|
Годишни салса награди-впечатления
|
| El Doctor |
Публикувана в 23.01.2009 в 22:01
|

Известен

|
Тъндъре, прав си, айде да намалим напрежението
Един поздрав:
http://www.youtub...re=related И да не каже някои , че се прави реклама на Кобзон или на Българските рози
Я, всички наши салса дами да се поусмихнат
|
| |
|
|
| umna_i_krasiva |
Публикувана в 23.01.2009 в 22:05
|

Начинаещ

|
тази мацка много нервна |
| |
|
|
| Civcho |
Публикувана в 23.01.2009 в 23:06
|

Начинаещ

|
Стига сте писали, че сайта ви нападал и клеветил, истината е, че потрбителите не ви харесаха ивента и си го написаха, а вие започнахте да вилнеете. Даже админите искаха да затворят темата, не за да има цензура, а за да не става това което стана и ако го бяха направили реално щяха да ви защитят.
Стига сте злобяли тук и разберете, че не сме чак такива шарани!
Редактирана от Civcho на 23.01.2009 в 23:15
|
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 23.01.2009 в 23:46
|

Администратор

|
Във връзка със зародилият се спор във форума на BGSalsa.info,
сайтът и администратора получиха директни заплахи.
Ние отказваме да бъдем обект на манипулации и задкулисни игри!
Редактирана от admin на 24.01.2009 в 00:00
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 23.01.2009 в 23:49
|

Известен

|
Мдааа казах ви аз, че тука ще замяза на Курската дъга и ей ги де немските танкове
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| molestosa |
Публикувана в 23.01.2009 в 23:55
|

Напредващ

|
Въх, не трийте. Че на нас с Алфредо какво друго ще ни остане, освен форумското творчество за наградите и празните обещания на Деси, че догодина ще е различно. Между другото аз това обещание го чух и по-миналата година. 
Всъщност което можете да изтриете, е името му(алфредовото) и това на девойките(алфредовите) от наградите. Че и на двете момичета не им е много приятно за общата номинация, в която са ги вградили.
Редактирана от molestosa на 24.01.2009 в 00:00
|
| |
|
|
| sebichen |
Публикувана в 24.01.2009 в 00:10
|

Начинаещ

|
izvinyavam se za latinitsata predvaritelno no tozi kompyutar nyama kirilitsa no izchetoh povecheto mnenia i iskam da vi kazha nyakolko neshta
a ) Desi vie kato organizator e redno da se izkazvate lichno a ne prez treti litsa
b ) Ot druga strana imam chuvstvoto che kriete neshto prochetoh edno mnenie na fabritsiya ne znam koya e tya no dosta pravdopodobno zvuchi che naistina ste polzvali samo imeto na sayta za da ubedite horata v istinnostta na nagradite
c ) Ako vie i vashiyat ekip tolkova darzhite na tezi nagradi i na tova salsa obshtestvo ne mislya che shtyahte da dopusnete tazi tema da stigne do tuk a ot napraveniyat ot men prochit izliza che osnovno napisanoto e imenno ot vas. ne mislya che s tova pomagate na obshtestvoto i privlichate novi hora,naprotiv otblaskvate gi imenno s tova koeto v momenta postignahte vie. bravo moite na iskrenni pozdravleniya za tova.
Naistina imah mnogo priyatno mnenie za vas ot pogleda koito imah ot strani.no sled vsichko gore izbroeno i nablyagam na tochka 'C' namiram che rabotata vi i otnoshenieto vi ne e v polza na tova salsa obshtestvo za koeto govorite.
Редактирана от sebichen на 24.01.2009 в 00:11
|
| |
|
|
| Civcho |
Публикувана в 24.01.2009 в 00:33
|

Начинаещ

|
Емииии.... Без коментар!
А защо пък не?!- :hool:
Голямо падение |
| |
|
|
| Pensan |
Публикувана в 24.01.2009 в 03:55
|

Начинаещ

|
Я да видим кой заплашва?
Редактирана от Pensan на 24.01.2009 в 04:13
|
| |
|
|
| ScorpioN |
Публикувана в 24.01.2009 в 20:22
|

Начинаещ

|
Четох ви коментарите отгоре, отгоре....
Btw като ги гледам топките са много готини. Вярно е, че Ялта не е за много салса танци, но през останалото време, ако питате ме не чудесно място с хубава музика. Ако сте на 50 (или дори 20) години и живеете с рока/ретро или чалга звученето обвинявайте себе си, че не ви кефи там. Та хайде да не си кривим душата, че Ялта е гадно място.
До колкот разбирам билетите са били на 16 лева, но предварителна продажба. Ако сте ходили по концерти или партита ще знаете, че това е редова практика. И все пак сме ж България, където се случват и странности, така че наистина е криво...
Истината е, че мен тези неща не ме вълнуват, както и евентите покрай тях. Причината по която пиша е следната: Видях темата със заплаха.
Моля администратора на сайта да ми пише писмо, в което посочва ИП адреса от който е получена заплахата или да ми прати мейл адреса на човека, ако пожелае да преприеме контра мерки...
Моят мейл е посочен в профила ми. |
| |
|
|
| irina1 |
Публикувана в 24.01.2009 в 23:03
|

Фен

|
Приключвам темата завинаги.
За да са наясно и хората в тази тема копирам поста ми от темата за неистинските IP и юзерите, за да изясним всички съмнения около ДЕСИ, която познавам от над 10 години и работя перфекто с нея и до ден днешен, както и повечето фирми, които познавам и работят с нея и които помогнаха да се направи събитие, което да популяризира салсата в България /за сведение влезте в google/.
Жалко, че не писахме за всичко хубаво в Годишните салса награди, наистина не ни прави чест, не само на мен, но и на всички, които не оцениха усилията на някои хора да ви зарадват.
Уважавам многократните молби на Деси да спра да се занимавам и да пиша по темата.
"izviavam se za latinicata za koi li pyt veche
no MILA mislia che ti i priateliat ti imate problem sys samoosyznavaneto.moje bi si prava che pishete ti i priateliat ti no sega idva vyprosa koe si ti i koe priateliat ti?zashtoto i dvata potrebiteli pishat za sebe si v jenski rod edinstveno chislo.ne viarvam da se opredeliate kato dve jeni no taka izliza ot dumite vi.men ne uspia da zabludish dano administratora ti se vyrje na dumite az ne bih"
tztztz писа:
Абсолютно съм съгласна с Ванко1.
[/quote]
Sebichen, tztztz e priateliat mi - Doktora, az sum Irina /edno vreme ot shkolata na Anhel Lopez/.
Zashto e pisal v jenski rod Doctora,mojesh da go pitash sam, no e dosta veroiatno da e nevolna greshka,ili niakoi ot dvamata da ne e switch-nal user-a kato e pisal. Ne vijdam zashto tova e chak tolkova goliama drama za teb.
Tui kato mislish,che si mnogo dobur v psihoanalizata,poprocheti pak,za da razberesh,che naistina sa otdelni lichnosti, koito dori sa na razlichni mnenia. Az, Irina1, niamah namerenie izobshto da se vkluchvam v spora,no nakraia reshih da go napravia i da se registriram...imenno, za da ne pisha ot chujd user, a ot sobstvenoto si ime...za razlika ot teb
Ako niakoi oshte se sumniava v tova koi koi e,shte mu izpratia snimki
A ako se sumniavate dali ne sum Dessir,Made_of_pain ili koi znae oshte koi - ne ne sum,molia oburnete se kum admina, toi moje da vi osvetli po vuprosa s Ip adresite ot koito se pishe."
Късмет на всички, присъединявам се към призива на Ванко1 за по-малко нерви и повече позитивни емоции в салсата:
Ирина Ямалиева
/от името на Национална Информационна Система Софсправка - един от медийните партньори на събитието, който взе участие единствено, за да помогне и популяризира event-а, без да иска нищо насреща и се радва, че можа да го направи за ВСИЧКИ салсероси/
Редактирана от irina1 на 24.01.2009 в 23:04
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 25.01.2009 в 02:36
|

Известен

|
на всички, които не оцениха усилията на някои хора да ви зарадват.
Toва пък що за безподобна наглост е? Усилията на тия хора се оценяват по един единствен начин - с парите платени на входа. Какво още се очаква? Да ида да ги цункам заради смотаното мероприятие, в партизанската землянка дето ми струваше колкото коледния бал(организиран на светлинни години по-добре) ли? Е ако очакват това, има да почакат.
|
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 25.01.2009 в 03:01
|

Известен

|
FYI:
"Sebichen, tztztz e priateliat mi - Doktora, az sum Irina /edno vreme ot shkolata na Anhel Lopez/.
Zashto e pisal v jenski rod Doctora..."
Само за пояснение, въпреки мисля на всички е ясно, че това не съм аз, а другия Доктор...Благодаря! |
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 25.01.2009 в 03:08
|

Известен

|
Като обявил тази тема на 18.01.2009 в 2:40 а.м. , най-любезно моля всички да я прекратим вече, благодаря!:kep: |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 26.01.2009 в 16:07
|

Известен

|
Мдааа вече виждам как след годииинии част от участниците в темата се събират да се видят, после някой вади кухарката(за незапознатите - кухарката НЕ Е тъпа до безобразие жена, а акустична китара) и започва да подрънква
http://uk.youtube...ETmyVug3JM
После всички пускат по една сълза за "великия и несломим дух на салсата" или друга простотия в тоя дух и удрят по една фронтова стограмка на екс. Е за да е по-латино вместо водка, стограмката ще е ром(без разредител)
Впрочем изключително много благодаря на всички, понеже от ония дни ми беше адски гадно, а местния сеир силно ме развесели. С изключително нетърпение чакам следващия ивент и съпровождащото го мерене на публика, репутации, (не)умения и всичко що се сетите.
А пътьом току виж ми се отворил шанс и да отскокна до другия бряг на Голямата бара, в страната на Тито Пуенте и Рей Барето и да взема да се натанцувам.
Редактирана от thunderchief на 26.01.2009 в 16:12
|
| |
|
|
| molestosa |
Публикувана в 26.01.2009 в 18:45
|

Напредващ

|
thunderchief писа:
. С изключително нетърпение чакам следващия ивент и съпровождащото го мерене на публика, репутации, (не)умения и всичко що се сетите.
Аз предлагам на следващия ивент да има някой, който да проверява паспортите на хората, които влизат в публиката. Да не би да влезат повече "европейци" отколкото "българи" и да се объркат нещата. А ако догодина пропуснат 5 американеца, може да се извинят и да обещаят, че догодина ще броят по-внимателно. Не е лесно...
Между другото през март в Bournemouth ще гостуват Manolito y Sy Trabuco с 20 членен състав музиканти. Предполагам всичките кубинци, т.е. "неевропейци".
Редактирана от molestosa на 26.01.2009 в 18:48
|
| |
|
|
| rubia |
Публикувана в 26.01.2009 в 19:08
|

Начинаещ

|
Аз пък предлагам другата година изобщо да не се организират такива награди,не за друго,ами ми се чини,че хората дето имат някакъв мозък в главата изобщо няма да стъпят на това събитие,а искрено вярвам че разумните хора в слачая,са много повече от тези на които им се гледа театър :vic::boo: |
| |
|
|
| molestosa |
Публикувана в 26.01.2009 в 19:34
|

Напредващ

|
Аз пък се надявам да има 2, 3 и нагоре броя награди и да бъдат със всички екстри. При положение че няма да имам съвсем нищо общо с тях, ще ми е още по-забавно да чета кавгите след това.  |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 26.01.2009 в 23:31
|

Известен

|
Между другото през март в Bournemouth ще гостуват Manolito y Sy Trabuco с 20 членен състав музиканти
Kюбан фестивалите по наше село не са точно най-посещаемото мероприятие иначе и Los Van Van ще ни гостуват на 7 март, в едно бивше локомотивно депо. Иначе не бой се за "европейците", ако мероприятието не го организира един екип(да не се повтарям повече кой точно), "европейците" не смятат да го посещават.
|
| |
|