BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Вълшебства(в един обикновен ден)
thunderchief
ivannn писа:
аз съм ни чул, ни видял и моля да изчистите името ми от всякакви съмнения :-)))

Айде бе, кой почна с каките магесници?Grin
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

ivannn
ша ма проща'аш вожде, ама темата за вълшебството не я почнах аз. то се вижда на предната страница. и през цялото време гледам фокуси, защото не съм носил зелени дрешки и мога да си държа погледа фокусиран извън това, което е интересно на целевата група с такава униформа Wink

имам си теория, изложих доказателства, да се придържаме към темата (аз не съм темата!)

много моля, не ми прехвърляйте отговорности, които крехката ми и деликатна същност не може да понесе Cool
Редактирана от ivannn на 17.08.2006 в 17:55

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
sssss
melody писа:
Събуждам се.Бавно отварям първо едното,после другото око......

Мила melody Smile, сигурно тези писания са невероятно четиво, което гали душата ти, поне с такова впечатление оставам зачитайки се отначалоSmile, но още ме държи отпускарската вълна и просто немога да го довърша, дълго ми се струва, а така да ме мързи SmileSmileSmile.

Но не това исках да напишаSmile! Сетих се, че може да се организира някакъв Smile конкурс с награден фонд усмивка от администратора примерно за най-дълго, най-романтично, най-често, най-активен и каквото още най, най се сетишSmile пишещ юзер във форума тукSmile!

Ха познайSmile кой ще е на първо място!
Кво ще кажеш за идеята, а?Smile
Искаш ли усмивка от администратора! GrinGrinGrin

melody
Мила,IfSmileизобщо не пиша в този форум,за да влизам в някакви класацииSmileНо както и да е......
П.С.Е,нямам нищо против усмивка от администратора!!!Grin
Редактирана от melody на 17.08.2006 в 23:22
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sssss
melody писа:
Мила,IfSmileизобщо не пиша в този форум,за да влизам в някакви класацииSmileНо както и да е......
П.С.Е,нямам нищо против усмивка от администратора!!!Grin

Еххх сега пък ти как го приеSmile, изобщо нямах предвид, че пишеш тук заради някакви класации - такива няма, пошегувах се.
Пък и исках да направя комплимент, че постваш неща, които са стойностни (стига да не те мързи да ги прочетеш, както стана при мен, но все някой ден ще го прочета...обещавам!)
Явно нещо съм се повредила..., не ме бива и комплименти да правя вечеSmile хахаха!

Сори, ако нещо...и освен от администратора, получаваш бонусче..и от мен една широка усмивка мила ми мелоди!
Smile

thunderchief
А всъщност вълшебставата са около нас непрекъснато(не само по Коледа като в американските филми). Всъщност вълшебството може да бъде и един танц (Ако нататъка ви се струва че пиша глупости не ми обръщайте внмание, в момента се чувствам точно като кон получил захарче, морковчета и почесване зад ушите, а над главата ми се вие ореол от розови гръмотевичкиGrin), след който да ти се усмихнат топло, или примерно да ти се усмихнат докато танцуват като забележат че ги гледаш, или примерно да си сложат ръката на рамото ти за довиждане вместо някое вяло ръкостискане тип "работната група приключи айде че бързам за самолета"............таквиз ми ти работи.
Редактирана от thunderchief на 18.08.2006 в 13:10
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.06 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,538 уникални посещения