BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Salsa on 2
sssss
За информацияSmile - Бан (ban) е забрана за достъп до канала, форума, сайта, портала и т.н. Банва се самото IP на потребителя. Дава се обикновено от оператор, администратор, модератор във форума за определени 'заслуги'. Те могат да бъдат flood (Flood е английска дума, означаваща обсипвам, заливам - в случая с ненужна и постоянна информация), обида на потребител от форума или в зависимост от правилата на писане и тяхното неспазване, тъй че прочетете ги!

P.S. АкоSmile имам пропуск, админастратора да ме поправи! Grin

El Doctor
Приятели, виждам как мнозина се вълнуват от стила "ON 2", доста коментарии по темата, доста вълнения...
Но ето че много от въпросителните намериха отговор с гостуването на не кой да е , а на Luis Zegarra и на очарователната Mirley Garcia, водеща танцьорка от състава на големия Oscar de Leon.
Имах удоволствието на присъствам на уъркшоп на Луис и на тяхната денс презентация в клуб "18 плюс".
Е, какво ще кажете?Wink ...
Беше "chevere" /страхотно/ , както се изразяват венецуелците като Mirley ; освен че са много приятни като хора, те демонстрираха неща , които не се виждат всеки ден и то при нас на тепсия...Страхотно шоу посетено от много салсероси и салсери.
Само дето като че ли липсваха много от "flor y nata" /цвета и каймака/ Grin на БГ салса обществото /прав ли съм, Моника?Wink/ или греша...Wink?!
И за тези който не дойдоха и не знаят нищо за Луис да припомня:
Luis Zegarra е един от най-известните mambo инструктори в New Jersey/New York , счита се че е най-опитния в Garden State. Хореограф, промоутър, организатор на мамбо денс прояви, с участия в Puerto Rican Day Parade, танцувал е с Manny Pacheco, Jerry Galante, Los Hermanos Moreno, Edgar Joel, India, El Gran Combo, Jerry Rivera, Michael Stuart и Victor Manuelle .Участник в ТВ шоу като " Sabado Al Medio Dia", "Sabado 47", победител в много денс състезания като "Sabado Gigante Salsa Dance Contest". Директор е на Fuerza Latina Dance Company.
Ето малко за неговия стил, според световни познавачи:
"... very energetic and explosive style of dancing (much like the man himself). Luis looks thin, but this is deceptive. I’ve been told by some of his dance partners that he has a very strong lead. Even though he sometimes is hard to understand (because English is a second language for him) he is able to get through and relate to people because of his sheer willpower and enthusiasm. So if you are looking for the more explosive style of mambo dancing than Luis Zegarra may be the man for you."
Поздрави на всички вас, бъдете здрави и дерзайте в "Он Ту"Smile

vanko1
[quote]El Doctor писа:
Но ето че много от въпросителните намериха отговор с гостуването на не кой да е , а на Luis Zegarra и на очарователната Mirley Garcia,
Само дето като че ли липсваха много от "flor y nata" /цвета и каймака/ Grin на БГ салса обществото /прав ли съм, Моника?Wink/ или греша...Wink?!

Защо пък точно Моника? Доколкото знам /а определено знам/, тя е била в "18 плюс", както и вчера в Салса плюс, където лично поздрави Луис и партньорката му. В смисъл- от това повече като уважение и съдействие не виждам накъде или по какъв начин. Ако въпросът ти е защо не е била на уъркшопа им, се сещам за поне една, при това основателна причина- Моника е инструктор и вечер води часовете в клуб Вамос. А може да е имала и друг ангажимент, поради който не е дошла на уъркшопа.
Освен това, вчера в Салса плюс е имало по мои данни повече хора, отколкото в "18 плюс" предния ден, като болшинството от тях бяха ученици от Вамос, на които изпратихме лични мейли да ги поканим за събитието и гостуването на Луис.
Още въпроси?
Имай предвид, че ще ти отговарям аз, защото Моника няма време да чати по форуми, за разлика от мен.
Редактирана от vanko1 на 27.10.2006 в 19:36

El Doctor
Ванко 1 написа:
Защо пък точно Моника? Доколкото знам /а определено знам/, тя е била в "18 плюс", както и вчера в Салса плюс, където лично поздрави Луис и партньорката му. В смисъл- от това повече като уважение и съдействие не виждам накъде или по какъв начин.
Eй, така почват недоразуменията...Wink
Останал съм неразбранSadSad
А ние отговаряме:Smile
Разбира се, че Моника беше на партито, чест и почитания, това не е упрек към нея, не го разбирай погрешно.ShockНапълно си прав в написаното, но липсваха май други...Wink, които много пишат по темата "он 2".Както и да е, не това е основното, а гостуването на Луис и Мирли.
Дидо беше на висото с музиката, направи го наистина като на конгресWinkПоздрави и за него!
Поздрави и на всички вас, дано да няма недоразумения много...Grin

vanko1
El Doctor писа:
Ванко 1 написа:
Защо пък точно Моника? Доколкото знам /а определено знам/, тя е била в "18 плюс", както и вчера в Салса плюс, където лично поздрави Луис и партньорката му. В смисъл- от това повече като уважение и съдействие не виждам накъде или по какъв начин.
Eй, така почват недоразуменията...Wink
Останал съм неразбранSadSad
А ние отговаряме:Smile
Разбира се, че Моника беше на партито, чест и почитания, това не е упрек към нея, не го разбирай погрешно.ShockНапълно си прав в написаното, но липсваха май други...Wink, които много пишат по темата "он 2".Както и да е, не това е основното, а гостуването на Луис и Мирли.
Дидо беше на висото с музиката, направи го наистина като на конгресWinkПоздрави и за него!
Поздрави и на всички вас, дано да няма недоразумения много...Grin

Явно грешно съм разбрал, за което съжалявам и се извинявам.

rumbarumbero
El Doctor написа:
"но липсваха май други..., които много пишат по темата "он 2"."

Сега пък обяснения ли трябва да се дават? Искането им е недоразумениеGrinGrinGrin

ivannn
уъркшопа беше добър, дори значително по-добър от онзи пролетта и както самият Луис каза: "Прогресът ви е впечатляващ и този път, за разлика от преди успях да сигна до вас". темпото, което наложи с този футуърк беше смазващо - направо ми взе здравето Cool. Дано изпълни обещанието си отново, като се върне пак и с още по-голям екип.
Редактирана от ivannn на 27.10.2006 в 20:57

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
tanyatasheva
Много ми хареса шоуто на Luis Zegarra и Mirley Garcia, което наблюдавах в Салса+ Не можех да откъсна очи от темпераментната партньорка на Луис. Ето това е салса според мен, невероятна, пластична, експресивна и раздаваща се танцьорка, дори на social dance. И музиката и купонът бяха добри.

rumbarumbero
А някой може ли да ни огрее с видео? Pleaseeee

El Doctor
ДGrinобър въпрос РумбарумбероSmileзабелязвате ли тази тема на какъв ограмен интерес се радва, не е случайно...

rumbarumbero
Може да е добър въпроса ми, но явно си остава само зададен, а отговор...нанайциGrin

melody
Ами ако си беше поискал по-културно,можеше и да ни "огрее",някой да се отзове или поне да даде разяснение-има ли видео или не!И на мен ще ми е интересно ако има видео от уъркшопите,защото и аз не можах да отида!SadSmile
Редактирана от melody на 30.10.2006 в 20:47
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

rumbarumbero
Ще се постарая да задавам въпросите си по- академично от тук нататък.

thunderchief
Ако някой има видео и реши да го сподели аз предлагам да го възнаградим с две големи от каквото пие, щото и аз изтървах уъркшопа(понеже бях цяла седмица извън България)
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.10 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,538 уникални посещения