BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
ИДЕ ВЕГАС
thunderchief
Ей народе, ама съвсем забравихме че иде Лас Вегас
Искам да пожелая на всичките ни участници в World Salsa Championship УСПЕХ!!!!
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

sssss
Smile и от мен, и от мен!
Снощи Мони с партньорката му представиха своето изпълнение.
Блестящо беше, но личното ми мнение е (на мен това ми направи по-голямо впечатление), че най-вече изпъкна с речта, която изнесе. Много ... народна, чиста, топла и истинска!

Успех!

El Doctor
Тъндъре, водиш сме с 1:0, тъкмо исках да постна темата и ти ме изпревари като МиГ-29 , селскостопански Ан-2Wink
На ВСИЧКИ наши участници /и на Стефан/ , пожелавам огромни успехи, пред 3 минути се чух с някои от тях по телефона и дано утре да няма мъгла за да излетят и да пристигнат навремеWink
Мисля, че имаме достойни представители, които да покажат нивото на БГ-салсата, което ниво не е никак зле...нужно ли е повече да се убеждаваме,а?WinkWinkWink
Успех и късмет, къде без него?!Grin

thunderchief
Уви таман се затътрих да излизам и един гад отвори бутилка и забърка едни работи с мнооогго чесън дето се мажат на пресно изпечен хляб, та отиде и салса и всичкоGrin.
Жалко че съм пропуснал!
Още веднъж успех на Мони и Ели, Моника и Алфредо, Кике и Ели и на отбора на Салса Калиенте!
А Докторе, че Стефан ще е на високо ниво като съдия хич и не се съмнявам! Успех и на него все пак!
Редактирана от thunderchief на 11.12.2006 в 15:31

El Doctor

Тъндър писа:

Уви таман се затътрих да излизам и един гад отвори бутилка и забърка едни работи с мнооогго чесън дето се мажат на пресно изпечен хляб, та отиде и салса и всичко.
Жалко че съм пропуснал!
Още веднъж успех на Мони и Ели, Моника и Алфредо, Кике и Ели и на отбора на Салса Калиенте!
А Докторе, че Стефан ще е на високо ниво като съдия хич и не се съмнявам! Успех и на него все пак!

А, така Тъндъре, съдиите са важно нещо, още повече че все пак оценяватWink
А за бутилката и препечения хляб с чесъна, ммм, вкусснно, Теле съм все пак, оценявам тези неща.
Все пак какво ще кажеш за един Ром Captain Morgan Spice Gold с една пуричка /Танчето Ташева да ми простиWink нахалството / и за да подкрепим убедително представянето на нашите хора там!?Wink

herairness
УСПЕХ и от мен,понеже смятам,че е напълно постижима титлата Smile)))
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
melody
Тъндър,не сме забравили за състезанието....как....

Желая от сърце на всички участници успех и много късмет!!
Стискам палци!
:goo:

if писа:
Smile и от мен, и от мен!
Снощи Мони с партньорката му представиха своето изпълнение.
Блестящо беше, но личното ми мнение е (на мен това ми направи по-голямо впечатление), че най-вече изпъкна с речта, която изнесе. Много ... народна, чиста, топла и истинска!

Успех!

И на мен много приятно впечатление ми направи речта на Мони!Много искренна...

Off:Имаме си нови емотикончета?Браво!Много са готинки Wink:ura:
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sssss
melody писа:
Off:Имаме си нови емотикончета?Браво!Много са готинки Wink:ura:

имааа яSmile
;pok: - поклон на админа :va::va::va: ... и аплодисменти!
забавлявайте се ... :_punk::xox::rad::ura:

и

повече

:=off::=off:
:jal::jal::jal:

blue_lipstick
И от мен,и от мен успех на всички родни участници! Не се съмнявам,че ще се представят достойно!
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
shash
Успех и от мен на всички,които ще покажат(не се съмнявам че ще го направят),че и България има място на 1вите места на Световното по салса!!!Стискаме Ви палци!! :goo::vic:;k::rad::rad::rad:

EDIT: admin
писането на шльокавица-латиница е забранено! Ако нямаш кирилица на товя компютър, този сайт е за теб!

Редактирана от admin на 12.12.2006 в 16:19
Smile

Amphibia
Много много мноооооооооого успех и късмет!
Amphibia

rumbarumbero
Аз знам, че ще имаме титла. Убеден съм в това и поздравявам състезателите ни - страхотни са:kep:.
Стефан:uho:...добър политик...

timbarumbero
Да, дааааSmileА Алберт Торрес - добър мениджър!

thunderchief
Впрочем уважаемите колеги от Салсабор са пуснали линк към страницата с информацията за състезателите във Вегас и битката се очертава да е интересна и напрегната.
Жалко да му се не види че няма как да съм там

admin
thunderchief писа:
Впрочем уважаемите колеги от Салсабор са пуснали линк към страницата с информацията за състезателите във Вегас и битката се очертава да е интересна и напрегната.
Жалко да му се не види че няма как да съм там

www.bgsalsa.info/images/salsachampionships.png
много си прав, за съжаление съм малко болен от два дни и трудно смогвам. Найстина събитието си заслужава, ето по интересни линкове свързани с World Salsa Champion Ships

ОФИЦИАЛЕН САЙТ
Участници
Схема на провежданите семинари
Шоу програми
ФОТО ГАЛЕРИЯ
Информация за събитията
Редактирана от admin на 14.12.2006 в 16:13

http://www.bgsalsa.info
admin
Новини от World Salsa Champion Ships
За осмина финала на Световното Първенство в Лас Вегас са се класирали единствено Кики и Ели. Останалите наши двойки Мони и Ели, Алфредо и Моника и отбора на Salsa Caliente, са отпаднали от понататъчното си участие. Мони и Ели са били дисквалифицирани от състезанието поради нарушение.
Желаем успех и много късмет на Кике и Ели!!!

Благодарим за подадената информация от нашият приятел bb3
Редактирана от admin на 20.12.2006 в 19:23

admin
Кики и Ели са единствената Българска двойка класирала се на финала по време на World Salsa Champion Ships проведено този weekend в Лас Вегас! Това е поредният голям международен успех за Pambos Dance Centre и Los Pambos Dance Company!
Ч Е С Т И Т О !

Shisharchica
За мен Кики и Ели бяха най - добрите и наистина си заслужиха признанието! Браво на тях и успех!:goo:

thunderchief
Поздравления за всички участници. Впрочем класирането на отбора на Салса Калиенте си е порядъчно високо като се има предвид кои са на първите места в тяхната категория(Pretty Boys and Girls и Salsamania). Жалко само за Мони и Ели и Моника и Алфредо. Как да е де, догодина пак - тоз път на по предни местаSmile

melody
Честито на Кике и Ели!!!Браво!!!:goo:
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.35 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,431 уникални посещения