BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Преместена тема: Коледен Salsa Бал - мнения
admin
thunderchief писа:
Вчера си изкарах страхооотно на салса бала(нищо че ми беше малко странно щото се надигнах от маса за да ида и в началото явно съм гледал нещастно)

blue_lipstick писа:
И мен все още ме може да ме отпусне тръпката и вълнението от салса-бала Smile! Прекарах отлично! Срещнах всички познати,които обичам, (е някой се изложиха откъм присъствие,нали така, if Wink ),срещнах и тези,които недолюбвам чак толкова Smile Запознах се с много нови хора! Vlad,драго ми беше да се запознаем именно там! Smile
Наблюдавах блясъка в очите на хората...Желанието и професионализма ,с което се представиха участниците на сцената...Сияещите им лица...Перфектното изпълнение...Толкова виско и далеч там под светлините на прожекторите,а същевременно на една ръка разстояние....защото се познавате-това са хората от твоята школа...хората,които ти помагат да откриеш магията на танца....хората,с които танцувате всяка седмица на някое парти...Усмивките,които изпълваха пространството с вълшество....Вълшебството,което сътвориха чрез музика поканените DJ`s...
Танцувах неприлично много,с неприлично голям брой кавалери Cool! Така,че към 5 сутринта имах чувството,че ако направя още една стъпка и ще повърна Grin. Нищо де,все от такива събития да ми става лошо Grin!
Всичко,цялата организация се представи на ниво,според мен! Поздрави за екипа на Калиенте!

if писа:
blue_lipstick писа:
(е някой се изложиха откъм присъствие,нали така, if Wink

GrinGrinGrinGrinGrin така, така blue ... Smile изложих се много, но другата Коледа мога и да се реванширам, ако не съм се ориентирала .... пууууууу към ....... фигурно пързаляне! Smile CoolCoolCool

blue_lipstick писа:
if писа:
GrinGrinGrinGrinGrin така, така blue ... Smile изложих се много, но другата Коледа мога и да се реванширам, ако не съм се ориентирала .... пууууууу към ....... фигурно пързаляне! Smile CoolCoolCool

To това не пречи да ти кажа Smile Аз какво?! Като карам зимни кънки като луда да не би да ме е спряло да танцувам Grin!

tanyatasheva писа:
Ами то си беше живо фигурно пързаляне във Военния клуб. Въртенето беше лесно, но спирането беше проблем. При по-голяма скорост трябваше да се кара на ръчна спирачка, аз както съм свикнала с пода на Салсата да се засилвам... Прекрасно беше, не знам защо така се разбих. Даже нямах сили да отида на афтър парти. И сега не ми се ходи никъде, след тренировка се прибрах, искам да запазя хубавите си впечатления. Хубаво е, че така се събрахме всички и всички бяха много весели и с голямо желание за танци. Настроението ми може да се опише така: щастлива съм направоSmile Започва сезона на събитията, край на прозаичните партита.

http://www.bgsalsa.info
melody
Всичко беше чудничко!Изпълненията на сцената много ми харесаха!Има бъдеще салсата!Аз съм доволна,въпреки,че ми беше скапано,заради пневмонийката,която изкарах и се чувствах изморена(хора,не се разболявайте!).Но въпреки това останах до края!Нагледах се на много хубави танци из залата на Военния клуб!Някой дали засне онези изпълнения на Дани,Тео,Теди,Сашо и не си спомням кой още беше....Супер успешно влезнаха в женските роли...!GrinИма какво да учим ние,жените от тях..Ама много бяха готини!GrinХареса ми и това,че се изписваха песните на екран,докато вървяха!Това беше добра идея!Само и да се запомнят,де!
Влад,радвам се,че се запознахме!Smile
Редактирана от melody на 27.11.2006 в 12:42
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

El Doctor
Тъндереи от балкона те гледах не личеше , че ставаш от тежка трапеза, добре се справяшеWink
Наистина бала беше много добър , за което организаторите заслужават похвали, представянето на топ-участниците също.
Успех и късмет /без него неможе/ в Лас Вегас!
И нещо за което отдавна лично аз мечтая - изписването на песните- браво , много добра реализиция!!!!
Беше много весело!
п.С.Блу...абе добре си беше ти после и в Салса плюс, имаше вид че можеш да танцуваш поне до 10 сутринтаGrin

Vlad
El Doctor писа:
п.С.Блу...абе добре си беше ти после и в Салса плюс, имаше вид че можеш да танцуваш поне до 10 сутринтаGrin

Blue - ако не си в застрахователния бизнес - замисли за полица "срещу преумора на салса партньорите". (да се счита за комплимент).

Още не мога да си поема дъх от танца в събота Smile

Таня - за пода ПРОДЪЛЖАВАМ да препоръчвам на хората да танцуват с Булдозер-ки. Въртят се без проблеми, а спирането е направо шега работа. ГОРНОТО, обаче, наистина не важеше за сектора на военния клуб, в който беше ти - на 5 метра плътно по стената и навътре спрямо ди-джейте.
Редактирана от Vlad на 27.11.2006 в 14:25
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
tanyatasheva
Все пак това е може би най-добрата настилка за купон, най-малко натоварващо. А като е пълно с народ, винаги има в кого да спрешSmileSmileSmile За бала само искам да кажа, че леко разочароващо беше, че видяхме старите хореографии, с изключение на Салса калиенте, но явно участниците имат причина за това. Но иначе всичко беше чудесно и аз съм доволна.

thunderchief
El Doctor писа:
Тъндереи от балкона те гледах не личеше , че ставаш от тежка трапеза, добре се справяшеWink
Наистина бала беше много добър , за което организаторите заслужават похвали, представянето на топ-участниците също.
Успех и късмет /без него неможе/ в Лас Вегас!
И нещо за което отдавна лично аз мечтая - изписването на песните- браво , много добра реализиция!!!!
Беше много весело!

Mи Докторе това явно е било в момента в който бордния компютър е сменил режима, щото имаше един момент в който явно системата се презареждаше, а аз явно съм гледал като изгубено дете щото Стефан на два пъти се избъзика че съм гледал много нещастноSmile)).
А накрая(срам не срам - раничко към 2 часа) когато алкохола и танците вече си бяха оказали комбинираното въздействие и най-накрая успях да видя една позната имах сили само да и кажа "Здравей" и да се потътря към изхода щото ако дамата беше на някое столче вероятно кротко щях да и заспя в скута(Де тоя късмет, де!)
Впрочем много БЛАГОДАРЯ на Стефан и хората от екипа му за оранизацията на чудесния бал. И още веднъж БЛАГОДАРЯ задето ми бяха чути молбите(Абе едва ли съм само аз причината ама все пак искам да благодаря) за "Hacha y Machete" на следващия фестивал (Явно че ще довтасам и от другия край на Европа за фестивала ако се наложи)
Редактирана от thunderchief на 27.11.2006 в 15:58
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

karfi4ka
Всички сте толкова вдъхновени след този бал! Ужасно много ми е мъчно, че не бях с вас....

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
blue_lipstick
El Doctor писа:

Докоре,може би съдиш по пламтящия ми поглед и искрено желание да танцувам до 10 сутринта,но бедните ми крачета и мисловно-двигателно-възпроизвеждащ-подаваните-от-кавалера-сигнали апарат бяха на друго мнение SmileSmileSmile
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
blue_lipstick
Vlad писа:
Blue - ако не си в застрахователния бизнес - замисли за полица "срещу преумора на салса партньорите". (да се счита за комплимент).

Ехаааааа!!! Grin Ама и ти не се предаде лесно на "злополуката" "преумора причинена от салсера"! GrinGrin
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
Vlad
blue_lipstick писа:
Vlad писа:

Ехаааааа!!! Grin Ама и ти не се предаде лесно на "злополуката" "преумора причинена от салсера"! GrinGrin

Хе хе Wink
Винаги може и по-зле

http://my.opera.com/Pain%20Diviner/blog/
herairness
Vlad писа:
Таня - за пода ПРОДЪЛЖАВАМ да препоръчвам на хората да танцуват с Булдозер-ки. Въртят се без проблеми, а спирането е направо шега работа.

Vlad,ти може и да можеш ама аз не могаPfftна мен си ми трябват обувки-за което трябва да ти благодаря де,понеже вече се обзаведох с едни ДемирскиCoolсега като ви слушам,тоест чета,ужасно ме е яд,че не можах да дойда.ама пък скоро идва и коледно парти на клуба,така че ще наваксамSmile
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
La Tiburona
Много якооо беше на Коледния купон, а Winkслед салса предаването на Слави направо ще се влюбя в Стефчо с очилцата, а на Памбо сте му отмъкна розовата ризка.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.12 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,538 уникални посещения