ша ма проща'аш вожде, ама темата за вълшебството не я почнах аз. то се вижда на предната страница. и през цялото време гледам фокуси, защото не съм носил зелени дрешки и мога да си държа погледа фокусиран извън това, което е интересно на целевата група с такава униформа
имам си теория, изложих доказателства, да се придържаме към темата (аз не съм темата!)
много моля, не ми прехвърляйте отговорности, които крехката ми и деликатна същност не може да понесе Редактирана от ivannn на 17.08.2006 в 17:55
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
melody писа:
Събуждам се.Бавно отварям първо едното,после другото око......
Мила melody , сигурно тези писания са невероятно четиво, което гали душата ти, поне с такова впечатление оставам зачитайки се отначало, но още ме държи отпускарската вълна и просто немога да го довърша, дълго ми се струва, а така да ме мързи .
Но не това исках да напиша! Сетих се, че може да се организира някакъв конкурс с награден фонд усмивка от администратора примерно за най-дълго, най-романтично, най-често, най-активен и каквото още най, най се сетиш пишещ юзер във форума тук!
Ха познай кой ще е на първо място!
Кво ще кажеш за идеята, а?
Искаш ли усмивка от администратора!
Мила,Ifизобщо не пиша в този форум,за да влизам в някакви класацииНо както и да е...... П.С.Е,нямам нищо против усмивка от администратора!!!Редактирана от melody на 17.08.2006 в 23:22
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
melody писа:
Мила,Ifизобщо не пиша в този форум,за да влизам в някакви класацииНо както и да е...... П.С.Е,нямам нищо против усмивка от администратора!!!
Еххх сега пък ти как го прие, изобщо нямах предвид, че пишеш тук заради някакви класации - такива няма, пошегувах се.
Пък и исках да направя комплимент, че постваш неща, които са стойностни (стига да не те мързи да ги прочетеш, както стана при мен, но все някой ден ще го прочета...обещавам!)
Явно нещо съм се повредила..., не ме бива и комплименти да правя вече хахаха!
Сори, ако нещо...и освен от администратора, получаваш бонусче..и от мен една широка усмивка мила ми мелоди!
А всъщност вълшебставата са около нас непрекъснато(не само по Коледа като в американските филми). Всъщност вълшебството може да бъде и един танц (Ако нататъка ви се струва че пиша глупости не ми обръщайте внмание, в момента се чувствам точно като кон получил захарче, морковчета и почесване зад ушите, а над главата ми се вие ореол от розови гръмотевички), след който да ти се усмихнат топло, или примерно да ти се усмихнат докато танцуват като забележат че ги гледаш, или примерно да си сложат ръката на рамото ти за довиждане вместо някое вяло ръкостискане тип "работната група приключи айде че бързам за самолета"............таквиз ми ти работи.
Редактирана от thunderchief на 18.08.2006 в 13:10
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.