|
Класация за най-добър БГ Салса Сайт 2006
|
| sssss |
Публикувана в 06.12.2006 в 19:25
|

Известен

|
dian не се паля...просто съм по-многословна...така е било винаги     !
Тъпото е, че се направи голяма драма от тази анкета и идеята се опорачава! И аз разбирам ( ама малко ) от тази материя, но за нищо на света не бих се навила да бъда жури и съдник на подобно нещо! Пази Боже! Бягам бързо!    
За гласуването..., ами хората са си виновни!
Обясни се 100 пъти, че не се гласува за школа, а за сайт!
Да спрем вече, а..., че то стана е**** и световният проблем!
Редактирана от sssss на 06.12.2006 в 19:26
|
| |
|
|
| ivannn |
Публикувана в 07.12.2006 в 10:10
|

Звезда

|
твърде много приказки за добра идея, която е реализирана по възможно най-лошият начин. на първо място възможността да се вижда текущото развитие на гласуването е безумно. самият портал, който реализира гласуването за сайт не е добър пример за това, как да се прави дизайна на уебстраница (пробвайте да заредите тази форум през бръузер Опера, GPRS или терминална сесия и може би ще разберете за какво говоря). все пак трябда да се гледа позитивно и добрите идеи да се поощряват, а лошите да се критикуват, защото иначе ще затънем още по-дълбоко в калта.
пожелавам успех на участниците, гласоподавателите и организаторите 
моите 0,02
Редактирана от ivannn на 07.12.2006 в 10:11
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 07.12.2006 в 10:25
|

Известен

|
ivannn писа:
възможността да се вижда текущото развитие на гласуването е безумно
ivannn, някои хора търсят и държат на прозрачност!  |
| |
|
|
| kehaiov |
Публикувана в 07.12.2006 в 14:04
|

Начинаещ

|
ivannn писа:
все пак трябда да се гледа позитивно и добрите идеи да се поощряват, а лошите да се критикуват, защото иначе ще затънем още по-дълбоко в калта.
Ти наистина ме изумяваш бе човек... Явно се чувстваш "затънал в калта", но има и хора, които не мислят така за себе си.
Пожелавам ти да се измъкнеш от там бързо...
"Прост народ- слаба държава"
EDIT: admin
корекция на таговете за цитат
Редактирана от admin на 07.12.2006 в 16:54
|
| |
|
|
| ivannn |
Публикувана в 08.12.2006 в 10:22
|

Звезда

|
if писа:
ivannn писа:
възможността да се вижда текущото развитие на гласуването е безумно
ivannn, някои хора търсят и държат на прозрачност! 
Всъщност имах друго предвид. Прекомерната прозрачност дава възможност за манипулации, а точто това не е желателно, нали? :-)
Вземи за пример забраната за обявяване на каквито и да е резултати преди затварянето и на последната изборна секция по време на избори за държавен глава (мажритарно, също като текущата анкета)
@kehaiov: Аз си мислех, че в 5-ти клас се изучават метафора, хипербола, че и други литературни похвати. Все пак ще остана верен на принципите си да не отвръщам на заядливи коментари. Отговорът ми е снизходителна усмивка и многозначително мълчание 8)
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 08.12.2006 в 10:32
|

Известен

|
ivannn писа:
Вземи за пример забраната за обявяване на каквито и да е резултати преди затварянето и на последната изборна секция по време на избори за държавен глава (мажритарно, също като текущата анкета)
ееее мисля, че няма база за сравнение между този вот тук и предизборния. Там господстват правила, наречени ЗАКОНИ, а тук се съобразяваш с желаниятата на масата потребители.
Ако няма прозрачност и утре се обяви школа Х за победител, как ще докажеш ти, че верно е така, затова аз смятам, че по добре да има проследяване на резултатите, но разбира се и ти си прав, зависи от гледната точка...!
Истини бол!  |
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 08.12.2006 в 11:56
|

Известен

|
Честно казано и аз предпочитам да не се виждат резултатите,да се обявят накрая.Но иди пък докажи после,че всичко е било точно така...
Аз все още се колебая между четири сайта....
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| mojito dream |
Публикувана в 08.12.2006 в 12:59
|

Начинаещ

|
Най-добрият салса-сайт за мен е този. Останалите са малко вътрешни - предлагат информация по-скоро за школата, а не толкова по принцип за сласата. Когато ми се салсира в Интернет, аз идвам първо тук. Жалко, че го няма в класацията.
Иначе е напълно естествено за всеки сайтът на неговата школа да бъде най-добрият, защото най-много го касае. Нали така?
Take pleasure seriously!
|
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 08.12.2006 в 13:20
|

Известен

|
mojito dream писа:
Иначе е напълно естествено за всеки сайтът на неговата школа да бъде най-добрият, защото най-много го касае. Нали така?
Че нали 100 пъти се подчерта дебело, че това не е гласуване за школа, а за сайт.
Тази тема започна много да дразни с някакви смешни обяснения. Дори и това, че в момента пиша някакъв малък коментар по нея за мен е загуба на време. Но толкова от мен. |
| |
|
|
| Soto |
Публикувана в 05.01.2007 в 23:31
|

Начинаещ

|
много ми харесва класацията и начина по който протича гласуването, особено в последните минути на анкетата. Също така съм доста "приятно" изненадан от св. админите на сайта. Похвала. Мислех че админите в различните сайтове са различни, но уви. Както и да е. |
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 05.01.2007 в 23:49
|

Администратор

|
Soto писа:
много ми харесва класацията и начина по който протича гласуването, особено в последните минути на анкетата. Също така съм доста "приятно" изненадан от св. админите на сайта. Похвала. Мислех че админите в различните сайтове са различни, но уви. Както и да е.
екипа на BG Salsa е на линия! Ние също виждаме това което се случва!
Мога само да кажа, че наказани и анулирани гласове ще има! Но ... повече подробности на партито организирано по повод връчването на наградите за салса интернет сайт за 2006 година. Събота 06.01.2007г., 21:30 часа - Chillout Café. Ще се видим там
|
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 07.01.2007 в 09:43
|

Администратор

|
По време на класация БГ Салса Интернет Сайт 2006, гласуваха 493 потребителя. Анулирани гласове: 118.
1. За интернет страницата на Salsa Club "Sabroso", гласуваха: 128 потребителя
2. За интернет страницата на Salsa Club "MalaMbo", гласуваха: 126 потребителя
3. За интернет страницата на Red Salsa Team, гласуваха: 36 потребителя
Наградите за гласувалите за БГ Салса Интернет Сайт 2006г. - Full Pass за 2-ят Салса Уикенд в България (16-18.03.2007г), спечелиха:
Николай Янев (Lestat)
Таня Ташева (tanyatasheva)
Благодарим на всички присъстващи за емоцията и страхотното парти!
|
| |
|
|
| Soto |
Публикувана в 07.01.2007 в 12:36
|

Начинаещ

|
Защо изобщо се проведе тази анкета не можах да разбера. До последният момент ми се струваше че гласовете са 128 за маламбо и 126 за сабросо. Защо директно не обявихте сабросо за победител да не се случва тази пародия на анкета направена от пародия на админи. Как става така че в 12ч. анкетата приключва сабросо с 126 гласа, а в последствие се оказват 128. Как става така че няколко човека не си получиха потвърждението за гласуване на пощата? |
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 07.01.2007 в 12:55
|

Администратор

|
Soto писа:
Защо изобщо се проведе тази анкета не можах да разбера. До последният момент ми се струваше че гласовете са 128 за маламбо и 126 за сабросо. Защо директно не обявихте сабросо за победител да не се случва тази пародия на анкета направена от пародия на админи. Как става така че в 12ч. анкетата приключва сабросо с 126 гласа, а в последствие се оказват 128. Как става така че няколко човека не си получиха потвърждението за гласуване на пощата?
Soto, не съм си и мислил че няма да има хора които да не харесат идеята или въобще да не намерят причина да кажат "Ама това не е както трябва" ... Гласовете в последният момент стигнаха до над 135 ... точно в 23.:59 анкетата беше приключена лично от мен. Все пак след това имаше преглед на последните няколко часа гласуване, от където бяха изтрити още няколко гласа за повтарящи се e-mail адреси, гласуване от едно IP, включително и от потребители тип mmm1,2,3,4,5 и тнт.
Относно потвържденията по пощата, мога да ти кажа, че потвърждения за гласуване - НЯМА. Има потвърджение на регистрацията. А това се получава когато се посочват невалидни e-mail адреси. Пример: , според теб дали този човек ще получи потвърждение за регистрация?
Още веднъж ще споменем , че BG Salsa няма за цел да подкрепи един или друг салса сайт. Ако екипа имаше това за цел, можеше да го направи и без въпросната анкета 
Благодаря на всички които гласуваха коректно и честно!
|
| |
|
|
| Soto |
Публикувана в 07.01.2007 в 13:16
|

Начинаещ

|
Не съм казал че не ми е харесал резултата от анкетата. Напротив, хареса ми. Така сами си дискредитирахте и си опорочихте сайта и работата. Не знам как са стигнали до 135 гласовете след като аз ги следях до последния момент и си бяха 126 за сабросо. |
| |
|
|
| Soto |
Публикувана в 07.01.2007 в 13:17
|

Начинаещ

|
И също така самото удължаване на гласуването говори само по себе си за реалистичността на анкетата. |
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 07.01.2007 в 13:27
|

Администратор

|
Soto,
благодарим за критиката ти. Ще имаме впредвид при следващи събития организирани от BG Salsa.
|
| |
|
|
| Pety |
Публикувана в 07.01.2007 в 13:38
|

Начинаещ

|
Ако мога да попитам,
от къде са тези 118 анулирани гласа?
Аз до последно следях развоя на събитията и точно пради анкетата да бъде прекратена резултатът беше 126 за Сабросо и 128 за Маламбо.
Въпросът ми е от къде са смъкнати тези невалидни гласове след като резултатът в краина сметка сочи , че на Маламбо са отнети 2 гласа, а на Сабросо са прибавени два гласа?
Нямам за цел да оспорвам гласуването, но нека драгите админи да обяснят на многолюдието какъв е принципа на анолиране на гласове.
Разбира се, че на едни ще им хареса, а на други не. От това няма как да се избяга. Винаги ще има доволни и недоволни. Но моля ви обяснете също, защо се стигна до там анкетата да бъде удължена, и от къде са тези анулирани гласове, след като винаги са си били толкова както преди (за да се уточня, не съм забелязала един ден някои от клубовете да имат 100гласа, а на следващият ден да са 90, това аз разбирам под анулиране на гласове)
Благодаря предварително. |
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 07.01.2007 в 13:54
|

Администратор

|
Здравейте Pety,
почвам под ред да отговарям на въпросите Ви ... През цялото време на провеждане на анкетата получавахме множество e-mail писма от хора които са забелязали по един или друг начин, че дадени потребители са гласували повече от веднъж. Някой бяха основателни, други не. Продължихме анкетата с няколко дни, тъй като се промени малко стила на провеждане от гледна точка на техническата издържаност. В самото начало идеята беше да се проведе анкетата и след като приключи гласовете да бъдат проверени. Нещата в самото начало обаче потръгнаха така, че всеки ден гласовете се проверяваха и ако се налага се анулираха. Така останаха няколко дни и решихме, че можем да продължим анкетата до 05.01.2007г.
Относно броя на гласовете, аз лично съм приключил анкетата в 23.59 на 05.01.2007г. В момента на приключване Salsa Club "MalaMbo" имаше 137 гласа, а Salsa Club "Sabroso" 138 гласа. Анулирахме веднага 11 гласа на едната школа и 10 на другата. което доведе до крайният резултат Sabroso - 128, MalaMbo - 126. Съжалявам ако на един или друг не му харесва факта, че един или друг сайт е спечелил.
Относно това, че Вие не сте забелязали разлика в гласовете, съжалявам но ние нямаме вина за това. Мога да представя подробна информация колко гласа са анулирани за всяка школа по отделно.
И Pety, все пак разбирам желанието да заплюем нещо създадено от друг ... но интересно ти как видя гласовете при положение че си регистриран/а на: 02.01.07г. Може би това ти е второто, третото потребителско име?
Редактирана от admin на 07.01.2007 в 15:15
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 07.01.2007 в 14:08
|

Известен

|
admin писа:
... но интересно ти как видя гласовете при положение че си регистриран/а на: 02.01.07г. Може би това ти е второто, третото потребителско име?
    ...Да бе ... и аз това се чудя!
:xox::xox::xox: Може би ги е усетила, на това му се вика паранормално явление! :tik::tik::tik:
Айде стига глупости и злоба! 
Молим Ви!
Ние Ви обичаме, обичайте се и Вие! |
| |
|