BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Какво харесвате в противоположния пол...
melody
...на пръв поглед:във външността и в характера?И какъв трябва да е според вас един идеален мъж и съответно една идеална жена?(То идеални хора няма,но все пак?Smile
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Cuba_Libre
Ха така де- в какъв аспект е въпросът- за танцуване на салса ли какви мъжи/жени харесваме, или по принцип?

Защото, ако става дума за танцовите въпроси- оценявам ако представителят на протилоположния пол (в моя случай- мъжкия) води "ясно", без дръпни и бутни, ако се съобразява с нивото на дама и ако се УСМИХВА! Ей така: SmileSmileSmileSmileSmile

А иначе- по принцип...хм... доста по-трудно ми е да отговоря на този въпрос. Всъщност, ще се оправдая, че това е салса сайт и няма да излизам от предмета му...Wink
En el fin de semana quiero bailar...

melody
Cuba_Libre писа:
Ха така де- в какъв аспект е въпросът- за танцуване на салса ли какви мъжи/жени харесваме, или по принцип?

Въпросът ми беше по принцип.По-труднияGrinха-хаSmileКакво ви привлича във външността,поведението и характера на даден мъж или жена.Най-общо казано.Вярно,че не е свързано съвсем със салсата,....но защо пък да не еSmileВ който аспект искаш,в този отговаряйSmileА ако искаш изобщо не отговаряй....Незнам откъде ми щукна този въпрос....Интересно ми е просто...Интересно ми е също и какво НЕ харесвате в даден човек-мъж или жена...

п.с.Един пример,свързан с другата тема,на която се наблегна.Харесвам мъже,които имат мярка,знаят кога да спрат(за каквото и да става въпрос) и не злоупотребяват с алкохола по никакъв начин.Просто пример.
Редактирана от melody на 06.10.2006 в 05:15
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Cuba_Libre
За злоупотребата с алкохола съм напълно съгласна. Не че държа мъжете съвсем да не близват алкохол, обаче- всичко с мяркаWink
En el fin de semana quiero bailar...

thunderchief
melody писа:
...на пръв поглед:във външността и в характера?И какъв трябва да е според вас един идеален мъж и съответно една идеална жена?(То идеални хора няма,но все пак?Smile

Има идеални жени. Аз познавам поне две.
А иначе какво харесвам е сложно да се обясни, трябва да се види, а нямам желание да го показвам
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

melody
thunderchief писа:

А иначе какво харесвам е сложно да се обясни, трябва да се види, а нямам желание да го показвам

Защо на мъжете им е по-трудно да кажат и да покажат това,което им харесва?

thunderchief
melody писа:
thunderchief писа:

За мъжете по принцип не мога да кажа, а в моя случай е по-трудно защото харесвам съответната дама заради усещането което ми носи контакта с нея не толкова заради външния и вид. Въпреки че на моменти като си смени прическата и външния и вид става доста закачлив.
Толкоз от мене по тема

El Doctor
melody писа:

Мелъди, мисля че не при всички мъже е така, но като цяло в БГ още се робува на много предрасъдци, хората имат доста комплекси..Ако директно, но възпитано покажеш на една жена че я харесваш, знаеш ли какво се получава в 90 процента от случаите?После си оплакваш дните за известно време,Wink, а да се държиш по социалния стереотип на който повечето са свикнали ...ами не ми допада, но това малко излиза от темите тук и влиза в домена на други сайтовеWink
Българките са си читави по принцип, но съм общувал с някои чужденки /не американки!/ и по отношение на комуникационните вербални и невербални нива те са на доста добро ниво, и има какво да научим/научат /някои дами/ от тях, без докачение...Wink

melody
El Doctor писа:
melody писа:

Мелъди, мисля че не при всички мъже е така, но като цяло в БГ още се робува на много предрасъдци, хората имат доста комплекси..Ако директно, но възпитано покажеш на една жена че я харесваш, знаеш ли какво се получава в 90 процента от случаите?После си оплакваш дните за известно време,Wink, а да се държиш по социалния стереотип на който повечето са свикнали ...ами не ми допада, но това малко излиза от темите тук и влиза в домена на други сайтовеWink
Българките са си читави по принцип, но съм общувал с някои чужденки /не американки!/ и по отношение на комуникационните вербални и невербални нива те са на доста добро ниво, и има какво да научим/научат /някои дами/ от тях, без докачение...Wink

Да не искаш да кажеш,че като направиш комплимент на някоя жена,тя веднага ти се мята на врата и няма пусканеGrinЕеее,стига деSmile

melody
То вярно,че ще заприлича на бюро за запознанстваSmile,но да уточня-не си търся мъж!GrinИмам си!SmileПросто си говоримSmile

El Doctor
melody писа:
[quote]El Doctor писа:
[quote]melody писа:

Да не искаш да кажеш,че като направиш комплимент на някоя жена,тя веднага ти се мята на врата и няма пусканеGrinЕеее,стига деSmile

Напротив Мелъди, за жалост повечето БГ жени не разбират от комплименти или се държат все едно ги е ударил ток от далекопровода!Wink Но като влезем в Европа, дано прихванат нещо...WinkНе от германките, деWink

karfi4ka
El Doctor писа:

Но като влезем в Европа, дано прихванат нещо...WinkНе от германките, деWink

Няма значение от кого. Важното е да се лекува Grin Grin Grin

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
thunderchief
melody писа:
То вярно,че ще заприлича на бюро за запознанстваSmile,но да уточня-не си търся мъж!GrinИмам си!SmileПросто си говоримSmile

Aми то ние и не предлагамеGrin

indra
El Doctor писа:

същото, впрочем, важи и за мъжете тук: когато ясно и недвусмислено покажеш на някой, че го харесваш / обичаш в 99% от случаите този някой внезапно започва да се държи като социопат. наблюдавала съм доста двойки - печелившото поведение е жените да се държат или като кучки, или като безмозъчни кукли. един приятел преди време ми обясни за новата си приятелка "не ми трябва хубава или умна; трябва ми някоя смотана, че да ме гледа с обожание".
мислила съм доста и ми се струва, че това е защитна агресия - подсъзнателно желание да прогониш другия заради страха да не си тръгне, прозрял внезапно истината за теб. особено характерно поведение е за хората с каруца комплекси. независимо дали са мъже или жени.

my.opera.com/IndraMacondo
sssss
El Doctor писа:
...Но като влезем в Европа, дано прихванат нещо...WinkНе от германките, деWink

Smile да бе...какво сме се хванали за тая Европа, като удавници за сламка...SmileSmileSmile Принципите, суровият морал и т.н. и т.н., самият манталитет у някои дами и господа...трудно може да се изкорени Smile, не Европа, а не знам кой трябва да им дойде на помощ!

La Tiburona
Мисля и че Ел Доктор е прав /там има малко тънък хумор/ и Иф и Индра са прави...Иначе Европа съвсем не е за пример в много неща.Има и положителни такива, да преценим дали и отношенията между половете са там за пример .
Аз обаче,вярно, се заглеждам по някой хубавелек, но си давам ясна сметка , че такива обикновено са самовлюбени и разглезени от жените и на тях много неможе да се разчита.Имам си един господин с който ми е добре. Не е филмова звезда, но е мъж на място, поне засега...WinkПък и танцува салса; е какво й трябва още на една скромна срамежлива девойка като мен...Wink

indra
La Tiburona писа:
Мисля и че (...)

дори не става въпрос за красота - дългосрочно всички остаряват, погрозняват и озлочестяват. т.е. външността на младежите не е фактор при вземането на решение. (то си личи на моменти)
по-скоро имам проблем с дефиницията "мъж на място". или както казват приятелите - "прекалено силна си - затова привличаш мухльовци, които си търсят мама".

pimiento
La tiburona, ей това е приказка Wink

За мен е важно да можеш да се облегнеш на мъжа...в преносния смисъл (и в буквалния много ми харесва, но нямам това предвид в случая Smile ). Да знаеш, че можеш да разчиташ на него всеки ден, при всякакви обстоятелства. Стабилен мъж. Да знаеш, че дори и да не взима много пари- гладна няма да останеш; че ако има някакъв проблем, с който не можеш да се справиш- ще ти помогне; че "мъжките" неща,задължения- ще си ги свърши... Не обичам лигльовците, самовлюбените комплексари, пу...ците Grin

El Doctor
pimiento писа:
La tiburona, ей това е приказка Wink

За мен е важно да можеш да се облегнеш на мъжа...в преносния смисъл (и в буквалния много ми харесва, но нямам това предвид в случая Smile ). Да знаеш, че можеш да разчиташ на него всеки ден, при всякакви обстоятелства. Стабилен мъж. Да знаеш, че дори и да не взима много пари- гладна няма да останеш; че ако има някакъв проблем, с който не можеш да се справиш- ще ти помогне; че "мъжките" неща,задължения- ще си ги свърши... Не обичам лигльовците, самовлюбените комплексари, пу...ците Grin

Е, поизмряха тия, останахме само няколко динозавъра от този видWink
Акулке /тибуронче/, ти си май от нашия клуб, е, къде го намери този "стабилен мъж" да направим общ клуб с негоGrinGrinGrinМайтап!
За жалост и повечето от жените не разсъждават като pimiento или за пред хора твърдят че искат това, което иска и тя, а иначе си казват:"абе да хвана някой паралия здрав, ако ще да е душевен селянин и пълно дърво, аз да гепя колата, мезонета и банковата сметка, после ще му мисля"Wink
Социално приемливото лицемерие е в разцвета си.Чета случайно в модно списание, питат една миска /лично я познавам изключително отблизо и добре/:"Мъжете които харесвате нужно ли е да имат мноого пари?"
Тя , милатаShock, казва:"Ах, недейте,не, не, не, само да имат чуство за хумор...интелигентни..."и подобни шикалки.
Поврага, айде холан, не се знаем, лъжи и измами, като гледам не ходи с палячо , а се отъркваше около оня Вальо Топлото, ама хайде да не нарушаваме хубавия стил на този сайт...Grin
Така че нито един от двата пола не е виновен, ама такова е сега "международното положение"Angry

indra
El Doctor писа:
Така че нито един от двата пола не е виновен, ама такова е сега "международното положение"Angry

да, няма виновни полове. има избор.
значително по-лесно е да се намери някой, който да задоволява съответната потребност, отколкото човек да се справи сам с липсите. и сякаш тази линия на по-малкото съпротивление е по-чест избор на жените. имам предвид, че ако много, ама много искаш ей онази къща край синтра, вариантите са два: за запретнеш ръкави, да изкараш пари и да си я купиш или да се огледаш за някой левент, който да ти я купи.
преди време един тип ме попита "а теб не те ли свалят разни хора заради нещата, които ти и семейството ти имате?". не се бях замислила до тогава. защото винаги съм смятала, че това, което притежавам, бих го споделила с Човека, Който без да го гледам подозрително.
опитвам се да ти кажа, че я има и обратната гледна точка.
вярвам във връзките между хора, които нямат нужда един от друг. но искат да са заедно. повече от всичко друго. връзки между хора, които чудесно се справят с живота си и сами. но избират да са с другия.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,755 уникални посещения