BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
BG Salsa Weeekend
timba lady
if, мерси за изчерпателния отговор - четох програмата, но не е указано мястото на отделните мероприятия Pfft

admin
timba lady писа:
if, мерси за изчерпателния отговор - четох програмата, но не е указано мястото на отделните мероприятия Pfft

здрастииииии , аз вече съм пред стартово за купона които ме очаква през следващите няколко дни ..... Но първо да ти отговоря на въпросчето. Във въпросният сайт на уикенда, които съм посочил в мое предишно мнение (май малко ме мързи да го пиша пак) има меню "Място", там е описано къде с епровеждат отделните мероприятия ... но все пак , ето я информацията :

Регистрация и Уроци :
Парк Хотел Москва
1113 България, София, ул."Незабравка" 25

Вечерни Партита :
Парк Хотел Москва
1113 България, София, ул."Незабравка" 25

After Парти :
Club Chillout Cafe
1000 България, София, ул."Триадица"5

дано да съм бил полезен!
Редактирана от admin на 16.03.2007 в 14:59

http://www.bgsalsa.info
Difficile
аве хора,я някой знае ли кой ще е DJ на тея партита???

EDIT: admin - писането на латиница е ЗАБРАНЕНО!
Редактирана от admin на 16.03.2007 в 20:39
SMILEEEEEEE
http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php

http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php
thunderchief
Difficile писа:
awe hora,q nqkoi znae li koi 6te e DJ na teq partita???

виж тука www.bgsalsaweeken...
Eдиния вероятно ще е Митко, който в такива случаи обикновено се старае и е добър
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

admin
Difficile писа:
аве хора,я някой знае ли кой ще е DJ на тея партита???

това са DJ-ите които ще ни забавляват на купона които започва след малко ...
bgsalsaweekend.com/artists/DJ%20Sergio.jpgbgsalsaweekend.com/artists/DJ%20Anthony.jpgbgsalsaweekend.com/artists/DJ%20Mitaka.jpg

а именно : DJ Sergio BE ; DJ Anthony DE ; DJ Mitaka BG

thunderchief
Има ли оцелели?Smile
Разказвайте как беше.

admin
thunderchief писа:
Има ли оцелели?Smile
Разказвайте как беше.

мога да кажа само едно - СВЪЪЪРРРРШИИИИИИ :bad: :bad: :bad: :bad: :bad:
бяха три СТРАХОТНИ дни! :goo: поздравления за организаторите :va:

thunderchief
Уви, както казваше навремето старшината - хубавите работи бавно стават и бързо свършват - догодина пак:vic:
Сега фестивал(тоя път твърдо СЪС мене)

mimeto
Наистина беше страхотно!!!Всички се забавлявхме,беше супер!А за шоуто....няма смисъл да говорим!!!Всички участници танцуваха прекрасно!Щях да умра от кеф!!!:rad:
"Soy una moneda en la fuente,tu mi deseo pendiente,mis ganas de revivir!"

Bai_Pesho
Въпреки че отидох силно скептично настроен, си тръгнах безкрайно доволен от опровержението от страна на организаторите. Браво и благодаря. Отдавна не бях се забавлявал така. Пожелавам на организаторите догодина още по-грандиозно да стане и още повече хора да дойдат.
За мое съжаление не успях да дойда в неделя на представянето на последните школи, но чух че Сабросо са имали много хубава хореография. Мога ли да помоля ако някой я е записал да я сподели с останалите. Предварително благодаря.

Joli
И аз не можах да остана в неделя Sad
Също много ще се радвам, ако някой има запис от изпълнението на Сабросо и го сподели.

Много благодаря на организаторите за новата и все така интересна среща с Ейнджъл Ортис и Мануел Маскарел. Възхищам се много и на двамата за любовта, с която вършат работата си, и за готовността, с която раздават занията и опита си; харесва ми много тяхната идея за танца.

Парк-хотел Москва ми хареса като място. В зала 2 не съм ходила - там казаха, че подът бил малко труден за въртене, а в часа за руеда нямало място за многото желаещи да се включат; но зала 1 беше чудесна - и като място за уроци, а и за партито също.

Ха, не мога да не отбележа по-особения перформънс в събота - песента на Мануел Маскарел. На мен много ми хареса както различността на това изпълнение от тематиката на събитието - не беше салса, така и формата - не танц, а песен; а също и много ми хареса самото изпълнение - Мануел Маскарел има чудесен глас и пя много хубаво Smile За мен поне се получи много чаровно това включване Smile

Въобще, поздравления за труда на хората, които се хващат да организират събития; в случая, разбира се, поздравления за екипа, който реализира салса-уикенда.

melody
Аз отидох само вечерта в събота,на партитата и шоу програмата.Много ми хареса!SmileЗалата беше много удобна за тази цел.Просторна с достатъчно въздух и видимост към сцената.Изпълненията ,разбира се бяха както трябва-на ниво!:goo:
И на мен много приятно впечатление ми направи песента на Мануел Маскарел!!:tik::va: Хубав глас определено!!
Изобщо аз съм доволна от организацията що се отнасяше до нас-забавляващите се!:goo:
Лошото беше само,че много ми се доспа,отидох на афтър партито в Чилаут кафе и след като се хванах,че гледам в една точка продължително,реших,че е по-добре да си тръгна!Grin
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

herairness
ох,нямам думи просто,още съм под въздействието на страхотните уъркшопи и партитаGrinGrinGrinа програмата наистина беше друга понеже не се появиха едните ама сега не помня кои точноShockкато ми поотлежи малко ще пиша,че сега ми е мнооого енергийно още:ura:
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
blue_lipstick
ЕЙЙЙЙЙЙ ХОРААААААААА! ЖИВА СЪМ! GrinGrinGrin Oцелях! Grin
Уикендът за мен беше невероятно преживяване. Имайки предвид почти постоянното ми присъствие,успяха да ми се съберат точно 3 часа сън. В понеделник сутринта вече бях ходещ труп.Но не бях единствената,разбира се.Повечето фенове се бяха зомбирали яко! Smile
Всичко,всичко ми хареса! Уъркшопите,макар на повечето да бях само страничен наблюдател.Но все пак успях да се включа активно на уъркшопа по салса хип-хоп и се изкефих на макс.
Представленията също бяха чудни. И наистина Сабросо бяха впечатляващи.
Партитата пък...еххххххх! Нямам думи просто! Възможността да танцувам и контактувам с хора от Широкия свят ме направи много щастлива- да упражня уменията си и да науча нови неща,както с редовите салсероси,така и с инструкторите. Така и така нямам възможност за сега да се изнеса някъде "навън" по фестивали,та този уикенд бе страхотна възможност за моя милост.
И искам да кажа последно на всички,които не успяха да присъстват поради една или друга причина: Изпуснахтеееееееееее многооооооооо! :lol:
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
herairness
Абсолютно съгласна с Блу-салса хип-хопа къртеше яко,да не говорим за самия Ясер,който го водеше-страшно як кубинец, с който после си лафихме сума ти и време,даже потанцувахмеGrinРумбата на Раул също много ме изкефи,както и лейди стайла на Санто Рико-мацките просто все едно бяха от друга планета.А най-ми хареса факта,че всички инструктори бяха абсолютно земни и спокойно можеше да си приказваш с тях и да ги каниш на танцGrin Колкото до спането,ние във влака обратно наваксахме колкото можахме,но май цяла седмица няма да стигне.Обаче пък си струваше определено!
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

blue_lipstick
herairness писа:
Абсолютно съгласна с Блу-салса хип-хопа къртеше яко,да не говорим за самия Ясер,който го водеше-страшно як кубинец, с който после си лафихме сума ти и време,даже ...

Малейййй...Ясер направо ме втечни Smile Понеже бях застанала по-отзад гледах,че мацките направо грееха и светеха като радиоактивно облъчени Smile SmileSmileSmileSmileSmile Ама как се движи тоя човек самоооо...жесток. И аз успях и да потанцувам и да си поприказвам с него.Страшен сладур!
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
tanyatasheva
Изключително съм доволна от този салса уикедGrin Благодаря още веднъж на организаторите за прекрасното събитиеSmile Забавлявах се ужасно много, а и от уъркшопите научих доста неща. Това, което показаха на футуърка Анхел Ортис, Санто Рико, лейдис стайла на Санто Рико (невероятни танцьорки)...всичко това ми е много полезно и смятам да го пробвам в танците си.Wink Какво да кажем за шоуто, тези Санто Рико...Shock, особено последната вечер, глътнах си граматиката, много ми харесаха, многооооооGrin Каква енергия, каква техника и същевременно финес, какъв лейдис тайлSmile Това е всичко, което искам от салсата - да ги гледам, да се уча от тях, да мога поне малко да им подражавам. Разбих се от танци, не отидох само на афтър партитата, за да имам сили за уъркшопите. Искам да ви кажа, че дори и не съм разбрала, че имало скандали, не само защото не ме интересува, а и защото прекалено много бях заета със салсаGrinGrinGrin Засега поне, нищо не може да ми помрачи настроението от добре прекараното време. Smile
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

Merrylin
Извинявам се за нетърпението, но имам едно малко, но мн. важно за мен въпросче- Някой има ли снимки от въпросното събитие? Бих била много щастлива, ако ги качите( знам, че е въпрос на време), тъй като аз не разполагах с апарат а пък искам някакси да увековеча това преживяване.Cool
п.с. ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ!!!! Натанцувах се като за последно и съм толкова ентусиазирана и мотивирана, че не мога да ви разправям Wink Всичко беше на ниво- БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА УСИЛИЯТА!!!Smile

herairness
За санто рико нямам думи просто-ще пробвам и аз тези яки движенийца на мадамите.Колкото до снимките,още сме в процес на събиране,но веднага щом всичко бъде на 1 място ще ги имате всичкиGrin

sssss
herairnessSmile, като си готова се обади, ще ги постнем тук, за да са достъпни за всички! Съжалявам, че не се видяхме с теб и се радвам, че си останала доволна и заредена с енергия от събитието!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.28 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,431 уникални посещения