BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
BG Salsa / БГ Салса » Мултимедия » Salsa Видео
 Принтиране на темата
Клипчета
melody
SALSA

SALSA

И тук...SALSA.

Salsa Dancing - L.A. Style

Добре е да се видят всякакви изпълнения!Който има хубави клипчета нека да ги качи!Smile

Цъкни и тук това е песничка,която ме кефи в последно време

Rumba А песента е една от любимите ми!Pfft без коментара накрая...

И още една румба
Редактирана от melody на 22.10.2006 в 04:26
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

El Doctor
Мелъди, клипичетата са страхотни.На пръв поглед уж нищо особено, но ако се вгледаш...мерси!

melody
А ето и една BACHATA

А ТАЗИ песничка ми е една от любимите бачати
CUANDO VOLVERAS на AVENTURA
Редактирана от melody на 01.09.2006 в 01:50
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

sssss
Може да се направи нещо като под-видео галерия в главната видеогалерия и да се постват подобни линкове, както си го направила ти сега, за да не се губят тези връзки, като линкове...по форумите, когато един ден тази тема остарее!?!

melody
if писа:
Може да се направи нещо като под-видео галерия в главната видеогалерия и да се постват подобни линкове, както си го направила ти сега, за да не се губят тези връзки, като линкове...по форумите, когато един ден тази тема остарее!?!

Е,за това предложение администраторите да се изкажат.
Аз мисля,че клипчетата са там,където трябва:в Салса мултимедия

sssss
melody писа:
if писа:

Е,за това предложение администраторите да се изкажат.
Аз мисля,че клипчетата са там,където трябва:в Салса мултимедия

Май не ме разбра или аз не съм се изразила ясно...! Те, че са в салса мултимедия е истина, ама темата ти е там, а не самите клипчета отделни, като такива...! След месец тази тема ще отиде много назад и ще трябва да си спомняме, как я беше кръстила, че да влезнем в Салса мултимедия, да преровим всички теми, за да намерим твоята, та да кликнем на линкчетата и да ми се отворят клипчетата.

melody
Абе много сложна цялата работаSmileНе можеш да си спомниш,че клипчетата са в темата"Клипчета"....SmileАз затова апелирах за повече редWinkSmileНе че разбирам нещо от подредба на сайтове...Smile

Ето по случая и тази песен Que Viva El Merengue

sssss
melody писа:
Абе много сложна цялата работаSmileНе можеш да си спомниш,че клипчетата са в темата"Клипчета"....SmileАз затова апелирах за повече редWinkSmileНе че разбирам нещо от подредба на сайтове...Smile

Ето по случая и тази песен Que Viva El Merengue

Smile) хахах, както и да е, няма значение всъщност.
Ако ми се налагаше да помня единствено и самоSmile, подредбата и последователността на темите във форума на БГ СЛСАSmile, знай че и на сън да ме беше бутнала...щях да ти кажа, кое след кое следваSmile), ама имам да помня куп други глупости, та затоваSmile гледам поне тук да ми е лесно...Smile! Мързел, а!?
Редактирана от sssss на 02.09.2006 в 06:37

melody
SUAVEMENTE Едно меренге на Елвис Креспо

Elvis Krespo-tu sonrisa

CELIA CRUZ-La Vida Es Un Carnaval

CELIA CRUZ и FANIA ALL STARS
Ама каква енергия излъчва тази жена....Smile
Редактирана от melody на 04.09.2006 в 03:55

melody
SALSA ON 2

SALSA ON 2

Eddie Torres & Nancy Ortiz - Arinanara

Eddie Torres Workshop pt2

Eddie Torres Workshop pt1
Редактирана от melody на 19.10.2006 в 06:42

melody
tropical gem en tenerife

Tropical Gem

Fernando Sosa Mambo Congress 2004 www.salsaspain.com (salsa)
Редактирана от melody на 21.10.2006 в 06:09

melody
Santo Rico

Alex_Flo
melody, благодарим ти за проявеният интерес към Санто Рико, но това не са те. Това са техни ученици, които са полу-професионален тим към школата на Санто Рико и тимът се казва "Xibicion".
Повечето танцьори на Санто Рико са преминали през тази група, преди да бъдат избрани за професионалният.

Ще опитаме да сложим видео на Санто Рико в сайта на уикенда, но за съжаление видеото, което имаме на групата е от различни фестивали и преди да направим това ще трябва да го съгласуваме с организатора на съответният фестивал.
Редактирана от Alex_Flo на 24.10.2006 в 08:33

http://www.alexflo.com
melody
Alex_Flo писа:
melody, благодарим ти за проявеният интерес към Санто Рико, но това не са те. Това са техни ученици, които са полу-професионален тим към школата на Санто Рико и тимът се казва "Xibicion".
Повечето танцьори на Санто Рико са преминали през тази група, преди да бъдат избрани за професионалният.

ЗдравейтеSmile и благодаря за разяснението!Аз не познавам Санто Рико,но понеже стана на въпрос,просто клипчето го копипейстнах от you Tube.Там пише,че са те!Значи не може да им се вярва за неща,за които не си сигурен.Ще го имам впредвид!

п.с.Затова ми се искаше тези,които са по-запознати с различните стилове,изпълнители и т.н. да вземат отношение и да внесат яснота,както правите вие сега....Аз няма да качвам повече неща,за които не съм сигурна!Smile
Редактирана от melody на 24.10.2006 в 22:10

rumbarumbero
Tи качвай, пък разяснения все ще се намери кой да правиWink Нека имааа...

melody
rumbarumbero писа:
Tи качвай, пък разяснения все ще се намери кой да правиWink Нека имааа...

Аааа,недей така!SmileВсе ще се намери някой да се заяде!WinkSmile
Редактирана от melody на 24.10.2006 в 22:32

melody
CHA-CHA

CHA-CHA

CHA-CHA

Rumba & Samba Не знаех,че тази песен става за самба,ама нищо.Важни са стъпките в случаяSmile
Редактирана от melody на 01.11.2006 в 04:53

tanyatasheva
По повод третото клипче на melody с ча-ча. Всеки път, когато гледам съвършенството в изпълнението при спортните танци ми иде да се отчая или да се гръмна. В сравнение с тях ние нищо не правим, само се потим, но поне ни е кефSmile))

melody
Super Mario and the Super Ladies of Toronto

melody
Това се казват бързи крака...

http://www.youtub...ed&search=

Вижте тези руеди!Smile На мен ми харесват!Smile
Имат си своето очарование!Pfft

ТУК

И ТУК

А когато мъжете са малко.....ТОВА е една алтернативаWinkSmile
Редактирана от melody на 08.11.2006 в 07:16

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,338 уникални посещения