BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Най-дразнещите телевизионни творения ...
admin
Имали сте моменти, в които още с включването на телевизора Ви се е искало да го изхвърлите, заради ужасяващите глупости, които се леят в този момент ... Споко, това не е от Вашият телевизор, не е проблемът във Вас ... И при мен е така Wink
Кои са НАЙ-ДРАЗНЕЩИТЕ ТЕЛЕВИЗИОННИ ТВОРЕНИЯ... или по-ясно казано, КОИ СА ПРЕДАВАНИЯТА, КОИТО НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОНАСЯТЕ...

Списъкът навярно е доста голям Wink Сега е момента да стреляте именно по всички тези телевизионни мишени, които не са по Вашите критетии Wink Заслужават си го Grin

http://www.bgsalsa.info
FABRICIA
:ter: Биг Брадър!
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

sssss
Лелеееее как ме провокирате да пиша до утре сутринта!Smile
Жалко, че сега нямам много време!

Мога да изброя доста безумни български реклами сътворени от така наречените РЕКЛАМНИ АГЕНЦИИ НА ГОДИНАТА Smile, спечелили на АРА Фестивала в Албена..., но скоро, скоро..., че това не е отговор с едно изречение...Smile, някои неща трябва и да се видят!

melody
Биг Брадър,рекламите,екшъните с много стрелби и коли,Формула 1(заради "приятната мелодия" на двигателите),политическите предавания с многото безсмислени приказки,онези сериалчетата,в които поне един е с амнезия,а друг разбира,че не този е баща му и т.н.Общо взето много неща ме дразнят,а изключително ме дразни това,че по време на рекламите се увеличава звука и ме принуждават да натискам дистанционното(а в бързината,докато нацеля точното дистанционно,щото те са няколко по масата,или по дивана,направо ми се късат нервите):-dev:
В момента за тези се сещам,но съм сигурна,че има и още...
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Amphibia
Аууу да, да! melody, много точно си го казала - увеличаването на звука по време на рекламния блок може би е най-най-дразнещото от всичкоо!!!

Иначе като предаване - определено не мога да понасям онова ново (вече не ново всъщност) предаване на Гала... Това май напоследък е нещото, което ако по-случайност оцеля, гледам максимално бързо да превключа!
Amphibia

melody
А :tik:,точно пак реших да се включа,а именно заради предаването "Имаш поща"! Толкова фалш,толкова нагласеност,ама чак се набива на очи,а и моя близка е участвала в него,таааа...
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

blue_lipstick
Aaaaaa,моля Ви недейте така за Големия Брат! Аз съм му голям фен :_punk:! Особено този сезон беше много як.
Първите предавания,които веднага ми идват на акъла и ми иде да хвърля телевизора през прозореца като попадна на тях са :ter: малоумно ухилените мадами от "Бързи пари" по бТВ и "Зара-ме-пита-колко-триъгълника-виждаш" Smile по Нова.Просто няма такива други дразнители.
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
melody
blue_lipstick писа:

...:ter: малоумно ухилените мадами от "Бързи пари" по бТВ и "Зара-ме-пита-колко-триъгълника-виждаш" Smile по Нова...

Ха-ха,абсолютно съгласна!Точно два пъти случайно попаднах на предаването и това ми беше достатъчно,за да се уверя,че е безобразно тъпо..Cool

Shisharchica
melody писа:
предаването "Имаш поща"! Толкова фалш,толкова нагласеност,ама чак се набива на очи,а и моя близка е участвала в него,таааа...

Другото, което ме дразни много е "Искрено и лично" :no:, направо ме побърква!

ostavka
изобщо не обичам да гледам телевизия като цяло! не съм много запозната с предаванията, но съквартирантката ми като пусне "нова ТВ" и като се занижат едни ми ти сериалчета с дон педро и подобни... ужасссс!!!:no: по-зле от тях е, обаче биг брадър, а най-противното нещо са ми рекламите и то не кои да е , а специално тези на космодиск...а и има и една супер противна, на "златно чудо ЧИТАРНАЙСИ макс" с азис:help:
bgsalsa.info/images/avatars/ostavka.jpg

mojito dream
Искам да добавя към списъка и "Треска за злато" и да спомена и любимия на много таксиметрови шофьори радио-водещ Боби Цанков. Това, че предавания като всички изброени тук намират публика, ме отчайва. :gb:
Take pleasure seriously!

charlies_angel
лелее,има едно предаване по БНТ-Обратен вираж.. :zlo:
толко е тъпо :kr:
с някой си балсамаждиев леелеее,направо като му зърна мутрата и ме избива на агресия :ce:
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."

http://video.google.com/videoplay?docid=-1012414796107329491
Difficile
мдаааам
имаше едно парче '..откъде ли да те почна аз просто не знааам.."
та и аз така сега.
но не определено си имам фаворит.или по скоро,анти такъв.ама в случая с темата си отива директно на първо място.
БИГ БРАДЪР. ДЪЪЪЪЪЪ!!!!!!няма такава малоумщина,няма и смисъл да пояснявам.
Дързост и красота. Мозъкът ми е пормит с тва от 4 годишна от баба ми,сега тя така дейста и с брат ми милия.
Горчиво.Е тва нещо го нацелих за минз веднъж.Вече ме е страх от бтв.
А нещото,което ме кара да ИЗБЕСНЕЯ са новините на турси език по НАЦИОНАЛНАТА телевизия.просто без коментар.

и още и още..къцито вече го няма,но спокойно може да удържи върха на тази класация с десетилетия..Smile
SMILEEEEEEE
http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php

http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php
pimiento
По принцип мога да говоря само за предавания от 20,00 вечерта натам :re: При това К1 примерно изобщо не гледам, а и ТВ в частност гледам малко, но тъй като в зимния сезон все пак гледам...Наистина тъпите предавания са мнооооооооого :cho: Да не говорим пък за кабеларките, че то предаване няма да остане :krik: Съгласна съм с всички мнения по-нагоре, но ще добавя и "Шоуто на Слави"...направо не е за гледане, освен в дните, когато танцуват, състезаващите се за Ферарито :-dan: Екипа толкова се е изчерпал, че не мога да си обясня как още не са спрели предаването или поне защо не търсят ОТЧАЯНО нови сценаристи???!!!:help::moz:

El Doctor
ostavka писа:
и като се занижат едни ми ти сериалчета с дон педро и подобни... ужасссс!!!:no: по-зле от тях е, обаче биг брадър, а най-противното нещо са ми рекламите и то не кои да е

А, Майче какво имаш против Дон Педро, бре хубостницеSmileShock
Иначе си права: Биг Брадър-отврат, Неискрено и Безлично - гадост, рекламите - шок и ужас.Ако реклавните агенции знаят колко стоки нарочно не купувам заради отвратителни реклами!!!Pfft

ostavka
сега, докторе, ще ти обясня какво точно имам против дон предро... имаше един период от няколко дни, в който съквартирантката ми не излизаше от къщи и телевизора беше нон стоп включенAngry... и само сапунки... и тоя дон педро сигурно е бил някой главен мухльо, защото всяка втора дума беше имато му, а всяка трета- името му обляно в сълзи и любовни обяснения... та от тогава не се обичаме с него...
Редактирана от ostavka на 22.12.2006 в 12:32
bgsalsa.info/images/avatars/ostavka.jpg

tanyatasheva
Хора, защо си гyбите времето да гледате телевизияShock живейтe:ura:е
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

Shisharchica
tanyatasheva писа:
Хора, защо си гyбите времето да гледате телевизияShock живейтe:ura:е

:vot:
Абсолютно съм съгласна с теб. Човек трябва да живее собствената си съдба, не да се наслаждава през екрана на щастието на ругите, или да реве заради техните болки

El Doctor
ostavka писа:
сега, докторе, ще ти обясня какво точно имам против дон предро... имаше един период от няколко дни, в който съквартирантката ми не излизаше от къщи и телевизора беше нон стоп включенAngry... и само сапунки... и тоя дон педро сигурно е бил някой главен мухльо, защото всяка втора дума беше имато му, а всяка трета- името му обляно в сълзи и любовни обяснения... та от тогава не се обичаме с него...

Ама аз съм Дон Педро в испанскоговорящия свWinkят...Ама чак пък мухльоShockShockShockGrin
Весела Коледа!Grin

herairness
и към всичко горе посочено,мога да добавя и ЦЯЛАТА ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ,както и онзи долен нарцис Милен Цветков,като го видя и ме избива направо на агресия:ter::box::ban:
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,755 уникални посещения