BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
За новия клуб Кавалер
tino1904
Ама, чакай малко, Тъндъре, точно става интересно! Аз съм неграмотна и какво ли още не, ти си индиански вожд, един куп други салсероси са гола вода по принцип и в салсата, и във всичко друго.... Явно другарите/ят/ се паркирал в залата и между постовете тренира, тренира, тренира и като се гледа в огледалото, почва все повече да си вярва. Нека- ако е така, значи все нещо полезно си е взел от всичките приказки, изговорени до тук. А ако му спре музиката, ще му попеем:" Тилирирам, тилирам, тилирам...." Добре, че се явиха истинските мъже в салса общество, та да се сбием, че досега само танцувахме и ни беше СКУЧНООООО! Ах, да, аз също ще участвам в боя, но , моля ви- не ме бийте по главата, че е най-слабото ми място!

castro
Чудя се, какво още се занимаваме с бандата глупаци и некадърници от чик-чирик денс.
Как да им обясни човек, че тая работа с танцуването не е като оная, а салсата няма нищо общо с лапането на патки. Smile

Не се извинявам за квалификациите - това е искреното ми мнение. И последното в тази тема.

ПП Ели, крайно време беше за един хубав бой, че само с танци не се живее. И що ти е главата, бе - така и така правиш правописни грешки Grin
Редактирана от castro на 30.10.2009 в 13:22
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!

Vrab4eto
tino1904 написа:
Ама, чакай малко, Тъндъре, точно става интересно! Аз съм неграмотна и какво ли още не, ти си индиански вожд, един куп други салсероси са гола вода по принцип и в салсата, и във всичко друго.... Явно другарите/ят/ се паркирал в залата и между постовете тренира, тренира, тренира и като се гледа в огледалото, почва все повече да си вярва. Нека- ако е така, значи все нещо полезно си е взел от всичките приказки, изговорени до тук. А ако му спре музиката, ще му попеем:" Тилирирам, тилирам, тилирам...." Добре, че се явиха истинските мъже в салса общество, та да се сбием, че досега само танцувахме и ни беше СКУЧНООООО! Ах, да, аз също ще участвам в боя, но , моля ви- не ме бийте по главата, че е най-слабото ми място!

Май сама го каза...главата ти е най-слабото място! ...но не е така от известно време насам започна да мислиш без другаря Ленин. Wink
Редактирана от Vrab4eto на 30.10.2009 в 13:27

tino1904
Още един минус в актива ти- не разбираш от майтап! Чао и остани със здраве!
ПП Кастро, прав си за главата, но в случая съм по- малкото зло- може да съм неграмотна, но поне не се юрвам да преподавам и да лъжа хората, че това е правилния български. И моят пост е последен в тази тема, че и мъж ми вече почва да се чуди как въобще се занимавам с тези хора/ този човек/.
Редактирана от tino1904 на 30.10.2009 в 13:39

Vrab4eto
castro написа:
Чудя се, какво още се занимаваме с бандата глупаци и некадърници от чик-чирик денс.
Как да им обясни човек, че тая работа с танцуването не е като оная, а салсата няма нищо общо с лапането на патки. Smile

Не се извинявам за квалификациите - това е искреното ми мнение. И последното в тази тема.

ПП Ели, крайно време беше за един хубав бой, че само с танци не се живее. И що ти е главата, бе - така и така правиш правописни грешки Grin

Кастро и ти си неуравновесен като своята вождка... "последно", "последно" и почти толкова умен.Ara
Дамите от дружина се представят като мъже, а мъжете като жени. Ама недейте да забравяте, че доминирането в салсата трябва да е в обратна посока! Jalko Oho
Редактирана от Vrab4eto на 30.10.2009 в 14:09

Dobcho
та кога е батъла? За да знам за кога да си запазя билет за самолета
http://www.travian.bg/?uc=bg2_1182

admin
Dobcho написа:
та кога е батъла? За да знам за кога да си запазя билет за самолета

Моля, двете страни да ме уведомят за дата и час на събитието... а с този пост обявявам началото на залаганията... минимален залог 500 лв., максимален 50000 лв., коефицента - 0,5 към 0,5 към 1 ... съответно за 1 Х 2 Smile за не разбралите, ако резултата е 1 или Х - получавате 50 % от залога, ако е 2 - получавате цялата сума обратно Smile ЗАЛАГАЙТЕЕЕЕ Smile

http://www.bgsalsa.info
borzaf
Така не се бях смяла отдавнаSmile)) После ми стана малко тъжно, после пак се смях, пък пак ми стана много тъжноSmile)))

Та да изкажа и моето мнение: дали инструкторите от "Шик Денс" са добри танцьори - щом имат желанието - да танцуват - това може да им донесе само здраве и щастиеSmile) Но добри танцьори, поне за сега, определено не са;
Дали са добри инструктори - не е лошо първо да си добър танцьор, та после да имаш на какво да учиш другите;
Дали скоро ще прозрат истината - едва ли, което е явно по-добре за тяхSmile

А ние да не се ядосваме вече по темата, че много ценна енергия се губиSmile
Хубав уикенд с много танциSmile)
Боряна

El Doctor
Идеята за състезание ми се струва добра...Но както са се развихрили страстите то ще е по-скоро салса дуелSmile
Тогава трябва да има секунданти и прочие...Box
Обикновено този който хвърля ръкавицата оставя на другата страна да избере оръжията, респективно видовете танци.
Мястото наистина трябва да е неутрално, Салса плюс като място и аз мисля, че е добре...С две думи наистина с ясен регламент и обективно жури и публика нещата ще станат съвсем ясни.Пък ще има шоу...Абе почти Надиграване по Елин пелин , но не с ръченица ... Smile надявам се!

echi
borzaf написа:
Така не се бях смяла отдавнаSmile)) После ми стана малко тъжно, после пак се смях, пък пак ми стана много тъжноSmile)))

Та да изкажа и моето мнение: дали инструкторите от "Шик Денс" са добри танцьори - щом имат желанието - да танцуват - това може да им донесе само здраве и щастиеSmile) Но добри танцьори, поне за сега, определено не са;
Дали са добри инструктори - не е лошо първо да си добър танцьор, та после да имаш на какво да учиш другите;
Дали скоро ще прозрат истината - едва ли, което е явно по-добре за тяхSmile

А ние да не се ядосваме вече по темата, че много ценна енергия се губиSmile
Хубав уикенд с много танциSmile)
Боряна

Като си към групата на "професионалистите", що не се представиш с по-добро да видим тук (клип) или на живо!? И без това "отбора" има проблем с партньорки. Дано не си поредния компетентен въздух!
Download
Редактирана от echi на 30.10.2009 в 16:31

borzaf
Щом има отправено любезно запитване към мен, отговарям:
Аз съм дама, по-голяма (във всяко едно отношение), предпочитаният стил от мен е Cuban, танцувам от 4 години;
Кога и къде?
Боряна
П.с. също така обичам да танцувам и "бача";
Джентълмените от Шик си знаятSmile

echi
borzaf написа:
Щом има отправено любезно запитване към мен, отговарям:
Аз съм дама, по-голяма (във всяко едно отношение), предпочитаният стил от мен е Cuban, танцувам от 4 години;
Кога и къде?
Боряна
П.с. също така обичам да танцувам и "бача";
Джентълмените от Шик си знаятSmile

Аз нищо не видях може би за това и нищо не разбрах.

atila
Клонингите - защитници на lazorini и Цък Денс имат един особенно голям проблем..... тях никой не ги познава !!! Останалите които пишат тук ги познават в салса средите, съответно са обект на уважение..... Има няколко особенно талантливи салсерос и салсерас участвали в състезания за които lazorini и Цък денс никога няма да отидат дори като зрители...... съответно печелили места в призови тройки..... Нямате идея колко смешни ставате скъпи lazorini и сие като се изказвате много неподготвени по темата салса танци.... друга част от постващи в тази тема са добри танцьори по стандартни танци, тяхното ниво е такова че скъпи lazorini след среща на дансинга с тях ще ти се наложи да емигрираш в Албания......такъв срам ще е за теб и компания. Аз като най неук любител на салса и бачата, предложих себе си срещу корифеите.... за да не им се налага да се изложат повече отколкото трябва..... и понеже трябва да определим ден и час - аз предлагам Салса +, неделя 01.11.2009, 22:00h ..... специално ще говоря с управата и Dj-те да обявят школата ви и началото на представяне на вашите салса и бачата умения .... очакваме ви с интерес
Редактирана от atila на 30.10.2009 в 17:04

El Doctor
Значи нещата са ясни , който се интересува от развитието на спора - неделя, салса плюс 22.00.Остава и отсрещната страна да потвърди и ...готово. Гледаме, преценяваме, аплодираме или не и така...лесно и просто.Wink

lazorini
atila написа:
Последно включване по темата Smile))) Скъпи lazorini, аз нямам школа, нямам намерение и да отварям такава...Не рекламирам партита, казвам обаче кое харесвам и кое не .... направо, без заобикалки, без подмазване, при все че познавам повечето хора..... на теб и твоя клуб ще кажа следното:
ако взема tino1904 и дойда в залата ви за танци, мога да ви преподавам уроци Smile))))

Вие не ни пречихте, но ние ви пречим! От тук следва, че вие сте недоволни и реши да ни поучаваш... Забрави ли какво си писал, ето виж по горе?! Аз приех форма на състезание, като те поканих в клуба. Тъй като разбрах, че има много призьори от твоя отбор, няма да имаме разногласия по приемането на 8-те танца, нали!? Аз държа да видят хората танцьорските ти умения в по-широк план. Мъжа си държи на думата, за жената е по-простено и да я отмени! Тъй, че моето предложение е 08*11*09-Клуб "Кавалер", 21*00h

http://chicdance.com/
El Doctor
Явно нито в Салса плюс , нито в Кавалер ще стане "състезанието". Без да натрапвам мнение на никого , моят скромен съвет е следният : намерете секундант ли, медиатор ли, салса омбудсман ли Smile, приемлив за двете страни и нека той избере място...Ама то къде остана: или в Колорама или Чилаут??? наистина трябва да има подобно събитие да се изчистят съмненията, ако някои ги има...това е от мен, пък ви е си знаете...Ние ще чакаме повече инфо.

Helios
Докторе, не му отнемай възможността да защити мъжката си дума (нека се върнем пак към цитата на Атила). Моля те, не мисли вместо него! Wink

atila
lazorini, скъпи Smile))) неутрално място...... салса+, и не се напъвай с 8 танца ще скъсаш жилка Smile))) ..... и няма как да ти напълним клуба..... 30 човека сте си екстра там, широко вие, удобно.... след всичките тези писания може да не се съберете и 10........

La Tiburona
Абе, верно какво лошо има да е в Салса плюс???Най-старо и популярно заведение...
Пък ако случайно Шик-ът победи то скоро ще си напълни Кавал-ерът, така че май предложението е изгодно.Така се наточихме всички аз салса дуел, че...ох, ах,ох Wink направо възбужда очакването за салса дуел.Smile

thunderchief
Споко лазорини никой няма да те бие в С+ ела белким ни озари светлината на салсатаGrin
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.13 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,338 уникални посещения