Аз пък всеки път си казвам,че следващия ще съм още по-подходящо облечена...и пак установявам,че има още какво да се желае.В смисъл,че гледам да съчетавам дрехи,в които хем се чувствам удобно,хем пък и женствена....все пак танцувам салса,а не хип-хоп....така че за да имам подходящото настроение и излъчване по време на танца,не знам за вас,но за мен е от изключително значение дали харесвам образа си в огледалата в залата.
Имам малък проблем с обувките-и най-накрая вече реших,стигайки до извода,че е най-добре да си ги направя по поръчка,отколкото да ходя с такива,които на външен вид го докарват,но не се чувствам стабилна на тях....
мммм....Това е мисля.За повече информация-в следващия брой.
Заведох веднъж сестра ми на салса парти и тя възкликна: "Ама защо всички жени сте така семпло облечени!" Сигурно е очаквала някакви карнавални облекла, накити и т.н., откъде да знае жената...Рано или късно всички редовно танцуващи стигат до извода - потник, дънки и обувки за танци. Никакви аксесоари, бижута, даже коланите понякога спират движението. Колкото пъти съм идвала с пола или рокля, съм съжалявала горчиво. Или ще е прекалено къса и всичко ще ми се вижда, или ще е дълга и ще се заплита в краката ми и даже в ръцете, или ще скъсам чорапогащник. Някой беше писал, че на тренировка ги искат с поли. В това има резон, за да можеш да си гледаш добре движението на краката, да няма сгънати колена, макар че и по шалвари да дойда, инструкторът ми веднага вижда, когато не съм си изправила колената и ми се кара. Обаче на парти, мерси, освен ако не иска някоя да блесне. Вече съм се научила само по облеклото да различавам нетанцуващите от танцуващите - джапанки, чехли, обици, тежки шноли, зимата - пуловерчета.
Редактирана от tanyatasheva на 09.10.2006 в 02:23
Уфф, отвори "болезнена тема"- тези рокли, дето са отгоре до долу на реснички, страааашно ми харесват ...
сигурно имаш представа колко са ефектни тези ресни при въртене
ПП. прието е да не се цитира последното съощение, когато се пише във форум ... за улеснение на останалите, които четат.
Редактирана от ivannn на 09.10.2006 в 04:45
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди