BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
меренге
timba lady
Кой каза самб-а-а-а-а PfftGrin

а пък ако е и бразилска...:Cool

pimiento
blue_lipstick писа:
Другото,което ми се струва изключително пренебрегвано като танц и в школите и на партита,е ча-ча-ча! ....Пък и смятам,че не е толкова труден за научаване.

Тук мисля, че грешиш. Никак не е лесно да се научиш да танцуваш ча ча и още по-трудно е, да я танцуваш красиво.

Melina
Не по-трудно от това да танцуваш салса на 2Smile И аз съм твърдо "за" изучаването й в школите
По-добре навреме, отколкото късно!

pimiento
Лично мнение. От личен опит Grin

sssss
pimiento писа:
blue_lipstick писа:
Другото,което ми се струва изключително пренебрегвано като танц и в школите и на партита,е ча-ча-ча! ....Пък и смятам,че не е толкова труден за научаване.

Тук мисля, че грешиш. Никак не е лесно да се научиш да танцуваш ча ча и още по-трудно е, да я танцуваш красиво.

Smile не е, не е...! Веднъж имах удоволствието (хихи) да наблюдавам ЕвгениSmile и направо погледът ми се изкриви! ShockShock

blue_lipstick
pimiento писа:
blue_lipstick писа:

Добре,казах само как ми се струва,може и да не съм права.Пък все си мисля,че колкото да започнеш да танцувш ча-ча-ча не е чак толкова трудно.То и салсата не е лесна за научаване,но и с малко знания пак можеш да танцуваш.Ние какво сега,няма на световно по танци да ходим,я Smile Важното е да е весело,пък с времето ще напредваме все повече и повече. Smile
А иначе това не променя факта,че в школите не се обръща достатъчно внимание на ча-ча-то Smile
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
borzaf
timba lady писа:
Кой каза самб-а-а-а-а PfftGrin

а пък ако е и бразилска...:Cool

Ами аз казах, защото я обожавам..подхваща те като ураганен вятър и те оставя без дъхSmile
А колкото до ученето на "ча-ча" и други латино танци, школата, която посещавам има 2 пъти месечно уроци по "Social dance": bachata, merengue, cha-cha, bolero, rumba и др. Хубаво е човек да знае поне основните стъпки на тези танци..а останалото е добро настроение и въображениеSmile

timba lady
Абсолютно вярно! Feeling-а при самбата е жесток! Cool Аз я усещам като вълна,която те подхваща - предполагам, че идва от пластиката, която се изисква, за да се получи както трябва.Красота!
Иначе и аз съм "за" познаването поне на осн.стъпки от другите видове латино - при всички положения ще обогати танцьора Pfft

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.19 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,549 уникални посещения