BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Струва ли си да бъдат четени българските автори?
melody
DarkOni писа:
...сега съм кандидат-студент и с удоволствие чета Вазов, Йовков, Смирненски... Омир...

Предполагам, че, ако след години отново прочета някой от тези книги, ще ги тълкувам по съвсем различен начин...

Точно това ми е много интересно при четенето и препрочитането на дадена книга!Как в различен етап от живота си,виждаш нещата различно,тълкуваш ги различно....Може би в зависимост от натрупания житейски опит...
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Allesandro
melody писа:
DarkOni писа:
...сега съм кандидат-студент и с удоволствие чета Вазов, Йовков, Смирненски... Омир...

Предполагам, че, ако след години отново прочета някой от тези книги, ще ги тълкувам по съвсем различен начин...

Точно това ми е много интересно при четенето и препрочитането на дадена книга!Как в различен етап от живота си,виждаш нещата различно,тълкуваш ги различно....Може би в зависимост от натрупания житейски опит...

Аз точно заради това обичам да препрочитам някой книги... всеки път научавам нещо ново Smile
"Уно Флай!"..."Дос Флай!"..."Трес Флай!"..."Осмотрес Флай!"...(???!!!)...
...аз знам че нищо не знам...

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,743 уникални посещения