanyatasheva писа:

А може би причината да не се оправя ламината е точно тази- да не се задържаш там по- задългоSmile Ако обещаеш, че няма да ходиш в неделя- току виж го оправили!
Бъзикам се, няма да ми се сърдишPfft

Бъзик на голо, налиAngry Знам, че ти беше главния идеолог навремето да ми се забрани да ходя в Салса+ Даже беше измислил оня текст на първа страница на Салсабор. Сигурна съм, защото съдържаше юридически изрази като "рецидив" и др., но аз не ти се сърдяSmile, още повече отдавна съм се сдобрила с ръководството на С+ Аз съм свободен човек и ходя и правя, каквото си искам. Никакви огорчения, не могат да ми попречат да ходя в Салса+ (Защото там има кубинци и кубинска музикаGrin) Ако искат да разорат пода с багер и да засеят теменужкиGrin

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.10 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,431 уникални посещения