BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Съвместими ли са чалга и салса?!?Аз лично не знам отговора, а вие?
thunderchief
rapunzel писа:
... а салса с някой вмирисан рокер...ммм приказка!!!Shock
Кой какво търси и какво печели само той си знае...само не виждам защо си мислите,че на някой му се налага да се "оправдава" пред Вас и пред когото и да било.Ама айде да не Ви развалям илюзорното чувство за величие

Да не ти развалям впечатленията, ама вмирисаните рокери останаха в 70те, сега има вмирисан чалга фен по мазни къси гащи и джапанки дет го връти геврекот на КамАзот по цел ден и дъни хитовете на Пайнер. Мдааа "Бесно караай на червенооо...."

Да се танцува салса на песен на Ивана е един много интересен експеримент!

Ма не спирайте моля ви са с тоз експеримент - подкарвайте нататък Smile. Що изпълнители вас чакатWink
Помня само че единствения път в който буквално ме завлякоха на чалга(две сестри накуп действат по-ефикасно и от танков влекач или бронирана ремонтно-евакуационна машина) от яд че са ме завлекли се нарязах много бясно и след това даже тия две дами не можеха да ме замъкнат.

А, че някой си търси евтиничка популярност намърдвайки се в чалга бизнеса е повече от ясно.

П.с. Аз твърдо няма да се пробвам да танцувам салса на Tail Gunner, Crying in the Rain, Aces High, Trooper, Leper Messiah(Въпреки, че текстове от сорта на Моre a man more stripes you wear биха довели до див екстаз всеки сержантSmile), Sanatorium и всички подобни.................
Редактирана от thunderchief на 10.08.2007 в 18:37
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,538 уникални посещения