|
Преместена тема: Коледен Salsa Бал - мнения
|
| admin |
Публикувана в 27.11.2006 в 10:00
|

Администратор

|
thunderchief писа:
Вчера си изкарах страхооотно на салса бала(нищо че ми беше малко странно щото се надигнах от маса за да ида и в началото явно съм гледал нещастно)
blue_lipstick писа:
И мен все още ме може да ме отпусне тръпката и вълнението от салса-бала  ! Прекарах отлично! Срещнах всички познати,които обичам, (е някой се изложиха откъм присъствие,нали така, if  ),срещнах и тези,които недолюбвам чак толкова  Запознах се с много нови хора! Vlad,драго ми беше да се запознаем именно там! 
Наблюдавах блясъка в очите на хората...Желанието и професионализма ,с което се представиха участниците на сцената...Сияещите им лица...Перфектното изпълнение...Толкова виско и далеч там под светлините на прожекторите,а същевременно на една ръка разстояние....защото се познавате-това са хората от твоята школа...хората,които ти помагат да откриеш магията на танца....хората,с които танцувате всяка седмица на някое парти...Усмивките,които изпълваха пространството с вълшество....Вълшебството,което сътвориха чрез музика поканените DJ`s...
Танцувах неприлично много,с неприлично голям брой кавалери  ! Така,че към 5 сутринта имах чувството,че ако направя още една стъпка и ще повърна  . Нищо де,все от такива събития да ми става лошо  !
Всичко,цялата организация се представи на ниво,според мен! Поздрави за екипа на Калиенте!
blue_lipstick писа:
To това не пречи да ти кажа  Аз какво?! Като карам зимни кънки като луда да не би да ме е спряло да танцувам  !
tanyatasheva писа:
Ами то си беше живо фигурно пързаляне във Военния клуб. Въртенето беше лесно, но спирането беше проблем. При по-голяма скорост трябваше да се кара на ръчна спирачка, аз както съм свикнала с пода на Салсата да се засилвам... Прекрасно беше, не знам защо така се разбих. Даже нямах сили да отида на афтър парти. И сега не ми се ходи никъде, след тренировка се прибрах, искам да запазя хубавите си впечатления. Хубаво е, че така се събрахме всички и всички бяха много весели и с голямо желание за танци. Настроението ми може да се опише така: щастлива съм направо  Започва сезона на събитията, край на прозаичните партита. |
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 27.11.2006 в 12:16
|

Известен

|
Всичко беше чудничко!Изпълненията на сцената много ми харесаха!Има бъдеще салсата!Аз съм доволна,въпреки,че ми беше скапано,заради пневмонийката,която изкарах и се чувствах изморена(хора,не се разболявайте!).Но въпреки това останах до края!Нагледах се на много хубави танци из залата на Военния клуб!Някой дали засне онези изпълнения на Дани,Тео,Теди,Сашо и не си спомням кой още беше....Супер успешно влезнаха в женските роли...! Има какво да учим ние,жените от тях..Ама много бяха готини! Хареса ми и това,че се изписваха песните на екран,докато вървяха!Това беше добра идея!Само и да се запомнят,де!
Влад,радвам се,че се запознахме!
Редактирана от melody на 27.11.2006 в 12:42
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 27.11.2006 в 13:40
|

Известен

|
Тъндереи от балкона те гледах не личеше , че ставаш от тежка трапеза, добре се справяше
Наистина бала беше много добър , за което организаторите заслужават похвали, представянето на топ-участниците също.
Успех и късмет /без него неможе/ в Лас Вегас!
И нещо за което отдавна лично аз мечтая - изписването на песните- браво , много добра реализиция!!!!
Беше много весело!
п.С.Блу...абе добре си беше ти после и в Салса плюс, имаше вид че можеш да танцуваш поне до 10 сутринта |
| |
|
|
| Vlad |
Публикувана в 27.11.2006 в 14:24
|

Напредващ

|
El Doctor писа:
п.С.Блу...абе добре си беше ти после и в Салса плюс, имаше вид че можеш да танцуваш поне до 10 сутринта 
Blue - ако не си в застрахователния бизнес - замисли за полица "срещу преумора на салса партньорите". (да се счита за комплимент).
Още не мога да си поема дъх от танца в събота 
Таня - за пода ПРОДЪЛЖАВАМ да препоръчвам на хората да танцуват с Булдозер-ки. Въртят се без проблеми, а спирането е направо шега работа. ГОРНОТО, обаче, наистина не важеше за сектора на военния клуб, в който беше ти - на 5 метра плътно по стената и навътре спрямо ди-джейте.
Редактирана от Vlad на 27.11.2006 в 14:25
Винаги може и по-зле
|
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 27.11.2006 в 15:22
|

Известен

|
Все пак това е може би най-добрата настилка за купон, най-малко натоварващо. А като е пълно с народ, винаги има в кого да спреш  За бала само искам да кажа, че леко разочароващо беше, че видяхме старите хореографии, с изключение на Салса калиенте, но явно участниците имат причина за това. Но иначе всичко беше чудесно и аз съм доволна. |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 27.11.2006 в 15:39
|

Известен

|
El Doctor писа:
Тъндереи от балкона те гледах не личеше , че ставаш от тежка трапеза, добре се справяше 
Наистина бала беше много добър , за което организаторите заслужават похвали, представянето на топ-участниците също.
Успех и късмет /без него неможе/ в Лас Вегас!
И нещо за което отдавна лично аз мечтая - изписването на песните- браво , много добра реализиция!!!!
Беше много весело!
п.С.Блу...абе добре си беше ти после и в Салса плюс, имаше вид че можеш да танцуваш поне до 10 сутринта 
Mи Докторе това явно е било в момента в който бордния компютър е сменил режима, щото имаше един момент в който явно системата се презареждаше, а аз явно съм гледал като изгубено дете щото Стефан на два пъти се избъзика че съм гледал много нещастно )).
А накрая(срам не срам - раничко към 2 часа) когато алкохола и танците вече си бяха оказали комбинираното въздействие и най-накрая успях да видя една позната имах сили само да и кажа "Здравей" и да се потътря към изхода щото ако дамата беше на някое столче вероятно кротко щях да и заспя в скута(Де тоя късмет, де!)
Впрочем много БЛАГОДАРЯ на Стефан и хората от екипа му за оранизацията на чудесния бал. И още веднъж БЛАГОДАРЯ задето ми бяха чути молбите(Абе едва ли съм само аз причината ама все пак искам да благодаря) за "Hacha y Machete" на следващия фестивал (Явно че ще довтасам и от другия край на Европа за фестивала ако се наложи)
Редактирана от thunderchief на 27.11.2006 в 15:58
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 27.11.2006 в 16:37
|

Известен

|
Всички сте толкова вдъхновени след този бал! Ужасно много ми е мъчно, че не бях с вас.... |
| |
|
|
| blue_lipstick |
Публикувана в 27.11.2006 в 18:24
|

Известен

|
El Doctor писа:
Докоре,може би съдиш по пламтящия ми поглед и искрено желание да танцувам до 10 сутринта,но бедните ми крачета и мисловно-двигателно-възпроизвеждащ-подаваните-от-кавалера-сигнали апарат бяха на друго мнение  
don't click this link... 
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.
|
| |
|
|
| blue_lipstick |
Публикувана в 27.11.2006 в 18:27
|

Известен

|
Vlad писа:
Blue - ако не си в застрахователния бизнес - замисли за полица "срещу преумора на салса партньорите". (да се счита за комплимент).
Ехаааааа!!! Ама и ти не се предаде лесно на "злополуката" "преумора причинена от салсера"! 
don't click this link... 
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.
|
| |
|
|
| Vlad |
Публикувана в 27.11.2006 в 21:53
|

Напредващ

|
blue_lipstick писа:
Vlad писа:
Ехаааааа!!!  Ама и ти не се предаде лесно на "злополуката" "преумора причинена от салсера"!  
Хе хе
Винаги може и по-зле
|
| |
|
|
| herairness |
Публикувана в 28.11.2006 в 09:27
|

Звезда

|
Vlad писа:
Таня - за пода ПРОДЪЛЖАВАМ да препоръчвам на хората да танцуват с Булдозер-ки. Въртят се без проблеми, а спирането е направо шега работа.
Vlad,ти може и да можеш ама аз не мога на мен си ми трябват обувки-за което трябва да ти благодаря де,понеже вече се обзаведох с едни Демирски сега като ви слушам,тоест чета,ужасно ме е яд,че не можах да дойда.ама пък скоро идва и коледно парти на клуба,така че ще наваксам
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...
|
| |
|
|
| La Tiburona |
Публикувана в 28.11.2006 в 16:08
|

Напредващ

|
Много якооо беше на Коледния купон, а след салса предаването на Слави направо ще се влюбя в Стефчо с очилцата, а на Памбо сте му отмъкна розовата ризка. |
| |
|