BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Какво харесвате в противоположния пол...
karfi4ka
Няма да забравя едно младо семейство. Той казва - "вземи колата, живей в къщата". Жена му го поглежда с едни такива големи очи - "...не ги искам".
На такива хора подготвяш документи за развод със стиснати зъби и ти се иска да хвърлиш всички хартийки в коша, само и само да видиш това семейство щастливо отново.
И този случай е единствен. Във всички останали гледаш панаири за апартаменти, ниви и перални.....
Да живей любовта!... Frown

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
rumbarumbero
Аз пък бих разделил "харесването" на два видаGrin.
1-Харесвам като за един или няколко пъти.
2-Харесвам за съвместно съжителство- дето и любов му викат /втория вид включва и първия/.
Ще коментирам само първия, защото е много лесно и най- важният критерии е, да има готино тяло! Има и други естесвено, но този е много важенGrin
Вторият вид му пропускам коментара, че ще сте оплета, там е сложничко.

sssss
karfi4ka писа:
Той казва - "вземи колата, живей в къщата". Жена му го поглежда с едни такива големи очи - "...не ги искам".

Smile Smile Smile ... да бе, какво странно има в това!? Лили Иванова имаше една такава песен...
Не всичко е пари, приятелю,
не всичко е пари! ...

WinkWinkWink

Melina
Забелязала съм, че във всяка моя следваща връзка изобилства това, което е било дефицит при предишната. На пръв поглед избирам мъжете чисто интуитивно - не разсъждавам какви са плюсовете и минусите им, усещам ги. Единствено важно е дали се чувствам добре, дали пърхат пеперудите в стомаха ми /в началото/, дали продължава да ми е интересно и да ме изненадват приятно /по-нататък/. Като се замисля за мъжете с които съм споделила различни периоди от живота си /и които си откраднаха парченца от сърцето ми/ освен мен, като че ли няма друг свързващ елемент между тях. Различни са и явно са запълвали определени липси в моята "цялост" по време на растежа ми /емоционалния Smile/. Струва ми се, че вече дораснах до момента, в който съм с някой, защото го искам, а не защото имам, макар и неосъзната /а може би непризната?/ нужда от него.

Индра, ако искаш да намериш мъж, който да не се респектира от твоята сила, а напротив - тя да е необходимо условие за връзката ви, огледай се сред изключително амбициозните мъже от зодия дева.Grin
Макар че, мен ако питат, през този период от годината трябва да се забрани раждаемостта. А тия, които са успели вече да се пръкнат - да бъдат убити с камъни!!!GrinGrinGrin
Това в рамките на шегата, разбира се! На девите позволих да ми причинят най-силната болка, но те пък ми позволиха да позная най-великото чудо - ЛЮБОВТАGrin
По-добре навреме, отколкото късно!

pimiento
Една приятелка наскоро роди,верно момиченце, но разправяше: "Ще стискам, ако ще да пукна, но ще е Везни, а не Дева" Grin ...и роди на 23/09 Smile

sssss
pimiento писа:
Една приятелка наскоро роди,верно момиченце, но разправяше: "Ще стискам, ако ще да пукна, но ще е Везни, а не Дева" Grin ...и роди на 23/09 Smile

Smile Опаааа...Smile това ако важи и за жените Деви..., да взема да си ходя, а?! Smile хахаха!

Моля Ви! Сърца не разбиваме! Smile

Smile ... и нещо fun-ско ( в никакъв случай не съм мъжемразка, дори напротив! Smile ) ... пратиха ми го онзи ден, мъжете да не се обиждат, защото в днешно време Smile със същата сила може да се каже, че важи и за жените.!

fun.hit.bg/i/644men_commitment.jpg
Редактирана от sssss на 06.10.2006 в 21:44

karfi4ka
if писа:

... да бе, какво странно има в това!?

SmileЧе кой казва, че е странно. Жалко, че рядко са такива случаите Wink

Иначе да взема и аз да си кажа какви мъже харесвам.Grin
Всъщност нямам определен тип, добре ми е с хора, които имат чувство за хумор и ме карат да се смея, защото аз много обичам да се шегувам. Даже понякога не се търпи Grin
Пък парите...то е ясно, че все не стигат Smile Ама айде сега, не е такава драма.
И без друго най-сладките неща с пари не се купуват Smile
Редактирана от karfi4ka на 06.10.2006 в 21:49

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
pimiento
Ама не...аз такова...нищо против Девите, просто се майтапим с момичето Smile Пък и нали знаеш, че си ми слабост Wink

sssss
pimiento писа:
Ама не...аз такова...нищо против Девите, просто се майтапим с момичето Smile Пък и нали знаеш, че си ми слабост Wink

Smile Да бе...слабост, която искате да убиете с камъни, която разбивала сърца, която стискате в утробата си...само и само да не е Дева Smile), направо се почувствах прокажена...! Ама...Smile няма кой друг да ви покаже ЛЮБОВТА, нали?!?

АхааааSmile изби ме на глигавене вече...петък е и е 15,00 часа !!!

Melina
Не, бе... Не че няма кой друг... Ама какво да се прави, все на мен се пада да срещна челно бързия влакGrin

sssss
Smile GrinGrinGrinGrinGrinGrin, охххх тази тема много ме развеселиSmile) ЧЕЛНО ... бързият влак ... (това пак ли има общо с Девите)

sssss
Melina писа:
Не, бе... Не че няма кой друг... Ама какво да се прави, все на мен се пада да срещна челно бързия влакGrin

Smile Мелинке...не видя ли каква снимка ти пуснах...те Smile убавите мъже или са женени или си имат сериозни връзки вече, затова пробвай с жени ... поне сме по-чувствени ( не че ти се предлагамSmile )! Ха-Ха-Ха!

АреSmile стига разврат, че ще ме убият верно мъжете с камъни! GrinGrinGrin

Melina
Иф, на път си да станеш прототип на главната героиня от нова оперета - "Веселата Девица"GrinGrinGrin Верно, петък е... Верно, 15 часа е... Ама спри го това, дето го пиеш...Grin

Или поне почерпи и насGrin
Редактирана от Melina на 06.10.2006 в 22:04

Melina
Иф, един такъв убав мъж не е отишъл на сбирката, защото има сериозна връзка... с менSmile

Ти не ми се предлагаш, ама и аз не ти отказвам!!!Smile

sssss
Melina писа:
Иф, на път си да станеш прототип на главната героиня от нова оперета - "Веселата Девица"GrinGrinGrin Верно, петък е... Верно, 15 часа е... Ама спри го това, дето го пиеш...Grin

Или поне почерпи и насGrin

Smile Верно, че съм весела ... в повече ми идва понякогаSmile , пък съвсем случайно съм и зодия Дева..., само къде Девица не съм майSmile....!
Няма с какво да те почерпя...нищо смешно не ям, пия или пуша Smile, това е по рождение ... хаххаSmile!

Спирам, спирам, спирам!

Melina
if писа:

Спирам, спирам, спирам!

жалкоSad

sssss
Melina писа:
if писа:

Спирам, спирам, спирам!

жалкоSad

Smile) аааа така ли стана сега..., заприличах ви на онзи голям, стар, счупен черно - бял телевизор, който винаги много ви е дразнел, защото шуми и има звездички ...та..., един ден сте го изхвърлили Smile и сегя ужасно много ви липсва, нали?!

Ах! НидейSmile!?

sssss
Melina писа:
Ти не ми се предлагаш, ама и аз не ти отказвам!!!Smile

... ся к`во, т`ва свалка ли е ..., ама нали сме жени и двете, кво става..., нещо не разбрахSmile...хвана ме срам, ся кво трябва да ти кажа?! Заби ме ей! GrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrinGrin

Teri
Аз си падам по момичета, с които може да се говори по всякакви теми, и са интелигентни Smile Просто няма тръпка да си с някой, който само вика "И квооо?" Smile Човек, който да има свое мнение, да се интересува от света около нас, да не е с капаци на очите и да не приема чуждо мнение и така Smile Също така да е романтичка, да обича приключенията, да не ламти само по блясъка, но да се радва и на романтиката на пейка в парка - тоест, да и е достатъчно това, че са двамата на това място, а не за нея да е важен лукса.
Такива ми ти работи Smile Също, важно е и да е усмихната Smile

http://Uhaaa.com
Melina
if писа:
затова пробвай с жени ... поне сме по-чувствени GrinGrinGrin

Чакай, чакай! Противоречие ли надушвам тук?!?!
Ти какво сега - прелъсти ме и ме изостави...Wink Усети малко взаимност и си плю на петите, нали... Е, върви ги харесвай после девите - малко ти дават, много ти взимат!Grin

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,431 уникални посещения