|
За колко дълго сте прекъсвали?
|
| Teri |
Публикувана в 21.09.2006 в 23:17
|

Напредващ

|
Не съм ходил на салса заведение от седмица и нещо и довечера отивам да потанцувам в Салса Плюс. Седя си в офиса и ми е едно такова, искам да мине времето и да стане 22 часа На школа си ходя, че дори и с начинаещите, да помагам, така ми се събира повече салса и ми е приятно Но на real life salsa, такава в клубче, от седмица и нещо. Та се питам - вие колко време сте издържали без салса? Без танци, без музиката? И какво е чувството малко преди да се върнеш? Треперят ли ръцете? Наркотичен глад има ли?
|
| |
|
|
| Difficile |
Публикувана в 22.09.2006 в 03:51
|

Начинаещ

|
ААААА
НЕ питай!!!
ТВа лято бях в София за суепр кратко и все насам-натам,за по 10-15 дена и докато се върна,не абсистенция,ми не знам как да му кажа!!!
ужасТ-ХАхХАХ
мн,мн боли:-)
Щото тъкмо бях свикнала по едно време по 2-3 пъти седмично на парти,+тренировки нали,и после заточението беше убийствено..
ама кво да правиш..после пък е мноооого якоо  
(като със всяка друга страст де,или по-скоро зависимост;-))
Редактирана от Difficile на 22.09.2006 в 04:13
SMILEEEEEEE
http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php
|
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 22.09.2006 в 04:10
|

Известен

|
Чупих собствения си рекорд - 4 дена, ужас...........Замъкнаха ме на една вила в планината - лежане, ядене, пиене и др. простотии. Това не е живот, схвана ми си цялото тяло, жив труп съм. Загуба на време, заточение, скарах се с всички, избягах. Обичам го този отвратителен град. От днес почва силната ми серия - Дали, Бонис, Салса+, събота и неделя в залата по цяла вечер, кеф! Озверяла съм ви казвам. Искам да се движа и да танцувам. Мразя почивката и спокойствието. Равносилно е на смърт. Който ще да ме разбира, не ми пука. |
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 22.09.2006 в 23:40
|

Известен

|
[b]tanyatasheva писа:[/b..........Замъкнаха ме на една вила в планината - лежане, ядене, пиене и др. простотии. Това не е живот, схвана ми си цялото тяло, жив труп съм. Загуба на време, заточение, ....... Равносилно е на смърт. Който ще да ме разбира, не ми пука.
Ха-ха....току що се прибирам от същото "приятно" преживяване.Скапана съм.От 21:30 снощи до 14:00 днес само сменях столовете.....с кратко прекъсване за сън(за 4часа).Цигари,алкохол,ядене,чалга,простотии......ужас. Убеждавам се за пореден път,че това не е за мен.Отидох в планина,за да се надишам с цигарен дим и да се схвана цялата.
От две години и половина сега за първи път прекъснах със салсата за ДВА МЕСЕЦА!Бях свикнала задължително два пъти в седмицата да съм на уроци.Някак си ми липсва този режим.Ходих на няколко партита,но на уроци не съм стъпила(т.е.само веднъж).А изпитвах огромно удоволствие именно от уроците.МОЯТА група отдавна се разпадна,чувствах се като осиротяло пиле,което не може да си намери мястото.Мисля,че ще продължа заради желанието,което все още не се изпарило и заради хората от форума,с които се запознахме....Това прекъсване не ми харесва изобщо.Нещо се скапах.....
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 21.10.2007 в 00:51
|

Известен

|
Всеки път като прекъсна за по-дълго със салсата и осъзнавам колко много ми липсва...въпреки,че често се нервирам на себе си,че може да съм такова голямо дърво и ми идва да се откажа завинаги!Нещо много разредих танците заради мои си разни проблеми...Гони ме и някаква есенна депресия...И въпреки,че знам,че като вляза в залата всичко ще се изпари...ей на...не отивам...Дано да събера сили и другата седмица да се занеса в правилната посока...Там сред слънчевите ритми,веселите хора и усмихнатите очи...
п.п.Онези,предишните коментари сме ги писали преди една година...
Редактирана от melody на 21.10.2007 в 01:11
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 21.10.2007 в 01:20
|

Известен

|
Ти си по-добре, просто трябва да направиш усилие да се завърнеш и все едно почваш отначало, ще бъдеш щастлива А аз вече усещам някакво пресищане, ами пет години не съм спирала Понякога танцувам много, а не ми доставя удоволствие, станала съм претенциозна. В този водовъртеж, понякога имам чувството, че това е някакъв нереален живот, но ми е станало навик Не може винаги човек да е на върха на емоцията, трябва да слезе надолу, да потъне, за да може пак да се изкачи. Решила съм да разредя малко и да се заема с по-сериозни неща.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 21.10.2007 в 03:12
|

Известен

|
Замъкнаха ме на една вила в планината - лежане, ядене, пиене
Гадове безсрамни:xox:
Що няма мене кой да ме замъкне така. Иначе колко дълго съм издържал - два месеца без social. Музика си слушах непрекъснато и на уроци ходих всяка седмица. Впрочем на моменти музиката ми омръзва, но за тия случаи имам решение, вадя Мейдън или Уайтснейк, вдигам як джангър (тия дни мисля да потормозя съседите с Powerslave:kr и ми минава. А иначе след като два месеца не бях танцувал, още на първото парти реших да се метна на дълбокото и поканих видна инструкторка и състезателка(поздрави от Острова Merrylin), ама се оказа че не е страшно и "заплувах" (из дансинга)
почивката и спокойствието. Равносилно е на смърт
Ааа, ти само ми дай за половин ден компанията на една личност на терасата ми в Банкя в слънчев летен ден и всичко това допълнено с бутилка розе или примерно поболяло се от простуда Petit Chablis, просто няма да усетя как точно е минало времето. И на фона на всичко това Samba Triste на Елиане Елиас или примерно New Arrival на Тито Пуенте(абе въобще Calle 54 или друг приятен латино джаз). Остарявам явно, но предполагам че Рая изглежда точно така.
Редактирана от thunderchief на 21.10.2007 в 03:27
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| lindeman_ |
Публикувана в 21.10.2007 в 22:44
|

Фен

|
аз не съм танцувал като хората от 4 месеца някъде
Нас най-добрите ни мразят нещастниците ...!!!
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 22.10.2007 в 01:00
|

Известен

|
lindeman_ писа:
аз не съм танцувал като хората от 4 месеца някъде 
Много кофти, щото се губи двигателния навик. Поне музика слушаш ли?
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| tresses |
Публикувана в 22.10.2007 в 02:05
|

Фен

|
Прекъсвах около изпитите - седем седмици в началото на лятото (тук-там по някой лейди стайлинг веднъж на две седмици) и 3-4седмици в началото на есента. И като се наложи да прекъсна, даже и музика рядко слушам (само ме изпълва с желание да се отправя в посока школата). А формата се губи бързо, ако не се поддържа Все пак при мен тези седмици не се оказаха кой знае какво препятствие.
Много повече усещах загубване на двигателен навик в началото (преди да е изграден както трябва) - когато ходех 2 пъти в седмицата на уроци, после 10 дена не ходя и т.н. Да не говорим какво мрънкане и отброяване пада "Пак ли мид-търм...вече 11 дена не съм стъпвала в залата!" Партитата пък и не стояха на въпрос (говорим за първите ми три-четири месеца в салсата)
А на social не съм ходила от 10 дена вече, мррн...все нещо ми попречва. Идващата сряда е просто задължителна!
A niakoga podpisite tuk ne biaha zadaljitelni
|
| |
|
|
| nevena14 |
Публикувана в 22.10.2007 в 18:14
|

Начинаещ

|
много е тъжно, когато прекъснеш, аз още мн мн не мога да се ориентирам в бг салса организацията , хубавите партита, стиловете и тн... танцувала съм последните години в чужбина, в paris, и там е доста различно, тук нито има с кого да отида на party, нито знам мн мн къде, общо взето - тъжна съм!!! 
EDIT: admin - Уважаема nevena14,
за последен път Ви умолявам да използвате кирилица, при изписване на Вашите мнения и коментари!
Редактирана от admin на 22.10.2007 в 18:50
zdrasti na vsichki!
hubavi usnivchizi i hubavi tanzi!
|
| |
|
|
| ivannn |
Публикувана в 22.10.2007 в 19:54
|

Звезда

|
прекъсвал съм танците по няколко месеца. единственото, което губя е тонус. позадъхвам се. но чуя ли този характерен ритъм винаги нещо трепва и за няколко минути успявам да възвърна поне 90% от старата си форма. и към момента не съм танцувал от края на лятото, но в петък съм на купон, където паркетът е добър, а компанията - отлична и ще понаваксам.
ПП
дори когато ходих на по 5-6 тренировки седмично и 2-3 партита имах нужда от прекъсване от време на време - действаше ми много освежаващо, губех рутината и усещах ритъма много по-жив ...
Редактирана от ivannn на 22.10.2007 в 20:09
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
|
| |
|
|
| FABRICIA |
Публикувана в 23.10.2007 в 12:43
|

Запленен

|
Ех, хайде и аз да се оплача....не съм ходила на парти от много дълго време, наистина много дълго време. Лошото е, че като прекъснеш за едно..после винаги се появява и второ и трето и четвърто и пето....но аз си слушам салса много редовно, почти всеки ден, денся си самичка вкъщи...но сега ще прекъсна тази танцувална пауза(пауза откъм социална част де, иначе вкъщи съм си освободила пространство за изяви) и се надявам никога повече да не се налага да я възобновявам..
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...
|
| |
|
|
| VeShti4kAta |
Публикувана в 23.10.2007 в 15:24
|

Фен

|
Аз съм спирала тренировки и партита най-много за седмица-две покрай сесията.... Иначе понякога се пресищам на паритата и ги разреждам, но веднъж седмично ми е ок... |
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 23.10.2007 в 20:53
|

Известен

|
Да, веднъж седмично парти и два пъти тренировка е нещо разумно за заети хора, стига да може човек да се ограничи с това. И все пак идва момент, в който вече не е същото като емоция Говоря за купоните, защото тренировките са нещо друго, поне на мен, няма да спре да ми е интересно да уча нови движения, салса, или някакъв друг танц, просто ставам и отивам, без да се замисля Но за парти все пак трябва да има някаква нагласа, положителна емоция. Раздробяването на партитата не ми харесва, защото намалява посещаемостта и не можем да се съберем на едно място. Като се създаде една традиция, знаеш че като отидеш еди къде си, ще видиш определени хора, ще слушаш еди-каква си музика, ставате нещо като клуб.
|
| |
|
|
| Dobcho |
Публикувана в 24.10.2007 в 11:39
|

Начинаещ

|
миналата година... 6 месеца... болезнено...
http://www.travian.bg/?uc=bg2_1182
|
| |
|
|
| FABRICIA |
Публикувана в 24.10.2007 в 14:42
|

Запленен

|
Таня, напълно съм съгласна с тебе. Неделното парти в Салса плюс никога няма да го забравя. И не беше защото е в неделя, нито защото е в салса плюс, а защото имаше някаква традиция, имаше си редовни посетители и атмосферата се правеше най-вече от тях. Такова нещо като че ли донякъде се получи и в чил оут първите седмици, но вече определено няма парти с такава атмосфера.
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...
|
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 24.10.2007 в 16:51
|

Известен

|
Абсолютно права си, неделното парти в С+ няма и досега аналог, страхотно беше и бяхме всички заедно, от всички школи. То продължи 2 или 3 години, не помня точно, аз пропуснах само два-три пъти Казвам го не от носталгия, защото аз моя купон си го взимам и сега. Имам предвид периода преди Чилаут. То и сега има неделно парти в Салсата и не е лошо В Чилаут също беше почнало да се получава подобно нещо, няма какво да те повтарям. Хубаво е да има нови, различни партита и местенца, но хората се ошашавиха къде да отидат. Мисля си следното - ако С+ (правим, струваме, рано или късно се връщаме там) си ремонтира пода и сложи един хубав, нов ламинат...няма да може да ни побере
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 24.10.2007 в 21:00
|

Известен

|
Танче,Маги...аз няма да коментирам надълго и на широко,само ще кажа,че съм АБСОЛЮТНО съгласна с вас!!;k:
Редактирана от melody на 24.10.2007 в 21:01
|
| |
|
|
| sunchild |
Публикувана в 25.10.2007 в 11:15
|

Начинаещ

|
много ми се иска да прекъсна... ама незнам как.
да поразредя малко партитата, да обърна внимание и на другите неща в живота.
понякога- даже често- се чувсвам като зомби дремейки на работното място или вървейки полу-спейки към тренировка, след която и на парти... и така 4 -5 дена в седмицата. А на партито- незнайно откъде нови сили извират и желание да ида и утре... да овладея и този фигура, да попия и от онзи стил...
Всъщност аз съм на периоди. Или ходя на мах или изобщо. Лятото като спряха тренировките спрях и партитата. Цял месец не ходих и бях щастлива да отпочина и се чувстах обновена.
Като отидох след това в Мансардата... такова вълнение ме обзе още с първите звуци които чух от спирката... неописуемо! И си казах: "Леле! Как съм могла да не идвам цяла вечност?"
Но не бях изгубила никакви двигателни навици, напротив, нещата знаех като че ли бяха улегнали и затанцувах с нов зарад. Даже пертнерите ме питаха къде съм тренирала тайничко, че съм задобрала. Странно, но факт 
Но това е мания, казвам ви! Опасна мания, дайте лек!
Dream big!
|
| |
|