BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Годишни салса награди-впечатления
Rumbero del Cerro
Реклама друг път!!!!

irina1
Въпрос до администрацията на bgsalsa.info:

Уважаеми дами и господа,
В цялата история с организацията на Годишните Салса награди, последно не стана ясно, вие от bgsalsa.info организатори ли сте или не?
Защото май някъде някой от вас беше написал, че сте се отказали от event-a, т.е. ако правилно разбирам - вече НЕ участвате и нямате нищо общо с тези награди и всичко, което ги съпътсва.
В тази връзка искам да попитам защо тук пише, че сте "един от основните оргнизатори":
http://awards.bgs...
Не смятате ли, че е малко заблуждаващо за хората?
Ако все пак продължавате да СТЕ част от организацията на Наградите, моля да ме извините, но кога ще стане този сайт http://awards.bgs... активен и ще се напълни с повече информация, снимки и т.н?

Verginiq
Не можете един път да оцените това, което другите правят за Вас и винаги сте недоволни.
В този форум.. не сте "салса общество", Вие сте "недоволно общество с капаци, като коне".
Първото нещо, което правите при някакво събитие е да започнете да се упреквате и да си вадите очите.

Когато пристигнах на деня на наградите в 16.40 в Ялта, "уважаемите" хора от този сайт вече се бяха изпарили.
За сметка на това обаче, Десислава Андреева и ИСТИНСКИЯТ й екип бяха на място и работеха със 110% сила..

Имате късмет, че сте присъствали на подобно събитие, защото навярно никой друг, няма такова желание да Ви осигури нещо с такива размери, оргарнизирано с подобно трепане и с толкова много средства от личния си джоб, от които парични задължения съдържателите на бгсалса.инфо умело се измъкнаха, под особено глупав претекст.

Какъв късмет имам, че съм започнала да танцувам салса, преди да вляза на подобно място, като този форум, където всеки плюе отсрещния и блъска и вика за още и още...

Не знам, дали осъзнавате, колко много хора присъстваха на тези награди и, че всеки от тях е различен и самостоятелен, и че няма как да се покрият желанията на ВСИЧКИ, но въпреки, че знаеха това Десислава Андреева и екипът й реши да рискува и да направи всичко възможно да удовлетвори желанията Ви.

Не обяснявайте, как церемонията се е забавила, защото, ако не сте осъзнали през цялото време, преди началото на церемонията диджейте вече бяха започнали да пускат музика и се грижеха именно за ВАС.

Вие сте неблагодарни хора, ако не оцените подобен труд.
Колкото до екипа на бгсалса.инфо...
Това е екип, който завижда и НЕ УЧАСТВА във Годишните салса награди за 2008 година, но пък много иска да си присвои заслугите =)
Те видяха трудност и си тръгнаха в първия момент...

Както казах... Ако наградите не бяха успешни, за тях нямаше да се чуе и дума.
Деси, ти и екипът ти направихте сензация щом имаш толкова много лични страници в този форум.
Поздравявам теб и екипът ти за усилията, за успеха, за всички пречки през които преминахте, за всичко пред което се изправихте без страх и опит за пестене на нерви.

Колкото до екипа на бгсалса.инфо... е, Вие се опитахте да се покажете, уви.. Забележете - никой не изключва Деси от оргарнизаторите, а за Вашата роля се налага дори да питат =)

Аз отговорих.

Имам фото доказателства, за пълнаат липса на който и да било от екипа на бгсалса. инфо по време на приготовленията след часа в който посочих, че съм отишла в Ялта. Е, драги ми екип на бгсалса.инфо, сега ме оспорете =)

Направихте го грозно... от алчност, а алчността не е добро качество.
Аз на ваше място щях да изпитвам по- скоро срам.

momo
Мейди оф пейни, сладур, знаеш ли какво могат големите?!
Аз ще ти кажа: трябва да имаш огромно сърце за да махнеш с ръка и да оставиш всичко на финала, но да излезнеш знаейки че не си ощетил с нищо едногодишният труд на някой!
бугари юнаци!

Civcho
Значи, Десислава Андреева е подвела останалите от екипа за някои детаили, излъгала ги е за конкретни неща (до колкото знам е имало скандал по между им), опорочила е даването на наградите (като е дала на който тя си е преценила), отворила е вратите със закъснение, започнала е програмата със закъснение, взели са повече от обявените пари (при условие, че входа, така или иначе, е висок за такова парти), програмата е била неприятно дълга... И накрая ходатайства някой си (irina1, Made_of_Pain..), да маже след нея! А след това разбрахме, че двама-трима ползват, за да мажат, по няколко ника...
Е много е грозно бееее.....!!!

Поздравявам екипа на БГСалса.инфо за това, че не е взел участие в подобна боза!

Махнах си кавичкитеPfft
Редактирана от Civcho на 23.01.2009 в 01:21

Verginiq
Как си личи, че не си присъствал/а ...

Какъв късмет, че се сещам за тоя форум един път годишно...
Тъкмо да не се занимавам с просашки коментари съчинени от хора, които "фотосинтезират" онлайн....
Да не те обиждам, ама си доста прост....
Както и да е... успех със спора, на неблагодарниците.
До другата година, ако се сетя за това място.

П.С. Много уместно си написал думата"боза" в кавички, ако имаш поне елементарна култура по български ще разбереш защо го отбелязвам.
Сам се излагаш Grin

Civcho
Ами.. да не те обиждам, но имаш проблеми със своето "АЗ". Личи си по това, че пишеш всичко в болд. Смяташ, че ти казваш най- важните неща и си "началото" и "края" на нещата. Повярвай, ще те разберем и без това натрапване на твоето присъствие.
Сигурно си взел някоя наградка щом си толкова благодарен... Аз също съм благодарен, защото не бях там и не се чувствам прецакан.
И да, чета този форум, както много други салсероси и не ме е срам от това. Синтезирах прочетеното от мен до сега и казах каквото виждам.

Civcho
Аааа забравих, пожелавам успех на Made_of_Pain в спорта "целуване на задници".

desir
Civcho,много мило, тук всички се крият зад някакви псевдоними, аз си пиша отдолу моето име !
За да си организатор....се иска много!

Казах,че няма да пиша повече и не искам да го правя!

Ходатайства....пред кой?

Да не раздават някъде безплатно имена,имидж,здраве,безсънни нощи или.....нерви.....?
Всеки си има съвест да си я носи!

Не съм обидила никой публично и не мисля да го правя!
Но явно на някой му е много кеф да се гаври с моето име и определено няма да го допусна за в бъдеще!

Аз не се гавря с вашите имена....,не го правете и Вие...,много е ниско и долно,особено скрити зад псевдоними,Civcho!!!!!!!!
Ела и ме погледни в очите...,като ме обиждаш!

Civcho,който и да си,явно ти имаш проблеми ,но с паметта. и с лъжите ,като не си бил там...откъде знаеш....цитирам те..." (до колкото знам е имало скандал по между им),"/....ще ми отговориш ли? .......Или май си поредният ....интригант ...,който случайно чете,но не знае ,за какво става въпрос?

Пак те цитирам...."Синтезира прочетеното"....как го синтезира? Да не си бил и видял,синтезира го...като ти казаха и чете..,ами утре можеш да прочетеш,че светът свършва и трябва да се самоубием....,ще го направиш ли?

Маги продиктува по телефона пред поне 6 човека крайните резултати,взети като крайни решения от екип...не от някой еднолично.....а. награди решени от ..екип, ако има кофти награда тя е продиктувана така ...., аз потвърдих тези резултати пред хората!

Нося вина, ако това е вина ...а за мен е гордост в крайното решение само за поощрителната награда за гр. Пловдив,но за мен...,а съм сигурна и за екипа,ако беше останал щеше да се вземе правилно решение !
Закъсняла церемония????
На плакатите пише...начало 20 часа,отворихме 19.50 по часовник...,церемониата трябваше да започне в 21.00 часа,има график на Ди Джейте, кой и кога пуска музика ,той го доказва,закъснение имаше около 15 мин.,започнахме 21 и 15 или и 20 ..!!
За да сме точни....ние начало на церемонията не сме обевявали !

Стига сте наливали всички масло в огъня и да гледате само сейр!

Тук всичко мина допустимите граници!
Спрете се.....!!!
Това не е салсата,която харесвам....,не и тази за която работя и казвам ,че е красива!!

Маги и Иво,моля Ви махнете символа на Годишните Салса Награди от
сайта и от другите неща свързани с него....има неща, който не се правят в този или в ничии друг живот!

Гавренето с някой , зад скрити имена и фалшиви....такива....не е от моите приоритети, Иво, та по този повод мога ли да те помоля като админ да прегледаш никовете( имената) ,така и така си тръгнал да го правиш ,та да видим в тази тема ...кои и колко пъти ще се повтори....,ще е интересно !
Аз съм и ще си остана Десислава Андреева......!

И наистина който и каквото да пише повече аз няма да напиша и ред по тази тема, ако Вие си нямате забавление и тук се забавлявате като опорочавате нечии труд и клюкарствате ,то ...,аз имам ....работа !!!!

Предварително благодаря на Маги и Иво, че ще махнат синвола на наградите,защото той си има автор и си има неговите авторски права , а и след като махнаха веднъж спонсорите и направиха поредният гаф с тях ,вече могат спокойно да ги махнат същото се отнася и за тях!
Редактирана от desir на 23.01.2009 в 02:49

Civcho
Ами много не харесвам (меко казано), когато някой се изтипоса тук с третия си ник за да ми обяснява на кой и колко трябва да съм благодарен, кой е "ИСТИНСКИЯТ" екип, какъв късмет са имали всички които са били там, как сме били като коне с капаци, как в този форум явно са само малоумници, кой бил прост и т.н.
Всичко това е с един поучителен и порицателен тон, сякаш ми размахва пръст и за капак, сам си е написал, че е от организаторите (новият екип) "Когато пристигнах на деня на наградите в 16.40 в Ялта". Доста похвали си е наредил след това...
Айде нЕма нужда!

Десислава Андреева, не ми се заяжда с вас. Нямам тази цел, но когато се изписват високопарни думи (тип- лозунг), клишета от политиката, многословни постове, множество обещания, намесва се и "чиста съвест", добавят се нови никове и т.н. Нещата започват да миришат! Още повече, имайки в предвит постиженията ви за тазгодишните награди.
А хората, писали преди мен, са ви отговорили на много от зададените към мен въпроси- върнете се и ги прочетете.

Аз предлагам да се направят втори наградиWink. Както има повече от едно парти, от един фестивал, една школа... Те да бъдат дадени от двата салса портала със сигурност са по- наясно от екипа на Десислава Андреева и според мен ще са по- престижни. Така ще има повече статуетки- повече доволни хора:goo:
Редактирана от Civcho на 23.01.2009 в 05:25

momo
Иво, искренно се надявам да не махнете символа на наградите от вашия сайт и не само това, а догодина да намерите нови хора и нови сили, за да организирате едно по-добро събитие. Лично аз, ще помогна с каквото мога (дори финансово) ако имате нужда!
Желая Ви успех!!
бугари юнаци!

Pensan
Аз също се надявам бгсалса да създаде екип и да продължи да прави тези награди. Който и друг да прави тези награди, ще има лични интереси и скандали. Да ме извини другият екип, но смятам, че във времето те са показали пристрастия към определени личности в тези среди...не става дума само за професионални пристрастия... говорим за лични взаимоотношения, които са извън професионалното поведение. Така или иначе тези неща се знаят от много хора... не ме карайте да навлизам в личните ви неща. Бих го направил, ако се наложи, защото вие сте ги омешали с професията си и ние всички трябва да вярваме, че сте безпристрастни, когато има факти, че не е така.
Само бгсалса има моралното право да раздават годишни награди в тези среди....отделен е въпроса всички ли имаме морал.
Редактирана от Pensan на 23.01.2009 в 11:26

lagataloca
[quote]Civcho писа:
Значи, Десислава Андреева е подвела останалите от екипа за някои детаили, излъгала ги е за конкретни неща (до колкото знам е имало скандал по между им), опорочила е даването на наградите (като е дала на който тя си е преценила), отворила е вратите със закъснение, започнала е програмата със закъснение, взели са повече от обявените пари (при условие, че входа, така или иначе, е висок за такова парти), програмата е била неприятно дълга... И накрая ходатайства някой си (irina1, Made_of_Pain..), да маже след нея! А след това разбрахме, че двама-трима ползват, за да мажат, по няколко ника...
Е много е грозно бееее.....!!!

Поздравявам екипа на БГСалса.инфо за това, че не е взел участие в подобна боза!

Значи сладур, аз да ти кажа, че също не съм била там, но от човек от екипа, който е НЕУТРАЛЕН, не е нито от екипа на бгсалса нито от екипа на Деси, знам, че той лично е бил подведен от екипа на бгсалса. Значи, човек с повече мозък може да се постави и от другата страна и да си каже: Ами те бгсалса мн странно са се отказали точно преди наградите да започнат. Може да са видяли че не са се справили добре, да са знаели как ще бъдат оплюти (както след всяко друго мероприятие се прави ивнаги по форумите) и нарочно да са го направили, така цялата вина пада върху организиращия! С една дуа, измили са си ръцете! Само да ти кажа, че след като неси бил там не можеш да знаеш дали е имало скандал или не, кой го е започнал и т.н. И още нещо - истината винаги е някъде по средата! Не оправдавам Деси, нито пък обвинявам бгсалса, напротив! Казвам, че има и СИВ цвят в този живот, не само черно или бяло! Колкото дотова да има отново такива награди, не мисля, че някой нормален човек би се навил да го направи! Аз поне не бих, защото българинът е недоволно животно! Винаги си търси скандали и ''сеир'', без тези неща не мое да живее! Затова, когато нещо не енаправено като хората се изписват фермани, а защо не пишем когато някой си е свършил добре работата?
Редактирана от lagataloca на 23.01.2009 в 10:58

FABRICIA
Деси, когато видях в предния ти пост: „това ще е последният ми пост в тази тема!” искрено се зарадвах, че ще спрат лъжите, напомпаните обещания, високопарните думи, красивият език, който използваш, замесвайки салсата, с което я правиш толкова грозна. Зарадвах се не за друго, а заради факта, че ако посетителите на форума слушат това от 18.01., то аз го слушам от много по-отдавна и вече наистина ми се повръща от него.
Както и за много други неща обаче – ти показа, че не си държиш на думата и ето – отново пишеш. Тъй като има и лично обръщение към мене, държа да потвърдя думите ти – на 17.01. в около 16 часа ми се обади човек от новия ти екип, за да ме попита кои са наградените. Аз не се изненадах, че не ги помниш. След толкова нагласяници и промени в последния момент и аз трудно бих ги помнила. В процеса на работа с тебе вече знаех за този проблем – казваше толкова много неща, а после, тъй като не си спомняш какво точно си ни подхвърлила или излъгала поднасяш ново, понякога нямащо нищо общо с предното ти изказване.
Когато ми се обадиха аз бях навън и спокойно ги изредих – онези, които са обективни ги помня, защото съм вадила едно по едно техните постижения и знам наизуст кой какво има, останалите ги помня, заради споровете ни и непълното ми съгласие, че това е правилният избор. Това в случая е без значение – и да се направиш сега тук пред всички тези хора, че не знаеш за кого точно говоря /като въпросът ти за кого, по дяволите става въпрос в предния ми пост – „този човек задължително трябва да вземе награда”/ – наистина не ме интересува, аз съм с чиста съвест пред себе си.
Така че да – продиктувах ги точно така, защото това вече бяха твоите салса награди.
Искам да кажа и още нещо – напуснах наградите спокойна, защото знаех, че Деси ще ги доведе докрай и че всъщност...тя няма нужда от нас. Ние го осъзнахме това бавно в процеса на работа. Тя имаше нужда от името на сайта като една безпристрастна институция, каквато го познават и в която вярват всички, за да могат хората да повярват в тези награди. На нея, а както и на на Вас и бе ясно, че ако наградите ги раздава Десислава Андреева...не звучи никак добре.
Аз не съм сърдита ни най-малко и нямам проблем с това – в крайна сметка в бизнеса така се работи – използваш максимално това, което имаш на разположение в момента. Ние сега го научихме, ще го знаем занапред и ще внимаваме под какво слагаме името на сайта, за който сме работили и градили толкова много време.

Специално към Made of Pain – постът ти ми се вижда крайно защитаваш и то без нужда. Защо? Казваш, че си пристигнала в 4 и нещо и че ние не сме били там – можеш и да го докажеш? За какъв дявол? В началото на темата ние самите уточнихме пред всички, че сме си тръгнали ранния следобяд, следователно – очевидно няма да сме там.
Ако подобно място като този форум не ти харесва – свободна си да не го посещаваш и още повече да не участваш в него – тоест да не пишеш. Никого насила не караме. Още повече – ако го посещаваше повече от един път годишно щеше да си наясно, че това е първият път, в който „всеки плюе отсрещния и блъска и вика за още и още...”.
Още нещо – ние съвсем не завиждаме за това, което се получи в крайна сметка, но мисля, че хората тук го разбраха. Нямаме и нужда да се опитваме да се покажем, точно обратното – ако беше толкова навътре в нещата, щеше да знаеш кой иска да се показва и доказва!
Колкото до алчността – съвсем няма логика изказването ти, ако беше от алчност щяхме да си останем докрай, майната им на хората, на морала, на справедливостта, ние щяхме да изчакаме да вземем по нещо Тръгването от наградите в последния момент противоречи крайно на твоето твърдение и означава обратното – че махаме с ръка и загърбваме целия си труд, защото се оказа, че е опорочен.

Lagataloca – BGSalsa.info вече веднъж участва докрай в тези награди, което показва, че дори и да не ни е харесвало какво е станало накрая – сме останали и сме поели отговорността за всичко – за дългата церемония, за гафа с видео презентациите, за наградените – за всичко. Всичко обаче има граници. Това всеки балък го знае. Може да те правят на шут, да те правят, да те правят – пък в един момент – то вземе, че ти писне!
Редактирана от FABRICIA на 23.01.2009 в 11:08
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

Pensan
Това, че истината е винаги по средата работи винаги за прецакващия първоначалните уговорки. В случая това е "новият екип". Причините да не се сработят двете страни са промяна в конкретни договорки, като цена на входа, договорена шоу програма, която се променя в деня на събитието без коментар с партнерите. Вие как бихте реагирали на подобно идиотско поведение от човека с, който сте си стиснали ръцете с обещанието да работите добре заедно? Знаели са от бгсалса, че ще се критикува ивента... много ясно....те като са видяли как се променят договорени неща са си тръгнали....вие шамари ли искате да раздават? Десислава Андреева си работи така.....това е стил на работа. Чувал съм и от други за това.

irina1
Ужасно смешни ставате вече всички, особено тези от вас, които дори не са били на събитието, но пък са много "информирани" по всички въпроси за наградите.
И няма какво да се учудвате, че като провокирате хората с клевети и ги обиждате, те се защитават тук, въпреки че никой от организаторите,бивши, настоящи и бъдещи не е длъжен да ви дава обяснения кой, какво, защо и т.н.
Явно много от вас найстина хал хабер си нямат от организиране на събитие от тази величина, иначе щяха да знаят, че всичко може да претърпи промени по всяко време и най-важното е да можеш да реагираш и да ги гъвкав на момента и във всеки един момент. Затова се налага да се взимат решения и в последния момент. И чудно кой да ги вземе като част от т.нар. "организатори" решават да си тръгнат и да се цупят, вместо да си свършат докрай работата.Нормално е в един екип да има несъгласия и спорове, но всичко е можело до се изглади ако някои хора бяха поискали и бяха останали докрай..за добро или зло.
Смешни сте, найстина сте смешни.И все по-смешни ще ставате ако продължите този спор тук!!!
Редактирана от irina1 на 23.01.2009 в 12:38

momo
Ха, ха, ха..."за добро или зло"!! ..Това минава ли още, аз мислех че само по сватбите в църквите го има!
Ирина Едно, очевидно и ти не си особено "информирана" за някои неща в живота. Когато си стиснеш ръката с някой и се разберете да работите заедно, НЕ МОЖЕШ, И НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО да си "гъвкав" и да променяш и взимаш решения в последния момент без дори , не да се допиташ до него, ами дори и да го информираш! Това е несериозно във всички видове бизнес! И някои тука, рано или късно ще го усетят.
бугари юнаци!

umna_i_krasiva
аз съм против блондинкитеGrin

irina1
momo писа:
Ха, ха, ха..."за добро или зло"!! ..Това минава ли още, аз мислех че само по сватбите в църквите го има!
Ирина Едно, очевидно и ти не си особено "информирана" за някои неща в живота. Когато си стиснеш ръката с някой и се разберете да работите заедно, НЕ МОЖЕШ, И НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО да си "гъвкав" и да променяш и взимаш решения в последния момент без дори , не да се допиташ до него, ами дори и да го информираш! Това е несериозно във всички видове бизнес! И някои тука, рано или късно ще го усетят.

Momo, Fabrica,Pensan, и незнам с колко още ника сте дружинката ex организатори "Когато си стиснеш ръката с някой и се разберете да работите заедно, НЕ МОЖЕШ, И НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО " да напускаш няколко часа преди шоуто, да си измиваш ръцете, да правиш всичко възможно да се провали всичко и да критикуваш после. Това е много по-несериозно, да не кажа недопустимо. Недопустимо е да сваляте от сайта логата на спонсорите, защото сте поели ангажимент - не към Деси, а към трети лица. Недопустимо е в момента да нарушавате най-безцеремонно авторските права на автора на статуетката и да използвате изображението й в сайта си без неговото изрично писмено съгласие /със сигурност такова нямате/. Недопустимо е, когато ви е изгодно да НЕ СТЕ организатори, друг път, когато ви е от полза все още да СТЕ организатори. Нали се дръпнахте от event-a, защо не свалихте и сайта, заедно с логата /може би защото хората се информират и ви увеличават посещаемостта?/ Или може би още сте организатори? Ако е така защо не участвате и в пасивите на мероприятието .... примерно финансовите.
Незнам защо си мислите, че можете по-добре да правите бизнес? Това ли ви е бизнес поведението?????Тука има тука нема...в екипа бгсалса инфо. И защо не престанете да заблуждавате наивните хорица с оправданията и лъжите си?Цялата ви кореспонденция с Деси се съхранява, всичките ви мейли, телефонни разговори за наградите, взети от вас решения. Всичко е документирано и записано. Вече минахте много границата на добрия тон. Не се излагайте допълнително в собствения си портал.
Не ви заплашвам, че ще се извади на показ каквото и да било /не, че нещо ме спира/, както направиха по-горе. Не го правя, защото по този начин също не се прави бизнес, защото не е лоялно най-малкото, да не говорим, че е поверителна, вътрешна информация. И най-вече: НЕ Е ПРОФЕСИОНАЛНО! То вярно, че вие сте едни "сериозни" професионалисти....
АМАТЬОРИ
Редактирана от irina1 на 23.01.2009 в 20:22

thunderchief
До другата година, ако се сетя за това място.

Моля'тса ама много тса моля, НЕ се сещай повече за мястото. Аман от двукраки подобия на едни хайванчета дето тичкат из не един селски двор.

Ама да му се не види тука замяза на Курската дъга през лятото на 1943

Поздравляем!
http://uk.youtube...re=related

И нещо жизнерадостно за разтуха между престрелкитеPfft

И за разнообразие следващия път пробвайте да организирате нещо дето е на широко място(ако ще да е в Челопеч), ставащо за танцуване и без помпозни многочасови церемонии със сичкото салса и несалса хай лайф(хайлайф сме виждали доволно) , грозни обирджийски номера(че после ме питат що не съм вдигнал скандал - ами щото не отидох за това)
Въобще не правете неща за салса обществото и така нататък все помпозни глупости, дето тука доста народ умее да ги сипе на вагони - направете нещо качествено за обикновения салсерос.

Айде със здраве, скоро ще наминем пак, че кат гледам тука се очертава да е по-свежо от всяко риалити предаванеPfft

Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.07 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,431 уникални посещения