BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Коледния Бал
thunderchief
Абе разкажете за председателя на Съюза на неанонимните Островни пьеници как изкарахте, какво се чу за Четвъртия фестивал(кой ще да идва?), щото аз освен датите за него друго не знам.
А ако пуснете и по някоя снимка хич няма да ви се разсърдя.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Emil
21:15 показва часът, а пред Военният клуб хора чакащи да влязат...хора от колите спиращи на светофара се чудят какво се раздава безплатно. 21:45 си вече вътре, като минаваш през три опашки и една охрана и получаване на печат. А вътре загряващи двойки денсат....лека жега се оформи и мястото отесня. 10:10 - водещите на сцената и шоуто започва с малките танцьори от Памбос студио. А след тях и всички класирали се за Световното...незапомних всичките имена, но знам, че отбора на Алфредо беше страхотен, както и изпълнението на Алфредо и Петя...След това шоуто продължи на дансинга...повече могат да кажат останалите...това - накрактко от мен - за новините Емил Методиев БТВ

thunderchief
A kakво се чу за следващия фестивал? Няма начин да не е имало презентация.

admin
thunderchief ... единственият пропуск от страна на колегата от bTV .... всички обичайни заподозряни - присъстваха. Нямаше липси и пропуски. Група Тумбаито забавляваше изпълнената зала на военният клуб ... аз определено се впечатлих и от изпълнението на Кики & Ели - няма какво да кажа, нещо уникално!

Обещавам да кача малко снимки от събитието ... но днес ще разбера кога ще стане това. Може би още днес или утре.

http://www.bgsalsa.info
Emil
Естествено, че имаше презентация, явно събитието ти е доста познато..и сигурно не се различава от миналите...Имаше 5 минутна презентация за 4 фанта салса фестивал. Изненада : Нови инструктури, нови диджейс, повечето от чужбината...фулл пас от 85 до 120 евро. Мисля, че даже има и изработен сайт...само, че забравих адреса, уж беше лесен, ама не го запомних...
За БТВ - Емил Методиев

thunderchief
Познато ми е. За пръв път го пропускам
Случайно на някой да му направи впечатления дали HYM пак ще идват?
Редактирана от thunderchief на 03.12.2007 в 11:00

dian
thunderchief,
HYM ще идват, мисля че и Yamule също (ако така се пише де Smile

http://www.salsadjs.net
El Doctor
Yamulee Wink
www.yamulee.com/d...

tanyatasheva
Моите впечатление накраткоSmile Коледния бал беше може би най-якият купон за годината. Никога не съм виждала толкова много хора във Военния клуб, дори на фестивали. Видяхме се с приятели от Пловдив и от Варна, също с тези, които идват по-рядко на партита, потанцувахме здраво, не пропуснахме холандската колонияGrin Лошото беше, че когато свърши партито в 3 часа, не се бяхме натанцували, а имаше още много хора. Имам чувството, че повечето инструктори са дали рамо на Коледния бал, за сметка на Кюбан фестивала, здраве да е! В Пловдив бях в петък и не беше лошо, но имаше много малко хораCool Така, за програмата...най-много бях впечатлена от двете хореографии на Алфредо, които видяхме и на Пловдивския фестивал. На световно ниво! :va: Авторската песен на Тумбаито, която беше толкова рекламирана, ме хвърли в недоумение.Wink Беше минала малко покрай салсата. Но не може всичко да е идеално.Smile Ако беше помислено да има афтър парти в Маскара..., щеше да събере три пъти повече хора от неделятаSmile
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

qn4eto
имам едно въпросче към всички които сте били на бала, защото за съжаление тази година аз го изпуснах Sad Миналата година бях и Мигел обеща, че тази година вече ще участва и той Smile ..... та въпросът ми беше как се представи( предполагам е бил върха Winkнямам търпение да качите снимки и да гледаме Smile хайде разказвайте още PfftPfftPfft

thunderchief
Aбе някой щеше да пуска снимкиSad

blue_lipstick
Eй хора да ви кажа,и аз мн се забавлявах на тоя бал....Сегааа....официално афтър парти нямаше:uho:...ама се събрахме един мини отбор и си направихме афтър парти на друго място....Даже Тъндъре,да ти кажа,че присъстваше и онази твоята конкретна салсера Wink
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
thunderchief
Даже Тъндъре,да ти кажа,че присъстваше и онази твоята конкретна салсера

Аз пък да ти река под секрет от октомври знам че ще присъства ва женаWink

eli
Да, бала си го биваше ;k: и аз се забавлявах много !!! Наистина новата песен на група "Тумбаито" не беше точно салса..., но няма значение! Пяха и свириха и ние се забавлявахме с тях :goo: . На мен най-много ми хареса изпълнението на Алфредо :rad: :ura:

admin
thunderchief писа:

thunderchief покрай новостите в сайта, екипът ни е малко пренатоварен. Все пак с малко закъснение си изпълняваме обещанието ... снимките от Коледният Салса Бал 2007 вече са на разположение в секция "Фото галерия", можете да ги видите - тук

а съвсем новото "ГОДИШНИ БГ САЛСА НАГРАДИ 2007" ... повече информация - тук

FABRICIA
А пък от мене едно сори за качеството на снимките, нямам конкретно добро оправдание, освен, че не си бях с моя апарат, затова просто "извинявайте".Smile
И наистина - който не е бил само е изпуснал - беше страхотно.Wink
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

thunderchief
admin писа:
thunderchief писа:

thunderchief покрай новостите в сайта, екипът ни е малко пренатоварен. Все пак с малко закъснение си изпълняваме обещанието ... снимките от Коледният Салса Бал 2007 вече са на разположение в секция "Фото галерия", можете да ги видите

За което много благодаря

dobber
Ето така си изкарва един начинаещ Smile
http://www.youtub...p6paZ4VPuU
http://enjoybulgaria.info

tanyatasheva
Благодаря ти Фаб! Smile Следващият път, ако имаш възможност, гледай да снимаш и самото парти pls, то е не по-малко важно от програмата. Даже много хора идват главно, заради купона след официалната част. Хубаво е да се усети атмосферата на едно такова събитие, защото както каза един инструктор, всичко което правим е за вас, нямаше да има смисъл, ако не бяхте всички вие, демек ние!Grin
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

admin
И още снимки от Коледният Салса Бал ... виж тук

Благодарим на DJ Dian за предоставените снимки !!!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.19 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,536 уникални посещения