Щях да пукна от напрежение в ранните часове на деня.Браво на Кики и Ели, браво на всички БГ участници.Да сте живи и здрави и нови по-големи успехи!
Ели в аванс честит рожден ден 27.12.!/Още по-/ Голяма /салсера/ да пораснеш!!!!!!
Честито на Кики и Ели за големия успех:re: Поздравления и за всички участници, представили достойно България:va:Все пак, какво е окончателното класиране, знае ли някой, няма нищо и в сайта?
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
Предполагам, че ще представлява интерес част от интервюто на Алфредо пред в. "Монитор", 7.01.2007 г. по повод Лас Вегас:
в-к Монитор: Наскоро с твоята сценична партньорка Моника се върнахте от Световно първенство по салса в Лас Вегас. Как мина участието ви?
Алфредо: Не успяхме да спечелим, макар че танцувахме много добре. Излъчването и стойката ни бяха най-добрите. Не видях двойки с по-хубави костюми. Повечето изглеждаха като шити у дома. Докато бях в "Тропикана" обиколих целия свят и очаквах, че в Лас Вегас ще видя хора на моето ниво. Не се получи точно така.
Е, имахме една-две технически грешки, но не големи. Това обаче няма да ни обезкуражи. Ще се пробваме и на следващото световно. Ще ходим докато победим. Второ място не ни устройва, защото това означава, че ще сме първите загубили.
Аз се занимавам с това цял живот. Една от причините за неуспеха ни на това състезание беше фактът, че нямахме стратегия. По същественото обаче бе, че журито не беше достатъчно компетентно, което малко ме разочарова. Как може да бъдат допуснати участници, които нищо не разбират от танци, само защото идват от Италия или някоя друга по-известна държава. Само председателя на журито беше професионален танцьор, останалите - не. И такива хора си позволяват да оценяват. Все още правилата на състезанието не са много точни.
А имаше и още нещо некоректно. Организаторите бяха решили да сме двойка номер две, а в момента на започване на състезанието те ни смениха номера и ни накараха да излезем първи. Все пак напрежението беше голямо и когато знаеш, че имаш още малко време, не можеш веднага да се пренастроиш. Подобно отношение имаше и към една от другите български двойки, Ели и Кики.
Публиката обаче много ни се радваше. Само при появата ни започваха да ръкопляскат. Дори останалите участници ни се възхитиха.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.