BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
HAVANA LOUNGE V BG
irina1
Възможно е и аз да не съм видяла /ако е така, извинете/, но къде точно в този портал беше обявен концерта на Havana Lounge или отзвука от него? Би било редно да се споменават такива събития - с над 5000 души публика в зала 1 на НДК и над двучасово шоу.
Нали това беше "информационен портал"? Можете да видите липсата на проявата в календара със събития за 6 февруари.
Както и да е, само исках за отбележа, че четирима от музикантите /китаристът Иван, перкусионистът, барабанистът и единия от тромпетистите/, се отзоваха на поканата и взеха участие в купона в Колорама. За да не излезе, че правя реклама, просто ще кажа, че беше страхотен кубински купон. Тези, които бяха могат да се включат по темата.

molestosa
Аз не съм била там, само исках да вметна, че ти си първият човек, който чувам да ги нарича с истинското им име. И на концерта не бях, но с удоволствие ще прочета отзиви, ако има такива, разбира се.
Ако не се лъжа, беше отбелязано някъде из бгсалса, че ще има техен концерт, ама като гледам пък и никой не беше пуснал тема от потребителите...да речем.

FABRICIA
Здравей Ирина,
както сама отбелязваш - не си видяла добреSmile
Къде точно в този портал бе обявен концерта на Havana Lounge - новината за събитието е пусната на 27.12.2008, 11:00, заглавието й е Live from Buena Vista – Тhe Havana Lounge, има точно 1072 Прочита, има и четири уточнителни коментара. Ето и съдържанието й:

На 6-ти февруари 2009г София за сетен път ще се превърне в столица на Куба под темпераментните ритми на шоуто “Live from Buena Vista – Тhe Havana Lounge”. Харизматичните кубинци, добили световна слава от лентата Buena Vista Social Club идват по покана на Жокер медиа и Stella Artois, точно година след последното си шоу у нас.

В главната роля и този път ще видим невроятната Teresa Garcia Caturla, не случайно наричана в цял свят Великата дама на Кубинската музика. Вече знаем, че само няколко секунди са й необходими, за да омае публиката с характерния си глас и завиден темперамент. Часове обаче ще са й нужни, за да покаже всички стъпки, движения и номера, които владее на сцената.

В интервю за чуждата преса Teresa Garcia Caturla наскоро сподели, че не може да спре да танцува: “Чуя ли родни ритми, музиката направо нахлува в мен и започвам да танцувам, без да мога да спра”. Със сигурност е способна да танцува дори и боса, с маракаси, с публиката и на влакче. А какво ли още да очaкваме от нея, предстои да разберем на 6-ти февруари в зала 1 на НДК.
Teresa Garcia Caturla е най-малката дъщеря на един от най-големите кубински композитори и музиканти Alejandro García Caturla. Всички 11 деца в семейство Caturla станали музиканти и певци, и съвсем естествено и тя поела по този път. След като завършила училище, талантливата Teresa започнала да пее със сестрите си в група Anacaona. Съвсем скоро обаче самата Aidé Portuondo, сестра на Omara Portuondo и основателка на една от най-успешните и известни формации по това време в Куба, я поканила да стане част от най-великолепния женски квартер El cuarteto de Aida. Това се случило в далечната 1963г, а от тогава до сега четирите диви на Куба, сред които и забележителната Omara Portuondo обиколили всички краища на света с El cuarteto de Aida.

През годините Teresa Garcia Caturla е пяла в различни формации и е работила с най-добрите кубински музиканти и певци. Сред тях са Tito Gómez, Pío Leyva, the Bermúdez brothers, Amadito Valdés, Rubén González…и разбира се Omara Portuondo. Дълги години звездата й огрява най-известните клубове в Хавана – Tropicana и La Campana. През 1998г се сформира групата Afro-Cuban All Stars, а завладяващия, характерен глас и тепмерамент на Teresa стават запазена марка на формацията. В шоуто “Live from Buena Vista – Тhe Havana Lounge”, където на сцената се срещат световно известните музиканти от Buena Vista Social Club и Afro-Cuban All Stars, в светлината на прожекторите и този път ще блесне Великата дама на кубинската музика - Teresa Garcia Caturla .

Организаторите от Жокер медиа напомнят, че билети за шоуто “Live from Buena Vista – Тhe Havana Lounge” се продават на касите на Билетния център в НДК, в мрежата на Ticketstream.bg, Office 1 Superstore и Eventim.bg. Цената им е от 20 до 70 лв.

Ако те интересува повече - новината все още се намира на първа страница на сайта!Wink
Разбира се, че е редно да се споменават такива събития, и ДА - това е информационен портал, без кавичкиSmile
Редактирана от FABRICIA на 07.02.2009 в 22:31
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

irina1
Fabricia, не се засягай, но тази новина е за предстоящия концерт, която сте я качили на 27.12.08 и доста трябва да въртиш надолу скрола, за да попаднеш на нея, а и е доста остаряла, пък концертът беше преди малко повече от 24 часа.Може би заслужаваше да има коментар за самия концерт непосредствено преди и след него.
То разбира се си е ваша работа как си подреждате по важност новините в сайта, но моето мнение е, че bgsalsa.info i salsabor.org трябваше да обърнат повече внимание на събитие от такъв характер и с такъв мащаб.
Не се заяждам, приемете темата като препоръка, по скоро.
Редактирана от irina1 на 07.02.2009 в 22:56

melody
Аз първо тук видях новината...и побързах да си купя билет още съвсем в началото Wink

Бях снощи на концерта! Супер много ми хареса! Smile
Току що го споменах в блога си! И за да не се повтарям ето препратка:
http://melsun.blo...?id=287823
Редактирана от melody на 07.02.2009 в 23:07
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

marchi
Здравейте, когато преглеждах събитията за месеца видях, че са обявени само различни партита, в различни градове. Въпросът ми е: Това ли са единствените събития? Защото под събитите разбирам концерт, изява или нещо подобно. Партитата са ежедневни.
Както четох някъде по- горе, концертът на Buena Vista- The Havana Lounge не е спомент никъде освен на първа страница накрая, а наистина е едно събитие, което би трябвало да се отбелязва подобаващо във информационните сайтове. Все пак не всеки ден идват музиканти от подобна величина.
Концертът беше страхотен, a партито след него още по Wink
Поздрави на всички салсероси и любители на тази страст!!!Smile

melody
Яд ме е, че не отидох на парти след концерта Sad

Улавям една такава лека нотка на заяждане, но мисля, че наистина е добре да се споменават абсолютно ВСИЧКИ събития, свързани със салсата! WinkSmile По едно време направо си живеех в този форум Grin, после се поотдалечих...Мисля, че някъде бяхме обсъждали, точно преди всяко събитие, новината да излиза най-отгоре, независимо от това кога е пусната...Тези дни не съм поглеждала специално за това...има ли я тази новина, няма ли я, защото вече знаех, имах си билет и не ме интересуваше...
Редактирана от melody на 07.02.2009 в 23:18
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

admin
irina1 писа:
Fabricia, не се засягай, но тази новина е за предстоящия концерт, която сте я качили на 27.12.08 и доста трябва да въртиш надолу скрола, за да попаднеш на нея, а и е доста остаряла, пък концертът беше преди малко повече от 24 часа.Може би заслужаваше да има коментар за самия концерт непосредствено преди и след него.

irina1, както всички разбраха огромното ти желание да се заяждаш с екипът на BGSalsa ... не спира само с Годишни Салса Награди.

Никъде във въпросната новина, не пише "новината е добавена; или качена на", новината фигурира в сайта ни от октомври - ноември 2008 год. И не мисля, че трябва да се толерира по един или друг начин, спрямо други събития. Ние не правим разлика между събитията и имаме изградена схема на работа. Тази схема сме приложили и към тази новина.

Ако това събитие е било под твоята организационна шапка и не си доволна от представянето му - съжалявам и се извинявам, че не сме успели да задоволим капризите и вкусовете ти.

Надявам се всички да са се забавлявали и да има повече положителни коментари свързани с концерта снощи Grin

http://www.bgsalsa.info
sebichen
ей някой хора не могат да търсят положителното.тази новина я знам и съм я чел още миналата година ноември в сайта.ако теб ирина те мързи да скролваш да дойда да ти скролвам сайта.или ако ти скролвам аз сайта ще ти е неудобно да четеш новините.може би шрифта.или цвета.или пък картинката не е подходяща.много проблеми имаш с екипа на този сайт но не разбирам защо постоянно се опитваш да ги оплюеш.мисля че всички разбрахме този факт и моля ви приятели нека сме по положителни.нека останем във вихъра на преживяването ни снощи.

irina1
admin писа:
irina1 писа:

irina1, както всички разбраха огромното ти желание да се заяждаш с екипът на BGSalsa ... не спира само с Годишни Салса Награди.

Никъде във въпросната новина, не пише "новината е добавена; или качена на", новината фигурира в сайта ни от октомври - ноември 2008 год. И не мисля, че трябва да се толерира по един или друг начин, спрямо други събития. Ние не правим разлика между събитията и имаме изградена схема на работа. Тази схема сме приложили и към тази новина.

Ако това събитие е било под твоята организационна шапка и не си доволна от представянето му - съжалявам и се извинявам, че не сме успели да задоволим капризите и вкусовете ти.

Надявам се всички да са се забавлявали и да има повече положителни коментари свързани с концерта снощи Grin

Според мен трябва да правите разлика в събитията, но явно "претенциите " ми към професионализма ви са доста по-големи от възможностите ви.
Частта с личната нападка няма да коментирам, въпрос на възпитание е, не моето, а на админа.
Хайде да не задълбочаваме спора и да не излизаме извън темата, а наистина да коментираме концерта. Ако някой желае да споделя мнението си за мен може да ми прати лично съобщение.

sebichen
irina1 писа:
Според мен трябва да правите разлика в събитията, но явно "претенциите " ми към професионализма ви са доста по-големи от възможностите ви.
Частта с личната нападка няма да коментирам, въпрос на възпитание е, не моето, а на админа.
Хайде да не задълбочаваме спора и да не излизаме извън темата, а наистина да коментираме концерта. Ако някой желае да споделя мнението си за мен може да ми прати лично съобщение.

не много си права. за разлика от теб този екип прави нещо в полза на нашата салса среда.не седи зад монитора с десет ника и да плюе срещу сайта.но както сама каза това е до възпитание ама май не позна на кого липсва такова
Редактирана от sebichen на 07.02.2009 в 23:42

irina1
sebichen писа:
irina1 писа:

е много си права за разлика от теб този екип прави нещо в полза на нашата салса среда.не седи зад монитора с десет ника и да плюе срещу сайта.но както сама каза това е до възпитание ама май не позна на кого липсва такова

Да, прав си, трябваше и теб да включа към тези с липсата на възпитание. Не се ласкайте толкова, няма начин да вися само във форумите тук, не са чак толкова увлекателни и информиращи. По въпроса с никовете - всички знаем, че и админите на сайта са с по няколко, но няма да си го признаятSmile
Излизаме много от основната тема за концерта.

sebichen
irina1 писа:
Да, прав си, трябваше и теб да включа към тези с липсата на възпитание. Не се ласкайте толкова, няма начин да вися само във форумите тук, не са чак толкова увлекателни и информиращи. По въпроса с никовете - всички знаем, че и админите на сайта са с по няколко, но няма да си го признаятSmile

в твое лице простотията е безгранична.лека вечер на всички които са малко по положителни и не се мислят за супермен

Emil
Ирка, много си забавна, но наистина от ревящото съскане и пискане идва до гуша на човек. Няма нищо лошо в предложенията, но ако ги правиш по-конструктивни. В случая със скролването само си навличаш негативи, вместо да бъдеш взета насериозно и с 'предложения" за подобрения на портала. Ако ти взимаш пари за да рекламираш има хора, които се кефят да го правят без пари, само защото им доставя удоволствие. А ако държиш следващия път да бъдеш рекламирана над допустимото, нека админите ти изготвят ценоразпис, предполагам ще има и отстъпка за обем.
Бъди позитивна, иначе само негативи трупаш
Редактирана от Emil на 07.02.2009 в 23:58
нямам снимка размер 100x100, be back

melody
Добре де...никой от вас не каза беше ли снощи на концерта или не?!? Ако и тази тема поеме посоката на една друга ще изтрия това, което писах. Не, че е кой знае какво, но за мен си е ценно пък.:boo:

Всъщност темата точно с каква цел се пусна? Заради концерта или заради "купона след това"?
Редактирана от melody на 08.02.2009 в 00:12

Emil
Аз бях на купона, жега, салса и много хора, беше добре няколко шоута от Раул, Долорес, Лира-денс и естествено всички останали салса запалянковци танцуваха ли танцуваха...някои правиха снимки, даже и клипчета могат да ги пуснат, като ги свалят
нямам снимка размер 100x100, be back

irina1
melody писа:
Добре де...никой от вас не каза беше ли снощи на концерта или не?!? Ако и тази тема поеме посоката на една друга ще изтрия това, което писах. Не, че е кой знае какво, но за мен си е ценно пък.:boo:

Всъщност темата точно с каква цел се пусна? Заради концерта или заради "купона след това"?

Заради концерта се пусна, разбира се, но някои хора много лично го приеха.

thunderchief
Aма да ви се начуди човек как първо тема за концерт, пусната с бая "поучителен" тон - "Къде точно в този портал...?" (дет трябва - там) един вид все едно ще дърпаме ушите на потребителите и на администраторите и после се обръща на кавга.
Все едно миналото лято кажи речи никой не си направи труда да се дотътри до Бургас и на Франки Моралес се радвахме петдесетина човека, аз или някой друг от присъствалите да бяхме пуснали една темичка да се скараме на екипа на портала. Само дето екипа на портала няма грам вина за липсата на акъл и интерес към слушане на музиката.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

irina1
thunderchief писа:
Aма да ви се начуди човек как първо тема за концерт, пусната с бая "поучителен" тон - "Къде точно в този портал...?" (дет трябва - там) един вид все едно ще дърпаме ушите на потребителите и на администраторите и после се обръща на кавга.
Все едно миналото лято кажи речи никой не си направи труда да се дотътри до Бургас и на Франки Моралес се радвахме петдесетина човека, аз или някой друг от присъствалите да бяхме пуснали една темичка да се скараме на екипа на портала. Само дето екипа на портала няма грам вина за липсата на акъл и интерес към слушане на музиката.

Ако някой беше пуснал някакво инфо за това събитие някъде аз щях със сигурност да го посетя, предполагам други също. Така, че пак стигаме до същия извод.

marchi
thunderchief писа:

Хубавите емоции от снощния концерт запонаха да се помрачават от тези глупави скандали кой какво трябва да направи, кой къде е бил или не е бил..... не мога да разбера само за това ли се използват тези форуми?!
В интерес на истината специално за този концерт лятото не съм чула коментари. Незнам дали е поради липса на такива или защото не съм се ровила достатъчно в подобни страници, но аз не съм единствената с такова мнение, повярвайте.

Лека нощ на всички, които все още имат нерви да продължават с тези безумия.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.11 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,429 уникални посещения