Салсамания са наистина много атрактивни, харесвам ги и аз. Храесва ми това, че в познатият ни вид на салса танцуване, използват колумбииски маниер и говоря конкретно за шайна на мъжете, много е як. Обаче, така споменаваната от теб "кака"..., ми няма място за сравнение със Санто Рико.
Не съм искал да се заяждам с теб, но не се изказваш по подобен начин за първи път и от прехвалени, от теб, каки...аман!
rumbarumbero писа:
Салсамания са наистина много атрактивни, харесвам ги и аз. Храесва ми това, че в познатият ни вид на салса танцуване, използват колумбииски маниер и говоря конкретно за шайна на мъжете, много е як. Обаче, така споменаваната от теб "кака"..., ми няма място за сравнение със Санто Рико.
Не съм искал да се заяждам с теб, но не се изказваш по подобен начин за първи път и от прехвалени, от теб, каки...аман!
Eeeee oво е стандрат щом си го докарал до аман от каки
инак комшийската кака и партньора и определено имат значително по-приятно излъчване и някак младежко излъчване в сравнение със Санто Рико, които точно ми намязат на читалищния драмсъстав. От друга страна като се зачета в различните ти мнения из тоя форум, реакцията ти на подобно сравнение става обяснима. Ако продължиш в същия дух вероятно ще придобия и известна представа за кръга от хора, които биха могли да се крият зад ника rumbarumbero
зползват колумбииски маниер
Имайки предвид, че Елизабет Рохас и Джон Нарваез(създателите на Салса Маниа) са си колумбийци, неизползването на колумбийски маниер би било някак странноватоРедактирана от thunderchief на 27.04.2007 в 23:40
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
Санто Рико малко ми намязат на читалищен драмсъстав
:xox:Много е смешно, защо не мога да ти се ядосам? Виж какво, rumbarumbero е прав. Санто Рико са класа. Създали са традиция, стилът им е същия, както преди 10 години, въпреки че са преминали много танцьори. Кака Буржу и на мен много не ми допада, дори като партньорка на моя любимец Хуан Матос. Бих искала да подражавам на дамите от Санто РикоНо защо трябва да сравняваме?! Нарочно избягах от темата за състезанията По дяволите, салсата е прекрасна заради многообразието си
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
thunderchief написа:
От друга страна като се зачета в различните ти мнения из тоя форум, реакцията ти на подобно сравнение става обяснима. Ако продължиш в същия дух вероятно ще придобия и известна представа за кръга от хора, които биха могли да се крият зад ника rumbarumbero.
Ама ти си роден за полицай, от тези дето работят за КГБ и са приятели и на ЦРУ и всъщност си под прикритие, като научен работник в Англия, а информацията я приемаш от вградената антена в лявото ти ухо. То за това било постоянното натрапване на местоположението ти- за заблуда.
Нещо което ти убягва, въпреки, че си разузнавач, е че хората могат да съберат 2+2 и не е нужно да си в "кръгове" за да стане ясна ситуацята. Възможно е ти да не можеш да си ги събереш или по- скоро да си заслепен- например от любов....
thunderchief написа: Санто Рико малко ми намязат на читалищен драмсъстав
Моля те, не ме карай да пиша подигравателни постове, защото ако продължаваш да пишеш, все в този дух, не мога да правя друго освен да се смея и някак мненията ти много олекват- моите също.
EDIT: admin - корекция на таговете в мнениетоРедактирана от admin на 28.04.2007 в 12:19
Кака Буржу и на мен много не ми допада, дори като партньорка на моя любимец Хуан Матос. Бих искала да подражавам на дамите от Санто Рико
A, изцяло е въпрос на кой какво му харесва. С Хуан Матос ни ща да танцувам, но съм сигурен че човека не би отказал ако предложа да му пийнем здравата
Редактирана от thunderchief на 28.04.2007 в 13:06
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
О, не искам да има караници Мислех, че една такава тема като стил и красота, може да обедини хората, но явно нищо не може
[b]thunderchief писа:
С Хуан Матос ни ща да танцувам, но съм сигурен че човека не би отказал ако предложа да му пийнем здравата
И аз не ща. Всъщност съм танцувала, но защо да го мъча човека Предпочитам да гледам и разучавам негови shines, за да мога да упражнявам ритъма Но солото на дамите от Санто Рико ще го разуча, ако ще да го намразя:win: Ако ме видите изкълчена или бинтована, да не се учудвате:xox:
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.