BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Танцувай с мен 2
tanyatasheva
Гледате ли го? Имаме трима наши хора финалистиSmile Двамата Владиславовци - Влади Бенчев от Варна, който в момента е начело в класацията, ходеше навремето при Алфредо, но иначе е танцувал повече спортни танци и брейк. Другият Владислав не го познавам лично, но съм го виждала по партита. И при момичетата - Ирина идваше по едно време при Раул, но знам че е била ученичка на РСТ. Да видим какво ще направят и да им стискаме палци!Grin
Редактирана от tanyatasheva на 20.11.2007 в 13:32
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

VeShti4kAta
И аз много им се радвам и им стискам палци Wink

Emil
А какво стана с Теодора, която танцува при Алфредо...успех на всички
Редактирана от Emil на 20.11.2007 в 23:55

tresses
И от мен успех на всички!

Някой знае ли кога ще танцуват салса в шоуто? Защото не го следя, а не искам да пропусна. Даже и в момента да не знаете, като научите,споделете, моля! Smile
A niakoga podpisite tuk ne biaha zadaljitelni

niamam sait
polka
tresses писа:
Някой знае ли кога ще танцуват салса в шоуто?

Вероятно е салса да се танцува в началото на януари, но все още официална информация за това - няма. Гледайте "Шоуто на Слави" за повече информация Wink
Редактирана от polka на 11.12.2007 в 13:20

tresses
Благодаря за инфо-то. ще хвърлям по някое око!
A niakoga podpisite tuk ne biaha zadaljitelni

niamam sait
rapunzel
и аз чакам с нетърпение!!! Smile)))
Редактирана от rapunzel на 15.12.2007 в 01:19
My SUN shines even at night Smile))))

tanyatasheva
Става интересноSmile Този четвъртък и петък, 20-ти и 21-ви, ще танцуват салса, меренге и бачата. Техни партньори ще бъдат освен няколко души на Памбос, също Моника, Мони, танцьори от Салса де Куба, Пловдив и от Сабросо ако се не лъжа.

Vlad
tanyatasheva писа:
Става интересноSmile Този четвъртък и петък, 20-ти и 21-ви, ще танцуват салса, меренге и бачата. Техни партньори ще бъдат освен няколко души на Памбос, също Моника, Мони, танцьори от Салса де Куба, Пловдив и от Сабросо ако се не лъжа.

За Сабросо не знам, но определено пропусна Гери от Амор - Варна. Wink
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
tanyatasheva
Съжалявам, не можах да видя всичко. Благодаря за допълнениетоSmile Ако може някой да го запише, че в петък няма да имам възможност да го гледамGrin

Vlad
tanyatasheva писа:
Съжалявам, не можах да видя всичко. Благодаря за допълнениетоSmile Ако може някой да го запише, че в петък няма да имам възможност да го гледамGrin

До два дни максимум ще се появи из българските торенти.
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
castro
neterra.tv е сайтът! има запис на почти всички предавания на БТВ със седмици назад, включително и "Шоуто на Слави". инак може да се гледат онлайн още десетина телевизии.
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!

thunderchief
castro писа:
neterra.tv е сайтът! има запис на почти всички предавания на БТВ със седмици назад, включително и "Шоуто на Слави". инак може да се гледат онлайн още десетина телевизии.

Мъничка незначителна добавчица - достъпа до neterra.tv е платен
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

tanyatasheva
Снощи най-добрата беше Боряна, партньорката на Тео, веднага си личат спортните танци - техника, стойка, всичко!Smile Обаче я прецакаха с това решение да дадат шестици на всички. Жалко, че ще отпадне момичето.
Имам предвид сценаристите де, то журито прави, каквото му кажатSmile
Редактирана от tanyatasheva на 21.12.2007 в 12:15

FABRICIA
Подкрепям Таня с две ръце, дори и краката ще включа. Честно казано, Боряна беше единствената, ама наистина единствената, която ми хареса. Според мене като цяло не е честно на едни да дадат салса, а на други меренге и бачата, защото първото е много по-сложно.
АААА, и партньорката на Мони - не знам как се казваше, но също беше доста добре, хареса ми, че Мони се е съобразил с възможностите й и, както каза Слави, хореографията беше много хубава!Smile
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

dobber
Аз гласувам като вас, на Тео девойката и след нея партньорките на Мони и Последното момче от Варна. Те блеснаха със хубави хореографии които компенсираха малкото време за подготовка. Също танцува добре и момичето което е учело салса, но сега танцуваше друг танц.

(Ех така и не запомних нито едно име от участниците)
http://enjoybulgaria.info

castro
thunderchief писа:
castro писа:

Мъничка незначителна добавчица - достъпа до neterra.tv е платен

Достъпът до neterra.tv е абсолютно безплатен! Всъщност има абонаментни планове, които трябва да се вземат за да се получи достъпът до медийните продукти, но цената им е 0,00 лв., което мисля означава безплатно!? Pfft

И така да не забравя да поздравя всички участници от снощното шоу - трудно е да се направи хореография за няколко дни и все пак всички се справиха чудесно Smile
няма открити,
няма открити!

thunderchief
Достъпът до neterra.tv е абсолютно безплатен! Всъщност има абонаментни планове, които трябва да се вземат за да се получи достъпът до медийните продукти, но цената им е 0,00 лв., което мисля означава безплатно!?

Вземи сподели малко ноу хау как става щото аз плащам 47 евро за три месеца за да гледам телевизия точно от нетера в Англия
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

castro
thunderchief писа:
Достъпът до neterra.tv е абсолютно безплатен! Всъщност има абонаментни планове, които трябва да се вземат за да се получи достъпът до медийните продукти, но цената им е 0,00 лв., което мисля означава безплатно!?

Вземи сподели малко ноу хау как става щото аз плащам 47 евро за три месеца за да гледам телевизия точно от нетера в Англия

Май се досещам къде е ключът за бараката - аз ползвам услугата от България и не плащам нито стотинка. Абонаментния ми план за всички продукти за една година струва точно 0,00 лв.!
Обаче като гледам не така стоят нещата извън българско Shock
Кво да се прави - кой както се уредиWink
няма открити,
няма открити!

blue_lipstick
На мен най-много от вчерашните изпълнения ми харесаха тези на Тео и партньорката му и също така на тази мацката,която е танцувала салса,ама и се падна меренге и танцува със сладура от Маламбо. Smile
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.14 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,430 уникални посещения