|
Най-дразнещите телевизионни творения ...
|
| admin |
Публикувана в 21.12.2006 в 14:47
|

Администратор

|
Имали сте моменти, в които още с включването на телевизора Ви се е искало да го изхвърлите, заради ужасяващите глупости, които се леят в този момент ... Споко, това не е от Вашият телевизор, не е проблемът във Вас ... И при мен е така 
Кои са НАЙ-ДРАЗНЕЩИТЕ ТЕЛЕВИЗИОННИ ТВОРЕНИЯ... или по-ясно казано, КОИ СА ПРЕДАВАНИЯТА, КОИТО НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОНАСЯТЕ...
Списъкът навярно е доста голям Сега е момента да стреляте именно по всички тези телевизионни мишени, които не са по Вашите критетии Заслужават си го
|
| |
|
|
| FABRICIA |
Публикувана в 21.12.2006 в 15:16
|

Запленен

|
:ter: Биг Брадър!
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...
|
| |
|
|
| sssss |
Публикувана в 21.12.2006 в 15:19
|

Известен

|
Лелеееее как ме провокирате да пиша до утре сутринта!
Жалко, че сега нямам много време!
Мога да изброя доста безумни български реклами сътворени от така наречените РЕКЛАМНИ АГЕНЦИИ НА ГОДИНАТА , спечелили на АРА Фестивала в Албена..., но скоро, скоро..., че това не е отговор с едно изречение... , някои неща трябва и да се видят! |
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 21.12.2006 в 16:01
|

Известен

|
Биг Брадър,рекламите,екшъните с много стрелби и коли,Формула 1(заради "приятната мелодия" на двигателите),политическите предавания с многото безсмислени приказки,онези сериалчетата,в които поне един е с амнезия,а друг разбира,че не този е баща му и т.н.Общо взето много неща ме дразнят,а изключително ме дразни това,че по време на рекламите се увеличава звука и ме принуждават да натискам дистанционното(а в бързината,докато нацеля точното дистанционно,щото те са няколко по масата,или по дивана,направо ми се късат нервите):-dev:
В момента за тези се сещам,но съм сигурна,че има и още...
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| Amphibia |
Публикувана в 21.12.2006 в 16:15
|

Начинаещ

|
Аууу да, да! melody, много точно си го казала - увеличаването на звука по време на рекламния блок може би е най-най-дразнещото от всичкоо!!!
Иначе като предаване - определено не мога да понасям онова ново (вече не ново всъщност) предаване на Гала... Това май напоследък е нещото, което ако по-случайност оцеля, гледам максимално бързо да превключа!
Amphibia
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 21.12.2006 в 16:27
|

Известен

|
А :tik:,точно пак реших да се включа,а именно заради предаването "Имаш поща"! Толкова фалш,толкова нагласеност,ама чак се набива на очи,а и моя близка е участвала в него,таааа...
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| blue_lipstick |
Публикувана в 21.12.2006 в 16:49
|

Известен

|
Aaaaaa,моля Ви недейте така за Големия Брат! Аз съм му голям фен :_punk:! Особено този сезон беше много як.
Първите предавания,които веднага ми идват на акъла и ми иде да хвърля телевизора през прозореца като попадна на тях са :ter: малоумно ухилените мадами от "Бързи пари" по бТВ и "Зара-ме-пита-колко-триъгълника-виждаш" по Нова.Просто няма такива други дразнители.
don't click this link... 
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 21.12.2006 в 18:00
|

Известен

|
blue_lipstick писа:
...:ter: малоумно ухилените мадами от "Бързи пари" по бТВ и "Зара-ме-пита-колко-триъгълника-виждаш"  по Нова...
Ха-ха,абсолютно съгласна!Точно два пъти случайно попаднах на предаването и това ми беше достатъчно,за да се уверя,че е безобразно тъпо..
|
| |
|
|
| Shisharchica |
Публикувана в 21.12.2006 в 18:15
|

Начинаещ

|
melody писа:
предаването "Имаш поща"! Толкова фалш,толкова нагласеност,ама чак се набива на очи,а и моя близка е участвала в него,таааа...
Другото, което ме дразни много е "Искрено и лично" :no:, направо ме побърква! |
| |
|
|
| ostavka |
Публикувана в 21.12.2006 в 19:29
|

Фен

|
изобщо не обичам да гледам телевизия като цяло! не съм много запозната с предаванията, но съквартирантката ми като пусне "нова ТВ" и като се занижат едни ми ти сериалчета с дон педро и подобни... ужасссс!!!:no: по-зле от тях е, обаче биг брадър, а най-противното нещо са ми рекламите и то не кои да е , а специално тези на космодиск...а и има и една супер противна, на "златно чудо ЧИТАРНАЙСИ макс" с азис:help:
|
| |
|
|
| mojito dream |
Публикувана в 21.12.2006 в 22:12
|

Начинаещ

|
Искам да добавя към списъка и "Треска за злато" и да спомена и любимия на много таксиметрови шофьори радио-водещ Боби Цанков. Това, че предавания като всички изброени тук намират публика, ме отчайва. :gb:
Take pleasure seriously!
|
| |
|
|
| charlies_angel |
Публикувана в 21.12.2006 в 22:23
|

Напредващ

|
лелее,има едно предаване по БНТ-Обратен вираж.. :zlo:
толко е тъпо :kr:
с някой си балсамаждиев леелеее,направо като му зърна мутрата и ме избива на агресия :ce:
"След мен не знам какво ще бъде,
но сигурно ще бъде по-добре,
и само за едно ще съжалявам,
че няма да ме има някой ден ....."
|
| |
|
|
| Difficile |
Публикувана в 22.12.2006 в 01:29
|

Начинаещ

|
мдаааам
имаше едно парче '..откъде ли да те почна аз просто не знааам.."
та и аз така сега.
но не определено си имам фаворит.или по скоро,анти такъв.ама в случая с темата си отива директно на първо място.
БИГ БРАДЪР. ДЪЪЪЪЪЪ!!!!!!няма такава малоумщина,няма и смисъл да пояснявам.
Дързост и красота. Мозъкът ми е пормит с тва от 4 годишна от баба ми,сега тя така дейста и с брат ми милия.
Горчиво.Е тва нещо го нацелих за минз веднъж.Вече ме е страх от бтв.
А нещото,което ме кара да ИЗБЕСНЕЯ са новините на турси език по НАЦИОНАЛНАТА телевизия.просто без коментар.
и още и още..къцито вече го няма,но спокойно може да удържи върха на тази класация с десетилетия..
SMILEEEEEEE
http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php
|
| |
|
|
| pimiento |
Публикувана в 22.12.2006 в 09:43
|

Начинаещ

|
По принцип мога да говоря само за предавания от 20,00 вечерта натам :re: При това К1 примерно изобщо не гледам, а и ТВ в частност гледам малко, но тъй като в зимния сезон все пак гледам...Наистина тъпите предавания са мнооооооооого :cho: Да не говорим пък за кабеларките, че то предаване няма да остане :krik: Съгласна съм с всички мнения по-нагоре, но ще добавя и "Шоуто на Слави"...направо не е за гледане, освен в дните, когато танцуват, състезаващите се за Ферарито :-dan: Екипа толкова се е изчерпал, че не мога да си обясня как още не са спрели предаването или поне защо не търсят ОТЧАЯНО нови сценаристи???!!!:help::moz: |
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 22.12.2006 в 10:29
|

Известен

|
ostavka писа:
и като се занижат едни ми ти сериалчета с дон педро и подобни... ужасссс!!!:no: по-зле от тях е, обаче биг брадър, а най-противното нещо са ми рекламите и то не кои да е
А, Майче какво имаш против Дон Педро, бре хубостнице 
Иначе си права: Биг Брадър-отврат, Неискрено и Безлично - гадост, рекламите - шок и ужас.Ако реклавните агенции знаят колко стоки нарочно не купувам заради отвратителни реклами!!! |
| |
|
|
| ostavka |
Публикувана в 22.12.2006 в 12:31
|

Фен

|
сега, докторе, ще ти обясня какво точно имам против дон предро... имаше един период от няколко дни, в който съквартирантката ми не излизаше от къщи и телевизора беше нон стоп включен ... и само сапунки... и тоя дон педро сигурно е бил някой главен мухльо, защото всяка втора дума беше имато му, а всяка трета- името му обляно в сълзи и любовни обяснения... та от тогава не се обичаме с него...
Редактирана от ostavka на 22.12.2006 в 12:32
|
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 23.12.2006 в 11:38
|

Известен

|
Хора, защо си гyбите времето да гледате телевизия живейтe:ura:е
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|
|
| Shisharchica |
Публикувана в 23.12.2006 в 12:38
|

Начинаещ

|
tanyatasheva писа:
Хора, защо си гyбите времето да гледате телевизия  живейтe:ura:е
:vot:
Абсолютно съм съгласна с теб. Човек трябва да живее собствената си съдба, не да се наслаждава през екрана на щастието на ругите, или да реве заради техните болки |
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 23.12.2006 в 18:16
|

Известен

|
ostavka писа:
сега, докторе, ще ти обясня какво точно имам против дон предро... имаше един период от няколко дни, в който съквартирантката ми не излизаше от къщи и телевизора беше нон стоп включен  ... и само сапунки... и тоя дон педро сигурно е бил някой главен мухльо, защото всяка втора дума беше имато му, а всяка трета- името му обляно в сълзи и любовни обяснения... та от тогава не се обичаме с него...
Ама аз съм Дон Педро в испанскоговорящия св ят...Ама чак пък мухльо   
Весела Коледа! |
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 25.12.2006 в 19:16
|

Звезда

|
и към всичко горе посочено,мога да добавя и ЦЯЛАТА ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ,както и онзи долен нарцис Милен Цветков,като го видя и ме избива направо на агресия:ter::box::ban:
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...
|
| |
|