BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Гледате ли "Танцувай с мен"?
tanyatasheva
karfi4ka писа:
...Интересно дали ще се подадат на изкушението да импровизират по време на изпълнението. Знае ли човек, ако пък се вдъхновят нещо Smile Пък и нали всички инструктори след предаването казват, че голяма част от танците на участниците нямат нищо общо с предварителната хореография.
Аз по принцип много харесвам, когато се танцува с въображение, но може би в случая не е добра идея и ще глътне точки Smile

Не могат да импровизират, това е хореография. Те в началото се бяха изхитрили и показваха кой каквото може и мисли, че му е силата. Никой хореограф няма да постави три-четири шпагата един след друг. Обаче ги разкриха веднага. Ако някой от тях трябва да импровизира в непознат танц, спукана му е работата. Но ако идеята е, хората да си мислят, че импровизират, това е друго вечеGrin
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

melody
Мммм,дааа...Евгени с тангото на Ал Пачино от "Усещане за жена" и мен много ме впечатли!Ще трябва пак да си изгледам този филм.Разкошен е!!Другият който ми хареса беше Живко с танца на Джийн Кели от "Аз пея под дъжда".Изключително непринуден.Много готин.Общо взето всички се справиха доста добре със задачата с някои изключения.Изобщо беше удоволствие за мен лично.Smile
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

admin
запис от снощното предаване, ще бъде качен в торентите на BG Salsa, най късно до час ... Тъй, че хората които не са го гледали ще могат да си го свалят Wink

можете да си дръпнете деветото изпитание в конкурса "Танцувай с мен" на филмова музика - от тук

Редактирана от admin на 13.01.2007 в 11:51

http://www.bgsalsa.info
charlies_angel
admin писа:
запис от снощното предаване, ще бъде качен в торентите на BG Salsa, най късно до час ... Тъй, че хората които не са го гледали ще могат да си го свалят Wink

можете да си дръпнете деветото изпитание в конкурса "Танцувай с мен" на филмова музика - от тук

Благодаряяяяяяяяяяяяяяяя Wink
Толкова много исках да го гледам но го пропуснах
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
blue_lipstick
Joli писа:
О, звучи много интересно! Задачата за танци по песните на Куку Бенд ми беше малко тъпичка...

Малко тъпичка!? Беше направо мега-тъпа! Smile
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
blue_lipstick
Очаквах да се справят доста по-добре с танците от филми.
Тоя път Метин ("Брилянтин"Wink се изложи здраво.Очаквах точно с тази задача той наистина да блесне,имайки предвид артистичните му заложби.Ако не бяха останалите танцьори около него за да създават ефект,му беше съвсем спукана работата,щеше 20 точки да изкара сигурно. Grin
Най-много ми харесаха Живко ("Аз пея под дъжда"Wink,Йоана ("Чикаго"Wink и Евгени ("Усещане за жена"Wink.Изпълненията им бяха блестящи според мен.Успяха да си изтанцуват танците страхотно,а също така да вкарат артистизма характерен за ролята.
Самоел,честно казано не мога да преценя дали ме кефи или не...Вярно е,че е много пластичен и танцува хубаво,но просто имам усещането,че каквато и задача да му поставят той си танцува всичко по един и същ начин.
Моника Бабикер няма какво да я коментирам.Пълна скръб на всичките задачи до сега,а с доста висок резултата! Това иде да покаже,че когато една жена е секси и хубава,не се налага да е много талантлива или изучена. Wink
Алина Милушева и тя на тази задача беше малко като пусната току-що от Луната.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
tanyatasheva
Може би свикнахме и станахме прекалено критични към тяхSmileНе забравяй все пак кои саSmile... и толкова много танци за кратко време, луди станаха горкитеSmile Добре си бяха, само много гледат в земята някои, все едно търсят дребни монети. Най-много ми хареса Евгени ("Усещане за жена"Wink. Личи си, че е танцувал спортни танци, пък и партньорката много му помогна, а и музиката е силно въздействаща. Метин си има стил, харесва ми. Самоел ме разочарова напълно, не знае как да се поклони или поне да застане спокойно след изпълнението, а не да се криви. Малкото Лили се разбра, че е гимнастичка, а може и да се е знаело, аз не го гледах в началото. Как ще ги преценяват нататък? За да се видят най-добре възможностите им според мен, трябва да изтанцуват всичките едно и също нещо. Всъщност те хората, които се занимават с тях, сигурно вече знаят кой е най-добър и възпроизвежда най-бързо. :-dan:

sssss
...ееееее знам, че е нормална практика това, което видях тази вечер, но няма как да скрия, че леко съм разочарована.
Тъкмо си мислех..., че това може би е първият БГ конкурс, който не зависи от потребителско гласуване с SMS-и и се възхищавах, че гласуването наистина е обективно..., а то к`во стана!

Айдеееее народе, гласувай...Smile имаш доста време за това, цели 11 дни, ако не се лъжа! Smile Тъпо, тъпо...това е моето мнение!
Целият конкурс беше невероятен, но накрая не ми хареса това!
Това са цели 6 точки бонус, ако се гласува повече за теб...и затова, айдеее баби, дядовци, лели, вуючовци и братчеди...давайте, пращайте SMS-и! Тъпо става..., с тези 6 точки, някак си цялото гласуване от хора специалисти се обезсмисля според мен...! 6 точки са си ... кажи, речи 3 предавания, 3 пъти да гласува журито за теб...и т.н и т.н.
Е,...става като Биг Брадър..., тази награда от 100, 200 хил. левчета се избива десетократно от 3 месеца гласуванеSmile, ама...както и да е!
Ще си останем с приятния спомен от невероятните изпълнения на участниците в конкурса!

Успех на всички, аз няма да гласувам! Smile
Редактирана от sssss на 22.01.2007 в 23:03

Melina
Любима, колко си бързаWink

Изненадана съм малко, че наричаш гласуването до момента обективно! Ама самото присъствие на :ter:Цецко във финала и всяка оценка по-висока от 2 за него е вече необективно! Всички в журито са професионалисти /освен Росен Петров/, но само като погледнеш оценките, които дават и веднага стават очевидни пристрастията и симпатиите им!
Днес в офиса коментирахме финала и се чудехме, как така нито в конкурса за певци, нито в този за актьори имаше толкова голяма награда.:yx: Не успяхме да разгадаем мистерията... Е, сега изпитвам известно облекчение - всичко е добре познато, мило, родноGrin

По-добре навреме, отколкото късно!

sssss
ЛюбимаSmile к`во да ти кажа...на база народно гласуване посредством SMS-и, си е баш обективно! Smile Вероятно е силно казано, но...както и да е! Smile)) Радвам се, че се чувстваш облекчена :love::love:

tanyatasheva
Гледахте ли снощи? Не мога да разбера, защо Слави толкова много иска Метин да спечели ферарито, това само ме настройва срещу него. Той е сладур, вярно, и може да се въти 68 пъти на главата си, но аз гласувах за Евгени, защото е най-артистичен. Това според мен е много важно в един танц, да можеш да се докоснеш до сърцата на публикатаGrin Някой разбра ли, дали може да се гласува с sms и след края на последния танц утре, за да ги видим все пак още веднъжSmile

admin
tanyatasheva,
възмутен съм от Метин снощи ... той не можа да каже едно цяло изречение. Намирам момчето за доста ограничено и както той каза "От химическият техникум, хим. елемент който знам е H2O - вода" Wink

надявам се Лилия на спечели или Кирил - въпреки че той е професионален танцьор от турнетата на Планета.

blue_lipstick
На мен пък едно "вътрешено" пиленце ми каза,че Лилия щяла да вземе ферарито. Ха,да видим верно ли е!
Редактирана от blue_lipstick на 01.02.2007 в 18:08

melody
Eeeeeх,много се надявах Лилия да спечели....CoolЦялостното й представяне повече ми хареса...А на Метин ТОЗИ танц му беше СТРАХОТЕН наистина.....
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

admin
УЖАССССССССССССССССССС ще му сложат газ на ферарито ... или ще го направят дизел! Излагация! Надявах се много да е Лилия и гласувах за нея ... жалко, жалко, жалко Shock Sad Не ми хареса танца му , а и лошо впечатление ми направи факта, че елементи от този танц участваха във всички негови изпълнения ...
Редактирана от admin на 02.02.2007 в 22:01

melody
Абсолютно съгласна,че Метин се повтаряше.....Явно само това си може....

thunderchief
admin писа:
УЖАССССССССССССССССССС ще му сложат газ на ферарито ... или ще го направят дизел! Излагация! Надявах се много да е Лилия и гласувах за нея ... жалко, жалко, жалко Shock Sad Не ми хареса танца му , а и лошо впечатление ми направи факта, че елементи от този танц участваха във всички негови изпълнения ...

Стига бе, толкоз ше е яко, ферари с газова уредбаPfftSmile
Тоя конкурс престанах да го гледам откак някой(ние си знаем кой) скълцоти ей тая дама
www.bgsalsa.info/images/photoalbum/album_7/photo_180_t2.jpg

на кастинга(може би и за нейно добро),
Кво толкоз въобще му се впечатлявате? Тия дни и без друго по обед изгледах всичките повторения(ей това телевизията по нета е хубаво нещо)
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Mandor
Аз общо взето се радвам, че Метин взе колата. За мен най-добър бе Кирил, а най-много симпатизирах на Живко (да кажа - не заради "артистичността " му Smile ), но щях да съм разочарован, ако Лилия (колкото и да е симпатична) беше спечелила.

Последния танц на Метин беше уникален - наистина се сетих за David Bernal.
AKA Seut.

blue_lipstick
Според мен Метин беше слаба ракия с този последен танц.Интересен е,артиситичен е,но като цяло имаше няколко танца,в които представянето му беше много слабо,в сравнение с останалите участници.
Аз лично страшно се кефех през цялото време на Евгени.

tanyatasheva
В последното шоу, най-много ми харесаха хореографиите на Самоел и Лилия. Самоел ако си оправи стойката, както му казаха, става перфектен, а Лилито с тази дребничка фигура, наистина може би ще се губи на сцена. Кирил ако не напираше да прави по-сложни неща от възможностите си, също щеше да има по-голям успех. Това е мойто скромно мнение. Аз обаче пак си гласувах за Евгени, защо той единствен наистина се кефеше през цялото време и ми се струваше доста темпераментен като гледах как му светят очичките. Жалко, че не можа да качи жената и децата на ферарито.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.08 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,431 уникални посещения