BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Къде обичате да ходите на салса парти?
El Doctor
Здравейте, искам да Ви попитам "искрено и лично"Wink кои салса партита в София обичате да посещавате?
Знам, че това ще възбуди много страсти; партитата са свързани с някоя школа, но хайде да се опитаме да се абстрахираме от това?Smile
И така нека се опитаме да използваме три критерия:
- музиката и работата на диджея,
- хората които често са там като компания,
- самото място като битови удобства и добър дансингWink
Мансардата, Бонис, Салса плюс, Шугър, Дали или....?Wink
И аз сега трябва сериозно да помисля...Благодаря и приятни танци!

sssss
GrinGrinGrinGrin ... ами, за да не възбуждаме страсти, ще Smile отговорим безпристрастно и общо. Та отговорът е - навсякъде, където става джамбуреSmile !!!

Мястото...трябва да има по-широкиSmile табуретки! WinkWinkWinkWinkWinkWinkWink

Smile Ходиш, където ти се ходи, чак пък сериозно да се замисляме по въпроса...?!?!?
Редактирана от sssss на 19.09.2006 в 18:54

admin
фен съм на залата на red salsa & salsa plus Wink чувствам се като вкъщи там, не знам защо така! Pfft

http://www.bgsalsa.info
ostavka
обстановка (имам предвид само интериор)- салса плюс
музика- навсякъде Smile
най-гадна настилка- мансардата (лелеее как нелепо си отидоха едни мои много много любими обувки там...) иначе симпатично е така на откритоSmile
между шугар и бонис избирам шугар. обстановката е по-приятна, въпреки, че има там едни маси, от които се получават синини малко... иначе , сори за откровеноста, но относно бонис- смятам, че е супер гадно тоалетната да се плаща... заради принципа просто. иначе си е хубавоSmile
bgsalsa.info/images/avatars/ostavka.jpg

tanyatasheva
Здравейте, аз ходя на три партита седмично. В четвъртък в Дали, защото това е партито на моята школа, на Раул. Няма прекалено много хора и човек спокойно може да се вихри на дансинга, настилката е перфектна. В петък ходя в Бонис, това е най-доброто ел ей парти с най-добрата за мен музика от диджей Диян, има и добре подготвени мъже, с които може да се танцува. Всяка неделя съм в Салса+, който иска разнообразие и купонджийска атмосфера - там е мястото. Макар, че напоследък почвам да се разочаровам от това парти, защото е прекалено претъпкано, трябва да се бориш за място на дансинга, пък и музиката нещо не винаги ми допада, доста е ретро. Така или иначе тези три партита взаимно се допълват за мене, няма едно идеално, което да ти стига за цялата седмица.

Difficile
такаааам..
ако можех честно казано бих ходила всеки ден (като една приятелка,ма няма да отварям темата,че ме фаща яд;-)) но засега (по скоро лятото,шот сега някои почваме даскало) ходя/ех на ето тези любими ми места:
Сряда-Шугър (а имаше и два-три пъти в 18+,ама там ме е страх)-малко е тесничко,но пък атмосферата много я обичам;
Петък-Бонис-суепр готинко е,все познати,готина музика(Деян),лелката от тоалетната е пич..абе въобще..мойто парти..ХАхАХ
Събота-мансардата-отново приятно,незадушно,готина музика,абеее:САЛСАSmile
и..малко по рядко,но все пак понякога-САЛСА+ в неделя(всъщност там и в събота след мансардата съм ходила,ама айде..)
ех..дайте ми само място,време и малко по склонни родители и навсякъде ще идвам...хХАхХА
бтв може би едниственото което много не ми е допада,без да имам лично отношения са партитата на които Евстати е на бавна вълна,щот тогава ме удря една меланхолияяяяяя
SMILEEEEEEE
http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php

http://kkabal.web.data.bg/phpbb/index.php
Cuba_Libre
На мен лично най-много ми допада Мансардата, защото липсва проблемът с цигарения дим и задушността. Заради тази екстра съм готова да преглътна асфалтовата настилка, както и това, че партито е сезонно.
Другото парти, на което ходя, е "Салса плюс" в събота. Просто само в този ден от седмицата мога да си позволя да ходя по нощни заведенияWink Всъщност, макар че посещавам "Салса плюс" доста по- рядко от много салсероси, там вече започвам да се чувствам като у дома сиSmile
Между другото това лято имаше парти на клуб "Салса Дива" на открито на покрива на хотел EUROPE, което също беше приятноWink
En el fin de semana quiero bailar...

El Doctor
Ха сега де, аз обявих темата, нека и аз да добавя нещо, така е редно...Winkи честно.
Шугър - там е приятна музиката, хората, обстановката, всичко, ех, бих искал да е в петък.В Бонис - музиката е добре , компанията също, дансингът го бива, лелката от тоалетната , разбира сеWink
Салса плюс - нещата са ОК, ама наистина навалицата става голяма понякога, бармана може да се постарае още малко върху мохитотоWink.
Мансардата е волното място, стига да не вали както вече се получаваше, но чистия въздух е страшно добро нещо, прощавам за асфалтения дансинг и поразените обувки на ОставкаWink
Там като че ли се събира доста народ и е интересно.
В Дали, скоро не ми се е случвало да ходя...
Моите почитания към уважаемите Диджеи , мисля че си вършат работата добре.
Лично аз нямам нищо потив ретрото, даже напротив, има страхотни неща...Ако аз съм Диджеи ,/ не Джедай Wink/ за един час бих пуснал и меренге и ча-ча и...
Ето моите предложенияSmile:
Айде малко бъгалоуWink с Micaela, а сега идва Sazon великата Celia Cruz и продължаваме с нейната La guagua, /невероятно парче и смешен текст за тези които знаят испански/, хайде и ча-ча с Guantanamera на Селия и Todo,todo на Daniela Romo, Oye como va и минаваме на Conga!!!Wink, Hoy, Mi tierra на другата велика - Gloria Estefan, симпатягите от Tabaco y Ron ще забият Juliana, малко стара но квалитетна бачата - Obsecion, хайде пак на Me huele la rumba и класиката la Vida es un carnaval.
Поздрави на всички и весели салса купони!Smile
El Doctor

thunderchief
Meне пък най ме кефи Салса+, стига Алдо да не е DJ. Kaто махнете негова милост оттам и сложите Алекс, Диян или Митака за DJ Салса+ се превръща в перфектното място за парти. Бонис също не е много лошо, но последния път когато ходих там трайно понамирисваше на мухъл и заведението има странна ценова политка(2 лева за вход, тоалетната е 50 ст., вносната бира е 5 лв., а като си поисках родна отговора беше че няма, вероятно щото е по 2 лв.), поради която причина С+ твърдо си е моя фаворит за партита. Е на моменти става малко гъч, ама както казваше Шайен на Ванеса Уилямс ("Dance with me"Wink - "Kakва тарапана, целия дансинг е наш"Grin
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

melody
На мен ми е най-приятно на Мансардата и музиката на Диан и Алекс Smile,въпреки асфалтаSmileЗа нощните партита-Салса+.
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Melina
Навсякъде, където хубавата музика, приятната компания и доброто настроение са в изобилие! А гаранция, че всичко това ще се случи в едно определено заведение няма никаква! Сигурно на всички ви се е случвало да прекарате тъпо в любимото си заведение или пък да прекарате върховно на някое супер забутано или невзрачно място.
Иначе и аз съм фен на Диан и АлексSmile
По-добре навреме, отколкото късно!

La Tiburona
Лично аз обичам в Шугър, Бонис, Салса плюс и Мансардата.
Мисля, че "салса нещата" в БГ са на едно добро ниво всички школи се стараят много.От диджеите нямам оплаквания, дори от горкият Алдо, ех, какво сте го подхванали, добре си водиWinkВсеки си има стил и предпочитания.Обичам маниера на Стати, да разнообразява и да бъде понякога непредвидимWink

herairness
добре де,защо само в Сф.аз например танцувам в Маламбо(отскоро,но възнамерявам за дългоGrin)така че мен ме интересува Варнеското парти.някакви впечатления?
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Sabrositka
herairness писа:
добре де,защо само в Сф.аз например танцувам в Маламбо(отскоро,но възнамерявам за дългоGrin)така че мен ме интересува Варнеското парти.някакви впечатления?

Що се отнася до партитата във Варна...в За За бяха хубави!Но затвориха дискотеката тъй като беше лятно заведение.В РИКО се получават добри партита,но да не пропусна и мястото, където се получава голям купон, а именно салса клуб Сабросо!Smile Винаги е весело там.Който е дошъл си е тръгнал доволен от там!Smile

blue_lipstick
Фейвърит уан- Мансарда парти Smile,пък макар и сезонно.Вярно настилката е един малък кошмар,а и на всичкото отгоре площа за танцуване не е нивелирана Smile и има голяма опасност ако кавалерът те засили малко повече на някое въртене да се спреш чак в храстите Grin Музиката там,разбира се е на 6 Smile щом Диян и Алекс са DJ`s Smile.А компанията,ами и тя си е перфектна винаги,щастлива съм,че салсата стана повод да се запозная в всички тези хора.
Естествено в челната тройка влиза и Салса+,че как иначе Smile,това място си е емблематично Smile Да кажеш,че танцуваш салса и не ходиш там е все едно да идеш до Рим и да не видиш Папата,хихихихи Smile Малко е досадно,когато стане претъпкано и дансинга се превръща в бойно поле (особено на неделното парти). Другият неприятен момент е,че климатика има собствено мнение по въпроса с вентилацията и духането Smile Ииии...да...ако и Алдо вземат да го подменят,също би било добре Smile Но това ли е най-важното?!Настилаката,хората,атмосферата?! Smile Всичко е от значение! Wink
Други места и партита рядко посещавам по простата причнина,че с Ел-ей-я не съм на "ти" и сме в процес на опознавене, а и по сектантски сбирки не си падам особено Wink
Редактирана от blue_lipstick на 01.10.2006 в 17:23
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
tanyatasheva
herairness писа:

В петък бях във Варна и посетих партито на клуб Сабросо. Много съм доволна и приятно изненадана, изкарах си чудесно. Благодаря на Марта, Миро, Красен, Светла, Владо и на всички, с които танцувах. Купонът е супер, музиката също, хората са много ентусиазирани, атмосферата ми се стори по-свежа, отколкото в София, където се забелязва извесно отегчение. Освен това има много добри танцьори, доста мъже, изобщо екстра. Препоръчвам ви, ако имате път към Варна, не изпускайте този купон. Желая успех на варненските салсероси.

Vlad
Ние благодарим както за отзивите ти, така и за танците Smile
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
Vlad
herairness писа:

Да.

Във Варна в момента има две официални партита - петък 22:30 - в Сабросо и вторник пак тогава - Рико.

1. Сабросо:
Плюсове:
- подът е ламиниран паркет. Леко амортизиран, но идеален за танци.
- следващият ден е събота - почивен.
- близо е до Рико, за да продължим там след партито
- музиката е най-малкото не лоша, а Миро май обича да пуска мамбо/"ел ей салса"
Минуси:
- хората ги мързи - били сме и по 20-30 човека на парти.
- всеки е с различни музикални вкусове.
-не е заведение - няма къде да седнеш удобно и да пиеш едно питие - пейките само отбиват номера.

2. Рико
Плюсове:
- през седмицата - неутрална територия - хора от (вече) двете школи.
- Ди джей Уили си знае работата
- можеш просто да си пиеш питието и да се радваш на ситуацията на дансинга.
Минуси:
- Подът - за по-кюбан изпълнения е идеален. Ако ще въртиш по-бързо дамата, обаче, първо я застраховай. Особено в участъка с фугите.
- Понякога персоналът е решил да мине ПРЕЗ двойката танцуващи.
- следващият ден - сряда е работен.

И двете партита си струват - сам(а) (като гледам Хелсинг аватара ти - май по-скоро "сам"Wink прецени кога и къде.

Чувал съм, че веднъж месечно в Маламбо има вътрешно парти за запознаване на групите помежду им, но нянам информация по въпроса.
Редактирана от Vlad на 02.10.2006 в 00:16
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
Teri
Аз ходих веднъж в Дали и като разбрах какви са тези девойки насядали по баровете и ми се отщя да танцувам и си тръгнах, Melina е свидетелка. Да не говорим, че малката бира е 3 лв. И нещо лукса там не ме предразполага да танцувам.
Иначе най-много си обичам Салса Плюс, както и Мансардата Smile
Редактирана от Teri на 02.10.2006 в 04:43

http://Uhaaa.com
El Doctor
Дааа, благодаря на всички, които изразяват мнението си по въпроса и постват тук.Всичко е много интересно.
По последна информация: в сряда партито от Шугър пак се мести в 18 плюс , а Бонис...ами, няма да има Бонис вече в петък, а ще бъде на друго място, над "Дон Домат" на Раковски, в сградата на Столичната библиотека на Славейков, ще чакаме допълнителна информацияWink
На всички, където и да са много веселба и добро настроение!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,304 уникални посещения